کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﻫﯿﺪ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻨﯿﺪ
۱۷:۴۴, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۱۶:۱۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﻟﻠﻪ
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻥ ﺑﻪ ﺳﻮﺍﻻﺕ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﺎ~ﯾﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻮﺍﻝ ﻫﺎﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﻟﻄﻔﺎ ﻃﺒﻖ ﺗﺎپیک ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺭﻭ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻧﺤﺮﺍﻑ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺏپرﻫﯿﺰﯾﺪ

--------------------------------------------------------------------

1. چرا خانوم ها مشکلات بزرگ تر از چیزی که واقعا هست می بینند ؟؟[تصویر: huh.png]
  2. چرا نمیشه منظور خانم ها رو فهمید؟!
  3. مثلا الان یه چیزی میگن . نمیفهمی باید باهاشون حرف بزنی دلداری بدی . گوش کنی ؟ نه میفهمی نه اونها نه هست نه بله اونها میگی فلان چیز رو میخوای میگه نه . بعد فرداش میزنه زیر گریه که تو اگه به من توجه داشتی میدونستی که من اون رو میخوام . و این یعنی درکم نمیکنی !!!!!!!!!!!!!!!![تصویر: surprise.png] میگی بابا خودت گفتی نه !! میگه نه من منظورم اره بود بعد یه بار دیگه یه چی میپرسی طرف میگه نه میری انجام میدی . باز میزنه زیر گریه که من گفتم نه چرا انجام دادی اگر ....
  4. خانمها به عنوان رکن اصلی تو نگه داشتن خانواده و همسر چرا ابتدای ازدواج هر کاری برای گرم نگه داشتن خانواده انجام میدید و به مرور زمان سرد میشید ؟ دلیل این سردی چیه ؟
  5. این خانوم هایی که آرایش خیلی غلیظ می کنند، فکر می کنند خیلی زیبا تر میشن؟[تصویر: 1%20%2828%29.gif] یعنی از دید ی آقا ، خانومی که آرایش نمی کنه(یا آرایش ملایمی می کنه) خیلی زیباتر هستش. می خواستم از دید شما (خانوم های محترم) بدونم نظر شما چیه ؟ آیا به نظر شما واقعا زیبا تر میشن؟
  6. آیا شما خانم ها از خرد کردن آقایان لذت میبرید؟ آیا این را هنر میدانید؟؟
  7. آیا اگر مرد شما را بالا ببرد و بگوید تو مثلا خیلی زیبایی و یا خیلی .... هستی و به نظر خودتون اون صفت در شما نباشد چه حسی پیدا میکنید؟ آیا اصلا صفت خوبی هست که فکر کنید در شما نیست؟
  8. آیا اگر مرد شما را در یک موضوعی بهتر از خودش توصیف کند و مثلا بگوید تو در فلان مسأله از من بهتری چه حسی پیدا میکنید؟
  9. فرض کنین شما در رابطه با اطرافیان شوهرتان(پدر،مادر یا خواهر) به دلایل حقه ای ناراحتید(واقعاٌ جای ناراحتی وجود داره)و این ناراحتی به بدبینی و بدگویی کشیده شده،آیا راهی وجود داره که شوهرتون(نه اطرافیانش)بتونه این بدبینی رو از بین ببره؟
  10. گاهی من میبینم خانومی کاملا محجبه ولی بوی عطرش به مشامم میرسه. دلیل چیه؟ آیا دیندارها نمیدونید عطر زدن بدتر از آرایش نباشه کمتر هم نیست؟ دلیل خاصی داره که به حدیث پیامبر صلی الله علیه و آله مبنی بر این که خانومی که عطر میزنه و دیگران بوشو استشمام میکنن تا لحظه ای که برگرده خونه مورد لعنت ملائکه است عمل نمیشه؟
  11. چرا خانوم ها غذاهایی مثل پیتزا و لازانیا و .... رو ترجیح میدن به غذاهای سالم مثل نان جو با نمک یا مثلا با ماست یا شیر واقعی نه پلاستیکی؟
  12. چرا اصولا خانمها با ازدواج دوم به راحتی مخالف اند؟ با این که خودشون میدونن یکی دیگه هم وجود داره مثل خودشون که نیاز به همسر داره؟ به غیر از اون چرا خانم هایی که ادعای ایمان دارن راحت با این مسئله مخالفت میکنن؟(این راحت بودنش خیلی سخته)
  13. اگر همسرتون کار حلالی رو به خاطر این که خودش دوست نداره اجازه نده انجام بدید چه حالی میشید؟ مثلا با این که حلاله زن صورتش رو باز بذاره ولی مرد بگه باید صورتت رو هم بپوشونی و زن رو زور کنه!!!
  14. چرا خانم ها دیگه کهنه بچه نمیشورن و پدیده ی مای بیبی کمر مردان رو خم کرده ؟ [تصویر: huh.png] امکان داره خانمی تحصیل کرده باشه و کهنه بچه بشوره ؟
  15. چرا انقدر اصرار دارید مردها رو تو خونه به کار بکشید ؟ (حس لذت ، حس غرور و ... )
  16. چرا وقتی میتونید به راحتی با هنر زنانه خودتون ( صحبت کردن ) به نتیجه برسید گاها مشتاق استفاده از راههای دیگه هستن خانمها ؟
  17. سوال بعدی اینکه میدونستید خلاقیت تو رفتارتون در مقابل آقایون میتونه خیلی رابطه رو بهتر کنه ؟ ( فقط بله یا خیر بگید لطفا [تصویر: happy.png] )
  18. ایا شنیدن اینکه یه پسر بگه من نیاز به ازدواج دارم برای شما خانم ها غیر قابل تحمله ؟ چه فکری میکنید ؟ اون پسر خاستگار شما باشه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، مجید املشی ، help me ، السا ، aboutorab ، اسکای ، mary20 ، Aryha ، Ali#59 ، هانا ، Havbb 110 ، sarallah ، آیات ، شیدا ، soshiant ، Mohammad Trust ، حضرت عشق ، nasimesaba ، رضوانه ، aliakbar110 ، صبا ، عشقم کربلا ، azade

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۳۸, ۳/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۲ ۱۵:۴۰ توسط هانا.)
شماره ارسال: #51
آواتار
(۳/اسفند/۹۲ ۱۴:۰۱)Night_World نوشته است:  این خانوم هایی که آرایش خیلی غلیظ می کنند، فکر می کنند خیلی زیبا تر میشن؟[تصویر: 1%20%2828%29.gif]

یعنی از دید ی آقا ، خانومی که آرایش نمی کنه(یا آرایش ملایمی می کنه) خیلی زیباتر هستش.

می خواستم از دید شما (خانوم های محترم) بدونم نظر شما چیه ؟ آیا به نظر شما واقعا زیبا تر میشن؟

من تو این زمینه تخصصی ندارم ولی آخه چه فلسفه ای پشت این کار هست که: تو چهره ی یک وجبی از انواع رنگ ها استفاده می کنند(بنفش ، سبز ، قرمز ، نارنجی ... این جوری باید همه ی رنگ ها رو نام ببرم[تصویر: madehin-a2.gif]) آدم ازشون میترسه[تصویر: 1%20%288%29.gif]
پیشاپیش ،تشکر می کنم از پاسخ گویی شما[تصویر: happy.png]
بنظر بنده کسانی که آرایش غلیظ میکنن 2 حالت داره:
1)فکر میکنن زیباتر میشن.
2)بیماری افسردگی یا عدم اعتماد به نفس نسبت به قیافه شون دارن.
به نظر من هم خیلی این کار زننده و زشته،در 95% مواقع زیباتر به نظر نمیان ولی خودشون باور ندارن.باید کم کم ترغیبشون کرد.مثلا بگی که حالت معمولی بهتر از اون حالت آرایش شدی و چند نفرم تأیید کنن اونوقت به مرور خودشم به این باور میرسه
خواهش میکنیم،وظیفه ستBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، شیدا ، مجید املشی ، meshkat ، help me ، neyestan23 ، حضرت عشق ، السا ، Reza2035 ، soshiant ، fafa* ، nasimesaba ، آیات
۱۶:۰۶, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #52
آواتار
ما خودمون هم از این قبیل آرایش ها خوشمون نمیاد
اما اغلب با تفکر زیباتر شدن این کارو انجام میدن
و باید دید که چه چیزی این باور رو بهشون تلقین کرده که آرایش بیشتر = زیبایی بیشتر
اون هم رسانه هستش(ماهواره ها)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هانا ، Night_World ، مجید املشی ، meshkat ، help me ، neyestan23 ، حضرت عشق ، السا ، nasimesaba ، آیات
۱۸:۲۲, ۳/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۲ ۱۸:۲۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #53
آواتار
دوستان عزیزم (خانومهای محترم )

مثلا بنده دلم گل بخواهد ... همسرم هم 5 ماه و 8 روز هست که برایم گل نخریده ؛

عوض اینکه با روشهای ....
  • شور کردن غذا ...
  • گریه کردن ...
  • بدخلقی ...
  • قهر کردن و بیرون رفتن ...
  • آه کشیدن ...
  • و علوم ماورایی ...
  • یا توی چشم نگاه کن ؛ خودت حدس بزن من دلم چی می خواد ...اگر نگی دوستم نداری !!
بیاییم و مشکل رو با همسرمون " مطرح " کنیم !؟!
در باره مشکلمون صحبت کنیم .

یه نظر شما بهتر نیست مثلا بگم :

آقا ... گل آخری که برای من خریدی چقدر زیبا بود بازم دلم می خواد همونقد خوشحال بشم !

بهتر نیست از روش گفتگو ؛ استفاده موثر داشته باشید . نه اینکه بگم توی چشمم نگاه کن و ...
آخه شما الان بیا توی چشم من نگاه کن ببینم می فهمی من چی دلم می خواد تا این رو شما از دیگری انتظار دارید آخه !!!!

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، صبح صادق ، mahyamatin ، meshkat ، حضرت عشق ، السا ، شیدا ، Reza2035 ، soshiant ، هانا ، zahra11 ، fafa* ، nasimesaba ، آیات ، مجید املشی ، neyestan23 ، رهگذر. ، خادمة الزهرا
۱۸:۲۷, ۳/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۲ ۲۲:۴۹ توسط help me.)
شماره ارسال: #54
آواتار
(۳/اسفند/۹۲ ۱۸:۲۲)فاطمه خانم نوشته است:  دوستان عزیزم (خانومهای محترم )

مثلا بنده دلم گل بخواهد ... همسرم هم 5 ماه و 8 روز هست که برایم گل نخریده ؛

عوض اینکه با روشهای ....
  • شور کردن غذا ...
  • گریه کردن ...
  • بدخلقی ...
  • قهر کردن و بیرون رفتن ...
  • آه کشیدن ...
  • و علوم ماورایی ...
  • یا توی چشم نگاه کن ؛ خودت حدس بزن من دلم چی می خواد ...اگر نگی دوستم نداری !!

آقا ... گل آخری که برای من خریدی چقدر زیبا بود بازم دلم می خواد همونقد خوشحال بشم !

بهتر نیست از روش گفتگو ؛ استفاده موثر داشته باشید . نه اینکه بگم توی چشمم نگاه کن و ...
آخه شما الان بیا توی چشم من نگاه کن ببینم می فهمی من چی دلم می خواد تا این رو شما از دیگری انتظار دارید آخه !!!!
جانا سخن از زبان ما میگویی...Smile
منم خیلی برام سواله این رفتارای خانومای متاهل چیه! چه معنی میده!
و انگاه بود که خدا زبان را افرید!! اون موقع که نباید باز بشه و حرف بزنیم میزنیم ولی اون موقع که باید....
نمیدونم شایدم ما تجربه نداریم و اینجوری جواب میده!!
دیگه منم دارم کم کم از خانوما ناامید میشم....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahyamatin ، صبح صادق ، فاطمه خانم ، حضرت عشق ، السا ، شیدا ، Reza2035 ، soshiant ، zahra11 ، nasimesaba ، آیات ، مجید املشی ، neyestan23 ، رهگذر. ، خادمة الزهرا
۲۲:۱۹, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #55

نقل قول:بله مام تو قسمت اقایون پاسخ بدهند یه دید عجیبتری نسبت به جنس مرد پیدا کردیم دیگه تو جامعه یه اقا میبینیم یاد .......

اقای رضا2035 ما تو اون تاپیک از تعجب در مورد رفتارای اقایون هر شب خوابمون نمی برد (با توجه به حرفای خودتون)حالا شما اینجا یکم تعجب کنید!!
جدی میگم من دیگه کم کم از ازدواج منصرف شدم با اون اوصاف احساس میکنم با یه ادم مریخی ......

خب میپرسیدین که رفع ابهام بشه , من همین الان چون از پاسخ های خواهران محترم سر در گم هستم دارم روی این قضیه پافشاری میکنم .

نقل قول:من فکر میکنم ناحواسته با پستهام باعث شدم آقا رضا در مورد ازدواج اینقدر بد فکر کنن.

نه اصلا چنین فکری نکنید , من کلا به این مسئله بدبین هستم !
کمتر پیش اومده که من با خانمی بحث کنم و نتایج مشترکی از بحث داشته باشیم ...پس خودتون رو سرزنش نکنید .

یه حرف خوبی رو بین جملاتتون زدین که واقعا برام ملموس بود >>> از دنیای مجازی خارج شین و برین تو دنیای واقعی...
تو دنیای واقعی همه چیز خیلی متفاوت تره.

این خیلی مهمه , چون یکی از دلایلی که ما اکثر اوقات حرفهای همدیگه رو نمیفهمیم به خاطر حضور در فضای مجازیه ! اصلا لحن بیان همدیگه رو از کلمات نمیدونیم و این خیلی ایجاد مشکل میکنه و طبیعی هم هست .
به طور کلی از همه ی کسانی که پاسخ این سوال رو دادن ممنونم : 32 ﺻﻔﺤﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﻫﺎﯼ ﺷﻤﺎ ﺭﻭ ~ﺍﺳﺦ ﺩﺍﺩﯾﻢ , ﻭﺍﺳﻪ ﻣﻦ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ~ﯾﺶ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺍﻣﮑﺎﻥ ~ﺍﺳﺦ ﺑﺪﯾﻦ ( ﺻﺎﺩﻗﺎﻧﻪ ) ...ﭼﺮﺍ ﯾﻪ ~ﺳﺮﯼ ﺍﺯ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯼ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺧﺼﻮﺻﺎ ﺍﮔﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺑﺸﻨﺎﺳﻪ ﻭ ﺑﺎﻟﻌﮑﺲ , ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺟﻮﺭﯼ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻣﺮﺗﮑﺐ ﻗﺘﻞ ﺷﺪﻩ ؟

واقعا خیلی به من یکی کمک کرد و یکی از بزرگترین سوالات زندگیم حل شد .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، السا ، soshiant ، مرهم ، fafa* ، nasimesaba ، مجید املشی ، neyestan23 ، فاطمه خانم
۲۲:۴۸, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #56
آواتار
بسم الله ...
نقل قول:
ﭼﺮﺍ ﯾﻪ ~ﺳﺮﯼ ﺍﺯ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯼ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺧﺼﻮﺻﺎ ﺍﮔﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺑﺸﻨﺎﺳﻪ ﻭ ﺑﺎﻟﻌﮑﺲ , ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺟﻮﺭﯼ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻣﺮﺗﮑﺐ ﻗﺘﻞ ﺷﺪﻩ ؟

بدون اغراق دارم جواب میدم به دلیل بالا رفتن فشار ICP شونه که اینطور واکنش نشون میدن و اقایون محترم چنین برداشتی دارن.
قضیه خواستگاری معمولا برا دختر ها تنش و اضطراب زیادی رو به بار میاره.
وگرنه حالا به هر دلیلی حتی اگه جواب دختر منفی هم باشه دیگه شعورش میرسه که بیچاره قتل نکرده...

و یک مورد دیگه ای هم که میتونه علت بعضی رفتارهای زشت باشه اینکه دختر خانم دارای غرور زیادی هستن.که مثلا دارن به طرف مقابل جوری وانمود میکنن که چطور من رو در شان خودت دیدی که بیای خواستگاری !!Dodgy

نقل قول:
چرا خانوم ها مشکلات بزرگ تر از چیزی که واقعا هست می بینند ؟

بعضی از اقایون هم اینجوری هستن اما درسته غالبا خانوم ها اینطورا. دلیلش هم اینه که اصولا خانم ها نسبت به اقایون استرسی ترند. آقایون بیخیال ترن این تفاوت دیدگاه و تفاوت واکنش با عث میشه برا شما چنین سوالی پیش بیاد.

نقل قول:
چرا نمیشه منظور خانم ها رو فهمید؟!

مثلا الان یه چیزی میگن . نمیفهمی باید باهاشون حرف بزنی دلداری بدی . گوش کنی ؟ نه میفهمی نه اونها نه هست نه بله اونها

میگی فلان چیز رو میخوای میگه نه .

بعد فرداش میزنه زیر گریه که تو اگه به من توجه داشتی میدونستی که من اون رو میخوام . و این یعنی درکم نمیکنی !!!!!!!!!!!!!!!![تصویر: surprise.png]

میگی بابا خودت گفتی نه !!

میگه نه من منظورم اره بود

بعد یه بار دیگه یه چی میپرسی طرف میگه نه میری انجام میدی . باز میزنه زیر گریه که من گفتم نه چرا انجام دادی اگر ....

واقعا حقیقتیه. حداقل در مورد من این رفتار صدق میکنه.بارها هم بنده خدا پدرم از دست من نالیده .اما مثلا مادرم چون دیگه میدونه این رفتارا یعنی چی همچین عین خیالش نیست...
در مورد این رفتار باید بگم که هیچ درمانی نداره دیگه اقایون باید بسوزن و بسازن ....
از دیدگاه خانم ها هم حالا این راز رو لو بدم .ببینید خانم ها بهونه میخوان برا ناز کردن . گریه کردن و مورد توجه همسرشون (یا اشخاص مذکر محارم دیگر)قرار گرفتن
خب چه شما بخری و چه نخری خانم بهونه ناز کردن رو ایجاد میکنه.
و اینکه بدونید این گریه ها دلیل بر نارضایتی خانومتون نیست که بخواید ناراحت بشین یا خودتون رو عذاب بدین.صرفا یه ناز کردنه که حتما با توجه و دلواپس نشون دادن خودتون این ناز کردن رو خریدار باشین و این عمل رو فرصتی کنین برا شیرین کردن زندگیتون همین.

و البته در جواب بعضی از خواهران که میگن از چشم و... بفهمید بگم که رفتارها متفاوته بعضی از خانم ها از ابتدا نه گفتنشون هدف منده خب یه جورایی میشه تشخیص داد اما بعضی ها هم مثل من اولش هدفمند نیست اما بعدا هدفمند میشه ...به همین دلیل غیر قابل(پیشبینی) پیشگیری هست.تنها راهش درمانه.Smile

نقل قول:
خانمها به عنوان رکن اصلی تو نگه داشتن خانواده و همسر چرا ابتدای ازدواج هر کاری برای گرم نگه داشتن خانواده انجام میدید و به مرور زمان سرد میشید ؟ دلیل این سردی چیه ؟

متاسفانه این یه آسیبه و تو جامعه هم دیده میشه... که ان شا الله خانم های فهیم جامعه بهش گرفتار نشن.
و از طرفی ان شا الله اقایون هم اگر از همون ابتدا کم کاری از جانب خانومشون دیدن بجای نظاره کردن و پیشرفت کردن با رفتارهای خودشون باعث پیش گیری بشن. مثلا هر از چند گاهی با زبان خوش احساسات خودشون رو بگن که خانم بدونه همسرش به این رفتارها توجه میکنه و براش مهمه تا رغبت انجام بعضی کارها از بین نره.چون خانوم ها فکر میکنن بعد از مدتی مثلا فلان کار تکرار یه دیگه به چشم همسرم نمیاد بخاطر همین از انجامش سرد میشه.

نقل قول:
این خانوم هایی که آرایش خیلی غلیظ می کنند، فکر می کنند خیلی زیبا تر میشن؟
[تصویر: 1%20%2828%29.gif]

یعنی از دید ی آقا ، خانومی که آرایش نمی کنه(یا آرایش ملایمی می کنه) خیلی زیباتر هستش.

می خواستم از دید شما (خانوم های محترم) بدونم نظر شما چیه ؟ آیا به نظر شما واقعا زیبا تر میشن؟

من تو این زمینه تخصصی ندارم ولی آخه چه فلسفه ای پشت این کار هست که: تو چهره ی یک وجبی از انواع رنگ ها استفاده می کنند(بنفش ، سبز ، قرمز ، نارنجی ... این جوری باید همه ی رنگ ها رو نام ببرم
[تصویر: madehin-a2.gif]
) آدم ازشون میترسه
[تصویر: 1%20%288%29.gif]

صدای ما ها رو به مسئولین برسونین

حقیقتش اینه که نظر بیشتر خانم ها هم همینطوره. مخصوصا در زمینه ارایش عروس که همه میدونن هر چه کمتر زیبا تر
اما مسائلی مثل مد باعث میشه اشخاص زشتی خودشون رو ترجیه بدن به ارایش سبک و زیبا
در مورد این ارایش تو خیابون هم بالاخره هم صحبت که میشیم با دخترایی که بیش از اندازه در این کار افراط میکنن متوجه شدم هدفشون بیشتر از زیبا شدن مورد توجه قرار گرفتنه.

نقل قول:

نه متاسفانه همچین که بگی و شخص مقابلت انجام بده اصلا دیگه اون مزه قبلی رو نداره
مثلا بارها شده برا تولدم هی تو دلم دعا کردم که مثلا فلان چیز رو مادرم برام بخره حالا قبلترهاش بدون منظورهم بیان شده که مثلا اون چیز چقدر قشنگه یا ای کاش داشته باشم.
همچین که اون کادو بهت میرسه کلی ذوق میکنی
ولی اگه با منظور مثلا بخوای گوشه چشمی اشاره کنی تا طرف هم بفهمه دیگه اون شیرینی رو برات نداره.
مثلا من یادمه یه بار از یه وسیله دوستم تعریف کردم(البته بماند جز اون تعریفهایی بود که همچین واقعی هم نبود من یکی از عادت هام اینه که از چیزی اگه زیاد خوشم هم نیاد برا اینه که دل شخص مقابل نشکنه الکی هم که شده تعریف میکنم)
بعد چند ماه بعدش تولدم بود و دوستم همون وسیله رو برام خرید با اینکه اصلا بهش نیاز نداشتم و زیاد مورد استفادم نبود ولی وقتی ازش شنیدم که با توجه به اون تعریفام بوده و خودش استدلال کرده و به این نتیجه رسیده خیلی برام ارزش مند بود و بیشتر از همه بخاطر توجهی که بهم داشته خوشحال بودم..

ببینید خانم ها یکسری رگ خواب دارن همون چند تا اگه کشف بشه و شناسایی بشه که البته اصلا هم کار سختی نیست میتونه عامل هایی شه برا شیرین کردن زندگی. یعنی اجابت نیازها = شیرینی زندگی

مثلا ناز کردن خانم ها / اشتیاق زیاد برا مورد توجه قرار گرفتن/اویزون بودن( ببخشینCool با شخصیتانش میشه همون حس تکیه گری)

و نکته اخر اینه که باید این رو قبول کنیم همه خانم ها شبیه هم نیستن
همه اقایون هم شبیه هم نیستن
یه کلیاتی هست که بر اساس تفاوت خلقت(تفاوت هورمون) در جنسیت مرد و زن به طور جدا بلد میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، السا ، هانا ، soshiant ، nasimesaba ، مجید املشی ، neyestan23
۲۳:۴۴, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #57
آواتار
بایاد حق

(۳/اسفند/۹۲ ۱۸:۲۲)فاطمه خانم نوشته است:  

اگه بخوایم منطقی باشیم حق با شماست [تصویر: happy.png] ولی خانوم ها ترجیح میدن در روابط عاطفی شون احساساتی باشن و این یک حقیقته!
سخت هست ولی نشد نداره ...!
بستگی داره چقدر به عواطف طرف مقابل تسلط داشته باشید ..
من باب عینی بودن مطلب میگم نه چیز دیگه! من و صمیمی ترین دوستم بعد دوازده سال! دوستی همچین رابطه ای داریم!
خدا میدونه کافیه فقط به هم نگاه کنیم .... به جایی رسیدیم که ادامه ی جمله هاش رو اگه بخواد برام بپیجونه ( دروغ بگه!) خودم براش تصحیح میکنم![تصویر: wink.png]
بعد شما میگید بین یک زن و شوهر که قطعا رابطه ی عاطفی عمیق تری نسبت به یک دوست دارند این اتفاق غیر ممکنه و نیاز به علوم ماوراء الطبیعه داره؟؟؟

قبلا هم گفتم فقط زمان میبره .... که این دوران رو هم با شناخت جنس مخالف و راهنمایی های هم جنس های همسرتون طی کنید ...

یاالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هانا ، fafa* ، nasimesaba ، السا ، مجید املشی ، neyestan23
۰:۰۹, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #58
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

خب عرض کنم که ما خانمها همون طوری که Aryha جان گفتن عاطفی هستیم و در عین این که موجودات پیچیده ایی به نظر میرسیم ، خیلی ام ساده اییم فقط باید طرف مقابل لم کار دستش بیاد و بفهمه کی موقع خریدن نازه و کی موقع دلجویی؟کی باید به حرفمون کنن و کی باید بر خلاف حرفمون عمل کنن
شایدم به خاطر اینه که فرهنگ لغت من خانم با فرهنگ لغت آقا فرق میکنه و فقط فکر میکنیم که کلماتمون مشترکه اما معانیش بسیلر متفاوته

مثلا:

1-
لطفا تنهام بزار
اصلا فکرشم نکنید تو اون لحظه خانمو تنها بزارید چون دقیقا منظورش اینه که دلخوره و نیاز به دلجویی داره، حالا اگه یه آقا بگه تنهام بزار منظورش کاملا متفاوته
2-
من با تو قهرم،اصلا تو منو دوس نداری
در 99% موارد خانم میخواد آقا نازشو بکشه و یاد آوری کنه که نه هنوزم دوسش داره
3-
گریه کردن
در این مورد اکثرا آقایون فک میکنن که خانم ازشون ناراحته یا داره بهونه میگیره و یا اینکه کاری کردن که خانم ناراحت شده، اما شاید فقط کمی دلش گرفته و بهونه گیری میکنه تا مورد توجه قرار بگیره

فاطمه خانم در این مورد با شما کمی مخالفم
وقتی مثلا من چن بار به همسرم میگم که من عاشق گلم ، دوس دارم با مناسبت یا بی مناسبت برام گل بگیری ، حتی یه شاخه ، اصلا برام لطفی نداره که خودم اشاره کنم تا برام اونو تهیه کنه
چون تو لغت نامه من یعنی اینکه اون توجهی به علائق من نداره و یا اینکه حرفامونو یادش رفته
پس دوس دارم که به یاد بیاره و خودش منو خوشحال کنه تا خودم به یادش بیارم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، zahra11 ، مرهم ، السا ، مجید املشی ، رهگذر. ، neyestan23 ، Aryha ، help me
۱:۱۶, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #59
آواتار
(۴/اسفند/۹۲ ۰:۰۹)nasimesaba نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

خب عرض کنم که ما خانمها همون طوری که Aryha جان گفتن عاطفی هستیم و در عین این که موجودات پیچیده ایی به نظر میرسیم ، خیلی ام ساده اییم فقط باید طرف مقابل لم کار دستش بیاد و بفهمه کی موقع خریدن نازه و کی موقع دلجویی؟کی باید به حرفمون کنن و کی باید بر خلاف حرفمون عمل کنن
شایدم به خاطر اینه که فرهنگ لغت من خانم با فرهنگ لغت آقا فرق میکنه و فقط فکر میکنیم که کلماتمون مشترکه اما معانیش بسیلر متفاوته

مثلا:

1-
لطفا تنهام بزار
اصلا فکرشم نکنید تو اون لحظه خانمو تنها بزارید چون دقیقا منظورش اینه که دلخوره و نیاز به دلجویی داره، حالا اگه یه آقا بگه تنهام بزار منظورش کاملا متفاوته
2-
من با تو قهرم،اصلا تو منو دوس نداری
در 99% موارد خانم میخواد آقا نازشو بکشه و یاد آوری کنه که نه هنوزم دوسش داره
3-
گریه کردن
در این مورد اکثرا آقایون فک میکنن که خانم ازشون ناراحته یا داره بهونه میگیره و یا اینکه کاری کردن که خانم ناراحت شده، اما شاید فقط کمی دلش گرفته و بهونه گیری میکنه تا مورد توجه قرار بگیره

فاطمه خانم در این مورد با شما کمی مخالفم
وقتی مثلا من چن بار به همسرم میگم که من عاشق گلم ، دوس دارم با مناسبت یا بی مناسبت برام گل بگیری ، حتی یه شاخه ، اصلا برام لطفی نداره که خودم اشاره کنم تا برام اونو تهیه کنه
چون تو لغت نامه من یعنی اینکه اون توجهی به علائق من نداره و یا اینکه حرفامونو یادش رفته
پس دوس دارم که به یاد بیاره و خودش منو خوشحال کنه تا خودم به یادش بیارم

مطلقا برا تاکیددددددددددددددددد
کاملا با این جمله ها موافقم.انگار یکی منو میشناسه اخلاق منو این جا نوشته.
و یک نکته هم اضافه کنم اینجور برخوردا صرفا بین زن و شوهر نیستا...
من دقیقا این رفتا را رو با دوستام هم دارم.
مخصوصا یه دوستی دارم از بس اچار فرانسه خونشون بوده خیلی میشه بهش تکیه کرد(بقول مامانش کمی رفتارش مردونست)
سر باز کردن سر دوغ توی سلف دانشگاه من همچین سعی کره، نکرده میگم نمیتونم!!.. بعد میدم به دوستم
گاهی که دیگه خیلی درش راحت باز میشه قیافش رو برام اینجوری میکنهDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، مجید املشی ، neyestan23 ، رهگذر. ، Aryha
۲:۱۴, ۴/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۴:۰۶ توسط neyestan23.)
شماره ارسال: #60
آواتار
ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﻟﻠﻪ
ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﯿﮕﻦ ﺗﻠﻪ پاتی
(۳/اسفند/۹۲ ۲۳:۴۴)Aryha نوشته است:  ﺑﺎﯾﺎﺩ ﺣﻖ

ﺍﮔﻪ ﺑﺨﻮﺍﯾﻢ ﻣﻨﻄﻘﯽ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﺣﻖ ﺑﺎ ﺷﻤﺎﺳﺖ [تصویر: happy.png] ﻭﻟﯽ ﺧﺎﻧﻮﻡ .ﻫﺎ ﺗﺮﺟﯿﺢ ﻣﯿﺪﻥ ﺩﺭ ﺭﻭﺍﺑﻂ ﻋﺎﻃﻔﯽ ﺷﻮﻥ ﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺗﯽ ﺑﺎﺷﻦ ﻭ ﺍﯾﻦ ﯾﮏ ﺣﻘﯿﻘﺘﻪ!
ﺳﺨﺖ ﻫﺴﺖ ﻭﻟﯽ ﻧﺸﺪ ﻧﺪﺍﺭﻩ ...!
ﺑﺴﺘﮕﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻪ ﻋﻮﺗﺎﻃﻒ ﻃﺮﻑ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺗﺴﻠﻂ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ..
ﻣﻦ ﺑﺎﺏ ﻋﯿﻨﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﻣﻄﻠﺐ ﻣﯿﮕﻢ ﻧﻪ ﭼﯿﺰ ﺩﯾﮕﻪ! ﻣﻦ ﻭ ﺻﻤﯿﻤﯽ ﺗﺮﯾﻦ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﻌﺪ ﺩﻭﺍﺯﺩﻩ ﺳﺎﻝ! ﺩﻭﺳﺘﯽ ﻫﻤﭽﯿﻦ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯼ ﺩﺍﺭﯾﻢ!
ﺧﺪﺍ ﻣﯿﺪﻭﻧﻪ ﮐﺎﻓﯿﻪ ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯿﻢ .... ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﯼ ﺟﻤﻠﻪ ﻫﺎﺵ ﺭﻭ ﺍﮔﻪ ﺑﺨﻮﺍﺩ ﺑﺮﺍﻡ ﺏ~ﯾﺠﻮﻧﻪ ( ﺩﺭﻭﻍ ﺑﮕﻪ!) ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺮﺍﺵ ﺗﺼﺤﯿﺢ ﻣﯿﮑﻨﻢ![تصویر: wink.png]
ﺑﻌﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﯿﮕﯿﺪ ﺑﯿﻦ ﯾﮏ ﺯﻥ ﻭ ﺷﻮﻫﺮ ﮐﻪ ﻗﻄﻌﺎ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﻋﺎﻃﻔﯽ ﻋﻤﯿﻖ ﺗﺮﯼ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺍﯾﻦ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﻏﯿﺮ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﻭ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﻪ ﻋﻠﻮﻡ ﻣﺎﻭﺭﺍء ﺍﻟﻄﺒﯿﻌﻪ ﺩﺍﺭﻩ؟؟؟

ﻗﺒﻼ ﻫﻢ ﮔﻔﺘﻢ ﻓﻘﻂ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﯿﺒﺮﻩ .... ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺷﻨﺎﺧﺖ ﺟﻨﺲ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﻭ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﻫﻢ ﺟﻨﺲ ﻫﺎﯼ ﻫﻤﺴﺮﺗﻮﻥ ﻃﯽ ﮐﻨﯿﺪ ...

ﯾﺎﺍﻟﻠﻪ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا