کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم
۱۵:۲۵, ۵/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۵:۲۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان و همسنگران .ایرانیان .شیعیان
برای کمک به مردم بحرین
برای تبری از ظالم
برای نشان دادن همبستگی
برای جلو گیری از کشتار شیعیان جهان
برای جلوگیری از تخریب و بمب گذاری در جهت تخریب حرم امامانمان(علیه السلام)
برای هم دردی با شهدای عراق پاراچنار بحرین یمن و ....
برای جلوگیری از تبلیغات بر علیه شیعه
برای جلو گیری از شادی و قدرت دشمنان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
و برای شادی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
برای تسکین دل داغدیدگان عاشورا
برای تسکین دل داغدیه مادرمان حضرت زهرا (سلام الله علیها)
باید هر کاری از دستمان بر می اید انجام دهیم
باید کالاهای عربستانی را تحریم کنیم
کسانی که به حج میروند از خرید در ان کشور خودداری کنند
غیرت خودمان را باید نشان دهیم .انفعال تا کی؟؟؟؟؟
هر درهمی که به جیب ال سعود وهابی برود یک گلوله بر بدن برادرانمان مینشیند .یهود هم جرات همچین کاری را ندارد .اما ال سعود بر علیه شیعه اعلام جنگ کرده و در حال نسل کشیست
دوستان مصاف و دوستانی که وبلاگ دارند باید جنبشی را اغاز کنیم و همه جا اعلام کنیم و اگاهی بدهیم .این حداقل کاریست که میتوانیم انجام دهیم .این جنگ را شروع کرده اند و تا زمانی که بتوانیم جان فدا کنیم بیایید حداقل کاری که هیچ زحمتی هم ندارد انجام دهیم
کمک به ظالم عین ظلم است و شما را در کار او شریک میکند
دوستان عزیزم هر پیشنهادی دارید برای این تحریم بیان کنید .هر محصولی که میشناسید معرفی کنید
امیدوارم اگر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رادیدم بتوانم در صورت مبارک نگاه کنم
هیهات من الذله

تحریم کالاهای عربستانی توسط مردم عراق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، آرین (الهه.ع) ، فاطمه خانم ، akhevi ، montazer_rm ، ANTi666 ، aliakbar ، boghz ، rastin ، Hadith ، سرود پیروزی ، ثامن ضامن ، meshkat ، بیداری12 ، یاران مهدی ، warior ، خیبر110 ، محمداحسان ، نسیم ، Anti-satanism ، janali ، هدهد ، vahrakan ، من خودم ، MEYSAM.NAJJAR ، محمود ، ANTI satan ، حلما ، EMPERATOR ، Sarbaze Monji ، mohamad ، Daffodil ، ehsan_mt ، mahdiyar ، ريحانه الرسول ، F_R ، سوفیا ، idea ، alipc9000 ، padeshah_2009 ، أین المنتظر ، Amir ، MohammadMeraj ، خادمة الزهرا ، montazer ، حسن عزتي ، emperio_1212 ، علیرضا110 ، رضا میزانی ، saloomeh ، آوای انتظار ، خاک ، SARV ، بهروز ، saghi222 ، islamnab ، محمدصالح ، تازه مسلمان ، mohammad727 ، seyedmahdi ، طالب نور ، peimane ، بچه شیعه ، حقیر ، آل طه ، علی الهادی ، مفقود الاثر ، ضحی ، سرباز ولایت ، Ramin_Ghn ، blue.blood ، Braveheart ، انصارالمهدی ، R3Z4 ، only_y2d ، morydanger ، laanbar1-2-3 ، omidman ، aboutorab ، حفیظ ، m.hossein ، دالاهو ، فدک زهرا

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۳۳, ۲۰/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۰ ۱۳:۳۴ توسط خادم الامام.)
شماره ارسال: #61
آواتار
(۲۰/خرداد/۹۰ ۱۳:۰۵)EMPERATOR نوشته است:  ببخشید سئوالتان چی بوده؟؟
البته از پاسخش معلومه ولی می خوام دقیق بدونم!!
سلام
سوءال اين بود كه در شرايط فعلي رفتن به حج از نظر ايشون مشكلي نداره و حكمش چيه؟دوما خريد از وسايل دولت عربستان و دادن پول به هر نحوي به آنها مشكلي ندارد؟

(۲۰/خرداد/۹۰ ۱۳:۱۱)علائم ظهور نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
نظر آیت الله مکارم شیرازی به عنوان یک مرجع تقلید 100% مهم و قابل احترام است!

اما به نظرم یکمی بهتره در این مورد تامل بشه.......
سلام اگر براي شما شبهه اي وجود داره ميتونيد با دفترشون مكالمه كنيد و نظرتون رو بديد.Exclamation
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR
۱۵:۴۲, ۲۰/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۰ ۱۶:۰۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #62
آواتار
برداشت من اینه که میتونید حج رو تحریم کنید از نظر شرعی مشکلی نداره (از حرف ایشون) به دلیلشون دقت کنید .کالا هم میتونید نخرید .این از جواز شرعی
جواز عقلی هم که قبلا راجع بهش حرف زدیم .
میمونه غیرت شیعیان ایرانی ....
ما به تکلیف خودمون عمل میکنیم تبلیغ میکنیم . وبلاگ میسازیم .مهم برای من اینه که به دشمن ایران .شیعه . امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) کمک نشه .مهم اینه که جلو امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)و خداوند بزرگ جوابی برای گفتن داشته باشم .تاثیر و نتیجه با خود خداوند است .تاثیر و نتیجه برای من همون رضایت پروردگارمه با امام زمانش(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
بحث دادن فتوای کلی با عمل شخصی فرق داره .مثل تحریم شیرینی دانمارکی .مسعولین نمیتونستند مستقیم عمل کنند بنا به مصالح سیاسی اما عمل مردم هیچ هزینه سیاسی و ... نداره
چطور برای حقمون(انرژی هسته ای )بورکینا فاسو هم ما رو تحریم میکنه اما ما برای دفاع از همنوع نباید ........
بعد این همه مدت میبینم امام خمینی (رحمة الله علیه) واقعا چه فکری داشته جملاتشون رو باید رو قلب حک کرد .نظراتشون رو راجع به حج در وبلاگ بخونید .
داستان اجاره دادن شتر ها برای زیارت حج مامون رو بخونید ....
من که تا حالا با هر کی صحبت کردم نتیجه داده. شما هم دست کم نگیرید ما فقط عمل میکنیم نتیجه عمل با خداست(مهمترینش رضای پروردگاره که حاصل میشه)حالا با هر نتیجه ای که گرفته بشه
یا حق

پ ن : تلفنی فایده نداره هر کس برداشت خودش رو بازتاب میده یا سوال نکنید یا اگه کردید کتبی .
عمل مستحب که استفتا نمی خواد!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادم الامام ، آرین (الهه.ع) ، Hadith ، fazel ، ريحانه الرسول ، حلما ، ehsan_mt ، خادمة الزهرا
۱۸:۴۳, ۲۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #63
آواتار
آخه بحث سر این بود که مستحبه یا اشکال داره که با این فتوا معلوم شد که اشکال نداره...‏[size=medium]

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
۲۳:۲۶, ۲۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #64
آواتار
ببینم تا بحال شما یک پیر مرد یا پیرزن را دیده اید که به شما با گریه و دل شکسته گفته باشد اخرین ارزویش رفتن به حج است چرا از این طرف به قضیه نگاه نمیکنید . برای من هم راحت است که به حج نروم و پولش را به یک زوج دم بخت بدهم که پول تشکیل زندگی ندارند اعتقادم هم این است که ثواب این کار اگر از روی خلوص نیت باشد از ده تا حج بیشتر است .ولی جواب ان چشم های در انتظار حج را چه بدهم اخر یکی دو تا هم نیستند . خیلی زیادند.
اگر علما حج را تحریم کنند همین ها نفرینشان نمی کنند. بر ما جوانان واجب است که حداقل کالا های عربستان را تحریم کنیم ولی بر کسی که نمی تواند عبدا واجب نیست. اسلام دین ازادی است نه دین محدودیت.
در یک جا حدیثی شنیدم که البته دقیقا این نبود ولی چکیده اش این بود :مومنان در زمان ظهور نمیتوانند به خوبی اشاعه دین کنند و دست و پایشان در ارائه ی اسلام ناب بسته است یک نگاه ی به دورو بر تون بندازید متوجه میشید که به خاطر حرف مردم چه به سر بعضی از مومنان امده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حلما
۰:۱۴, ۲۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۲:۱۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #65
آواتار
وظیفه و تکلیف مشخص است .باید عمل کنیم .بهشت را به بها میدهند نه بهانه .
هر کس تکلیف خودش را باید انجام دهد .
نتیجه مورد نظر رضایت خداست .
ما هم کسی را مجبور نمیکنیم . امر به معروف میکنیم فقط همین .
به قول قران حق در اقلیت است اما پیروز
اسلام هم دین عوام زده نیست . خاله خانوم و خاله خان باجی هم برای ما ملاک نیست .
اما علی(علیه السلام) هم از حرف مردم در امان نبود .ضمن اینکه به همون پیرمرد پیرزن هم توضیح بدی میفهمه .دست اخر اونی که ارزوش مکه و زیارته میتونه بره زیارت کنه و حداقل خرید نکنه اونجا.بره پولش رو تقدیم یزید . معاویه زمان خودش بکنه
ان شا الله هم خدا قبول میکنه !!!!
اونوقت تو خیال خودش هم فکر کنه که اگر زمان امام حسین(علیه السلام) بود زیارت مکه رو ول میکردم میرفتم در رکاب اقا شهید میشدم !!!!

چرا جای موج منفی دادن و" من میدونم نمیشه من میدونم" .یه کار عملی نکنیم؟
هر گاه ظلمی ببینی و خاموش باشی شریک در ظلمی .
مومن هم هیچ ابایی از حرف مردم نداره و به وظیفش عمل میکنه .
به قول دکتر شریعتی بود فکر کنم تاریخ همیشه در حال تکراره .فعلا برای حرف زدن بهونه میاریم خدا به داد اون روز برسه که مالی هم بخواهیم در راه خدا بدیم .و خدا رحم کنه زمانی که لازم باشه از جون هم مایه بزاریم .اونوقت با 72 تا نیرو میتونیم در مقابل حرف مردم که نه شمشیر مردم بایستیم؟
خدایا به همه ما توفیق بده وقت عمل مرد میدون باشیم
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ريحانه الرسول ، حلما ، خادمة الزهرا
۰:۲۷, ۲۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۰:۲۸ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #66
آواتار
(۲۱/خرداد/۹۰ ۰:۱۴)وحید110 نوشته است:  وظیفه و تکلیف مشخص است .باید عمل کنیم .بهشت را به بها میدهند نه بهانه .
هر کس تکلیف خودش را باید انجام دهد .
نتیجه مورد نظر رضایت خداست .
ما هم کسی را مجبور نمیکنیم . امر به معروف میکنیم فقط همین .
به قول قران حق در اقلیت است اما پیروز
اسلام هم دین عوام زده نیست . خاله خانوم و خاله خان باجی هم برای ما ملاک نیست .
اما علی(علیه السلام) هم از حرف مردم در امان نبود .ضمن اینکه به همون پیرمرد پیرزن هم توضیح بدی میفهمه .دست اخر اونی که ارزوش مکه و زیارته میتونه بره زیارت کنه و حداقل خرید نکنه اونجا.بره پولش رو تقدیم یزید . معاویه زمان خودش بکنه
ان شا الله هم خدا قبول میکنه !!!!
اونوقت تو خیال خودش هم فکر کنه که اگر زمان امام حسین(علیه السلام) بود زیارت مکه رو ول میکردم میرفتم در رکاب اقا شهید میشدم !!!!
چرا جای موج منفی دادن و" من میدونم نمیشه من میدونم" .یه کار عملی نکنیم؟
هر گاه ظلمی ببینی و خاموش باشی شریک در ظلمی .
مومن هم هیچ ابایی از حرف مردم نداره و به وظیفش عمل میکنه .
به قول دکتر شریعتی بود فکر کنم تاریخ همیشه در حال تکراره .فعلا برای حرف زدن بهونه میاریم خدا به داد اون روز برسه که مالی هم بخواهیم در راه خدا بدیم .و خدا رحم کنه زمانی که لازم باشه از جون هم مایه بزاریم .اونوقت با 72 تا نیرو میتونیم در مقابل حرف مردم که نه شمشیر مردم بایستیم؟
خدایا به همه ما توفیق بده وقت عمل مرد میدون باشیم
یا حق

سلام
منظور منو متوجه نشدی .من خودم با تحریم حج موافقم ولی علمای ما تحریمش نمیکنن برای اینکه خیلی از منو شما اگاه ترن به مسائل . فکر میکنی که اگر برای یک عاشق از معشوقش بد بگی قانع میشه فکر میکنی من بحث نکردم در مورد این موضوعات با یک پیر مرد .علمای ما اونچه رو ما جوونای تند رو توی ایینه میبینیم توی سنگ میبینن اقا وحید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
۰:۳۳, ۲۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۰:۳۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #67
آواتار
(۲۱/خرداد/۹۰ ۰:۲۷)ANTI MASON نوشته است:  [

سلام
منظور منو متوجه نشدی .من خودم با تحریم حج موافقم ولی علمای ما تحریمش نمیکنن برای اینکه خیلی از منو شما اگاه ترن به مسائل . فکر میکنی که اگر برای یک عاشق از معشوقش بد بگی قانع میشه فکر میکنی من بحث نکردم در مورد این موضوعات با یک پیر مرد .علمای ما اونچه رو ما جوونای تند رو توی ایینه میبینیم توی سنگ میبینن اقا وحید .
[/quote]

خوب ما هم در مورد علما نظر بدی نداشتیم .اقایان هم گفتند میتونید حج رو تحریم کنید . در ضمن حج رو برای چی میریم ؟ رضای خدا؟ ثواب؟
خوب....دیگه زیاد گفتیم در این مورد ما هم رضای خدا رو میخواهیم .امر به معروف میکنیم بقیش با خدا ...
خوشحالم که هم عقیده ایم
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا
۱۲:۱۲, ۲۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #68
آواتار
سلام
ولي...
دفتر آيت الله نوري همداني به صراحت به بنده گفتند:"رفتن به حج و خريد وسايل از دولت آل سعود اشكالي ندارد"!!!
حتي من گفتم آقا دارن تو بحرين حتاكي و قتل ميكنن ...
گفتند"مشكلي نداره"!!!!HuhHuhHuhExclamationExclamationExclamationExclamation

من خودم هم نميدونم اينها چرا اين رو ميگن؟؟؟!!!؟؟؟!!!
۱۷:۰۸, ۲۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۱۷:۱۰ توسط بیداری12.)
شماره ارسال: #69
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم.

یک قسمت از وصیت امام علی به فرزندشان امام حسن این بوده:

((الله الله فی بیت ربکم فلا یخلو منکم ما بقیتم فانه ان ترک لم تناظروا، وادنی ما یرجع به من امه ان یغفرله ما سلف))

(( خدا را خدا را درباره ی خانه ی پروردگارتان تا زمانی که زنده اید از شما خالی نشود. به یقین اگر زیارت خانه ی خدا ترک شود { شما را در عذاب} مهلت ندهند وکمترین نفع کسی که قصد زیارت آن را کند این است که گناهان گذشته اش بخشیده می شود.))

اگه مستند ظهور رو دیده باشید گفته شده بود که یکی از هدف های صهیونیست ها نابودی کعبه است... به خاطراین که بزرگترین منبع یا میدان انرژی مثبت روی زمین کعبه است.( همچین مفهومی داشت) این که بیشترین میزان انرژی از زیرکعبه می گذرد و... و صهیونیست ها وفراماسون ها یکی از هدف های نهایی شون نابودی کعبه است . شاید خالی کردن کعبه از حضور مردم وکم شدن مردم ...

وقتی این حرف امام رو دیدم فکر کردم شاید منظورشون این باشه! الله اعلم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: janali ، حلما
۱۷:۳۴, ۲۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۱۷:۳۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #70
آواتار
حسین جان .عزیز دل برادر .
شما یک عمل مستحب داری .یک مباح .ار همون روز ازل خداوند گار عالم این امور رو داده به دست خودت .که با عقلت تصمیم بگیری .
شما مگه درس و امتحان نداری ؟ بشین درست رو بخون بجای این کاراDodgy
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]