کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جشن ها و عروسی های مختلط
۱۵:۱۲, ۶/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۲ ۱۵:۵۶ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سوغات فرنگ...
سالهاست سوالی دارم و اون اینه که چرا توی «ایران» باید مراسم جشن یا عروسی مختلط برگزار بشه؟

به نظرم این چیزیه که اهمیت تایپیک شدن رو داره.

حقیقت اینه که چنین چیزی در جامعه وجود داره،زیاد هم وجود داره و روز به روز هم بیشتر میشه.
چیزی که مفسده های زیادی داره و حتی خانواده های مذهبی هم بهش توجه نمیکنند

چه کار میشه کرد؟
وقتی که میگی چرا مختلط اون موقع بهانه ها شروع میشه :
ما که قصدمون شهوترانی نیست...
ما همه با هم محرمیمDodgy
تو خشک مقدسی
من میرم میشینم اونجا ولی اصن نگاه نمیکنم

... ... ... .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، یاســین ، هانا ، لبخند خدا ، mahyamatin ، آیات ، عبدالرحمن ، help me ، السا ، سیمرغ ، zahra11 ، sarallah ، رهگذر. ، Aryha ، درست پسند ، fafa* ، Mohammad Trust ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، عبداللهی ، انتصـار ، مجنون الحسین ، nasimesaba ، مهدی2012 ، أین المنتظر ، فدايي ولايت ، مرهم ، ماحی
۱۵:۴۸, ۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام

بعضی ها فکر می کنن غربی شدن یعنی پیشرفت کردن و همون رفتارهارو دارن.
بعضی ها نمی خوان شبیه غربی ها شن، اما می خوان شبیه جامعه ی خودمون شن تا مثلا از حرف مردم در امون باشن و ...
بعضی ها اساسا خودشون تصمیم گیرنده نیستن و رفتار جامعه هست که رفتار اونهارو شکل می ده. (شخصیت با عامل کنترل بیرونی دارند).
مهم ترین دلیلش اینه که فکر می کنن اگر شبیه بقیه ی جامعه نباشن، عقب مونده محسوب می شن از طرف فامیل و دوست و آشنا.

واقعا فساد بزرگی هست در این کار. بزرگترها هم دست منو گرفتن و بردن این طور مراسم ها. اما خودم دیگه تصمیم گیرنده شدم و دیگه نرفتم. حتی صاحب مراسم و ... هم ازم ناراحت شدن، اما من خوشحالم که خدا از این رفتارم راضیه. ان شاالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، یاســین ، هانا ، لبخند خدا ، mahyamatin ، آیات ، عبدالرحمن ، help me ، السا ، سیمرغ ، zahra11 ، sarallah ، درست پسند ، fafa* ، Mohammad Trust ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، aaaaa ، مجنون الحسین ، nasimesaba ، مهدی2012
۱۸:۵۵, ۶/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۲ ۱۸:۵۵ توسط al-shia.)
شماره ارسال: #3

اصلی ترین عامل این پدیده ی شوم،کم رنگ شدن حیا در جامعه هست و کم شدن غیرت مردان و به تبع اون پایین اومدن عفاف خانم ها.

اگر شما بخواید جامعه ای رو به زمین بزنید و بر اون سوار بشید باید حیا رو از اون ها بگیرید و چه زیبا اهل بیت گفته اند " لا دین لمن لا حیاء له" و واقعا کسی که حیا ندارد،دین ندارد.

اولا اگر کسی بخواد در مقابل این مسائل بایسته،باید خیلی محکم باشه و از هیچ سرزنش و تهدید و گریه و زاری و ... هم نترسه و ناراحت نشه و دلش به رحم نیاد.این جور مواقع خیلی ها میگن یه شبه و شروع میکنن به بهونه آوردن و خانم ها هم شروع به تهدید به قهر و گریه و ...

چه زیبا الله متعال در قرآن فرموده : " ... لا یخافون لومة لائم ... " از سرزنش هیچ سرزنش کننده ای نمی ترسند...

پس اول ما هایی که مذهبی هستیم و ادعای پیروی از اهل بیت داریم باید محکم و قاطع جلوی این مفاسد بایستیم.

اما یکی از عوامل بسیار مهم و شدیدا موثر که به بی حیایی در جامعه دامن زده،ماهواره است.سریال هایی که نمایش داده میشه مملو از روابط غیر متعارف و مملو از خیانت هاست.... متاسفانه در کشئر ما در سال های اخیر آمار خیانت های زوجین به همدیگه شدیدا بالا رفته.آیا همزمان شدن بالا رفتن آمار خیانت های زوجین با پخش چنین فیلم ها و سریال هایی پیامی برای ما ندارد؟؟؟

در عجبم از کسانی که در خانه شان ماهواره هست و نماز می خوانند!!! پای شبکه های ... و ... و .... و .... و غیرهم می نشینند و نماز هم می خوانند و روزه هم می گیرند.تا کی غفلت؟؟؟تا کی خواب و جهل؟؟؟

من خودم به خاطر کارهای تخصصی و پژوهشی که در زمینه ی ادیان و مذاهب و فرق و به خصوص مباحث وهابیت و شیعه و سنی انجام میدم نیاز شدید به دنبال کردن شبکه ی جهانی ولایت + شبکه ی جهانی کوثر و برنامه های ایت الله سید کمال حیدری + شبکه های وهابی فارسی و عربی + شبکه های افراطی و ضد وحدت شیعه و چند شبکه ی دیگه دارم اما هرگز راضی نشده و نخواهم شد که از ماهواره استفاده کنم بلکه با استفاده از سایت این شبکه ها و یوتیوب به راحتی می توان به آرشیو این سایت ها دسترسی پیدا کرد و از آن ها استفاده کرد کما که بنده ی حقیر هم دقیقا چنین کاری می کنم.
این رو برای اون دسته از عزیزانی گفتم که به بهانه ی مسائل علمی و پژوهشی و تحلیلی و مشابه اون پای ماهواره رو به خونه باز میکنن...

بقیه هم که نیاز ندارن به کار های پژوهشی،چه لزومی داره از ماهواره استفاده کنن؟؟؟؟ اگر به دلیل سرگرمی هستش که مگه سرگرمی با انجام گناه می ارزه؟؟؟!!!به خیانت به همسر می ارزه؟؟؟ به شکستن دل اهل بیت و نارضایتی الله تعالی می ارزه؟؟ مگه قراره چه قدر عمر کنیــــم؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، آیات ، عبدالرحمن ، help me ، السا ، Ali#59 ، سیمرغ ، zahra11 ، درست پسند ، fafa* ، Mohammad Trust ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، nasimesaba ، مهدی2012 ، aboutorab
۲۰:۱۱, ۶/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۳ توسط آیات.)
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

با سلام

آنچه "حیا" و "عفت" و "غیرت " را نابود می سازد:

1-سبک شمردن نماز

2-تغذیه ناصحیح

3-استماع موسیقی...که بنده اعتقاد دارم استماع موسیقی و رواج آن در کشور ما سبب موثرتر این گناه است
...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، soheyl68 ، help me ، سیمرغ ، zahra11 ، fafa* ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، یاســین ، محب الزهرا ، nasimesaba ، شهـاب
۲۰:۲۳, ۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:
وقتی که میگی چرا مختلط اون موقع بهانه ها شروع میشه :

ما که قصدمون شهوترانی نیست...

ما همه با هم محرمیم
[تصویر: dodgy.png]
تو خشک مقدسی

من میرم میشینم اونجا ولی اصن نگاه نمیکنم

+

یک شب که هزارشب نمیشه

حالا خودت و بقیه خیلی خوبی که به ما گیر میدی

عروسیه دیگه

اگر اینطور نشه پس چی بشه ؟ (کمبود الگوی مناسب شادی در سبک زندگی اسلامی)

شادی کردن مگه بده؟

سخت نگیر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، help me ، السا ، Ali#59 ، سیمرغ ، zahra11 ، fafa* ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، ISOD ، nasimesaba ، ماحی
۲۰:۵۴, ۶/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۲ ۲۰:۵۵ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #6
آواتار
یکی از کلماتی که خیلی من رو اذیت و عصبانی میکنه کلمه خشکه مقدسه.
متاسفانه اغلب بعد از این که بخوای به این مراسم نری،اولین چیزی که به ذهن همه میرسه خشکه مقدسیه...من اصلا نمیفهمم این یعنی چی؟؟!
دیگه این حکم قطعی و مشخص اسلامه،محرم و نامحرم سرمه کشیدن نیست که بگیم شرایطش فراهم نیست!
مثلا اگه کسی این موضوع رو که از اساسی ترین اصول دینه رو زیر پا بزاره میشه نرمه دین؟!Dodgyیا مثلا میشه متعادل!Huh

همونطور که یکی از دوستان اشاره کرد،من هم در عجبم از اون عده از کسایی که مذهبی ان و تو این مراسم حضور پیدا میکنن،اصلا انگار نه انگار که این با اسلام و نماز و روزه در تضاده... .انگار این هم یه چیز عادیه،اصن مستحبه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، عبدالرحمن ، السا ، sagheb ، zahra11 ، soheyl68 ، درست پسند ، fafa* ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، nasimesaba
۲۱:۴۰, ۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
خوب معلومه دیگه !
اگه مراسم آن چنانی نگیری عقب افتاده و املی!!!
بله! اینه نتیجه غرب گرایی و مد گرایی کورکورانه.

مشکل از سست بودن بنیان دین واخلاق ماست که همینطور رنگ عوض میکنیم.
و گرنه من ملیاردر پولدار هم دیدم که عروسی اسلامی گرفته که مداح اوردن مولودی بخونه.

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Ali#59 ، help me ، soheyl68 ، fafa* ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، nasimesaba
۱:۳۲, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #8

(۶/اسفند/۹۲ ۲۰:۵۴)Tishtar نوشته است:  یکی از کلماتی که خیلی من رو اذیت و عصبانی میکنه کلمه خشکه مقدسه.
متاسفانه اغلب بعد از این که بخوای به این مراسم نری،اولین چیزی که به ذهن همه میرسه خشکه مقدسیه...من اصلا نمیفهمم این یعنی چی؟؟!
دیگه این حکم قطعی و مشخص اسلامه،محرم و نامحرم سرمه کشیدن نیست که بگیم شرایطش فراهم نیست!
مثلا اگه کسی این موضوع رو که از اساسی ترین اصول دینه رو زیر پا بزاره میشه نرمه دین؟!Dodgyیا مثلا میشه متعادل!Huh
خشکه‌مقدس هم میگن، ولی من معمولاً خشکه‌مذهب شنیده‌ام.
میشه به عنوان یه جواب دندون‌شکن گفت: به نظرم خیلی خوبه که مذهبم نم نکشیده!Big Grin
(البته مستحضرید این جواب دندون‌شکن، بخاطر حفظ احترام، مربوط به بزرگترها نیست، گذشته از اینکه میشه پیش‌بینی کرد که به یک جواب واقعاً دندون‌شکن از طرف مقابل ختم بشه!)

(۶/اسفند/۹۲ ۲۰:۵۴)Tishtar نوشته است:  من هم در عجبم از اون عده از کسایی که مذهبی ان و تو این مراسم حضور پیدا میکنن،اصلا انگار نه انگار که این با اسلام و نماز و روزه در تضاده... .انگار این هم یه چیز عادیه،اصن مستحبه!
ای بابا! دست روی دلم نذارید.
بعضی وقتها می‌ترسم جزء اون اقوامی باشم که دچار عذاب الهی میشن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، عبدالرحمن ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، Ali#59 ، fafa* ، nasimesaba
۱:۳۹, ۷/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۲ ۱:۴۱ توسط fafa*.)
شماره ارسال: #9
آواتار
خداروشکر من تا حالا درین موقعیت ها قرار نگرفتم.Blush
ازین برنامه ها نداریم ما تو فامیل..خداروشکر، اگرم پیش بیاد ترجیح میدم امل باشم.
البته این موضوع واقعا فراگیره حالا بجز عروسی..مخصوصا در تولدها و جشنهای جوونا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، عبدالرحمن ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، یاســین ، Ali#59 ، درست پسند ، nasimesaba
۳:۳۰, ۷/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
نقل قول:خشکه‌مقدس هم میگن، ولی من معمولاً خشکه‌مذهب شنیده‌ام.
میشه به عنوان یه جواب دندون‌شکن گفت: به نظرم خیلی خوبه که مذهبم نم نکشیده!
این خیلی جواب خوبی بود !
واقعا نعمتی هست داشتن یک خانواده پایبند .
بعضی فکر می کنند خانواده خودش مشکلی نداره و فقط شریک زندگی ادم باید خوب و مذهبی باشد . من اصلا این رو قبول ندارم . خانواده مذهبی داشتن یک امتیاز بسیار بزرگ هست .
البته اون تنها مسلمون در خانواده هم گناه داره ولی تبعاتی که بعدا برای آدم در مواجه شدن و مسائل و مهمانی ها داره برای خیلی ها قابل تحمل نیست از جمله خودِ من . قطع رابطه هم که نمیشود کرد ... یحثش مفصل هست .

برای اون کسی در مهمانی این چنینی فعال بوده (!!) این شب تموم میشه . برای منی هم که کاری نکردم تموم میشه ...

این مهم هست که از یک شب هیچی باقی نمی مونه مگر گناهها و ثوابهای ما ...

و این ماجرا یک شب هست که هزار شب میسازه . گاهی یک عمل تاریکی میاره اندازه هزار شب یلدا ...

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مجید املشی ، sagheb ، sarallah ، Ali#59 ، help me ، fafa* ، درست پسند ، ISOD ، nasimesaba ، مهدی2012 ، فدک زهرا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]