|
بحث پیرامون سریال " آوای باران " + نظرسنجی
|
|
۱۴:۱۰, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سریال «آوای باران» پنج شب در هفته (هر شب به غیر از پنجشنبهها و جمعهها) حدود ساعت 21 از شبکه سه سیما پخش میشه . طبق نظرسنجی صدا و سیما این سریال بالای 80% رضایتمندی مخاطبینو داشته ! (آمار دقیقشو الان ندارم !!) نظر شما درمورد این سریال چیه !؟ لطفا در نظرسنجی هم شرکت کنید : 1 ) بسیار خوب - نمره 1 2 ) خوب - نمره 2 3 ) متوسط - نمره 3 4 ) ضعیف - نمره 4 5 ) بسیار ضعیف - نمره 5 |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۲, ۹/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
بلاخره به هندی ترین سبک ممکن تموم شد
مثل روز برام روشن بود این یارو این نادرو میکشه
|
|||
|
|
۳:۳۶, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
.من سریال رو ندیدم!فقط توی اتاق خودم که بودم،خانواده نگاه میکردن،صداش توی اتاقم میومد،یه جوری نا خواسته متوجه داستان فیلم شدم
![]() فیلمش کاملا آبکی بود!!هی این میرفت باج میگرفت،اون میرفت باج میگرفت...قسمت آخرشم سبک کلید اسرار تموم شد ![]() و مردم باید این نتیجه رو بگیرن که...اموال دایی خودشون رو بالا نکشن وگرنه یا کشته میشن یا دیونه میشن میرن توی خیابون با پای برهنه.... و کاملا مسخره بودن فیلم از اینجا معلومه که.... افراد بد و شخصیتهای منفی فیلم ﺁﻓﺮﯾﻦ ﮐﯿﺎﻧﻮﺵ ﮔﻠﭙﺮﯼ ﺯﯾﻮﺭ ﺑﯿﺘﺎ ﺳﯿﻨﺎ ﻧﺎﺩﺭ ولی شخصیتهای مثبت فیلم همه اسمهای.....دارند! ﻃﺎﻫﺎ ﻣﺮﺗﻀﯽ ﺯﻫﺮﺍ ﻣﺮﺿﯿﻪ صدا و سیما همیشه این کارو میکنه....! ولی من هیچ وقت نتونستم دلیل این کارهاش رو درک کنم!! که واقعا چرا؟! |
|||
|
|
۳:۴۷, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۲ ۳:۳۶)A L I نوشته است: و کاملا مسخره بودن فیلم از اینجا معلومه که.... ایرادش چیه ؟!! |
|||
|
|
۱۲:۱۵, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۲ ۳:۴۷)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: ایرادش چیه ؟!! ایرادش اینه که میخواد جوری جا بندازه که افراد بد و خلافکار همیشه اسمای اصیل ایرانی دارن،اما افراد مومن و درستکار اسامی اسلامی و صد البته اصیل عربی! تو واقعیت هم اینطوریه؟یا اینکه به قول خودشون دارن فرهنگ سازی میکنن؟اگه مورد دومه که فرهنگ سازیشون مثل چیزای دیگه اشون بخوره تو سرشون
|
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
حالا چرا اینقدر ناراحت!!!! چرا از خودتون نمیپرسین که چرا مردم ایران فقط یه سری اسامی خاص عربی رو برا فرزندانشون انتخاب میکنند؟ اینهمه اسم عربی داریم شما چند مورد دیدین کسی غیر از اسامی اهل بیت انتخاب کنه؟ این مردم اصیل ایرانی عاشق 14 خلیفه الله هستند که از دل اعراب بیرون اومدند... واقعا متاسفم که به این مورد دارین از بعد نژادی نگاه میکنین. |
|||
|
|
۱۴:۲۰, ۱۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۲ ۱۴:۲۱ توسط A L I.)
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۲ ۳:۴۷)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: ایرادش چیه ؟!!ایرادش اینه که میخواد بگه هرکی اسم ایرانی داره خلافکاره،راه اشتباه رفته!! میخواد بگه خانوادهایی که اسم ایرانی میزارن خلافکار و گناهکار هستند!!! فیلم چک رو کسی دیده؟؟؟ یک صحنه اش خیلی حرف داشت!!خیلی با مفهوم بود! اونجا که برادر اون خانوم راننده میاد پیش میثم(نماد جوانهای امروزی) بعد ازش میپرسه اسمت چیه؟؟پسره میگه میثم!! بعد برادر اون خانومه میگه، من بهت میگم کامی!!!! کارگردان و نویسنده!قشنگ این تیکه رو توی فیلم نشون دادن |
|||
|
|
۱۴:۳۰, ۱۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۲ ۱۵:۰۳ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
ببخشید " باران" و "فرید" که شخصیت های خوب فیلم بودن، اسماشون اسم امام چندمه؟
در ضمن... نمیدونین، بدونین... نادر عربیه... فاعل با ریشه ندر |
|||
|
|
۱۴:۳۰, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۲ ۱۳:۰۸)بی نشان نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم دلیل اینکه اسم ایرانی میزارن اینه اگه اسم خلافکار فیلم مثلا حسین باشه پس فردا همین سایت میگه این فیلم توهین کرده و مشکل داره فکر نکنم کسی برای توهین به اسامی ایرانی اون ها را روی خلافکارا بزاره |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۱۰/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۲ ۱۲:۱۵)anti نوشته است: ایرادش اینه که میخواد جوری جا بندازه که افراد بد و خلافکار همیشه اسمای اصیل ایرانی دارن،اما افراد مومن و درستکار اسامی اسلامی و صد البته اصیل عربی! شما مثل اینکه یا سریال رو ندیدی یا غرضی داری (از اون اصیل عربیت معلومه) اسم های باران و فرید هم اصیل عربی بودن یا از اسمای معصومین بودن ؟!! (۱۰/بهمن/۹۲ ۱۴:۲۰)A L I نوشته است: ایرادش اینه که میخواد بگه هرکی اسم ایرانی داره خلافکاره،راه اشتباه رفته!! این حرفا واقعا خنده داره من نمیدونم شما چه طوری همچین استنباطی کردی؟! ضمنا اینهمه سریال بودن مثل همین سریال ستایش که شخصیت اول و مثبتش هم اسمش اصیییل ایرانی بوده |
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۱۰/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۲ ۱۸:۱۴ توسط revenger.)
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
سریال "پروانه" هم یادمه که توش پروانه خیلی خوب بود
![]() ![]() ، اسمشم ایرانی بود+ کلی فیلم های تولیدی که اصلا در اونا اسم اسلامی استفاده نمیشه راستی زهرا تو این فیلم کی بود اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درباره گل پری هم فکر نکنم شخصیت بدی بود یا آفرین یا حتی کیانوش!!! یا مثلا عاصف اسم اسلامی بود، که شخصیتش به نظر من تو این فیلم از همه منفور تر بود. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فیلم: کپی سریال آمریکایی در سریال ماه رمضان | mahdy30na | 50 | 19,383 |