کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صحبتی با همه کاربران عزیز در مورد گزارش ها و سلیقه ها
۲۰:۲۷, ۱۳/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

دوستان عزیز و گرامی خودم در تالار بیداری اندیشه

لازمه که گفتگویی داشته باشیم

در این تالار مثل همه اجتماعات بشری افراد مختلف با اندیشه های مختلف حضور دارند و این باعث کنش و واکنش های مختلفی میشه

اینجا دوستان تیم مدیریت با همه این نطرات روبرو میشن .

مثلا مطلبی رو یکی از دوستان مینویسه بعضی گزارش میکنند که این مطلب فلانه و سیاسیه یا هتک حرمته ویا حاوی مطالب مبتذله
همون مطلب رو عده ای دوستان بسیار عالی و پسندیده میدونند

هر ۲ طرف هم برای ما عزیز و محترمند و نظرشون مهم .

ولی خواهش من اینه که اگر مطلبی رو خواستید گوشزد کنید . مثلا گزارشی دادید اقدام نشد . اگر میبینید خیلی مهمه با ناظر بخش صحبت کنید

اگر دید قبول شد که هیچ اگر نه باز اگر خیلی خیلی مهمه به مثلا بنده یا اقای بیداری پیام بدید .

و در اخر یا در هر یک از این مراحل لطفا به تصمیمی که گرفته میشه احترام بزارید .
باور بفرمایید دوستان خیلی وقت میزارن و زحمت میکشن . منتی هم نیست و انجام وظیفه هست . اما ما اینجاییم برای اینکه همدیگه رو دلخور کنیم ؟!

اگر ظرفی میشکنه یا روغنی میریزه باید گفت فدای سرت ...

باور بفرمایید نظر کسی وحی منزل نیست . اما رعایت ادب و احترام وحی منزله . اخلاق خوب وحی منزله

هیچوقت حق رو نباید به صورتی گفت که دافعه داشته باشه . بزارید دافعه اون مربوط به خود اصل موضوع باشه و نه اینکه من نوعی ۴ کیلو هم خودم اضافش کنم

همیشه گفتم بازم میگم با بخشش ها و کم کردن حواشیه است که کار پیش میره

فکر کنم ۱۴۰۰ سال برای دعواهای خاله زنگی بس باشه . تا کی باید جبهه حق با خودش درگیر باشه .

به اخرین سلطان صفوی گفتن بابا افغان ها دم در اصفهانن . گفت مراسم تاج کیانی الوداع بگیرید!!!

باور کنید دیگه وقتی برای سهل انگاری کم کاری و درگیری های بیفایده نمونده ...

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، عبدالرحمن ، یاســین ، رهگذر. ، أین المنتظر ، MohammadMeraj ، مجنون العباس ، صهبا ، محب الزهرا ، Ali#59 ، صبح صادق ، sarallah ، aboutorab ، مرهم ، SAViOR ، revenger ، Aryha ، در جستجوی سختی ، zahra11 ، ترنم ، السا ، Justice Bringer ، شیدا ، خادمة الزهرا ، میلاد.م ، ELENOR ، سید ابراهیم ، Fatemeee ، انتصـار ، Hadith ، رضوانه ، مجید املشی ، help me ، ضحی ، mahdy30na ، قلب ، soshiant ، fazel ، ZaHrA110M ، سیمرغ ، N.Mahdavian ، Agha sayyed ، nasimesaba ، حضرت عشق ، mahyamatin ، Farzaneh ، yamin ، عبداللهی
۱۹:۰۱, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #2

سلام

حرفی دارم که گفتم ممکنه بشه مرتبط با این تاپیک به حسابش آورد.

گمان می‌کنم ممکنه در مورد موضوعاتی سوءتفاهماتی وجود داشته باشه.

یکی‌اش اینه که بسیاری از افراد، جدی بحث کردن رو با جبهه گرفتن اشتباه می‌گیرن. با دیدن بعضی صحبتها و واکنشها احساس میکنم که تصورشون اینه که اگر یه نفر بعد از مشاهده‌ی نظر مخالف بی‌خیال نشد و با دلایل بیشتری بر نظر خودش پافشاری کرد، داره جبهه می‌گیره!ExclamationSmile یا اگر یه نفر فردی رو در موضوعی به چالش می‌کشید، داره دعوا میکنه!Smile در حالی که اصلاً و ابداً «بحث» جز «بحث» چیز دیگری نیست!Smile چیزهای دیگری که قاطی‌اش بشه از بحث جدا هستن! ولی تا زمانی که فقط و فقط بحث باشه و محترمانه باقی بمونه، منفی نیست. جبهه‌گیری و دعوا و داد زدن نیست.

یکی دیگه از سوءتفاهماتی که مشخصاً در مورد بعضی صحبتهای بنده وجود داشته این بوده که وقتی از یک روند اشکال می‌گرفته‌ام تصور می‌شده دارم یک تک‌خطا رو مطرح می‌کنم و بنابراین قاعدتاً به نظر میومده که با نوع بیانم بزرگنمایی می‌کنم. اصلاً یک خطا در گوشه‌ی یک تاپیک که صفحاتش خیلی زود میگذره و میره چه اهمیتی داره؟ اصلاً در این زمانه که از تلویزیون و سینما گرفته تا سطح خیابون هزار نوع خطا نادیده گرفته میشه، یک خطا در گوشه‌ای نسبتاً بسیار کم‌بازدید از اینترنت چه اهمیتی داره؟ اصلاً مگه من چکاره‌ام که بخوام دنبال خطای مردم بیفتم و خطاشون رو بگیرم؟!Smile پس موضوع نه بخاطر یک خطا بوده، و نه این نبوده که تذکر دهنده طلبکار باشه، بلکه موضوع این بوده که حرفهایی که از خوبی زده میشه توسط خود افرادی که در جای‌جای تالار خواهانش هستند واگذاشته میشه. خود مؤمنین بر اینند که خودشون رو حسابرسی کنن و در کار با نفسشون مسلماً نرمی و آسون گرفتن ندارن. پس اگر تذکری داده میشه که خندان نیست و مسئله رو آسون نمیگیره، برای اونهاست تا مطابق این خواستشون استفاده کنن. همین! مسئله‌ی آرمانی هست که میخوان بهش برسن و زمانه‌ای که میخوان بسازن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، وحید110 ، شیدا ، انتصـار ، السا ، help me ، مجید املشی ، ضحی ، mahdy30na ، قلب
۱۹:۳۵, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام.
من اعتراض دارم.

ملاک تشخیص مدیران و ناظران چیست؟!

قرآن؟
حدیث؟
عقل؟

یا نفس شخصی!

بعضی از مدیران و ناظر ها خودشون باعث ایجاد تفرقه میشن.

اگه قبول دارید که مسیری که 1400 دارید میرید تا حدودی اشتباه هست.
چرا این هدایت اشتباه را همون هادی های دین(علمای دینی) نمی پذیرند.

بسیار در این انجمن دیدم که از یک حدیث یک نفر در دوجای مختلف به منافع شخصی خودش دوتا تفسیر مختلف ارائه کرده.
البته خواهش می کنم این جمله بی ربط رو نگید که مثال بیارید.
من سه سال هست توی این انجمن هستم. و بیشتر مطالب ارسالی من هم پاک شده و من جمله دیگران.

در هر صورت چیزی که قرار بود اندیشه باشه.
تبدیل شده به یک سری حرف تکراری از یک سری منابع تکراری.
در کل از نظر جناب النور و ... یا ما باید دهنمون رو ببنید. یا مدرکی رو ارائه کنیم تا ایشون وقت بگذارند ردش کنند.

انصاف نیست برادران.. انصاف نیست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، مجید املشی ، mahdy30na
۱۹:۴۰, ۱۵/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۱۹:۵۲ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۵/بهمن/۹۲ ۱۹:۳۵)arnh نوشته است:  قرآن؟
حدیث؟
عقل؟

یا نفس شخصی!
فکر میکنم گزینه ی 3 صحیح می باشد.
با تچکر!،ستاد حمایت(پاچه خواری) از مدیران و ناظران!Cool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، Havbb 110 ، وحید110 ، مجید املشی ، السا ، M03TAFA ، ضحی ، mahdy30na ، قلب ، N.Mahdavian ، yamin
۱۹:۵۳, ۱۵/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۲۰:۰۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #5

(۱۵/بهمن/۹۲ ۱۹:۳۵)arnh نوشته است:  سلام.
من اعتراض دارم.

ملاک تشخیص مدیران و ناظران چیست؟!

قرآن؟
حدیث؟
عقل؟

یا نفس شخصی!

بعضی از مدیران و ناظر ها خودشون باعث ایجاد تفرقه میشن.

اگه قبول دارید که مسیری که 1400 دارید میرید تا حدودی اشتباه هست.
چرا این هدایت اشتباه را همون هادی های دین(علمای دینی) نمی پذیرند.

بسیار در این انجمن دیدم که از یک حدیث یک نفر در دوجای مختلف به منافع شخصی خودش دوتا تفسیر مختلف ارائه کرده.
البته خواهش می کنم این جمله بی ربط رو نگید که مثال بیارید.
من سه سال هست توی این انجمن هستم. و بیشتر مطالب ارسالی من هم پاک شده و من جمله دیگران.

در هر صورت چیزی که قرار بود اندیشه باشه.
تبدیل شده به یک سری حرف تکراری از یک سری منابع تکراری.
در کل از نظر جناب النور و ... یا ما باید دهنمون رو ببنید. یا مدرکی رو ارائه کنیم تا ایشون وقت بگذارند ردش کنند.

انصاف نیست برادران.. انصاف نیست.
سلام

بیش از صد ساله که در عرصه‌ی اشکال گرفتن فعالیت دارم.Blush
تا جایی که بنده میدونم، حداقل چیزی که موقع اشکال گرفتن لازم میشه - حتی اگر نخواستید هیچ دلیلی ذکر کنید - اینه که بگید دارید از چی اشکال می‌گیرید!Smile دیگه اگر این رو هم نگید، نمیدونم اون بنده‌خدایی که می‌شنوه میخواد چی رو اصلاح کنه!Big Grin

والله انصافه که بیان کنید.

اگر اون اشکالات پاک شده، که خوبه!
اگر هم میخواید مسببش گردن زده بشه، صبر کنید دفعه‌ی بعدی که یکی از این اشکالات پرشمار رخ داد، اون موقع مدرک پیدا کنید!

به نظر من تنها مشکلی که اینجا داشته و/یا پیدا کرده، دسته‌ای از مسائل اشتباهی هست که بصورت روند در میان و بسیار ناملموس میشن(خودم هم درگیرشون بوده‌ام بسیار بسیار و بعداً فاصله گرفته‌ام) که إن‌شاءالله بهتر بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، وحید110 ، help me ، مجید املشی ، السا ، ضحی ، قلب
۲۰:۱۳, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
اگر اونقدری به قران و حدیث اشراف داشتیم که بتونیم مطابقت بدیم اعمالمون رو مجتهد بودیم .

عقل هم که نمیشه روش حساب کرد

نتیچه:

اول میپذیریم اشتباه میکنیم که این ۲ تا نتیجه دیگه میده

۱ـ شما که نظر مخالف دارید با قران حدیث و عقل این اشتباه رو اثبات کنید

۲ ـ مطلبتون رو با قران و حدیث بصورت عقلانی اثبات کنید

دوم به اندازه وسعمون توقع داشته باشید و حلال کنید

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، درست پسند ، Havbb 110 ، ELENOR ، أین المنتظر ، السا ، ضحی ، mahdy30na ، قلب
۲۰:۱۶, ۱۵/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۲۰:۳۱ توسط help me.)
شماره ارسال: #7
آواتار
ببخشید که اینو میگم سر بسته هم میگم که ناخوداگاه به کسی بر نخوره و باعث بحث و جدل نشه من این تالار و خیلی دوست دارم کلی هم از ارسالهای بچه ها مطالب خوب یاد میگیرم ولی .......
ولی چند نفری هستن که فکر میکنن فقط خودشون درست میگن و میفهمن و بقیه رو ..... فرض میکنن لحن خوبی هم تو صحبتاشون نیست همش ما کوتاه میایم و اروم صحبت میکنیم ولی فایده نداره اگه از کاربرای عادی بودن مشکلی نبود....
و اینکه اگه ما کاربرای عادی حرفی رو بزنیم مو رو از ماست باید بکشن بیرون ولی وقتی خودشون و دوستاشون همین حرفا رو بزنن کلی تشکر میکنن ازش!! این انصاف نیست (واسه حرفم هم مدرک دارمSmile)
و اینکه من یسری سوالای چالش بر انگیز دارم که نمیشه در قالب تاپیک بیان کرد از مسئولا و مدیرای بخش مربوطه ش هم که میپرسم میپیچونن یا جواب نمیدن تا حالا چند مورد اتفاق افتاده پس من از کی بپرسم ؟Huh......
یا علی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Havbb 110 ، درست پسند ، مجید املشی ، السا ، ضحی ، soshiant ، پارمیس
۲۰:۲۳, ۱۵/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۲ ۲۰:۲۵ توسط arnh.)
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۵/بهمن/۹۲ ۲۰:۱۳)وحید110 نوشته است:  اگر اونقدری به قران و حدیث اشراف داشتیم که بتونیم مطابقت بدیم اعمالمون رو مجتهد بودیم .

عقل هم که نمیشه روش حساب کرد

نتیچه:

اول میپذیریم اشتباه میکنیم که این ۲ تا نتیجه دیگه میده

۱ـ شما که نظر مخالف دارید با قران حدیث و عقل این اشتباه رو اثبات کنید

۲ ـ مطلبتون رو با قران و حدیث بصورت عقلانی اثبات کنید

دوم به اندازه وسعمون توقع داشته باشید و حلال کنید

یا حق

وحید جان حرف شما کاملا حساب و حق ..
شما هم حلال کنید..

اما لطفاً به ناظرین بفرمائید اگر اطلاع ندارند و نمی توانند بحث کنند ..
کسی را زشت نکنند.
تهمت نزنند.

من بیشتر موقع ها یه سوالی رو مطرح می کنم. که تا حدودی هم از جواب های اون اطلاع دارم.
اما مطمئن نیستم .. بخاطر همین سوال می پرسم یا اصلاً بحثی را مطرح می کنم.

بعد یکی از مدیران می آید می گوید جواب همین است.. و غیر از این نیست.
دیگر هم حق نداری در مورد این مسائل صحبت کنی.

یک پیشنهاد دارم..
اگر می خواهید اعضا ناراحت نشوند.
یک بخش خصوصی در انجمن ایجاد کنید .. با دسترسی برای اعضایی که احتمال می دهید می خواهند به عمد شبهه مطرح کنند.. که دیگر اعضا نبینند .. بحث انجام شود. اما تهمت نزنند.
هم موتور های جستجو به این بخش دسترسی ندارند و هم اعضای عادی نمی توانند این بخش ها را ببینند.

اینطوری حداقل تمرینات دفاعی بچه ها در مقابل کسانی که به عمد می خواهند شبهه مطرح کنند بیشتر می شود.
ما هم به جواب بعضی از سوالاتمون می رسیم.
یا حداقل شخصی رو بهمون معرفی می کنید که بریم سراغش که هم حوصله داشته باشه و علم داشته باشه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، وحید110 ، درست پسند ، مجید املشی ، ضحی ، mahdy30na ، soshiant ، ZaHrA110M
۲۱:۱۸, ۱۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۱:۲۵ توسط help me.)
شماره ارسال: #9
آواتار
کاربرای محترم کاش اینقدر بحثای تاپیکا رو منحرف نمیکردید

خواهشا یکم رعایت کنید روال اول تاپیکا خوبه ولی صفحات بعدش می بینی به بحث و جدل و.... کشیده شده !! این چه وضعشه ؟! اینطوری هم ایجاد کننده تاپیک و هم خواننده اون نمیتونه نتیجه ی مطلوب رو بگیره Angry
میری تاپیک التماس دعا میبینی بحثه گرونیه میری تاپیک خنده حلال سر تی وی دعواس میری تاپیک فلان اصلا بحثاش به عنوانش ربطی نداره .....
(تاپیک اندر احوالات رو هم که باعث شدید بسته شه!)
زشته ملت دارن میخونن نگامون میکنن مثلا اسمش تالار بیداری اندیشه هست!!
خوبه مثلا هممون یه هدف رو داریم Dodgy
یا علی.

خواهشا تاپیکای تکراری هم نزنید یه دور تو تالار بگردید نبود بزنید دنبال یه مطلب که میگردیم چند ساعت طول میکشه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، وحید110 ، السا ، Havbb 110 ، درست پسند ، مجید املشی ، ضحی ، mahdy30na ، قلب ، soshiant ، N.Mahdavian
۲۱:۵۶, ۱۶/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۰ توسط revenger.)
شماره ارسال: #10

سلام

به نظر من بهترین راه حل این مشکل انجام قوانین هستش.
نقد منم به نقض قوانین اساسی تالار توسط اشخاصیه که باید اونا رو اجرا کنن درحالی که ظاهرا بعضی ها اصلا چشمشون به این قوانین نیوفتاده(البته این بهترین حالته چون در صورتی که روی اونها مسلط باشند و نقضشون کنند....)

ذکر چند مورد:

1- گروه «بیداری اندیشه» هیچ وابستگی به حزب و جناح خاصی ندارد، متشکل از جوانان پژوهشگري است که به دور از جهل و تعصب کورکورانه و با تحقیقات گسترده اما عمیق، پی به حقانیت اسلام و تشیع برده و دریافته که به حقیقت، سعادت و آرامش دنیا و آخرت، در دستورات و رهنمودهاي این دین گنجانده شده است.

نقض: تبلیغات در تالار به نفع اصولگرایی به خصوص پایداری... و کوبیدن دولت !

2-از انجام بحثهای سیاسی (داخلی) که باعث ایجاد تفرقه و چند دستگی بین ملت ایران می شود، اکیدا خودداری فرمایید.

نقض: دقیقا مثل قبلی ، البته اینجا بیشتر کوبیدن دولت مطرحه، که بارها باعث چند دستگی و درگیری در تالار شده و جالبش اینجاست که من به عنوان معترض به این نقض قانون بازداشت شدم و علیه م موضع گیری شد...

3-در تالار بیداری اندیشه برخی مدیران یک قانون جدید من در آوردی دارن تحت این عنوان:

صحبت درباره شخصی که غایب است و نمی تواند از خودش دفاع کند ، خلاف قوانین است...

خب کجاها از این جمله استفاده میشه: هر گاه نقدی از امام معصوم پروفسور حسن عباسی مطرح بشه

نقض: هرگونه نقد و تمسخر و... حسن روحانی نماینده مردم ایران نه تنها خلاف قوانین نیست بلکه تشکر و امتیازات ناظران را نیز در پی دارد...

باتشکرWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هایرو
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]