|
نقد سخنرانی های دکتر الهی قمشه ای
|
|
۰:۵۱, ۷/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۳ ۱۱:۳۳ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
...
بسم الله ... بنده پیرو برخی بحث ها یه مطلبی رو لازم دیدم عرض کنم با وجود تمام احترامی که برای همه ی دوستان قائل هستم باید خدمت همه عرض کنم که با جناب عبدالرحمن موافق هستم.علم ایشون واقعا نافع نیست و مصداق همون جمله ی " الهی اعوذ بک من علم لا ینفع " هستش. کسانی مثل مولوی و شمس و عطار و حسن بصری و رابعه عدویه و خواجه عبدالله انصاری و ابو سعید ابوالخیر و ابوالفرج غزالی و حامد غزالی و ... انسان هایی هستند که گرچه علوم بالا و مهارت های ادبی بالایی دارند ولی انسان هایی هستند گمراه و سراپا خطا و گناه و سیاهی.(حاضر به ارائه ی مستندات متعدد هستم) به علاوه همین جناب آقای الهی قمشه ای رو بنده فقط دو مظلبی رو که گفته اند خدمتتون عرض میکنم : 1.بنده 40 سال هستش که سر قبر پدرم نرفته ام و سر قبر رفتن فایده ای ندارد و تا کسی زنده است باید به سراغ او رفت ======> این جمله ی ایشون در تناقض کامل با توصیه های معصومین هستش. 2. عاشوراء نباید گریه کرد بلکه عاشوراء روز فرح و سرور هستش. ... |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۶:۲۶, ۹/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۳ ۶:۳۳ توسط mehrabani.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
سلام .شما یکبار هم که شده مثنوی خوندید؟ .....شرح آیت الله تبریزی رو خوندید؟ ....
جمله ی دکتر الهی در مورد عاشورا رو نباید جدا کرد بلکه مضمون سخنرانی و جایگاه این حرف در کلّ سخنرانی رو باید جستجو کرد ... ایشان از انسانهایی هستند که فعلا قدرشونو نمی شناسن مثل امثال حلاج و سهروردی و ...... مضمون کل سخنرانی اینه که باید مثل امام حسین , به عشق و شور و شناخت رسید نه اینکه فقط گریه کرد و برای عشق او کاری نکرد . ... باید با نگاه باز به سخنرانی ها گوش کنید نه دید تعصبی ........ و اینکه گوش کردن حرفهای ایشان یک قلب دیگه می خواد . هر کسی نمی تونه دقیقا با عمق وجودش به درک واقعی سخنان بزرگ ایشان برسه . با تشکر . |
|||
|
۱۱:۳۲, ۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۹/فروردین/۹۳ ۶:۲۶)mehrabani نوشته است: سلام .شما یکبار هم که شده مثنوی خوندید؟ .....شرح آیت الله تبریزی رو خوندید؟ .... بنده قبلا هم پاسخ دادم که در یک برهه ی زمانی حدودا سه چهار ساله شدیدا در زمینه های ادبیات کار کردم و حتی شعر هم گاهی میگفتم ( در حال حاضر نه شاعر هستم و نه شعر میگم) و اینکه خیلی از کتب ادبی و شعر های معروف رو خونده ام و اصلا در کودکی هم مادربزرگم بنده رو با حافظ و سعدی و مولوی بزرگ کردند. پاسخ تمام صحبت هاتون قبلا داده شده خواهر محترم.شما هم میتونید کتاب آیت الله صافی گلپایگانی رو بخونید در این موضوعات و یا نظرات علامه مجلسی و یا علامه امینی. ابتدا به ساکن باید بر اساس حقائق بحث کرد و نباید فقط بخواهیم با تمسک به نظر فلان مرجع و عالم و آیت الله نظر خودمون رو ثابت کنیم. در ضمن منصور حلاج لعنة الله علیه هم به وسیله ی امام زمان لعن شده و کفر گویی او هم بر کسی پوشیده نیست.همونطوری که مولوی لعنة الله علیه در شعر معروف شمس من و خدای من،شمس رو صریحا خدای خودش معرفی کرده.همون شمسی که مولوی ناموس خودش و فرزند پسر خودش رو برای عیاشی جنسی به شمس تقدیم نمود. |
|||
|
|
۱۱:۴۶, ۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
بسم الله
این تاپیک و این نحوه گویش و بحث اصلا به بخش علم و عقل در اسلام نمیخورد. بنده علاقه ای به پاک کردن و ویرایش ارسال ها ندارم. ولی از دوستان خواهش میکنم روند بحث را با چارچوب و با اخلاق پیش ببرند. هنوز من نمیدانم چرا بحث نقد سخنرانی های آقای قمشه ای چرا باید به فحاشی و لعن و نفرین مولوی بکشه... با قسمتی از فرمایشات آقای فرشید من هم موافقم، بله در این مباحث باید به خود متن رجوع کرد و اینکه آقای صافی از ایشان نقد کردند و یا علامه جعفری کتاب ایشان را آنگونه تفسیر کردند، فصل الخطاب نمیتواند باشد، هرچند که رجوع به این کتب هم میتواند مقدمه ای برای روشنگری باشد... |
|||
|
|
۱۳:۴۷, ۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
جناب فرشید
در این ارسال یه جمله عجیبی گفته شده نقل قول:مطمئنا در عرفان هیچ شاعری رتبه ی مولانا رونداره... و شما هم نه تنها مخالفت نکردید بلکه سپاس هم زدید البته ایشون نظر شخصیش رو گفته ولی خب نه عرفان اینه و نه مولوی آخرشه گرچه حرفای خوب هم تو اشعارش داره ولی یادتون باشه لعنت الله علیه که گفتید با این در تناقضه |
|||
|
۱۶:۳۵, ۹/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۹/فروردین/۹۳ ۱۳:۴۷)عبدالرحمن نوشته است: جناب فرشید در پستی که شما به اون اشاره فرمودید،اولا بنده تمام پست رو به صورت کامل نخونده بودم و ثانیا بنده به خاطر کار ارزنده ی محسن چاوشی سپاس زده بودم. بنده با ارائه ی مستندات و ادله بر سر حرف خودم هستم و اگر کسی میتونه اثبات کنه که مولوی اون اعتقاداتی رو که عرض کردم نداشته و اون اشعار رو نسروده و یا همینطور شمس و جامی و ... . |
|||
|
|
۲۱:۰۷, ۱۵/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۳ ۲۱:۱۰ توسط mehrabani.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۹/فروردین/۹۳ ۱۱:۳۲)خادم الفاطمة نوشته است: بنده ی مومن خدا که اسمتو گذاشتی خادم الفاطمه !!!!! کلا دیگه هیچی خدا همه ی ما رو به راه راست هدایت کنه و اسلام حقیقی و اهل بیت رو به ما بشناسونه . والسلام . |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۱۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۳ ۱۶:۲۲ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
شمس و مولوی و حافظ و حصرت سهروردی و حضرت صدرا و... بسیاری دیگه سالیان سال است نامش همچنان تو آسمان مفاخر میدرخشه ببینیم آنان که شما مریدشون هستید و کراهت آوردن نامشون رو در کنار این عارفان دارید تا چند سال دیگه اسمشون باقی میمونه
![]() البته ما منکر بزرگی ایشان نیستیم ولی چرا بزرگی مثل علامه جعفری تفسیری در باب مثنوی و معنوی و دیوان شمس مینویسه؟؟!!!! اگر حضرت مولانا طبل تو خالی بوده چرا بسیاری از بزرگان فعلی ما لخ لخه کلامشان اشعار این فرد است؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۶:۲۳, ۱۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۳ ۱۰:۳۲ توسط yashar1374.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
در مورد مولانا باید گفت که: اولا : سخنان مولانا بسیار سنگین و وسیع هست و در مطالعه ناقص نمی توان حال و هوای وی رو در سرودن این شعر دانست . مطالعه ناقص و مطالعه بدون اطلاع از سبک و منظور مولانا باعث میشه تا از اشعار وی برداشتی ناقص و یا حتی اشتباه شود.پس مطالعه بعضی از اشعار مولانا برای عموم نا مناسب هست ... البته لازم به ذکر هست که مولانا ترک بود و از طرفی فرق زبان ترک و فارس فقط فرق ظاهری نیست بلکه مفاهیم و منظور ها فرق می کند . به عنوان مثال شما اگر بعضی اشعار ترکی را به فارسی در بیاورید دیگر جذابیت اصلیش را از دست می دهد و در بیشتر مواقع مفهومهاهم تغییر می کنند و یا ضعیف تر نمایان می شوند . دوما:شمس یک فرد مذهبی بود و مولانا به دلیل اخلاق و رفتار شمس شیفته وی شده بود و از او این کار ناشایست بدور است مگر نه مولانا مرتب در شعرهایش از اخلاق شمس تعریف نمی کرد.برای اثبات می توان عالمان و ادیبان ترکیه را بیان کرد که آنها همیشه مولانا را در زمینه های مذهبی بیان می کنند و حتی رقصی مذهبی به اسم مولانا دارند ( رقص سماء) که گفته می شود در آن زمان وی همراه با مریدانش این رقص را انجام می دادند... |
|||
|
|
۱۴:۱۲, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
درود بر انسانهای فهیم : yashar1374 و
captaincharisma |
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
بسم رب المهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
سلام ياشار عزيز رقص مذهبی ديگه چي ؟ حالا مختلط يا زنا سوا مردا سوا عجب سوالي پرسيدم ها بستگي به ذائقه افراد داره نه [/b] قال المعصوم عليها السلام با اين مضمون [b] « زنده بمان تا دنيا چيزهاي عجيب و غريبي بهت نشون بده » فداي امام زمان غريبم بشم آقا اين حديث شما بايد آويزه گوش مان بشه تا نلغزيم
[/b][b]قال حضرت المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف " « طَلَبُ المَعارفِ مِن غَیرِ طَریقِنا أهلً البَیتِ مُساوِقُ لإنکارِنا وَ قَد أقامَنِی اللهُ وَ أنَا حُجّهُ بنُ الحَسَن » « بدست آوردن معارف از غیر طرق ما اهل بیت علیهم السلام به انکار ما می انجامد و خداوند مرا به پا خواهد داشت (قائم می گرداند ) و من حجه بن الحسنم »[/b] [/b] [b]بابي انت و امي يا مهدي منتظر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |