|
بحث پیرامون سریال " آوای باران " + نظرسنجی
|
|
۱۴:۱۰, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سریال «آوای باران» پنج شب در هفته (هر شب به غیر از پنجشنبهها و جمعهها) حدود ساعت 21 از شبکه سه سیما پخش میشه . طبق نظرسنجی صدا و سیما این سریال بالای 80% رضایتمندی مخاطبینو داشته ! (آمار دقیقشو الان ندارم !!) نظر شما درمورد این سریال چیه !؟ لطفا در نظرسنجی هم شرکت کنید : 1 ) بسیار خوب - نمره 1 2 ) خوب - نمره 2 3 ) متوسط - نمره 3 4 ) ضعیف - نمره 4 5 ) بسیار ضعیف - نمره 5 |
|||
|
|
۱۴:۱۹, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
یه مدتی هست سریالای تی وی همشون تو یه مایه هستن همش در مورد عشق و عاشقی و طلاق و.....
من که خودم سریال و فیلم نمیبینم اصلا حوصله شو ندارم مگر بخاطر تفریح اونم یه فیلم طنز که دیگه نداریم الحمدلله ، این فیلمم گذری چند قسمتشو دیدم خوشم نیومد نمیدونم این نظر منه
|
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام....
اعتراف میکنم که آوای بارانو فقط بخاطر اوا گفتن زیور نگا میکنم.... |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
این سریال از لحاظ سرگرمی خوبه . فقط 20 تا قسمت آب توش بسته شده !!!که اگه این آبو ازش خارج کنیم سریال بدی نیست.
از لحاظ محتوا هم جای بررسی داره! مثل همیشه دزدی و کلاهبرداری و زرنگ (به ظاهر) بازی بعضی افراد توی فیلم... |
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سریال خوبیه و نمیشه زیاد درباره آیندش حدس زد.
هر قسمت آدم رو میبره تو یک فازی که اصلا نمیشد تشخیص داد این اتفاق میافته. ولی دریدگی بیش از حد بیتا منو آزار میده ، میخوام سر به تنش نباشه. |
|||
|
|
۱۶:۵۳, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من بیشتر صداشو میشنوم! ولی این بیتا بطرز فجیعی رو اعصاب منه
همینی که سجاد گفت رو تکرار میکنم! ولی یک اشکالی که در نگاه اول به نظر میرسه اینه که شکیب خیلی مهربون نشون داده شده شکیب ها در چنین جاهایی زندگی نمیکنن با افراد زیر دستشون خشن تر هستند در ضمن بابای بیتا (اسمش چیه؟) اصلا به نقش بدجنس نمیخوره ولی مادر و دختره شدیدا همین بهشون میخوره نقش قانون رو خیلی کشک نشون داده مثل خیلی فیلم های دیگه و ......... |
|||
|
|
۱۷:۲۲, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
یکی از افتضاح ترین ساخته های تلویزیون بدون شوخی ( چون یک موضوع خوب اجتماعی داشتند ولی با اب بستن توش به حاشیه کشوندن) و پر از نقص فیلمنامه و مشکلات حقوقی
|
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
ببینید چه اتفاقی داره می افته که بعضی ها به این سریال میگن خوب
،نمیدونم سطح توقع من خیلی بالاست و یا سطح توقع دیگران پایینه ،سریال های ایرانی در این 3 4 سال هیچ کدوم ارزش دیدن ندارن اصلا!!
|
|||
|
|
۱۷:۳۲, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
شما همین ماجرای شایعه حضور بازیگر ترک معروف تو این سریال رو در نظر بگیرید...مسئولین فیلم گفتن که ما «از دادن اطلاعات معذوریم»!!!!بعد معلوم شد بابا این یارو ایرانیه
خب،این چی رو میرسونه؟کاملا مشخصه که از اول هم سعی شده به هر زوری این سریال دیده بشه.در ضمن یه شباهت هایی هم با فیلم های ترکی که اخیرا محبوب شدن داره که برخی سایت ها بهش اشاره کردن... .من که منتظرم دوباره مهران مدیری برگرده تلویزیون...اینا که سریال نیسّن.
|
|||
|
|
۱۸:۰۷, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فیلم: کپی سریال آمریکایی در سریال ماه رمضان | mahdy30na | 50 | 19,383 |
۲/مرداد/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| سریال آوای باران و نکاتی که پدر انقلابی می گوید | انتصـار | 0 | 1,007 |
۲۷/دی/۹۲ ۴:۵۳ آخرین ارسال: انتصـار |
|

خب،این چی رو میرسونه؟کاملا مشخصه که از اول هم سعی شده به هر زوری این سریال دیده بشه.در ضمن یه شباهت هایی هم با فیلم های ترکی که اخیرا محبوب شدن داره که برخی سایت ها بهش اشاره کردن... .