کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقد سخنرانی های دکتر الهی قمشه ای
۰:۵۱, ۷/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۳ ۱۱:۳۳ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1

...

بسم الله ...

بنده پیرو برخی بحث ها یه مطلبی رو لازم دیدم عرض کنم

با وجود تمام احترامی که برای همه ی دوستان قائل هستم باید خدمت همه عرض کنم که با جناب عبدالرحمن موافق هستم.علم ایشون واقعا نافع نیست و مصداق همون جمله ی " الهی اعوذ بک من علم لا ینفع " هستش.

کسانی مثل مولوی و شمس و عطار و حسن بصری و رابعه عدویه و خواجه عبدالله انصاری و ابو سعید ابوالخیر و ابوالفرج غزالی و حامد غزالی و ... انسان هایی هستند که گرچه علوم بالا و مهارت های ادبی بالایی دارند ولی انسان هایی هستند گمراه و سراپا خطا و گناه و سیاهی.(حاضر به ارائه ی مستندات متعدد هستم)

به علاوه همین جناب آقای الهی قمشه ای رو بنده فقط دو مظلبی رو که گفته اند خدمتتون عرض میکنم :

1.بنده 40 سال هستش که سر قبر پدرم نرفته ام و سر قبر رفتن فایده ای ندارد و تا کسی زنده است باید به سراغ او رفت ======> این جمله ی ایشون در تناقض کامل با توصیه های معصومین هستش.

2. عاشوراء نباید گریه کرد بلکه عاشوراء روز فرح و سرور هستش.

...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، aboutorab ، دل خسته ، bahman6307 ، azade

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۶:۲۶, ۹/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۳ ۶:۳۳ توسط mehrabani.)
شماره ارسال: #61
آواتار
سلام .شما یکبار هم که شده مثنوی خوندید؟ .....شرح آیت الله تبریزی رو خوندید؟ ....

جمله ی دکتر الهی در مورد عاشورا رو نباید جدا کرد بلکه مضمون سخنرانی و جایگاه این حرف در کلّ سخنرانی رو باید جستجو کرد ... ایشان از انسانهایی هستند که فعلا قدرشونو نمی شناسن مثل امثال حلاج و سهروردی و ......
مضمون کل سخنرانی اینه که باید مثل امام حسین , به عشق و شور و شناخت رسید نه اینکه فقط گریه کرد و برای عشق او کاری نکرد . ... باید با نگاه باز به سخنرانی ها گوش کنید نه دید تعصبی ........ و اینکه گوش کردن حرفهای ایشان یک قلب دیگه می خواد . هر کسی نمی تونه دقیقا با عمق وجودش به درک واقعی سخنان بزرگ ایشان برسه . با تشکر .
۱۱:۳۲, ۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #62

(۹/فروردین/۹۳ ۶:۲۶)mehrabani نوشته است:  سلام .شما یکبار هم که شده مثنوی خوندید؟ .....شرح آیت الله تبریزی رو خوندید؟ ....

جمله ی دکتر الهی در مورد عاشورا رو نباید جدا کرد بلکه مضمون سخنرانی و جایگاه این حرف در کلّ سخنرانی رو باید جستجو کرد ... ایشان از انسانهایی هستند که فعلا قدرشونو نمی شناسن مثل امثال حلاج و سهروردی و ......

Confused Confused

بنده قبلا هم پاسخ دادم که در یک برهه ی زمانی حدودا سه چهار ساله شدیدا در زمینه های ادبیات کار کردم و حتی شعر هم گاهی میگفتم ( در حال حاضر نه شاعر هستم و نه شعر میگم) و اینکه خیلی از کتب ادبی و شعر های معروف رو خونده ام و اصلا در کودکی هم مادربزرگم بنده رو با حافظ و سعدی و مولوی بزرگ کردند.

پاسخ تمام صحبت هاتون قبلا داده شده خواهر محترم.شما هم میتونید کتاب آیت الله صافی گلپایگانی رو بخونید در این موضوعات و یا نظرات علامه مجلسی و یا علامه امینی.
ابتدا به ساکن باید بر اساس حقائق بحث کرد و نباید فقط بخواهیم با تمسک به نظر فلان مرجع و عالم و آیت الله نظر خودمون رو ثابت کنیم.

