|
نام بلوتوث موبایلتان چیست ؟ دلیل انتخاب این نام را در یک سطر
|
|
۱:۳۲, ۲۸/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ضرب المثلی داریم که می گوید :
از کوزه همان تراود که در اوست
در بسیاری مواقع یک کلمه یا جمله کوتاه می تواند حاوی پیامهای بسیار عمیق به مخاطبان باشد با توجه به همه گیر شدن موبایل و استفاده از امکانی به نام بلوتوث در آن ، شما چه نامی را برای آن انتخاب نموده اید ؟ با یک جمله یا بند خلاصه جواب دهید .
از زمانی که در این تالار ثبت نام کردم ، نام بلوتوث من "" بیداری اندیشه "" بود و این باعث معرفی این تالار به افراد بسیاری شد که با آنها مراوده داشته ام و مدت 6 الی 7 ماه است که آن را به عبارت "" مضطر "" تغییر نام داده ام و دلیلش خواندن حدیثی از امام محمد باقر علیه السلام بود که به علت مضطر شدن قوم بنی اسراییل ظهور منجی شان حضرت موسی (علیه السلام) 170 سال به جلو انداخته شد .
اولین جواب را خودم می دهم : |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۵۰, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
سلام مال من ya mahdi
برا دليلش چي بگم؟به عشق امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)... |
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
چند سالیه که اسم بلوتوث گوشیم رو گذاشتم: وضوی صفرو یک ها! طهارت محتوایی برام خیلی مهم بود و الحمد لله بهترین جمله رو تونستم براش پیدا کنم تقریبا همه اونهایی که برای اولین بار با اسم بلوتوث بنده برخورد میکنند می پرسند ک این اسم یعنی چی؟ و جوابش مشخصه با این اسم حواسم هست که هر فایلی رو با هر محتوایی برای گوشیم دریافت نکنم و هر فایل و یا محتوایی رو با گوشیم ارسال نکنم طهارت در فایل ها و محتویات گوشی و رایانه و لپ تاپ و انواع و اقسام ابزار های دنیای دیجیتال میتونه به ما در خدایی شدن روزمرگی هامون کمک کنه خدا نفس عمل رو ازمون قبول کنه.ان شا الله |
|||
|
|
۲۱:۵۰, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
با سلام
دوربين مخفي كه نيست ؟! ![]() يه زماني اسم بلوتوثم Hector بود دليلش هم همون أساطير كلاسيك بود اما بعدش به senator تغييرش دادم و دليلش هم نمي دونم :| اما نزديك به سه چهار سالي مي شه كه اسم بلوتوثم Gryffen بود تا اين كه بهمن گوشيم رو عوض كردم و اسم بلوتوثم رو گذاشتم R.G دليلش هم اسمش يه اسمش كوتاه شده است |
|||
|
|
۲۲:۰۱, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام خوش بحال خودم که اصلن گوشیم بلوتوث نداره ... ![]() ولی استفاده میبریم از اسم های جالبی که گذاشتید.
|
|||
|
|
۰:۴۲, ۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلاممن اسم بلوتوثم قبلا galaxy بود الان MILKY WAY
دلیلش .......ببینید |
|||
|
|
۱:۰۲, ۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
خیلی دوست داشتم اسم بلوتوثم از این اسامی ارزشی باشه ولی خب متاسفانه نمیشه ... از دلیلش بگذریم ... اسم بلوتوثم مختصر شده اسمم هست و جمع دو عدد ..." S_ _P5670" _ این دو خط جای دو حرفه که خب ننوشتم (فک کنم دلیلش واضحه) _اون اعداد تاریخ نیستند ... ![]() یاالله |
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۳ ۱۴:۳۱ توسط عبداللهی.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۵/فروردین/۹۳ ۸:۵۰)اميرمهدي نوشته است: سلام مال من ya mahdi خورشید در حال طلوع نیازی به برهان ندارد
(۵/فروردین/۹۳ ۱۳:۵۲)حسن عزتي نوشته است: به نام خدا بسیار جالب و در خور توجه بود
|
|||
|
|
۱۷:۴۱, ۱۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۳ ۱۷:۴۹ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
سلام..
اسم بلوتوثم از اول "باران" بوده ، هنوز هم هست حس خوبی میده و خیلی چیزها رو تداعی میکنه، بخوام تو یک سطر و خلاصه بگم : مظهر زیبایی از حیات و رحمت بی انتهای خداست و تجلی بسیاری از اسماءالهی
حیّ ارحم الراحمین رزاق لطیف رووف حکیم عظیم عزیز قادر خالق باسط جواد کریم و... (عاشق بارونم)![]() |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۱۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
سلام
darya ![]() چون حتی فکر کردن به دریا هم به من آرامش میده
|
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
سلام
نام بلوتوث من"سر خوش ز سبوی..." دلیلش هم اینه: "سر خوش ز سبوی غــم پنهانی خویشم چـون زلـف تـو سـرگرم پریشانی خویشم در بزم وصــال تو نـگویـم ز کــم و بیـــــش چـون آیـنـه خـو کـرده بـه حیرانی خویشم لــب بـــاز نـکردم بـه خروشـی و فـغـانـی من مـحـرم راز دل طـــوفـانـی خویشم یک چند پشیمان شدم از رندی و مستی یک عـمـر پـشیـمـان ز پـشیـمانی خویشم از شـوق شـکر خنده لبـش جـان نسپردم شـرمنده ی جان و ز گران جانی خویشم بشکسته تر از خویش ندیدم به همه عمر افسرده دل از خویشم و زندانی خویشم هر چنـد امـیـن ، دل بـسـتـه ی دنـیـا نـیم امّا ، دلبسته ی یاران خراسانی خویشم (شعر سید علی حسینی خامنه ای) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نحوه انتخاب رشته دانشگاه ، انتخاب رشته سراسری | mohamad139400 | 1 | 1,097 |