|
ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﻫﯿﺪ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﻨﯿﺪ
|
|
۱۷:۴۴, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۱۶:۱۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺍﻟﻠﻪ
ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻥ ﺑﻪ ﺳﻮﺍﻻﺕ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﺎ~ﯾﮏ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻮﺍﻝ ﻫﺎﯼ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﻟﻄﻔﺎ ﻃﺒﻖ ﺗﺎپیک ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺭﻭ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻧﺤﺮﺍﻑ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺏپرﻫﯿﺰﯾﺪ --------------------------------------------------------------------
|
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۴, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
نقل قول:بخاطر چی؟؟ ببخشید که دیگه نمیتونم زایمان کنم وگرنه دریغ نمیکردم
|
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۲۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
نقل قول:زایمان لازم نیست برادر من .کافیه از توقعات نابجاتون دست بردارین. اخه توقعی نیست ! من نگفتم برین بشینید کهنه بشورید و ... . گفتم علت اینکه کهنه نمیشورن چیه ؟ چه علتی داره ؟ یکی میگه خر هستی هنوز سنت دو رقمی نشده , یکی میگه توش پر از فحش و توهین بوده ... متاسفانه اینجا نمیشه حتی سوال مطرح کرد و حتی حرف زد ... فقط باید یه سری توهمات به اسم آرمان های اسلامی رو مطرح کرد و اسمش رو گذاشت آسیب شناسی ! از تنها چیزی که توی این بیداری اندیشه متنفرم همین چیزهاست , فقط همه منتظر ذکر و آیه و حدیث و تزکیه نفس هستن ولی وقتی نوبت به واقعیات زندگی میشه همه جبهه فکریشون عوض میشه , الگوی عملی همه خانم ها هم حضرت زهراست و آقایون هم که امام علی اصلا یه درجه کمتر هم فکر نمیکنن ماشالله بزنم به تخته .من 32 صفحه توی تاپیک سوالات خانم ها اومدم با صداقت پاسخ دادم , اینجا یه سوال واسم پیش اومده کم مونده از انسانیت ساقط بشم ... تاسف آوره ! دو تا جمله از شوپنهاور آوردم , گفتم اینجوری که شما حرف میزنید حرفهای این برای من قابل قبول تره ولی گفتن نه تو ابوموسی اشعری هستی , شاس میزنی ! میگم چجوری ذهنتون رو بخونم میگن حس ششم ات رو قوی کن ! الان هم لابد اکثر خانم ها ناراحت شدن از این حرفهام و به عنوان یه متحجر و فحاش بهم نگاه میکنن , البته اینجوری که خواهر nina از سوال من فحش کشیدن بیرون احتمالا از توی این حرفهام کل شخصیت زن رو له کردم ![]() چه جوری میشه اسم اینجا بیداری اندیشه باشه ولی وقتی سوالی میشه اینطور بازخورد داشته باشه ؟ منم چند تا کتاب حدیث و عرفان دارم ...میتونم اینجا کپی کنم و تشکر و اعتبار جمع کنم و دوستان رو ارشاد و راهنمایی کنم ... ولی من به دنبال جواب سوال هام هستم نه نسخه پیچیدن برای دیگران بر اساس حرفایی که فقط حرف هستن . الان چند نفر دوباره به عنوان مربی تربیتی میان واسه این پست پاسخ مینویسن و جمع بندی های علمی و فقهی میکنن و اسمشو میذارن جمع بندی و بعد ناظر میاد میگه بر اساس فلان قانون کل پست ها حذف میشه و من وقتی یه نگاهی به اسم این تالار میندازم متوجه میشم با چه جوک بزرگی طرف هستم |
|||
|
|
۰:۰۷, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
آقای
[/font] [font=Tahoma] به خاطره اینکه سخته......پوست دست آدم میره زخم میشه... وقت گیره........بو میده....توی آپارتمان نمیشه شست.....
|
|||
|
|
۰:۱۳, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
خب حالا برادر رضا این قدر ناراحت نباشید...
خب الان دیگه اون روی صداقتم داره میاد بالا ![]() ببینید راست و حسینی جوابتون رو بدم؟ من الان سیب زمینی پوست کندن هم سختمه ... حالا چرا باور کنید پوست دست ادم خشک میشه بعد هر بار دست زدن به این سیب زمینی حالا یه بار دوبار ... این اتفاق بیافته چیزی از پوست دست باقی میمونه؟؟؟ البته باقی میمونه اما احتمالا ضخیم و ... خب حالا شما میگید کهنه؟ یه مای بی بی نرم و لطیف که بچه باهاش کیف میکنه رو ترجیح بدیم به کهنه زمخت که هم بابای مادر رو در میاره هم بابای بچه رو؟ ................................................................................................................ ولی بعـــــــــــــــــــــــــــــــــد از همه این جوابا اگه زن خوب باشه ... چه شیعه چه سنی اصلا بی دین .... فقط خوب و با شعور باشه اگه ببینه با هزینه های گزافی که الان هست برا همسرش مقدور نیست مای بی بی تهیه کنه . دیگه حاضر نیست بخاطر مای بی بی از گشنگی بمیرن که ... خب از راه های کم هزینه تر اما سخت تر استفاده میکنه ...حالا دستش هم خراب بشه ... بزار بشه ... اگه همسرش ادم قدر دانی باشه به ضخیم شدن پوست هم می ارزه... |
|||
|
|
۷:۴۴, ۲۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۲ ۷:۵۱ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
اصلاً آقا رضا!
والله به خاطر خودتون میگم... خیلی دیدتون و یا شایدت لحنتون نسبت به خانوما تنده. سوال ایرادی نداشت. ما هم جواب دادیم. این که اومدین مسخره میکنین که من جزء خواص هستم که هنوز مجردم، این توهینه دیگه... توهین میکنین، میخواین گل و بلبل بشنوین؟ بابا توی دعوا حلوا خیرات نمیکنن که. دعوا رو هم ما شروع نکردیم... یکی گفتین، یکی شنیدین... از زن خوشتون نمیاد، خوب زن نگیرین. من این اختلافهایی رو که ایجاد میشه رو از چشم آقایون متاهل تالار میبینم که نمیان 2 کلوم از حرف حق دفاع کنن. آقایون متاهل! شما به آقا رضا بگین... زن گرفتین، دور از جون، دور از جون، دور از جون، پالون انداختین رو کولتون و خانوما دارن سواری میگیرن؟ یا این که هم شما و هم همسرتون توی این شرایط سخت، یه سری سختی ها رو با هم متحمل میشین برای این که چرخ زندگی بچرخه؟ این آقا رضا بد دیدی از ما خانوما پیدا کرده... شما که اعتقاد دارین ما خانم ها باید مثل حضرت زهرا باشیم و الحق والانصاف خواسته خوبیه، شما مثل امام علی (علیه السلام) صحبت میکنین؟ امام علی تو دوران مجردیش میگفت: " خدا منو دوست داره که من هنوز مجردم"؟ بعدشم حضرت زهرا یه روز درمیون با اسماء اگه اشتباه نکنم، کار میکردن... تازه روزایی هم که نوبت حضرت زهرا بوده، فرشته ها میومدن کمک حضرت زهرا (سلام الله علیها). (اشاره به داستانی از حضرت زهرا که بازم اگه اشتباه نکنم، اسماء تعریف کرده) بعد میاین تالار رو مسخره میکنین که تالار بیداری اندیشه نیست... نخیر داداش من! لحنتون رو درست کنین، همه چیز عالی میشه... اصلاً سوال عالی بود و به جا... اما این جمله تون رو کجای دلم بذارم؟ نقل قول:به خدا قسم که هر لحظه که پاسخ های خانم ها رو توی این سایت میخونم خدا رو شکر میکنم از اینکه مجرد هستم ! احتمال خیلی زیاد از بندگان خاص خداوند هم هستماز لحاظ عقلی هم اگه کسی که مشاجره رو شروع کرده تموم بکنه، بهتره. میخواستم توی پیام خصوصی بگم، اما دیدم مدیران ببینن، بهتره. |
|||
|
|
۹:۰۴, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
نمیخواستم جواب بدم
اما چون اسم منو تو پستتون اوردید اخرین پستم رو مینویسم وقتی گفتم در لفافه نوشتم وگرنه از حرفتون فحش هم برداشت میشد اگه دقت میکردین شکلکی گذاشتم ک یعنی مزاح بود سن منم از کل کل گذشته واقعا دیگه برای تنویر افکار عمومی تو بخش خانواده پست نمیذارم اگرم فکر میکنید من بهتون حرفی زدم ک ناراحت شدید عذر میخوام منم با موزه موافقم کلا اقایون متاهل این تالار نمیدونم شاید از غیرتشونه ک تو مباحث شرکت نمیکنن البته با این اوضاع کار درستی میکنن ![]() والسلام |
|||
|
|
۱۲:۲۰, ۲۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۲ ۱۲:۳۶ توسط السا.)
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.
![]() ای بابا! آبجی ها، داداش ها چرا اینقدر موضوع رو بزرگ می کنید؟ چرا دنباله ی سوء تفاهم رو می گیرید تا دلخوری پیش بیاد ؟؟؟ من جای خواهر کوچیکتر همه تون، اما خواهش می کنم توی دنیای بزرگترا، اینقدر سوء تفاهم ها رو بزرگ نکنید، بابا!!! مگه درست برداشت کردن چقدر سخته آخه؟ آخه مگه چقدر سخته متن من خانومها رو خانومانه بخونید و متن برادر ها رو مردونه بخونید؟ خب هر کسی با لحن خودش می نویسه دیگه .... --> خواهشا نگید فحش و .... ک خنده م میگیره! دیگه بعد از این همه مدت همه مون تقریبا می دونیم کی، چ مدلی می نویسه <------ ممنون دوستان ![]() نقل قول: خب، همه دنبال آسایش بیشتر هستن دیگه .... مگه غیر از اینه ؟ وقتی میشه بچه رو پوشک کرد، برای چی خودمونو توی زحمت بندازیم ؟ البته بله! اگه مسئله این باشه ک «ی ماه بخور نون و تره، ی عمر بخور نون و کره» مسئله متفاوته اما اگه مشکلتون با اینه که چرا کلا از پوشک استفاده می شه و پول دادن بابت اون رو، پول دور ریختتن می دونید، باید دید درآمد مرد چقدره و توی مخارج زندگی اهم و مهم صورت بگیره .... مطمئن باشید وقتی لازم بشه، خانومی ک اهل زندگی باشه، شستن کهنه ک سهله، حاضره جهزیه ش رو هم بفروشه ... <-- همچین آدمای ایثار گری هستن خانوما :دینقل قول: +10 (<--) ولی قرار نیست ب دیدگاه های دیگران، بی احترامی کنیم ب شخصه دوست دارم این طور کتاب ها رو بخونم، اما چیزی ب اسم حوصله نیاز داره ک ندارمش ... توی این بخش ها ک چکیده مطالب هست ، مطالب مفیدشون رو می خونم،تشکر می زنم وگاها اعتبار میدم .... مسلما خیلی از دوستان هم اینطوری هستن، و دوستانی ک این مدل مطالب رو می ذارن فوق العاده آدم های باارزشی محسوب میشن، حداقل برای من نقل قول: اتفاقا چند روز پیش، یکی از هم کلاسی هام برای ی اس ام اسی رو خوند متنش جالب بود: «تو این دوره زمونه آقایون دنبال زنی هستن با قد و هیکل جنیفر لوپز و اخلاق و منش خانوم فاطمه زهرا (سلام الله علیها)» ... نقل قول: برادر من، شما اونجا لطف کردین اومدین پاسخ دادین، صادقانه هم پاسخ دادین ---> ما هم پاسخ های شما و تمام همتالاریهایی ک پاسخ می دادن رو صادقانه برداشت کردیم توی این تاپیک ماها هم داریم کاملا صادقانه جواب می دیم اما نقل قول: من وقتی این جمله شما رو دیدم، تصمیم گرفته بودم دیگه توی این بخش پاسخ نذارم اما خب مهم اینه ک من ب جواب هایی ک می دم ایمان دارم، نظر هام شخصی نیست، از دیدگاه آدم هایی می نویسم ک وجود خارجی دارن و حرف هاشون فقط حرف نیست، شما مختار و مخدارید برای اینکه آزادانه برداشت کنید یا اینکه بخواید جهت دار ب پاسخ ها نگاه کنید |
|||
|
|
۲۲:۰۱, ۲۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
سلام .
دوستان اگر سوء برداشتها برطرف شده اجازه هست سوال کنیم و تایپیک رو از موضوع اصلی خارج نکنیم ؟ خانمها لطفا جواب بدید :
|
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۲۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۲ ۲۳:۲۷ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
1- اگه حتی یک لحظه فکر کنین به خاطر حس غروره !! باید بگم سخت در اشتباهید .... البته لذت بخشه اما از جهت حس همکاری و هم دردی ... این که به خودمون ثابت کنیم همسر گرام! ما رو برای شستن و سابیدن نمیخواد ... به هر حال باید بگم اگه در کار ها(هرچند کوچیک ) برای خانمتون کمک کنید و بتونید این حس رو بهش انتقال بدید قسمت VIP قلبش مال شماست ...به همین سادگی ... ![]() 2-مثلا چه راه هایی ؟؟ لطفا مثال بزنید .. 3- بله ... اما نوعش رو نمیدونم .. باز هم با مصداق توضیح بدید ... یاالله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
میگی بابا خودت گفتی نه !! میگه نه من منظورم اره بود بعد یه بار دیگه یه چی میپرسی طرف میگه نه میری انجام میدی . باز میزنه زیر گریه که من گفتم نه چرا انجام دادی اگر ....
یعنی از دید ی آقا ، خانومی که آرایش نمی کنه(یا آرایش ملایمی می کنه) خیلی زیباتر هستش. می خواستم از دید شما (خانوم های محترم) بدونم نظر شما چیه ؟ آیا به نظر شما واقعا زیبا تر میشن؟
)

باور کنید پوست دست ادم خشک میشه بعد هر بار دست زدن به این سیب زمینی
حالا یه بار دوبار ... این اتفاق بیافته چیزی از پوست دست باقی میمونه؟؟؟ البته باقی میمونه اما احتمالا ضخیم و ... 

:دی