در ضمن منصور حلاج لعنة الله علیه هم به وسیله ی امام زمان لعن شده و کفر گویی او هم بر کسی پوشیده نیست.همونطوری که مولوی لعنة الله علیه در شعر معروف شمس من و خدای من،شمس رو صریحا خدای خودش معرفی کرده.همون شمسی که مولوی ناموس خودش و فرزند پسر خودش رو برای عیاشی جنسی به شمس تقدیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: کربلا ، bahman6307
۱۱:۴۶, ۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #63
آواتار
بسم الله

این تاپیک و این نحوه گویش و بحث اصلا به بخش علم و عقل در اسلام نمیخورد. بنده علاقه ای به پاک کردن و ویرایش ارسال ها ندارم. ولی از دوستان خواهش میکنم روند بحث را با چارچوب و با اخلاق پیش ببرند. هنوز من نمیدانم چرا بحث نقد سخنرانی های آقای قمشه ای چرا باید به فحاشی و لعن و نفرین مولوی بکشه...

با قسمتی از فرمایشات آقای فرشید من هم موافقم، بله در این مباحث باید به خود متن رجوع کرد و اینکه آقای صافی از ایشان نقد کردند و یا علامه جعفری کتاب ایشان را آنگونه تفسیر کردند، فصل الخطاب نمیتواند باشد، هرچند که رجوع به این کتب هم میتواند مقدمه ای برای روشنگری باشد...

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: al-shia ، عبدالرحمن ، کربلا ، neyestan23 ، حسن.س. ، مجتبی110 ، yashar1374
۱۳:۴۷, ۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #64
آواتار
جناب فرشید

در این ارسال یه جمله عجیبی گفته شده

نقل قول:مطمئنا در عرفان هیچ شاعری رتبه ی مولانا رونداره...

و شما هم نه تنها مخالفت نکردید بلکه سپاس هم زدید

البته ایشون نظر شخصیش رو گفته ولی خب نه عرفان اینه و نه مولوی آخرشه

گرچه حرفای خوب هم تو اشعارش داره

ولی یادتون باشه لعنت الله علیه که گفتید با این در تناقضه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۶:۳۵, ۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #65

(۹/فروردین/۹۳ ۱۳:۴۷)عبدالرحمن نوشته است:  جناب فرشید

در این ارسال یه جمله عجیبی گفته شده

و شما هم نه تنها مخالفت نکردید بلکه سپاس هم زدید

البته ایشون نظر شخصیش رو گفته ولی خب نه عرفان اینه و نه مولوی آخرشه

گرچه حرفای خوب هم تو اشعارش داره

ولی یادتون باشه لعنت الله علیه که گفتید با این در تناقضه

در پستی که شما به اون اشاره فرمودید،اولا بنده تمام پست رو به صورت کامل نخونده بودم و ثانیا بنده به خاطر کار ارزنده ی محسن چاوشی سپاس زده بودم.

بنده با ارائه ی مستندات و ادله بر سر حرف خودم هستم و اگر کسی میتونه اثبات کنه که مولوی اون اعتقاداتی رو که عرض کردم نداشته و اون اشعار رو نسروده و یا همینطور شمس و جامی و ... .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: کربلا
۲۱:۰۷, ۱۵/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۳ ۲۱:۱۰ توسط mehrabani.)
شماره ارسال: #66
آواتار
(۹/فروردین/۹۳ ۱۱:۳۲)خادم الفاطمة نوشته است:  Confused Confused

بنده قبلا هم پاسخ دادم که در یک برهه ی زمانی حدودا سه چهار ساله شدیدا در زمینه های ادبیات کار کردم و حتی شعر هم گاهی میگفتم ( در حال حاضر نه شاعر هستم و نه شعر میگم) و اینکه خیلی از کتب ادبی و شعر های معروف رو خونده ام و اصلا در کودکی هم مادربزرگم بنده رو با حافظ و سعدی و مولوی بزرگ کردند.

پاسخ تمام صحبت هاتون قبلا داده شده خواهر محترم.شما هم میتونید کتاب آیت الله صافی گلپایگانی رو بخونید در این موضوعات و یا نظرات علامه مجلسی و یا علامه امینی.
ابتدا به ساکن باید بر اساس حقائق بحث کرد و نباید فقط بخواهیم با تمسک به نظر فلان مرجع و عالم و آیت الله نظر خودمون رو ثابت کنیم.

در ضمن منصور حلاج لعنة الله علیه هم به وسیله ی امام زمان لعن شده و کفر گویی او هم بر کسی پوشیده نیست.همونطوری که مولوی لعنة الله علیه در شعر معروف شمس من و خدای من،شمس رو صریحا خدای خودش معرفی کرده.همون شمسی که مولوی ناموس خودش و فرزند پسر خودش رو برای عیاشی جنسی به شمس تقدیم نمود.

بنده ی مومن خدا که اسمتو گذاشتی خادم الفاطمه !!!!!
کلا دیگه هیچی
خدا همه ی ما رو به راه راست هدایت کنه و اسلام حقیقی و اهل بیت رو به ما بشناسونه .

والسلام .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma
۱۶:۰۰, ۱۶/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۳ ۱۶:۲۲ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #67
آواتار
شمس و مولوی و حافظ و حصرت سهروردی و حضرت صدرا و... بسیاری دیگه سالیان سال است نامش همچنان تو آسمان مفاخر میدرخشه ببینیم آنان که شما مریدشون هستید و کراهت آوردن نامشون رو در کنار این عارفان دارید تا چند سال دیگه اسمشون باقی میمونهWink

البته ما منکر بزرگی ایشان نیستیم

ولی چرا بزرگی مثل علامه جعفری تفسیری در باب مثنوی و معنوی و دیوان شمس مینویسه؟؟!!!! اگر حضرت مولانا طبل تو خالی بوده چرا بسیاری از بزرگان فعلی ما لخ لخه کلامشان اشعار این فرد است؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yashar1374 ، neyestan23
۱۶:۲۳, ۱۶/فروردین/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۳ ۱۰:۳۲ توسط yashar1374.)
شماره ارسال: #68
آواتار
به نام خدا
در مورد مولانا باید گفت که:
اولا : سخنان مولانا بسیار سنگین و وسیع هست و در مطالعه ناقص نمی توان حال و هوای وی رو در سرودن این شعر دانست . مطالعه ناقص و مطالعه بدون اطلاع از سبک و منظور مولانا باعث میشه تا از اشعار وی برداشتی ناقص و یا حتی اشتباه شود.پس مطالعه بعضی از اشعار مولانا برای عموم نا مناسب هست ... البته لازم به ذکر هست که مولانا ترک بود و از طرفی فرق زبان ترک و فارس فقط فرق ظاهری نیست بلکه مفاهیم و منظور ها فرق می کند . به عنوان مثال شما اگر بعضی اشعار ترکی را به فارسی در بیاورید دیگر جذابیت اصلیش را از دست می دهد و در بیشتر مواقع مفهومهاهم تغییر می کنند و یا ضعیف تر نمایان می شوند .
دوما:شمس یک فرد مذهبی بود و مولانا به دلیل اخلاق و رفتار شمس شیفته وی شده بود و از او این کار ناشایست بدور است مگر نه مولانا مرتب در شعرهایش از اخلاق شمس تعریف نمی کرد.برای اثبات می توان عالمان و ادیبان ترکیه را بیان کرد که آنها همیشه مولانا را در زمینه های مذهبی بیان می کنند و حتی رقصی مذهبی به اسم مولانا دارند ( رقص سماء) که گفته می شود در آن زمان وی همراه با مریدانش این رقص را انجام می دادند...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma
۱۴:۱۲, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #69
آواتار
درود بر انسانهای فهیم : yashar1374 و

captaincharisma
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yashar1374
۱۴:۵۸, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #70
آواتار
بسم رب المهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

سلام ياشار عزيز
رقص مذهبی
ديگه چي ؟
حالا مختلط يا زنا سوا مردا سوا
عجب سوالي پرسيدم ها بستگي به ذائقه افراد داره نه
[/b]

قال المعصوم عليها السلام با اين مضمون

[b] « زنده بمان تا دنيا چيزهاي عجيب و غريبي بهت نشون بده »

فداي امام زمان غريبم بشم
آقا اين حديث شما بايد آويزه گوش مان بشه تا نلغزيم
[/b]

[b]قال حضرت المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف "
« طَلَبُ المَعارفِ مِن غَیرِ طَریقِنا أهلً البَیتِ مُساوِقُ لإنکارِنا وَ قَد أقامَنِی اللهُ وَ أنَا حُجّهُ بنُ الحَسَن »
« بدست آوردن معارف از غیر طرق ما اهل بیت علیهم السلام به انکار ما می انجامد و خداوند مرا به پا خواهد داشت (قائم می گرداند ) و من حجه بن الحسنم »[/b]

[/b]

[b]بابي انت و امي يا مهدي منتظر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yashar1374 ، neyestan23
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]