|
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
|
|
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم![]() اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه. ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.![]() ![]() نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی » . خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید ![]() وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
|
|||
|
| آغاز صفحه 23 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۷:۵۵, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #221
|
|||
|
|||
(۱۷/فروردین/۹۳ ۳:۳۳)wonder نوشته است: یه اعترافی بکنم ؟ در این مطلب طنز دقت کن : پدری به پسرش سفارش می کنه که فرزندم ازدواج نکن و به پسرت بگو که اونهم ازدواج نکنه . ![]() حالا شما هم از اول زندگی ات می خواستی ازدواج کنی ولی حالا نمی خواهی چون یه نفر رو دوست داشتی، مبادا به پسرت هم چنین سفارشی را بکنی ![]() ![]() ![]() اون یه عشق سطحی و از روی احساس بوده و نمی تونه هیچ دلیلی برای منع ازدواج شما باشه . و مطلب دیگه تقریبا تمامی دخترها و پسرها تجربه ای مشابه دوران کودکی شما دارند .
|
|||
|
|
۱۵:۲۷, ۱۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #222
|
|||
|
|||
(۱۷/فروردین/۹۳ ۷:۵۵)عبداللهی نوشته است:والا عشق هم نبوده !
|
|||
|
|
۱۸:۴۸, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #223
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۱۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۳ ۱۸:۵۹ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #224
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
فقط به عنوان یک متاهل میگویم و خدا شاهده فقط هم حقیقت را میگویم اصلا هم قصد سیاهنمایی ندارم ولیکن : خسته ام و درمانده ، فقط همین، امیدم هم فقط حضرت حق. |
|||
|
|
۱۹:۰۳, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #225
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۱۱, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #226
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
از ناملایمات زندگی، از چشم و هم چشمی، از بی رحمی مردم، از گرانی، از .......................... عدم قناعت در زندگی و .......... داستانیه برا خودش. فقط به جوانانه تالار بگویم با چشم باز انتخاب کنید و فریب ظاهر زیبا را نخورید. همسری انتخاب کنید که اصول مذهبی را پایبند باشد و خداترس باشد و مهمتر از هم باعثه پیشرفته همسرش شود نه باعثه به قهقرا رفتن او. |
|||
|
|
۱۹:۲۸, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #227
|
|||
|
|||
(۱۸/فروردین/۹۳ ۱۹:۱۱)عدالت نوشته است: به نام خداناراحتمون کردید بیش از این دخالت نمی کنم. به یک مشاور مذهبی مراجعه کنید. |
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #228
|
|||
|
|||
(۱۸/فروردین/۹۳ ۱۸:۵۵)عدالت نوشته است: به نام خدا من احساس میکنم پشت این جملاتتون تجربیات تلخی نهفه. یا شاید انتخاب اشتباه. اگر مایل بودید تجربیات خودتون رو منتقل بفرمایید |
|||
|
|
۱۹:۵۹, ۱۸/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #229
|
|||
|
|||
(۱۸/فروردین/۹۳ ۱۹:۱۱)عدالت نوشته است: به نام خدا جناب عدالت، مشکل همین باز بودن چشم هست.به شخصه از بس چشم هام باز بوده ، احساس میکنم جغد از من بیشتر پلک میزنه . شما سیاه نمایی نکردید.واقعیت جامعه هست که ارزش ها تغییر کرده . امیدوارم مشکلتون سریع حل بشه. ************************************************************************************ من به شخصه از ازدواج دیگه میترسم. چون اصلا اعتقاد ندارم با ازدواج باید از شخصی انتظار داشته باشم خوشبخم کنه.میترسم بدبختم کنه .جامعه تنها شده حرف،حرف.پای عمل همه چی عوض میشه. |
|||
|
|
۲۱:۲۴, ۱۸/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۳ ۲۱:۴۸ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #230
|
|||
|
|||
نقل قول:چون اصلا اعتقاد ندارم با ازدواج باید از شخصی انتظار داشته باشم خوشبخم کنه.میترسم بدبختم کنه .جامعه تنها شده حرف،حرف.پای عمل همه چی عوض میشه. هدف ازدواج خوشبختی نیست , هدف حفظ نوع بشر است ! برای روزگار مهم نیست که زوج ها یک روز خوشبختند یا یک عمر , برای روزگار حفظ نوع بشر مهم است ... لذا ازدواج فقط برای ارامش بین زوجین است ...هر انتظار دیگری از ازدواج نابجاست ! وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ . به هیچ قیمتی به ازدواج به چشم خوشبختی نگاه نکنید ! فقط سه کلمه رو انتظار داشته باشین از همسرتون : لِّتَسْكُنُوا= ارامش مَّوَدَّةً=علاقه ی دوستی (به معنای محبت است) رَحْمَةً=مهر باطنی (نرمشی که در قلب انسان پیدا میشود برای نیکی کردن به دیگری ) *مودت مربوط به امور متقابل است مانند محبتی که بین زن و شوهر وجود دارد . *رحمت محبت یکجانبه و ایثارگرانه است. اگر این سه تا در شخص مقابل بود باهاش ازدواج کنید , اگر نبود که ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تقدیم به بهترین همسر دنیا | ehsan8taherian | 1 | 1,667 |
۱۳/آذر/۹۴ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,528 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید | آوا | 50 | 16,975 |
۲۵/مرداد/۹۴ ۲:۲۰ آخرین ارسال: Unnamed999 |
|
| توقعات شما از همسر آیندتون؟؟؟؟ | mahpare | 13 | 5,250 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۸:۰۰ آخرین ارسال: soshiant |
|
| همسر؛ دوست یا رفیق | hosseinsagbaglo | 0 | 1,147 |
۲۰/تیر/۹۴ ۲:۰۹ آخرین ارسال: hosseinsagbaglo |
|
| اختلاف فكري و فرهنگی با خانواده همسر | besooiekamal | 0 | 998 |
۶/مهر/۹۳ ۱۲:۴۹ آخرین ارسال: besooiekamal |
|
| راه صحيح انتخاب همسر | besooiekamal | 0 | 1,192 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۱۱:۱۶ آخرین ارسال: besooiekamal |
|

بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال 
![[تصویر: halghe.jpg]](http://www.aviny.com/Occasion/ahlebeit/fatemeh/ezdevaj/87/images/halghe.jpg)
![[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]](http://img1.tebyan.net/big/1388/07/9491037109203415418024195136798128111.jpg)

ولی همیشه به همه می گم من از زندگی و ازدواج بدم میاد دوست دارم مجرد بمونم . به خاطر اینکه یه نفر رو از بچگی خیلی دوست داشتم ولی الان گمش کردم .الان هم دیگه فکر نکنم من رو حتی یادش باشه . و این بود داستان عشق هندی و ناکام من .