|
درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است
|
|
۱۱:۰۹, ۲۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان! ![]() به نظرتون فضای تالار در این چند وقت خسته کننده نشده؟ ![]() من فکر میکنم تالار احتیاج به یک تغییر اساسی داره،و یک تجدید میثاق یا تعیین هدف دوباره... . تعداد پست های حاشیه ای خیلی زیاده و پست های مربوط به بیداری اندیشه هم راکد مونده ( به دلیل خسته کننده بودن ) احساس میکنم که انگیزه ی بچه ها کم شده، امسال سال فرهنگه،اینترنت نقش مهمی توی فرهنگ جامعه داره. سایت های «ارزشی» اینترنت خیلی زیاد نیستند. بیداری اندیشه چه نقشی این وسط داره؟؟! ![]() شاید هم احساس من ارتباطی به تالار نداره... نظر شما چیه؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۳, ۱۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
نقل قول:نمیشه که ما خودمون مطلب تهیه کنیم و خودمون هم نظراتمون رو پایینش بگیم و خودمون هم به هم اعتبار بدیم و خودمون هم خودمون رو به راه راست هدایت کنیم...پرفعالیت ترین مدیر این تالار خود شمایید من از این رفتار بقیه مدیران ناراضیم. مدیرانی که این مسئولیت رو قبول کردند و گذاشتند رفتند ، دست کم دوست خوبم ، Justice Bringer این جسارت رو داشت که استعفا بده بره. الباقی اسمشون هست خودشون نیستند...نقل قول:یه وقتایی مدیران مشارکت نمیکنن که بچه ها خودشون مطلب رو به دست بگیرن و خودشون مشارکت کنن... یه وقتایی تعمیم پیدا می کنه به اکثرا! مثلا...نقل قول:Mahdy2021[/i] این دو مدیر عزیز رو همگی قبول کردیم که کارشون سنگینه و وظایف مدیریتی دارند. اما نقل قول:[b]Admirer این اسامی بالا رو بنده الان چندماهه آن چنان نمی بینم ، مثلا یکی بخاطر عروسی نیست ، من عروسی شنیده بودم یک هفته برگزار کنند ، ولی یک ماه دیگه خ زیاده. شیدا خانوم میاند عکس میزارند در تاپیک و بعد می روند. بعد یکی بچه دار میشه ، عکس بچه شو میزاره ولی برای کارهای دیگه حضور ندارند... اگر واقعا نمی رسند استعفا بدهند ، تکلیف ما باهاشون مشخص شه. استیضاح می کنیم دیگه. توضیح بدهند... من و همه ی کاربران تالار منتظر توضیح هستیم ، اون هم بهانه ی قابل قبول. نقل قول:آقای میتسونری به من لطف داشتن! بنده وقتی دیدم مدیرا نیستند دارم میرم تو سایت خودم فعالیت کنم http://www.Montazer12.ir خوشحال می شوم از نظرات شما خانوم موزه بهره مند شوم. ![]() نقل قول:بعدشم مدیران هم مثل شما انسان هستن و ممکنه براشون مشکلی پیش بیاد... ولی من دلیل عدم حضوری در پروفایل این مدیرا ندیدم؟ شاید یادشون رفته ![]() نقل قول:شماها مشارکت سالم داشته باشین، من به شما قول شرف میدم که مدیران هم فعال میشن... همین الانشم شما مدیرا جلوی من و الباقی کاربرا صف بستین ، زیر پست های همو لایک کنید. ![]() نقل قول:لابد از نظر شما بعدش همه می روند گناه می کنند؟ نخیر همه می روند مرتاض هندی می شوند. خوبه خودمون تو این جامعه بزرگ شدیم ، دیدیدم همه سرگرم گناهند. نقل قول:ارسال من رو کامل خوندید؟؟به نظر شما کسی که نیازش برآورده نشده ، در حین درس خواندن جهش فکری داره ، میتونه اصلا درس بخونه؟ سر نماز آدم فکرش مشغوله ، سرنمازی که باید فکرو ذهنت خدا باشه... ![]() نقل قول: ابوالمدیر دولت هم رونمایی شد. مدیر هفت بخش بازده شما در طی این چند ماه اخیر چه بوده است؟ من جز حذف و محروم کردن کاربران ، محتوای آن چنانی ندیدم ، هرچند بعید بدونم با این همه بخش شما فرصت این رو داشته باشید که مدیریت کنید ، ولی این که شما قبول کردید بار این مسئولیت رو ، توجیه نمی کنه عدم فعالیت مفید شما رو... ![]() نقل قول:بخش هایی که تا به حال چندین ناظر عوض کرده اند و اکثرا به خاطر توهین کاربران بهشون دیگر در جمع ما نیستند ... خوب شد ما پیامبر و امامی چیزی نشدیم ، وگرنه به ما توهین اینا میشد ، با شمشیر فرد خاطی رو تکه پاره می کردیم. ![]() حرفی دارید با دلیل و منطق گوش می کنم. ![]() |
|||
|
|
۱۳:۴۶, ۱۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
نقل قول: مخاطب این پست شما براساس این که مدیر هستین کل جوانانی است که در این تالار حضور دارند ، نه صرفا فدایی ولایت ، هرچند با شناختی که از ایشون دارم ، ایشون در حدی هستند که از پس یک خانواده برآیند در هر دوحالت ، حرف شما محکوم است. این که تشویق نکنیم کسی رو به ازدواج یک حرف هست ، و اینکه مانع ازدواج کسی شویم حرف دیگر... راه بهشت نشون نمی دیم ، راه جهنم هم نشون ندیم مدیر عزیز.ای بابا ، یعنی اینقدر معروفم که حتی اگه یه هفته هم نیام تالار ، میبینم همه جا بحث سر منه ![]() ![]() ![]() تاحالا توی عمرم اینقدر احساس غرور نکرده بودم ![]() ![]() خلاصه اینکه پشت سر ما حرف نزنید فقط... من به خاطر مشکلاتی یه هفته بود تالار نیومده بودم ، حالا هم از فردا به مدت 5-6 روز نیستم با اجازتون (تف به ریا) راهی مرحله کشوری مسابقات حفظ قرآن سمپادم (اینو فقط گفتم که برام دعا کنید )واقعا هم التماس دعا... چون زیاد آماده نیستم ![]() یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۹:۴۲, ۱۰/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۳ ۱۹:۴۳ توسط aleerz.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
سلام.....
بالاخره شد انقد رمز زدم تا شد....من برگشتم.... چن ماهی بود که درگیر بودم.... و درواقع چن ماه نبودم.... می خوام آب پاکی رو بریززم رو دستون از رکود تالار همین قد بگم که به جرعت میتونم بگم تو این چن وقت که نبودم هیچیو از دست ندادم....هیچ فرقی نکرده آقا اشکال نداره بیاین شروع کنیم هرکی هرکاری میتونه بکنه هرکی از خودش شروع کنه نمیخاد خودکشی هم کنیم هرکی در حد توانش به شخصه قول میدم با این که کنکوری ام(ینی وقتم کلا پره ![]() ) تلاش خودمو از این به بعد بکنم...مدیرا هم کمک کنن اتفاق بدی نمی افته(شوخی) دیگه هرچی درباره علتش بحث کردیم بسه بیایم شروع کنیم دوباره به روزای اوج تالار برسیم ![]() خیلی احساسی حرف زدم به شخصه دلم برای تالار و اعضاش تنگ شده بود.... ![]() راستی سلامتی همه کنکوریا صلوات.... |
|||
|
|
۱:۴۲, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
سلام،
مشکلی که من در فوروم دیدم، توهین مستقیم برخی کاربران هست. در بسیاری از تالارهای اینترنتی، نظارت این گونه اعمال میشود که هر گونه اظهار نظر شخصی دربارۀ دیگران ممنوع است و به جای اظهار نظر دربارل شخصیت دیگران، باید دربارۀ مطالب آنها نظر داده شود. این یکی از قوانین تالار گفتگوی بیداری اندیشه است: 5- احترام، انصاف و ادب، لازمه حضور در این محیط فرهنگی است. لطفا از هرگونه توهین، ایراد اتهام بی پایه و فحاشی به اشخاص، گروه ها، قومها و مذاهب جدا خودداری کنید. با نگاهی به تعداد زیادی از فورومهای اینترنتی، به نظرم میرسد که باید «ممنوع بودن حملۀ شخصی به دیگران» هم در فهرست مقررات قرار بگیرد تا بشود منطقیتر بحث کرد. |
|||
|
|
۱۰:۱۱, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۱۷/شهریور/۹۳ ۱:۴۲)شیعه تنوری نوشته است: سلام، بسم الله الرحمن الرحیم نقد دیگران مجاز هست در تالار ولی توهین مجاز نیست هرجا موردی دیدید گزارش بدید بررسی میشه |
|||
|
|
۱۱:۰۸, ۱۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۳ ۱۱:۱۲ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام خدمت دوستان بزرگوار بنده به شخصه زمانی که توسط یکی ازخواهران گلم به این تالار معرفی شدم واقعا بعدازثبت نام خوشحال بودم که درچنین فضای مجازی قرارگرفته ام این تالار سرشار ازمطالب ناب وزیباست والبته کاربردی خودمن ازبعدورود به تالار باشخصی آشنایی نداشتم وبه تاکید خواهر عزیزم شروع به خواندن مطالب جناب علی110 ومسافروسید محسن پرداختم بزرگواران ما میتوانیم مطالب قبلی که تالار قرارداده شده بود درماه هاو2سال اخیر روبخونیم وحتی شده باذکر یه صلوات در تاپیک مورد نظر تاپیک روبه روز کنیم ودرسرفصل ارسالات قراربدیم برای بزرگواران تازه وارد ومن جمله برای یادآوری کاربران قدیمی مخصوصا بخش اصول وعقاید شیعه هم اکنون باشروع فصل دانشگاه ومدارس نمیشه انتظار داشت که ناظرین ومدیران کلا آنلاین باشن به هرحال برخی ازبزرگواران دانش آموز ودانشجو وبرخی دیگر دارای فرزند ومسئولیت پذیری خاص خودشون هستند به هرحال مادردنیای حقیقی زندگی میکنیم اول می بایست یه مدیرویه ناظر وکاربر:مادروپدرخوب -دانش آموز ودانشجوی خوب وکارمند خوب وفرزند خوب ومسئولیت پذیر باشه خوب بودن دردنیای حقیقی میتونه درخوب بودن دردنیای مجازیمون بیشترموثرباشه............ باتوجه به ایام حج وقرارگرفتن در اعیادقربان وغدیر وهم چنین نزدیک شدن به ماه محرم که حدود 59 روز تاعاشورا باقی است میتوان مطالبی روتهیه نمود ان شاالله همه ی بزرگوران خیردنیاوآخرت نصیبشان ببخشید جسارت های بنده رو موفق وخدایی باشد درسایه سارقرآن
|
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۲۱/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۳ ۲۰:۵۶ توسط شیعه تنوری.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۱۷/شهریور/۹۳ ۱۰:۱۱)Havbb 110 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمبله، توهین آشکار توسط مدیران حذف میشود و این رویۀ درستی است. اما حرف بنده این است که: نقل قول:با نگاهی به تعداد زیادی از فورومهای اینترنتی، به نظرم میرسد که باید «ممنوع بودن حملۀ شخصی به دیگران» هم در فهرست مقررات قرار بگیرد تا بشود منطقیتر بحث کرد.بدین معنی که به جای پرداختن به دیگران (اینکه مثلاً فردی بگوید تو روحیهات این طوری است، از فلان کتاب یا فلان فیلم بدت میآید، نبین، به تو چه که انتقاد میکنی؟!) بشود سخنان و ادعاهای دیگران را مورد نقد و بررسی قرار داد و با سند و مدرک و استدلال از درست و غلط بودن آنها سخن گفت. اگر به گفتۀ مولای متقیان، حضرت علی (علیه السلام) که فرمودند: «به سخن بنگر نه به گوينده آن» (اُنظُر إلى ما قالَ و لاتَنظُر إلى مَن قالَ) دقت کنیم و سخن ایشان را سرلوحۀ کارمان قرار دهیم، انشاء ا... از بسیاری از دلخوریهائی که الآن در تالار گفتگو پیش میآید جلوگیری میشود. و البته این رویۀ بسیاری از سایتهای مشارکتی و فورومهای اینترنتی معروف است. حذف توهینها رویۀ درستی است، اما اگر برخی کاربران ببینند که به هر طریقی میتوانند به کاربران دیگر بپرند و نهایتاً اگر این پرخاش به حد «توهین» رسید، کلمات توهینآمیزشان حذف میشود، رویۀ خوبی برای حفظ حرمتها در تالار گفتگو نیست. بسیاری از افراد تا وقتی مطمئن نباشند که حرمتشان در بحث و گفتگو حفظ نمیشود، وارد بحث و گفتگو با دیگران نمیشوند و در این صورت تالار گفتگو خدای ناکرده بسیاری از کاربران خوب، مذهبی، منطقی و باادب خود را از دست میدهد. |
|||
|
|
۱:۱۸, ۲۲/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۳ ۱:۲۳ توسط ADAM.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من یه سری تنش ها و کل کل هایی که در بعضی موضوعات پیش میاد باعث شده که موضوعات بی ارزش همواره مورد توجه قرار بگیرند مثلا دوستی یک موضوع ارزشمند رو مطرح میکنه و همه با اون در اون موضوع موافقن و یه تشکر میزنن(به شخصه خودم رو میگم)ولی نظر نمیدن ولی مثلا یه نفر یه موضوعی رو مطرح میکنه حالا درست یا نادرست و عده ای مخالفن اونوقت یه جنگ بزرگ راه میفته وسط کار هم ناظر محترم میاد ابرو رو درست کنه میزنه چشم رو کور میکنه و صورت مسئله رو پاک میکنه ای ناظران کاش بجای اینکه ارسالها حذف میشد افرادی که جنگ راه می انداختند اگاه میشدن که نباید فضای تالار رو با کارتون تام و جری اشتباه بگیرن و به تالار و وقت خودشون و کاربران دیگر ضربه وارد کنند و در نهایت هر وقت به وبلاگ سر میزنی اون موضوع رو میبینی
|
|||
|
|
۷:۰۴, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
سلام
من با شما موافقم اما به نظرتوت چه جوری میشه این افراد رو اگاه کرد که اینجا قراره هر کس نظرش رو بده و میدون جنگ نیست؟ معمولا ناظرا تو خصوصی تذکر زیاد میدن اما خوب،بعضیا کلا فقط خودشونو قبول دارن. |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
به نظرم یک تاپیک درست کنید به اسم مباحثه ویا.... ودوستان چناچه از موضوع خارج شدن ارسال هاشون به همون تاپیک بره و این تاپیک توی وبلاگ هم نیاد البته برای هر جنگی باید تاپیکی نو ایجاد بشه و ناظر باید هر جنگی رو به اونجا منتقل کنه و در همان موضوع اعلام کنه که به اونجا منتقل شده و طرفین دعوا فقط نظر بدن خب شاید بگین که این کار ها رو با پیغام خصوصی میتوان انجام داد ولی به نظرم من وقتی از یک نفر جلوی همه انتقاد میشه اون هم میخواد جلوی همه از خودش دفاع کنه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| هم تالاری های عزیز ... بخوانید ...من باب شوخی های بی مرز | فاطمه خانم | 60 | 34,355 |
۳۰/خرداد/۹۳ ۲۳:۳۵ آخرین ارسال: فانوس *7* |
|

توضیح بدهند... من و همه ی کاربران تالار منتظر توضیح هستیم ، اون هم بهانه ی قابل قبول.
شاید یادشون رفته ![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)

)

بزرگواران ما میتوانیم مطالب قبلی که تالار قرارداده شده بود درماه هاو2سال اخیر روبخونیم وحتی شده باذکر یه صلوات در تاپیک مورد نظر تاپیک روبه روز کنیم ودرسرفصل ارسالات قراربدیم برای بزرگواران تازه وارد ومن جمله برای یادآوری کاربران قدیمی مخصوصا بخش اصول وعقاید شیعه