|
هم تالاری های عزیز ... بخوانید ...من باب شوخی های بی مرز
|
|
۱۸:۴۶, ۳/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۲ ۲:۰۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() دوستان گرامی . خواهران . برادران ارجمندم . این ارسال شبیه ارسالهایی هست که هر از گاهی برای دوستان جدید الورودی که از فضای تالار چندان اطلاعی ندارند ارسال می کنم . ببینید گرامیان
منتها اقتضای حضور ِ مثبت و موثر ِ من در چنین جمع هایی ، رعایت بعضی موارد هست که لازم به اجراست . از دوستان تقاضا دارم همانطوری که در جمع های واقعی ادب و شخصیت خودشون رو به نمایش می گذارند ، سعی بفرمایند در این تالار و در موقعیت مجازی هم از شوخی های بی مورد و مزه پرانی ، اجتناب کنند . نگویید : این روش من هست ... من اصلا همینطوری حرف می زنم ...تو خشکی ... کسی پست من رو دید نخونه ... یا من همینم ... یا تو داری من رو زده می کنی ! نه ! نه ! نه ! ما همه اینجا هستیم و می خواهیم همه باشیم و اضافه هم بشویم . به همدیگر کمک کنیم . من از شما چیز یاد بگیرم ! کسی هم قهر نکند و برود . من به شخصه محتاج حضور همه شما هستم ولیکن دوست دارم این حضور ما در کنار هم موثر باشد . قدمی در جهت احیاء اسلام و ظهور مولایمان . از صمیم قلب خواهشمندم از ارسالهایی که حاوی " مزه پرانی و شوخی های بی مورد " هست ، خودداری کنید . متشکرم |
|||
|
|
۲۰:۰۸, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
میشه دقیقا توضیح بدید منظورتون رو؟ مصداقش دقیقا چیه؟ اگر من هم شاملش میشم برم رو مُد جدی |
|||
|
|
۲۰:۲۲, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
شما پیش فرض هاتون غلطه(مودبانه بود
)ببینید،شما استدلالتون رو بر این بنا گذاشتین که شوخی و خنده و مزه پرونی مخالف یا سد راهیه برای آماده کردن زمینه ظهور حضرت مهدی اگه اشتباه متوجه شدم بگید... اگه هم درست متوجه شدم که خب این اشتباهه! بزارید از یک زاویه دیگه هم بگم.الان خیلی ها هستند که با گوش دادن سخنرانی های آقای رائفی پور به دین،مسائل دینی و دشمن شناسی علاقه پیدا کردند،خب این یک نوع زمینه سازی برای ظهوره.ولی یه سوال!مگه ما قبلا سخنران نداشتیم؟؟ چیزی که آقای رائفی پور (یا آقای قرائتی) رو ممتاز و پرطرفدار میکنه چیه؟ صد البته که اطلاعات بالای علمیشون هم مطرحه اما مهم تر از اون ، سادگی بیان و استفاده از شوخی و خنده در سخنرانی هاشونه. |
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
فکر کنم منظور من بودم.
به روی چشم فاطمه خانم! هر چند با آقای تیشتر در مورد آقای رائفی پور اینا خیلی خیلی موافقم... لحن شوخی آدمها رو سر ذوق میاره برای گوش دادن و خوندن. اما اگه منظور من بودم، چــــــــــــــــــــــشم! |
|||
|
|
۲۱:۴۵, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام .
میتونین پست های منو حذف کنید , چون بنده نمیتونم اخلاقمو تغییر بدم
|
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۳/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۲ ۲۳:۱۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
حرفشون البته در مورد شوخیهایی هست که از هدفمون -که خدا هست - باز داره. یعنی:
در مورد جناب رائفیپور: من خیلی وقته سخنرانیهاشون رو نشنیدهام(با اینکه دانلود هم کردهام چندتا) ولی در همون قدیمیترها یادمه که مواردی از شوخیهای بشدت نامناسب در صحبتشون باشه. بعدها دیدم در ابتدای سخنرانیشون دعایی میخوندن با این مضمون: «به خدا پناه میبرم از علمی که سودی نداشته باشه، از شرّ اونچه که من رو از خدا دور کنه، از شرّ خودم، از شرّ شما(مخاطبین سخنرانی) ...» یعنی انگار خودشون هم بعداً متوجه خطاشون شدن و از اون صحبتهاشون احساس پشیمونی میکردن. |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۳/اسفند/۹۲ ۲۲:۰۳)درست پسند نوشته است: در مورد جناب رائفیپور:پس چرا هنوز از این شوخی ها استفاده میکنن؟ ![]() علمی که سود داشته باشه هم اگه بخواد خشک مطرح بشه جذابیتش رو از دست میده.خواننده یا شنونده هر از گاهی باید شارژ بشه |
|||
|
|
۲۲:۲۸, ۳/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۲ ۲۳:۵۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۳/اسفند/۹۲ ۲۲:۰۷)Tishtar نوشته است: پس چرا هنوز از این شوخی ها استفاده میکنن؟از کدوم شوخیها؟ ![]() اصلاً شما متوجه شدین من کدومها رو میگفتم؟ ![]() همهی شوخیهاشون که بد نیست. بوده که جو گرفته باشه ایشون رو و حرفهای نامناسب و زشت زده باشند(البته هرکسی همینطور هست. در کل نهی شده در اسلام از زیاد صحبت کردن، و پیش از هر صحبتی باید خوب در موردش فکر کرد). (۳/اسفند/۹۲ ۲۲:۰۷)Tishtar نوشته است: علمی که سود داشته باشه هم اگه بخواد خشک مطرح بشه جذابیتش رو از دست میده.خواننده یا شنونده هر از گاهی باید شارژ بشهبله! و البته منظور بنده شوخیهای نامناسب بود. (البته یک بحث دیگه هم وحود داره. همونطور که میدونید در مورد مقدار شارژ هم حد وجود داره. مثلاً یک جا هست در یکی از سخنرانیهاشون در مورد جریان نسلکشی ایرانیان در قرن بیستم، که ایشون چندین بار شوخی میکنن، ولی بعدش مجبور میشن در جملات آتیشون چندین بار توجه حضار رو طلب کنن و بگن «گوشتون رو بدین به من».) |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول:شوخی های بی مورد و مزه پرانیمیشه لطفا این مورد رو باز کنین و توضیح بدهید فاطمه خانم یعنی کلا ارسال داشتن در مثلا خنده حلال هم پس مشکل دار میشه فکر کنم اگه مزه پرانی مخاطب خاص داشته باشه مورد داره؛ یا کلا منظورتون هست؟ راستش من اگه با خانم ها شوخی کنم بد هست چون عمومیه؟ یه نفر این رو توضیح بده آقای درست پسند هم خیلی این موضوع رو برای من توضیح دادند دستشون درد نکنه تذکرات بجایی بوده مخصوصا «در خنده چیست حلال چیست» اگه مثال زدن سخت هست از ارسال های خود من استفاده کنین ممنون |
|||
|
|
۰:۰۰, ۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۰:۰۲ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
با سلام و تشکر از بانی محترم تاپیک
این روزها برخی از دوستان من جمله خود حقیر دلمون برای فضای گرم و معنوی روزهای قبل تالار تنگ شده و دیدم یکی از خواهران ناظر هم تاپیکی داشتند در همین رابطه (در بخش سایر موضوعات) یکی از دلایلی که حس میکنیم فضای تالار مثل قبل نیست همین شوخی های متعدده واقعا قبلا اینطوری نبود بنده کم میام تالار ولی با یک نگاه اجمالی به بعضی از تاپیکها به راحتی میشه متوجه این موضوع شد مزه پراکنی های متعدد که خواننده رو یاد چترومها می اندازه تا یک تالار مهدوی!!! والا ما هم از شوخی و خنده بدمون نمیاد و بین دوستان هم همیشه این شکلی هستیم ![]() ولی هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد پ.ن: (هیچ کاربر خاصی منظورم نبود..کلی عرض کردم) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است | Ali#59 | 59 | 28,281 |
۲۲/شهریور/۹۳ ۱۶:۵۲ آخرین ارسال: ADAM |
|

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)

)