|
اطلاع رسانی اعضایی که عازم سفر زیارتی هستند
|
|
۱۵:۵۲, ۱۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۳۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان و همسنگران گرامی هر از گاهی میشنوم و میشنویم که بعضی از رفقای تالار عازم سفر زیارتی هستند ماهم که مشتی گدا گودوله جمع شده ایم دور هم فقیر و بیچاره و گدایان کوی اهل بیتیم با یه عالمه التماس دعا خواهشم این است که اگه کسی از رفقا و اعضای تالار قصد سفر زیارتی داشت و خواست که التماس دعای رفقا را برساند به اهل بیت اینجا خبر بده تا همه ی ما هم کسب فیضی کنیم و البته برکات تکوینی دیگری هم دارد این خبر دادن رفتن به سفرهای زیارتی که بر اهلش پوشیده نیست همین معطر شدن تالار به عطر اهل بیت همین ایجاد ذوق و سوختن از فراق دیدار اهل بیت که با شنیدن سفر یکی از اعضا بیان میشه همین.... همینها آثاری دارد که در وصف نمیگنجد گویا این هم لینک یک سخنرانی مفید درباب آداب زیارت است که یکی از کاربران پیشنهاد دادن حتماً رفقای زائر گوش کنند: http://www.aghlovahy.ir/site/media/attac....03.04.mp3 بر مشامم میرسد هر لحظه بوی کربلا تشنه ی آب فراتم ای اجل مهلت بده تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا بر دلم ترسد بماند آرزوی کربلا |
|||
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۱۲, ۲۰/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۲ ۲۲:۱۴ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
(۲۰/دی/۹۲ ۱۶:۴۴)در جستجوی سختی نوشته است: |
|||
|
|
۳:۴۷, ۲۲/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۲ ۴:۰۸ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
|
سلام..
ان شاءالله 2شنبه صبح عازمم ان شاءالله ایام ولادت حضرت رسول (صلی الله علیه واله) در شهر پیامبر و سرزمین وحی دعا گو و نایب الزیاره همه عزیزان خواهم بود . . به رسم دوستی حلالم کنید خیلی دعام کنید که با معرفت برم و با معرفت تر برگردم و باقیمونده این چند روز دنیا بتونم حفظش کنم هنوز نرفته غصه برگشت رو می خورم... چطوری میشه از بهترین جاهای دنیا دل کند و برگشت؟؟؟ هر چی هم بگیم خدا همیشه و هر لحظه با ما هست و از رگ گردن به ما نزدیکتره... هر چی هم بگیم ائمه علیهم السلام همیشه و همه جا حضور دارند... . . بله..همیشه و همه جا هستن این منم که گاهی هستم و گاهی نیستم دعا کنید اگر عمری باقی بود و برگشتم لحظه های خوب سفرم رو هدر ندم . . (از دوستانی که در رابطه با این تاپیک راهنماییم کردند بسیار ممنونم) |
|||
|
|
۰:۰۰, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
تو این هیر و ویری یهو قسمت شد فردا برم مشهد!!!! خدائیش یک درصد هم احتمال نمیدادم بشه بدلایلی ولی خب شد و تا نرسیدم به ضریح باورم نمیشه اما چیزی که خیلی برام جالبه اینه که همسفرم یکی از کاربرانه که اولین بارشه به زیارت امام رضا میاد!!!!!!!!!! میدونید چه کیفی میده دیگه البته به گردن اکثرتون حق داره و حقشه که بیاد سعید التماس کن دعات کنم >>> خنده از روی خوشحالیهحتما دعا میکنم اگر زنده رسیدم |
|||
|
|
۰:۰۶, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۲ ۰:۰۰)عبدالرحمن نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم اقا تو بری من با کی دعوا کنم تو این تالار متروکه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() شوخی کردم ![]() برو به سلامت ، التماس شدید شدید... دعا داریم
|
|||
|
|
