|
هم تالاری های عزیز ... بخوانید ...من باب شوخی های بی مرز
|
|
۱۸:۴۶, ۳/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۲ ۲:۰۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() دوستان گرامی . خواهران . برادران ارجمندم . این ارسال شبیه ارسالهایی هست که هر از گاهی برای دوستان جدید الورودی که از فضای تالار چندان اطلاعی ندارند ارسال می کنم . ببینید گرامیان
منتها اقتضای حضور ِ مثبت و موثر ِ من در چنین جمع هایی ، رعایت بعضی موارد هست که لازم به اجراست . از دوستان تقاضا دارم همانطوری که در جمع های واقعی ادب و شخصیت خودشون رو به نمایش می گذارند ، سعی بفرمایند در این تالار و در موقعیت مجازی هم از شوخی های بی مورد و مزه پرانی ، اجتناب کنند . نگویید : این روش من هست ... من اصلا همینطوری حرف می زنم ...تو خشکی ... کسی پست من رو دید نخونه ... یا من همینم ... یا تو داری من رو زده می کنی ! نه ! نه ! نه ! ما همه اینجا هستیم و می خواهیم همه باشیم و اضافه هم بشویم . به همدیگر کمک کنیم . من از شما چیز یاد بگیرم ! کسی هم قهر نکند و برود . من به شخصه محتاج حضور همه شما هستم ولیکن دوست دارم این حضور ما در کنار هم موثر باشد . قدمی در جهت احیاء اسلام و ظهور مولایمان . از صمیم قلب خواهشمندم از ارسالهایی که حاوی " مزه پرانی و شوخی های بی مورد " هست ، خودداری کنید . متشکرم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۸, ۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۰:۳۲ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
[/quote]
(۴/اسفند/۹۲ ۰:۰۰)مجنون الحسین نوشته است: با سلام و تشکر از بانی محترم تاپیک بانام ویادخدا بنده نیزبادوست عزیزم خانم مجنون الحسین کاملا موافقم چون باهم به این وجه مشترک رسیدیم |
|||
|
|
۰:۳۹, ۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۰:۵۰ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
ضمن احترام به صحبت های فاطمه خانم !
1_ بعضی آدم ها ذاتا شوخ طبعن کاریش نمی شه کرد و نباید به این بهانه از یه تالار مهدوی که توش پر از حرف حسابه طردشون کرد ( ما برای وصل کردن آمدیم ) 2-- عمده ی این شوخیها توسط ناظران محترم هر روز داره حذف میشه ! 3_ به هر حال شوخی مخاطب داره خب و یه محیط عمومی باید خشک نباشه و جاذبه هایی هم داشته باشه تا مخاطب جذب کنه و کابر ها هم ان شاءالله جنبه دارن!!! 4- کاربرها یکسان تلقی می شن و همه کمابیش با هم نا آشنا هستند ! 5_ در صورتی که تالار بخواد خشک و قلمبه سلمبه و عاری از مزاح باشه من یکی دیگه جام اینجا نیست !! مهمتر از همه اینکه شوخی بد نیست حتی اگه مخاطب داشته باشه ! ولی هر چه از حد بود بد بود!!! شوخی هم باید حدودی داشته باشه !!! |
|||
|
|
۱:۰۴, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:سعی بفرمایند در این تالار و در موقعیت مجازی هم از شوخی های بی مورد و مزه پرانی ، اجتناب کنند . از کاربران گرامی خواهش میکنم که روی این جمله تمرکز کنند. به نظر شما مصداق شوخی بی مورد چیه؟ مسلما کسی که شوخی بی موردی میکنه به تصور خودش ، شوخیش خیلی هم خوب و بجا و بامزه بوده... |
|||
|
|
۱:۱۵, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
لطفا مدیران یک منشور اخلاقی تهیه کنند که این شوخی های بی خود را از باخود جدا کنند
چون خود مدیران هم ممکنه شوخی بکنند من اگر شوخی نکنم که حرفام رو دستم میمونه! === راستی آقا رضا شما کی شوخی کردی؟ حالا حامد رو بگی یچیزی |
|||
|
|
۱:۲۱, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
خب منشور اخلاقی باید با مشورت کاربران باشه دیگه. نظراتتون رو بگید
|
|||
|
|
۱:۳۵, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:راستی آقا رضا منو میگی ؟ گفتم شاید به خاطر بعضی از پاسخ هام توی تاپیک سوال از اقایون و خانمها , شاید من هم مد نظر باشم ! درسته که میگن اسلام از : اصول عقاید فروع دین اخلاق تشکیل شده ولی به نظرم توی این مملکت هرجا بحث از اخلاق بوده , به خاطر عدم وجود فعالیت مذهبی بوده ! مطمئنا فضا مذهبی و تحقیقی نیست که بحث ما به اخلاق کشیده ... دوم اینکه من اصلا از اینکه اخلاق رو یه مسئله ی عمومی کنیم متنفرم ...یعنی اخلاق رو واجب کنیم ! اخه مگه میشه اخلاق فطری رو قانونی کرد ؟ اخلاق ماله کسیه که میخواد کنار فروع و اصول کمی از چشمه ی زلال اخلاق هم استفاده کنه و یه مسئله ی فردیه و کسی حق نداره بقیه رو مجبور به رعایت اخلاق کنه ! من حاضرم پست هام حذف بشه ولی اینجوری باهام توی تالار گفت و گو رفتار نشه . وقتی دو تا کاربر طوری براشون فضا محیا میشه که با همدیگه شوخی نامشروع کنن مشکل از سیستم نظارتی و عملیاتیه تالاره و گرنه ربطی به اخلاق کاربرها نداره . |
|||
|
|
۱:۳۵, ۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۱:۳۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
1-عدم شوخی خانم ها با آقایان و برعکس
2-عدم بکار بردن لغات منشوری! 3-عدم بکار بردن خخخخخخخخخ بطرز افراطی (الان شروع میشه باز!) 4-عدم بکار بردن لغات و جملات دو و چندپهلو 5-بکار بردن کنترل شده شکلک بازم هست اینا برای شروع بود خودتون میتونید درستش کنید البته توجه کنید موارد بالا برای تالار بیداری بود شاید جای دیگه این چیزا براشون عادی باشه سطح با سطح فرق داره یک مطلبی رو که در مورد استاد رائفی عنوان کردند یادم هست مدرسه که بودیم نحوه بیان رو معلممون میگفت ایشون میگفت علامه جعفری (رحمة الله علیه) که اون موقع در قید حیات بودند رو با آقای قرائتی مقایسه کنید خیلی سرتر از ایشونن ولی آقای قرائتی پای حرفاشون خسته نمیشی چون شوخی میکنن وسطاش ولی علامه خیلی جدی صحبت میکردند عمدتا یکی از رموز موفقیت استاد رائفی هم چنین چیزیه اگر شوخی کنترل شده باشه چیز خوبیه مثلا اینو ببینید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31632.html |
|||
|
|
۱:۵۲, ۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:-عدم شوخی خانم ها با آقایان و برعکس خب اینا که موارد کلی هستن مثلا یه بحثی پیش اومد توی تاپیک اندراحوالات بین خانمها و آقایون سر اینکه چرا آقایون آواتارشونو هماهنگ نکردن آیا اون مورد دار بود؟ بقیه ی کاربران هم لطفا شرکت کنند |
|||
|
|
۱:۵۷, ۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۱:۵۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
ببینید یک مثالی بزنم در این مورد
ما در دین چندتا حالت داریم حرام واجب مکروه مستحب و در بقیه موارد حلال مباح شبهه ناک شبهه مثل موقعیست که یک نفر لبه دره راه میره این جور موارد بستگی داره خود اشخاص باید توجه داشته باشن از لبه دره باید فاصله گرفت اول خواستم بگم با استفاده از سپاس زدن اشخاص رو آگاه کنیم که گفتم اینطور رای گیری اسلامی نیست چون ممکنه اشخاص اشتباه کنند باید یه معیار تعبیه بشه یعنی اگر من نیام که نمیان! |
|||
|
|
۱:۵۸, ۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۲:۰۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
یک نکته ای رو عرض کنم خدمت شما
کاربران این تالار هم با تالارهای دیگه متفاوتن ![]() به هیچ وجه نیاز به هیچ منشوری برای تعین حدو مرز اینطور مسائل نداریم البته بحث روی این مسئله و بیان مسائلی که باعث اینگونه مسائل میشه و نظرات هرکدام از دوستان محترمه. و بحث در این مورد میتونه مفید باشه همانطور که این حد مرزها در برخی از امور دینی اینجنینی هم به عهده ی خود فرده. وقتی هر فرد دقت می کنه که شوخی هاش به چه صورت هست مشکلی در این مورد نداریم. مگر در موارد محدودی که اون هم توسط مدیران کنترل میشه. بحثی که در ارسال اول تاکید شده روش یعنی عدم استفاده از شوخی های زننده فکر می کنم برای همه ی ما امری بدیهیه. فقط قصد یک تاکید روی این مسئله هست. همین ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است | Ali#59 | 59 | 28,322 |
۲۲/شهریور/۹۳ ۱۶:۵۲ آخرین ارسال: ADAM |
|

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)