کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 4.31 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اطلاع رسانی اعضایی که عازم سفر زیارتی هستند
۱۵:۵۲, ۱۵/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۳۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دوستان و همسنگران گرامی
هر از گاهی میشنوم و میشنویم که بعضی از رفقای تالار عازم سفر زیارتی هستند

ماهم که مشتی گدا گودوله جمع شده ایم دور هم
فقیر و بیچاره و گدایان کوی اهل بیتیم

با یه عالمه التماس دعا

خواهشم این است که اگه کسی از رفقا و اعضای تالار قصد سفر زیارتی داشت و خواست که التماس دعای رفقا را برساند به اهل بیت اینجا خبر بده تا همه ی ما هم کسب فیضی کنیم

و البته برکات تکوینی دیگری هم دارد این خبر دادن رفتن به سفرهای زیارتی که بر اهلش پوشیده نیست

همین معطر شدن تالار به عطر اهل بیت
همین ایجاد ذوق و سوختن از فراق دیدار اهل بیت که با شنیدن سفر یکی از اعضا بیان میشه
همین....
همینها آثاری دارد که در وصف نمیگنجد

گویا این هم لینک یک سخنرانی مفید درباب آداب زیارت است که یکی از کاربران پیشنهاد دادن حتماً رفقای زائر گوش کنند:
http://www.aghlovahy.ir/site/media/attac....03.04.mp3

بر مشامم میرسد هر لحظه بوی کربلا
تشنه ی آب فراتم ای اجل مهلت بده

تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا
بر دلم ترسد بماند آرزوی کربلا

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، در جستجوی سختی ، fazel ، nasimesaba ، saloomeh ، یا ثارالله ، yamin ، خادم الامام ، Hadith ، Havbb 110 ، abas_341 ، meshkat ، فاطمه خانم ، shafagh_mah ، میلاد.م ، وحید110 ، Amirsaeed ، تازه مسلمان ، حسن.س. ، Ramin_Ghn ، r_bashiri89 ، nafas ، Tolou ، mhvvhm ، EMPERATOR ، أین المنتظر ، MohammadMeraj ، حلما ، محب الزهرا ، نسیم ، یا صاحب الزمان ، یاشار ، yektaparast ، حسن عزتي ، Agha sayyed ، بیداری اندیشه ، یاران مهدی ، حسام+ ، Mohammad Trust ، فاطمه الزهرا ، سرباز سید علی ، iman-s ، فدک زهرا ، باهتول ، hesam110 ، mohammad reza ، netlog36 ، یاســین ، ترنم ، بیداری12 ، Patriot ، seyed313 ، black ، محمداحسان ، جویای حقیقت ، نگار ، hajiali.m ، azade ، revenger ، Farzaneh ، ساقی ، m.hossein ، jafarpour ، مفقود الاثر ، سدرة المنتهی ، farzad313 ، AMINI ، ali.khm ، علی امینی ، SARA 2020 ، *مهاجر* ، راحیل ، منادی حق ، MANI110 ، ali0077 ، عبدالرحمن ، Night moans ، مصباح ، آلاله ، sagheb ، help me ، یا امام رضا ، مجنون العباس ، fiftynine ، سیمرغ ، عبداللهی ، شهیدطیبه واعظی ، Bahar ، fafa* ، السا ، لبخند خدا ، خادمة الزهرا ، صبح صادق ، رضوانه ، mahyamatin ، مجنون الحسین ، مجید املشی ، Night_World ، soora ، mahdy30na ، میثاق ، حوریه سادات ، آفتاب ، Nmm ، Bamdaad ، افشین ، شیدا ، نرگس مهدوی ، ماحی ، انتصـار

آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۱۲, ۲۰/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۲ ۲۲:۱۴ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #161
آواتار
(۲۰/دی/۹۲ ۱۶:۴۴)در جستجوی سختی نوشته است:  

باسلام وعرض ادب واحترام ....پیشاپیش زیارتتون قبول باشه وبه سلامتی برین وبرگردین.....اول اول اول برای مولای غریبمان دعابفرماییدومطمئن هستم شمابزرگوارخواهران وبرادران خودرادراین تالارازدعای خیرخودبی نصیب نمی گذارید.....توروبه حق حضرت علی(علیه السلام)وآقاواربابمان امام حسین (علیه السلام)وآقاقمربنی هاشم برای شفای همه ی مریض هادعابفرمایید....برای عاقبت به خیری همه ی جوانان .....امیدوارم دست پربه مددویاری خداوندرحمان ورحیم واین امامان بزرگوارمان برگردین

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، aboutorab ، ترنم ، عبدالرحمن ، أین المنتظر ، در جستجوی سختی ، help me ، حسن عزتي ، مجنون الحسین ، سیمرغ ، nasimesaba ، شهیدطیبه واعظی ، السا ، مجید املشی
۳:۴۷, ۲۲/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۲ ۴:۰۸ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #162
آواتار
سلام..
ان شاءالله 2شنبه صبح عازمم
ان شاءالله ایام ولادت حضرت رسول (صلی الله علیه واله) در شهر پیامبر و سرزمین وحی دعا گو و نایب الزیاره همه عزیزان خواهم بود
.
.
به رسم دوستی حلالم کنید
خیلی دعام کنید که با معرفت برم و با معرفت تر برگردم و باقیمونده این چند روز دنیا بتونم حفظش کنم
هنوز نرفته غصه برگشت رو می خورم... چطوری میشه از بهترین جاهای دنیا دل کند و برگشت؟؟؟
هر چی هم بگیم خدا همیشه و هر لحظه با ما هست و از رگ گردن به ما نزدیکتره...
هر چی هم بگیم ائمه علیهم السلام همیشه و همه جا حضور دارند...
.
.
بله..همیشه و همه جا هستن این منم که گاهی هستم و گاهی نیستم
دعا کنید اگر عمری باقی بود و برگشتم لحظه های خوب سفرم رو هدر ندم
.
.
(از دوستانی که در رابطه با این تاپیک راهنماییم کردند بسیار ممنونم)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، در جستجوی سختی ، حسن عزتي ، Night_World ، مجید املشی ، Tolou ، mohammad reza ، Aryha ، ترنم ، مجنون العباس ، سیمرغ ، revenger ، nasimesaba ، شهیدطیبه واعظی ، Farzaneh ، fafa*
۰:۰۰, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #163
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

تو این هیر و ویری یهو قسمت شد فردا برم مشهد!!!!

خدائیش یک درصد هم احتمال نمیدادم بشه بدلایلی ولی خب شد و تا نرسیدم به ضریح باورم نمیشه

اما چیزی که خیلی برام جالبه اینه که همسفرم یکی از کاربرانه که اولین بارشه به زیارت امام رضا میاد!!!!!!!!!!

میدونید چه کیفی میده دیگه

البته به گردن اکثرتون حق داره و حقشه که بیاد

سعید التماس کن دعات کنم Big Grin >>> خنده از روی خوشحالیه

حتما دعا میکنم اگر زنده رسیدم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، revenger ، sagheb ، mohammad reza ، Night_World ، Havbb 110 ، آیلار ، ترنم ، Bahar ، صبح صادق ، سید ابراهیم ، aboutorab ، nasimesaba ، مجنون العباس ، شهیدطیبه واعظی ، در جستجوی سختی ، Farzaneh ، SAViOR ، انتصـار ، مجنون الحسین ، fafa* ، مجید املشی
۰:۰۶, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #164

(۷/بهمن/۹۲ ۰:۰۰)عبدالرحمن نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

خدائیش یک درصد هم احتمال نمیدادم بشه بدلایلی ولی خب شد و تا نرسیدم به ضریح باورم نمیشه

اما چیزی که خیلی برام جالبه اینه که همسفرم یکی از کاربرانه که اولین بارشه به زیارت امام رضا میاد!!!!!!!!!!

اقا تو بری من با کی دعوا کنم تو این تالار متروکه Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

شوخی کردمBig Grin
برو به سلامت ، التماس شدید شدید... دعا داریمWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، mohammad reza ، ترنم ، Bahar ، nasimesaba ، مجنون العباس ، شهیدطیبه واعظی ، در جستجوی سختی ، انتصـار ، سیمرغ ، مجید املشی
۰:۱۰, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #165
آواتار
(۷/بهمن/۹۲ ۰:۰۶)revenger نوشته است:  اقا تو بری من با کی دعوا کنم تو این تالار متروکه Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

شوخی کردمBig Grin
برو به سلامت ، التماس شدید شدید... دعا داریمWink

بهتون توصیه میکنم یه تاپیک بزنید تا موقعی که برمیگردم

اسمشو بزارید تویی که نمیشناختمت

بعد توش از خوبیام بگید

به بهترین تعاریف جوایز نفیسی از طرف سید ابراهیم و امیرعباس اهدا میشه

Big Grin

بعدش بفرستیدش تو خنده حلال این دو تا ارسالو
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، mohammad reza ، ترنم ، Bahar ، صبح صادق ، یاســین ، nasimesaba ، مجنون العباس ، شهیدطیبه واعظی ، در جستجوی سختی ، SAViOR ، انتصـار ، سیمرغ ، Reza2035 ، مجنون الحسین ، مجید املشی
۱۱:۱۳, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #166
آواتار
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

برادر گرامی،عبدالرحمن عزیز
هر چند که تو را از ره من انتقاد بسیار رسیده است و لیکن دانی که دلی داری و دارم نازکتر از شیشه.
اگر دستت رسید به ضریح حضرت عشق دعای در حق این تشنه زیارت بفرمائید.
یا علی مدد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، یاســین ، aboutorab ، nasimesaba ، مجنون العباس ، شهیدطیبه واعظی ، در جستجوی سختی ، حسن عزتي ، عبدالرحمن ، انتصـار ، fafa* ، Farzaneh ، مجنون الحسین ، مجید املشی
۱۲:۲۳, ۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #167
آواتار
(۷/بهمن/۹۲ ۰:۰۰)عبدالرحمن نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

سلام زائر باسعادت
خوش به حالت آقا طلبیدت سلام من روسیاه رو هم به آقا برسون
می خوام یه چیزی کلی بهت بگم - فقط به دل نگیری - البته دلگیرم شدی مهم نیست - زیارتت با معرفت تر میشه ان شاءالله
میدونم و میدونی که حق های زیادی گردنت هست . من که حقی به گردنت ندارم و به جای اینکه برای من دعا کنی برای آقای مهربان حضرت مهدی (علیه السلام)دعا کن لطفاً . ولی برای اون حق هایی که به گردنت هست (بس که بچه ها رو اذیت کردی ) برای همه اونا دعا کن تا ان شاءالله از حقشون بگذرند .
برگشتی از زیارت هم بچه خوبی باش Big Grin
موفق و سلامت باشی
یا علی علیه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، یاســین ، مجنون العباس ، شهیدطیبه واعظی ، در جستجوی سختی ، حسن عزتي ، عبدالرحمن ، مجنون الحسین ، مجید املشی
۱۹:۴۵, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۲۳:۲۶ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #168
آواتار
بسم الله

السلام علیک یا ابا عبدالله...

با عرض سلام

خداروهزاران بار شکر ان شاء الله دوشنبه 5 اسفند ماه عازم کربلا معلی هستم...

ان شاء الله اگر لایق باشم دعاگویتان هستم....

از همه دوستان گرامی حلالیت میطلبم ،حلالم کنبد....
برام دعا کنید سفر بامعرفتی ان شاء الله داشته باشم...

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، عبدالرحمن ، help me ، SAViOR ، soheyl68 ، أین المنتظر ، Agha sayyed ، عبدالرحیم ، aboutorab ، Mohammad Trust ، علمدار133 ، بیداری اندیشه ، مجنون العباس ، Bahar ، Night_World ، شیدا ، sagheb ، السا ، Aryha ، حسن عزتي ، صبح صادق ، mahyamatin ، مجید املشی ، سیمرغ ، آیلار ، mohammad reza ، مجنون الحسین ، fafa*
۲۱:۰۳, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #169
آواتار
(۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۴۵)farzaneh نوشته است:  بسم الله

السلام علیک یا ابا عبدالله...

با عرض سلام

خداروهزاران بار شکر ان شاء الله دوشنبه 5 اسفند ماه عازم کربلا معلی هستم...

ان شاء الله اگر لایق باشم دعاگویتان هستم....

از همه دوستان گرامی حلالیت میطلبم ،حلالم کنبد....

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

علیک السلام زائره باسعادت
خوش به حالتون
از اولین قدمی که برای زیارت برداشتی فرشته های آسمون همراهت هستند تا دوباره برگردین به خونه . قدر لحظه لحظه های با فرشته و ملائک بودن تان را بدونید . دعای برای فرج و....
حرم حبیب و حرم حبیب و حرم حبیب کرب و بلا

به همه سلام این روسیاه رو برسون
مخصوصاً به عمو عباس علیه السلام(====)

زیارت با معرفتی داشته باشید
یا علی علیه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، عبدالرحمن ، بیداری اندیشه ، مجنون العباس ، Bahar ، help me ، Night_World ، شیدا ، Farzaneh ، sagheb ، السا ، Aryha ، حسن عزتي ، صبح صادق ، مجید املشی ، سیمرغ ، آیلار ، مجنون الحسین
۱۲:۱۰, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #170
آواتار
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

یه خیابون بهشتی،،،،،،،اسمش بین الحرمینه
[تصویر: BeinAlharamein-480x300.jpg]

التماس دعا ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، حسن عزتي ، Farzaneh ، sagheb ، mahyamatin ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، علمدار133 ، aboutorab ، شیدا ، سیمرغ ، آیلار ، مجنون الحسین ، Aryha ، Bahar ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]