۰:۱۰, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۲ ۰:۰۶)revenger نوشته است: اقا تو بری من با کی دعوا کنم تو این تالار متروکه بهتون توصیه میکنم یه تاپیک بزنید تا موقعی که برمیگردم اسمشو بزارید تویی که نمیشناختمت بعد توش از خوبیام بگید به بهترین تعاریف جوایز نفیسی از طرف سید ابراهیم و امیرعباس اهدا میشه ![]() بعدش بفرستیدش تو خنده حلال این دو تا ارسالو |
|||
|
|
۱۱:۱۳, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) برادر گرامی،عبدالرحمن عزیز هر چند که تو را از ره من انتقاد بسیار رسیده است و لیکن دانی که دلی داری و دارم نازکتر از شیشه. اگر دستت رسید به ضریح حضرت عشق دعای در حق این تشنه زیارت بفرمائید. یا علی مدد. |
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۲ ۰:۰۰)عبدالرحمن نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام زائر باسعادت خوش به حالت آقا طلبیدت سلام من روسیاه رو هم به آقا برسون می خوام یه چیزی کلی بهت بگم - فقط به دل نگیری - البته دلگیرم شدی مهم نیست - زیارتت با معرفت تر میشه ان شاءالله میدونم و میدونی که حق های زیادی گردنت هست . من که حقی به گردنت ندارم و به جای اینکه برای من دعا کنی برای آقای مهربان حضرت مهدی (علیه السلام)دعا کن لطفاً . ولی برای اون حق هایی که به گردنت هست (بس که بچه ها رو اذیت کردی ) برای همه اونا دعا کن تا ان شاءالله از حقشون بگذرند . برگشتی از زیارت هم بچه خوبی باش موفق و سلامت باشی یا علی علیه السلام |
|||
|
|
۱۹:۴۵, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۲۳:۲۶ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
|
بسم الله
السلام علیک یا ابا عبدالله... با عرض سلام خداروهزاران بار شکر ان شاء الله دوشنبه 5 اسفند ماه عازم کربلا معلی هستم... ان شاء الله اگر لایق باشم دعاگویتان هستم.... از همه دوستان گرامی حلالیت میطلبم ،حلالم کنبد.... برام دعا کنید سفر بامعرفتی ان شاء الله داشته باشم... اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۲۱:۰۳, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
(۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۴۵)farzaneh نوشته است: بسم الله علیک السلام زائره باسعادت خوش به حالتون از اولین قدمی که برای زیارت برداشتی فرشته های آسمون همراهت هستند تا دوباره برگردین به خونه . قدر لحظه لحظه های با فرشته و ملائک بودن تان را بدونید . دعای برای فرج و.... حرم حبیب و حرم حبیب و حرم حبیب کرب و بلا به همه سلام این روسیاه رو برسون مخصوصاً به عمو عباس علیه السلام(====) زیارت با معرفتی داشته باشید یا علی علیه السلام |
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #170
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) یه خیابون بهشتی،،،،،،،اسمش بین الحرمینه ![]() التماس دعا ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی مراسم و یادبود شهدا | fafa* | 5 | 2,712 |
۱۳/بهمن/۹۴ ۹:۱۰ آخرین ارسال: fafa* |
|
| خاطرات زیارتی | Agha sayyed | 30 | 19,496 |
۲۱/مرداد/۹۳ ۱۳:۳۱ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| لطفاً اطلاع رسانی کنید:قرائت دسته جمعی دعای فرج،ساعت 23:00 | meisamtiger | 6 | 3,961 |
۲۰/دی/۹۲ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: Night_World |
|
| اطلاع رسانی هیئت های مذهبی(ویژه محرم و صفر 1434) | Seyed Mohsen | 9 | 5,696 |
۱۳/دی/۹۱ ۸:۵۹ آخرین ارسال: میلاد.م |
|

>>> خنده از روی خوشحالیه

![[تصویر: BeinAlharamein-480x300.jpg]](http://delgraph.ir/wp-content/uploads/BeinAlharamein-480x300.jpg)