|
ما با سینما مخالف نیستیم!!!!
|
|
۱۹:۱۹, ۱۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۱۹:۲۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چند وقت پیش یکی از تفاله های سینمای قبل از انقلاب در صحبت هایی از پیش برنامه ریزی شده از دو بازیگر فاسد قبل از انقلاب در جشنواره فیلم زجر یاد کرد. فیلمشو اینجا گذاشتم http://www.aparat.com/v/ktgLD این نهایت ساده لوحیست که این ها رو اتفاقی بدونیم حدود یکی دو ماه پیش بود که شایعه انداختن که بهروز وثوقی به درک واصل شده این یجور بازخورد گیری بود از افکار عمومی این دو ارسال رو دقیقا برای همین زدم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29...#pid239529 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28...#pid242024 و قبلا هم این http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid200409 متاسفانه همه گارد میگیرن که فلان تندروی میکنه و بدبینه و ... ولی همه اینها با برنامه کار میکنن حب و بغض مصنوعی در جنگ نرم ببینید چه طور برنامه ریزی میکنن آیا بهروز وثوقی یا ع فردین بازیگران متبحری بودند؟ خودشون میگن فلانی هنرش خرد کردن پیاز بود موقع خوردن دیزی!!! حالا بریم سراغ پیر و مراد خودمون هرجا از ارزش ها فاصله گرفتیم این بی حیاها 100 قدم جلو اومدن این قسمتی از سخنرانی بهشت زهراست در 12 فروردین این هم فیلم کاملش http://www.aparat.com/v/574eF سینماى ما مرکز فحشاست. ما با سینما مخالف نیستیم، ما با مرکز فحشا مخالفیم. ما با رادیو مخالف نیستیم، ما با فحشا مخالفیم. ما با تلویزیون مخالف نیستیم، ما با آن چیزى که در خدمت اجانب براى عقب نگه داشتن جوانان ما و از دست دادن نیروى انسانى ماست، با آن مخالف هستیم. ما کىْ مخالفت کردیم با تجدد؟ با مراتب تجدد؟ مظاهر تجدد وقتى که از اروپا پایش را در شرق گذاشت- خصوصاً در ایران- مرکز [عظیمى] که باید از آن استفاده تمدن بکنند ما را به توحش کشانده است. سینما یکى از مظاهر تمدن است که باید در خدمت این مردم، در خدمت تربیت این مردم باشد؛ و شما مى دانید که جوانهاى ما را اینها به تباهى کشیده اند. و همین طور سایر این [مراکز]. ما با اینها در این جهات مخالف هستیم. اینها به همه معنا خیانت کرده اند به مملکت ما."( صحیفه امام، ج6، ص: 15) حالا دوستان بیان صحبت کنیم |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۵۴, ۱۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۵۶ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
تولی و تبری واقعی یعنی چی؟ (مهم)
کسی نمیتونه جواب بده؟ دوستانی که بحث از دشنام میکنن لطفا دشنام رو تعریف کنن و بگن طبق کدوم معیار میگن حرفی دشنام هست یا نیست. البته بشرط اینکه بازم عرف (!) رو سند قرار ندید |
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۱۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۰:۱۳ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۴۶)عبدالرحمن نوشته است: تفاله بصورت خالی با تفاله یچیزی فرق داره حرف شما کاملا صحیحه برادرم !!! |
|||
|
|
۲۱:۵۶, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
۲۱:۵۸, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
![]() خب اصل بحث همینه دیگه...اینه که اصلا دشنام یا بدگویی شده یا نه؟! حالا اونایی که میگن تفاله فحشه دستا بالا!
|
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۱۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
حراجی که نیست
![]() ببین برادر من مثلا به دشمنای انقلاب اسلامی که دشمنای اسلام هستند به تبع میگم بی شرف! ![]() این درسته بین خودمون فحشه ولی اونا حقشونه حرفم درست نیست؟ آیا شرف دارند؟ |
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
نقل قول:حالا اونایی که میگن تفاله فحشه دستا بالا! متاسفانه شما نمیدونم به چه دلیل (!) چشماتونو بستید و مدام حرف خودتونو تکرار میکنید. هر حرفی باید دید که تحت چه شرایطی توسط چه کسی خطاب به چه کسی در چه موضوعی با چه لحنی زده شده. همینجوری شما به من بگو ببینم گوسفند فحشه یا خیر؟ مرغ فحشه؟.... |
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴)Havbb 110 نوشته است: شما به من بگو ببینم گوسفند فحشه یا خیر؟ مرغ فحشه؟....خب اگه به انسان گفته بشه فحشه! . . . . . (اما اگه میخواید بگید بعضی ها «انسان» نیستند،باید بگم تشخیص این موضوع به این سادگی ها نیست!در واقع همین انسان نبودن خودش نوعی توهینه که قرآن مسلمانها رو از این کار نهی کرده.) (۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴)عبدالرحمن نوشته است: ببین برادرخب اینطوری همه توهینها در مورد یک سری آدم صدق میکنن!!!اصلا توهین یعنی همین که به یک فرد چیزی رو نسبت بدیم که خودش ناراحت بشه! اما بحث سر اینه که کی تفاله ست؟؟!آیا ما با دلایل شخصی میتونیم کسی رو تفاله یا بی شرف خطاب کنیم؟؟آیا این مصداق دشنام و سب نیست؟ |
|||
|
۲۲:۱۵, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
من کلی میگم بحث سر این ناسزا گفتن نیست از این موارد زیاد
سریع جبهه نگیرید تولی و تبری منم معتقدم کسی منکرش نیست اما یه فریضه دیگه هم هست که خیلی قشنگه امر معروف و نهی از منکر که مراحل داره اخرین مرحله این چیزی که شما میگن هست ولی اینجا تالار و صحیح نیست اخرین مرحله رو بکار بردند |
|||
|
|
۲۲:۱۹, ۱۳/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۲۱ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
خب با معیار شما عجب فحاشی بوده خدا ! عجب فحشهایی تو قران هست
فعلا فقط به دو نمونش که یادمه اشاره میکنم أُوْلَـئِكَ كَالأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ (179 اعراف) مـثـل الذيـن حـمـلوا التـورئه ثـم لم يـحـمـلوهـا كـمـثـل الحـمـار يـحـمـل اسـفـارا (جمعه 5) اینها به انسان گفته شده نه به مارمولکها و درختان و... =-=-=-= من هنوز منتظر معیار شما هستم. بر چه مبنایی میگید اینها اگه به انسان گفته بشه فحشه همونطور که میبینید داریم نزدیک میشیم به اینکه بگید اینها فحشه چون من میگم! من معیار هستم! |
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۲ ۲۲:۱۹)Havbb 110 نوشته است: خب با معیار شما عجب فحاشی بوده خدا ! عجب فحشهایی تو قران هستموضوع خدا فرق میکنه با انسان!خدا حقیقت وجودی انسانها رو میگه،در حالی که کاملا به اون واقفه.اما انسانها سلیقه ای صحبت میکنند.امروز با فردی موافق هستند و فردا با فردی موافق نیستند. در ضمن،خدا درباره هیچ فرد خاصی صحبت نکرده...ببینید وقتی در قرآن درباره ابوجهل صحبت میشه از چه ادبیاتی استفاده میشه.این تفاوت اصلی بین زمانیه که خدا شخص خاصی رو مخاطب قرار میده با زمانی که داره مثال میزنه درباره گروهی از انسانها. خدا بیامرزه آیت الله بهجت رو،می فرمودند که «در روایت داریم که ریاکار با حمار مشهور میشه،خب حقیقت ریاکار هم همین حماره!چرا که کسی که قدرت بزرگ خدا رو رها کنه و به خاطر بندگان خدا عبادت کنه،واقعا حماره! »این خیلی تفاوت داره با دشنام و بدگویی! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |