کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: از وضع تالار راضی ...
هستم
نیستم ( چرا ؟ )
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است
۱۱:۰۹, ۲۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان!Smile

به نظرتون فضای تالار در این چند وقت خسته کننده نشده؟Huh
من فکر میکنم تالار احتیاج به یک تغییر اساسی داره،و یک تجدید میثاق یا تعیین هدف دوباره... .
تعداد پست های حاشیه ای خیلی زیاده و پست های مربوط به بیداری اندیشه هم راکد مونده ( به دلیل خسته کننده بودن )
احساس میکنم که انگیزه ی بچه ها کم شده،
امسال سال فرهنگه،اینترنت نقش مهمی توی فرهنگ جامعه داره.
سایت های «ارزشی» اینترنت خیلی زیاد نیستند.
بیداری اندیشه چه نقشی این وسط داره؟؟!Blush

شاید هم احساس من ارتباطی به تالار نداره...
نظر شما چیه؟Confused
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، شیدا ، لبخند خدا ، Aryha ، Havbb 110 ، مجید املشی ، Bahar ، Hadith ، fazel ، Tolou ، میرزا احمد ، fiftynine ، zahra11 ، قلب ، حسن عزتي ، السا ، صبح صادق ، اسکای ، Farzaneh ، neyestan23 ، ساقی ، sarallah ، ali0077 ، بیداری12 ، soshiant ، محیصا ، أین المنتظر ، fafa* ، ترنم ، aleerz ، عبدالرحمن ، blue.blood ، صبا ، Mitsonary ، حوریه سادات ، عبداللهی ، نرگس مهدوی ، حضرت عشق ، شیعه تنوری ، ساجد

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۴۳, ۱۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #51
آواتار
نقل قول:نمیشه که ما خودمون مطلب تهیه کنیم و خودمون هم نظراتمون رو پایینش بگیم و خودمون هم به هم اعتبار بدیم و خودمون هم خودمون رو به راه راست هدایت کنیم...
پرفعالیت ترین مدیر این تالار خود شمایید من از این رفتار بقیه مدیران ناراضیم. مدیرانی که این مسئولیت رو قبول کردند و گذاشتند رفتند ، دست کم دوست خوبم ، Justice Bringer این جسارت رو داشت که استعفا بده بره. Smile الباقی اسمشون هست خودشون نیستند...

نقل قول:یه وقتایی مدیران مشارکت نمیکنن که بچه ها خودشون مطلب رو به دست بگیرن و خودشون مشارکت کنن...

یه وقتایی تعمیم پیدا می کنه به اکثرا!Blush مثلا...

نقل قول:Mahdy2021[/i]
[b]بیداری اندیشه[/i]

این دو مدیر عزیز رو همگی قبول کردیم که کارشون سنگینه و وظایف مدیریتی دارند.

اما
نقل قول:[b]Admirer
Hadith
حسن عزتي
مجید املشی
Farzaneh
طلــوع
شیدا
أین المنتظر
ترنم
SAViOR
N.Mahdavian
MAHDI59
Farzaneh
Agha sayyed
میلاد.م
Agha sayyed

این اسامی بالا رو بنده الان چندماهه آن چنان نمی بینم ، مثلا یکی بخاطر عروسی نیست ، من عروسی شنیده بودم یک هفته برگزار کنند ، ولی یک ماه دیگه خ زیاده. Smile شیدا خانوم میاند عکس میزارند در تاپیک و بعد می روند. Blush بعد یکی بچه دار میشه ، عکس بچه شو میزاره Blush ولی برای کارهای دیگه حضور ندارند... اگر واقعا نمی رسند استعفا بدهند ، تکلیف ما باهاشون مشخص شه. Smile استیضاح می کنیم دیگه. Wink توضیح بدهند... من و همه ی کاربران تالار منتظر توضیح هستیم ، اون هم بهانه ی قابل قبول.

نقل قول:آقای میتسونری به من لطف داشتن!
اما به بقیه شاید کم لطفی کردن...

بنده وقتی دیدم مدیرا نیستند دارم میرم تو سایت خودم فعالیت کنم
http://www.Montazer12.ir
خوشحال می شوم از نظرات شما خانوم موزه بهره مند شوم.Blush

نقل قول:بعدشم مدیران هم مثل شما انسان هستن و ممکنه براشون مشکلی پیش بیاد...
ممکنه مسافرت برن یا مریض بشن...

ولی من دلیل عدم حضوری در پروفایل این مدیرا ندیدم؟ Mat شاید یادشون رفته Blush

نقل قول:شماها مشارکت سالم داشته باشین، من به شما قول شرف میدم که مدیران هم فعال میشن...
خوبه؟

همین الانشم شما مدیرا جلوی من و الباقی کاربرا صف بستین ، زیر پست های همو لایک کنید. Smile

نقل قول:لابد از نظر شما بعدش همه می روند گناه می کنند؟

نخیر همه می روند مرتاض هندی می شوند. Smile خوبه خودمون تو این جامعه بزرگ شدیم ، دیدیدم همه سرگرم گناهند.

نقل قول:ارسال من رو کامل خوندید؟؟
ندیدید نوشتم باید درس بخونی؟ کنکور بدهی ...پخته تر شوید؟
به نظر شما کسی که نیازش برآورده نشده ، در حین درس خواندن جهش فکری داره ، میتونه اصلا درس بخونه؟ سر نماز آدم فکرش مشغوله ، سرنمازی که باید فکرو ذهنت خدا باشه... Smile
نقل قول:
چون بیشترین بخش ها زیر نظر بنده هست و جنجالی ترین بخش ها هم همین طور ....

ابوالمدیر دولت هم رونمایی شد. مدیر هفت بخش Smile بازده شما در طی این چند ماه اخیر چه بوده است؟ من جز حذف و محروم کردن کاربران ، محتوای آن چنانی ندیدم ، هرچند بعید بدونم با این همه بخش شما فرصت این رو داشته باشید که مدیریت کنید ، ولی این که شما قبول کردید بار این مسئولیت رو ، توجیه نمی کنه عدم فعالیت مفید شما رو... Smile

نقل قول:بخش هایی که تا به حال چندین ناظر عوض کرده اند و اکثرا به خاطر توهین کاربران بهشون دیگر در جمع ما نیستند ...
ولی من کسی فحش بدهد و ادب را رعایت نکند و بخواهد جو سازی کند و نظم تالار را بهم بزند این اجازه را بهش نخواهم داد

خوب شد ما پیامبر و امامی چیزی نشدیم ، وگرنه به ما توهین اینا میشد ، با شمشیر فرد خاطی رو تکه پاره می کردیم.Smile

حرفی دارید با دلیل و منطق گوش می کنم.Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، Wachowski ، السا ، Ali#59
۱۳:۴۶, ۱۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #52
آواتار
نقل قول: مخاطب این پست شما براساس این که مدیر هستین کل جوانانی است که در این تالار حضور دارند ، نه صرفا فدایی ولایت ، هرچند با شناختی که از ایشون دارم ، ایشون در حدی هستند که از پس یک خانواده برآیند در هر دوحالت ، حرف شما محکوم است. این که تشویق نکنیم کسی رو به ازدواج یک حرف هست ، و اینکه مانع ازدواج کسی شویم حرف دیگر... راه بهشت نشون نمی دیم ، راه جهنم هم نشون ندیم مدیر عزیز. [تصویر: happy.png]
ای بابا ، یعنی اینقدر معروفم که حتی اگه یه هفته هم نیام تالار ، میبینم همه جا بحث سر منه Big GrinBig GrinCool
تاحالا توی عمرم اینقدر احساس غرور نکرده بودم HappyHappy
خلاصه اینکه پشت سر ما حرف نزنید فقط...

من به خاطر مشکلاتی یه هفته بود تالار نیومده بودم ، حالا هم از فردا به مدت 5-6 روز نیستم با اجازتون (تف به ریا) راهی مرحله کشوری مسابقات حفظ قرآن سمپادم (اینو فقط گفتم که برام دعا کنید Angel )
واقعا هم التماس دعا... چون زیاد آماده نیستمBlush
یا علی (علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، ELENOR ، حوریه سادات ، Bidel.s ، سید ابراهیم ، Havbb 110 ، السا ، شیدا ، mahdy30na ، نرگس مهدوی ، Farzaneh
۱۹:۴۲, ۱۰/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۳ ۱۹:۴۳ توسط aleerz.)
شماره ارسال: #53
آواتار
سلام.....
بالاخره شد انقد رمز زدم تا شد....من برگشتم....

چن ماهی بود که درگیر بودم....
و درواقع چن ماه نبودم....

می خوام آب پاکی رو بریززم رو دستون از رکود تالار همین قد بگم که به جرعت میتونم بگم تو این چن وقت که نبودم هیچیو از دست ندادم....هیچ فرقی نکرده
آقا اشکال نداره بیاین شروع کنیم هرکی هرکاری میتونه بکنه هرکی از خودش شروع کنه نمیخاد خودکشی هم کنیم هرکی در حد توانش
به شخصه قول میدم با این که کنکوری ام(ینی وقتم کلا پرهBig GrinBig Grin) تلاش خودمو از این به بعد بکنم...
مدیرا هم کمک کنن اتفاق بدی نمی افته(شوخی)

دیگه هرچی درباره علتش بحث کردیم بسه بیایم شروع کنیم دوباره به روزای اوج تالار برسیمRolleyes

خیلی احساسی حرف زدم
به شخصه دلم برای تالار و اعضاش تنگ شده بود....Crying

راستی سلامتی همه کنکوریا صلوات....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، aaaaa ، نرگس مهدوی ، حوریه سادات
۱:۴۲, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #54

سلام،
مشکلی که من در فوروم دیدم، توهین مستقیم برخی کاربران هست. در بسیاری از تالارهای اینترنتی، نظارت این گونه اعمال می‌شود که هر گونه اظهار نظر شخصی دربارۀ دیگران ممنوع است و به جای اظهار نظر دربارل شخصیت دیگران، باید دربارۀ مطالب آن‌ها نظر داده شود.

این یکی از قوانین تالار گفتگوی بیداری اندیشه است:

5- احترام، انصاف و ادب، لازمه حضور در این محیط فرهنگی است. لطفا از هرگونه توهین، ایراد اتهام بی پایه و فحاشی به اشخاص، گروه ها، قومها و مذاهب جدا خودداری کنید.

با نگاهی به تعداد زیادی از فوروم‌های اینترنتی، به نظرم می‌رسد که باید «ممنوع بودن حملۀ شخصی به دیگران» هم در فهرست مقررات قرار بگیرد تا بشود منطقی‌تر بحث کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، سیمرغ ، شیدا
۱۰:۱۱, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #55

(۱۷/شهریور/۹۳ ۱:۴۲)شیعه تنوری نوشته است:  سلام،
مشکلی که من در فوروم دیدم، توهین مستقیم برخی کاربران هست. در بسیاری از تالارهای اینترنتی، نظارت این گونه اعمال می‌شود که هر گونه اظهار نظر شخصی دربارۀ دیگران ممنوع است و به جای اظهار نظر دربارل شخصیت دیگران، باید دربارۀ مطالب آن‌ها نظر داده شود.

این یکی از قوانین تالار گفتگوی بیداری اندیشه است:

5- احترام، انصاف و ادب، لازمه حضور در این محیط فرهنگی است. لطفا از هرگونه توهین، ایراد اتهام بی پایه و فحاشی به اشخاص، گروه ها، قومها و مذاهب جدا خودداری کنید.

با نگاهی به تعداد زیادی از فوروم‌های اینترنتی، به نظرم می‌رسد که باید «ممنوع بودن حملۀ شخصی به دیگران» هم در فهرست مقررات قرار بگیرد تا بشود منطقی‌تر بحث کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم

نقد دیگران مجاز هست در تالار ولی توهین مجاز نیست هرجا موردی دیدید گزارش بدید بررسی میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، شیدا ، فدايي ولايت ، مجنون العباس ، شیعه تنوری
۱۱:۰۸, ۱۷/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۳ ۱۱:۱۲ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #56
آواتار
به نام خدا

سلام خدمت دوستان بزرگوار
بنده به شخصه زمانی که توسط یکی ازخواهران گلم به این تالار معرفی شدم واقعا بعدازثبت نام خوشحال بودم که درچنین فضای مجازی قرارگرفته ام
این تالار سرشار ازمطالب ناب وزیباست والبته کاربردی
خودمن ازبعدورود به تالار باشخصی آشنایی نداشتم وبه تاکید خواهر عزیزم شروع به خواندن مطالب جناب علی110 ومسافروسید محسن پرداختم

Heartبزرگواران ما میتوانیم مطالب قبلی که تالار قرارداده شده بود درماه هاو2سال اخیر روبخونیم وحتی شده باذکر یه صلوات در تاپیک مورد نظر تاپیک روبه روز کنیم ودرسرفصل ارسالات قراربدیم برای بزرگواران تازه وارد ومن جمله برای یادآوری کاربران قدیمی مخصوصا بخش اصول وعقاید شیعهHeart

هم اکنون باشروع فصل دانشگاه ومدارس نمیشه انتظار داشت که ناظرین ومدیران کلا آنلاین باشن
به هرحال برخی ازبزرگواران دانش آموز ودانشجو وبرخی دیگر دارای فرزند ومسئولیت پذیری خاص خودشون هستند
به هرحال مادردنیای حقیقی زندگی میکنیم
اول می بایست یه مدیرویه ناظر وکاربر:مادروپدرخوب -دانش آموز ودانشجوی خوب وکارمند خوب وفرزند خوب ومسئولیت پذیر باشه
خوب بودن دردنیای حقیقی میتونه درخوب بودن دردنیای مجازیمون بیشترموثرباشه............Angel

باتوجه به ایام حج وقرارگرفتن در اعیادقربان وغدیر وهم چنین نزدیک شدن به ماه محرم که حدود 59 روز تاعاشورا باقی است
میتوان مطالبی روتهیه نمودAngel

ان شاالله همه ی بزرگوران خیردنیاوآخرت نصیبشان
ببخشید جسارت های بنده رو
موفق وخدایی باشد درسایه سارقرآنAngel

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، شیدا ، فدايي ولايت ، Bidel.s ، Mitsonary ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، مصباح ، Havbb 110 ، Farzaneh ، یاســین
۲۰:۵۳, ۲۱/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۳ ۲۰:۵۶ توسط شیعه تنوری.)
شماره ارسال: #57

(۱۷/شهریور/۹۳ ۱۰:۱۱)Havbb 110 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
نقد دیگران مجاز هست در تالار ولی توهین مجاز نیست هرجا موردی دیدید گزارش بدید بررسی میشه
بله، توهین آشکار توسط مدیران حذف می‌شود و این رویۀ درستی است. اما حرف بنده این است که:
نقل قول:با نگاهی به تعداد زیادی از فوروم‌های اینترنتی، به نظرم می‌رسد که باید «ممنوع بودن حملۀ شخصی به دیگران» هم در فهرست مقررات قرار بگیرد تا بشود منطقی‌تر بحث کرد.
بدین معنی که به جای پرداختن به دیگران (این‌که مثلاً فردی بگوید تو روحیه‌ات این طوری است، از فلان کتاب یا فلان فیلم بدت می‌آید، نبین، به تو چه که انتقاد می‌کنی؟!) بشود سخنان و ادعاهای دیگران را مورد نقد و بررسی قرار داد و با سند و مدرک و استدلال از درست و غلط بودن آن‌ها سخن گفت.
اگر به گفتۀ مولای متقیان، حضرت علی (علیه السلام) که فرمودند: «به سخن بنگر نه به گوينده آن» (اُنظُر إلى ما قالَ و لاتَنظُر إلى مَن قالَ) دقت کنیم و سخن ایشان را سرلوحۀ کارمان قرار دهیم، انشاء ا... از بسیاری از دلخوری‌هائی که الآن در تالار گفتگو پیش می‌آید جلوگیری می‌شود. و البته این رویۀ بسیاری از سایت‌های مشارکتی و فوروم‌های اینترنتی معروف است.
حذف توهین‌ها رویۀ درستی است، اما اگر برخی کاربران ببینند که به هر طریقی می‌توانند به کاربران دیگر بپرند و نهایتاً اگر این پرخاش به حد «توهین» رسید، کلمات توهین‌آمیزشان حذف می‌شود، رویۀ خوبی برای حفظ حرمت‌ها در تالار گفتگو نیست. بسیاری از افراد تا وقتی مطمئن نباشند که حرمتشان در بحث و گفتگو حفظ نمی‌شود، وارد بحث و گفتگو با دیگران نمی‌شوند و در این صورت تالار گفتگو خدای ناکرده بسیاری از کاربران خوب، مذهبی، منطقی و باادب خود را از دست می‌دهد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، یاســین
۱:۱۸, ۲۲/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۳ ۱:۲۳ توسط ADAM.)
شماره ارسال: #58
آواتار
سلام
به نظر من یه سری تنش ها و کل کل هایی که در بعضی موضوعات پیش میاد باعث شده که موضوعات بی ارزش همواره مورد توجه قرار بگیرند مثلا دوستی یک موضوع ارزشمند رو مطرح میکنه و همه با اون در اون موضوع موافقن و یه تشکر میزنن(به شخصه خودم رو میگم)ولی نظر نمیدن ولی مثلا یه نفر یه موضوعی رو مطرح میکنه حالا درست یا نادرست و عده ای مخالفن اونوقت یه جنگ بزرگ راه میفته وسط کار هم ناظر محترم میاد ابرو رو درست کنه میزنه چشم رو کور میکنه و صورت مسئله رو پاک میکنه
ای ناظران کاش بجای اینکه ارسالها حذف میشد افرادی که جنگ راه می انداختند اگاه میشدن که نباید فضای تالار رو با کارتون تام و جری اشتباه بگیرن و به تالار و وقت خودشون و کاربران دیگر ضربه وارد کنند و در نهایت هر وقت به وبلاگ سر میزنی اون موضوع رو میبینیBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، یاســین
۷:۰۴, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #59
آواتار
سلام
من با شما موافقم اما به نظرتوت چه جوری میشه این افراد رو اگاه کرد که اینجا قراره هر کس نظرش رو بده و میدون جنگ نیست؟
معمولا ناظرا تو خصوصی تذکر زیاد میدن اما خوب،بعضیا کلا فقط خودشونو قبول دارن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ADAM
۱۶:۵۲, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #60
آواتار
به نظرم یک تاپیک درست کنید به اسم مباحثه ویا.... ودوستان چناچه از موضوع خارج شدن ارسال هاشون به همون تاپیک بره و این تاپیک توی وبلاگ هم نیاد البته برای هر جنگی باید تاپیکی نو ایجاد بشه و ناظر باید هر جنگی رو به اونجا منتقل کنه و در همان موضوع اعلام کنه که به اونجا منتقل شده و طرفین دعوا فقط نظر بدن خب شاید بگین که این کار ها رو با پیغام خصوصی میتوان انجام داد ولی به نظرم من وقتی از یک نفر جلوی همه انتقاد میشه اون هم میخواد جلوی همه از خودش دفاع کنهBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]