تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Heartبسم الله الرحمن الرحیمHeart
اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه.
ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار [تصویر: Famous_characters_Troll_face_Troll_face_...269483.jpg] بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.Cool

[تصویر: halghe.jpg]

نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی‏ » .

خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید

[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]

وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
ما به فکرش بودیم که بی خیالش شدیم. رفت تا چند سال دیگه. تا همه چیزو جور نکنی متاسفانه هیچ کسی نمیتونه بهت اعتماد کنه
من همه چیزم جور نیست.
ولی سینه سپر کرده میخوام برم جلو
Cool

راستی. پدر و مادر های ما زمان ازدواجشون همه چیشون جور بود ؟؟؟ یعنی اول ازدواج هم خونه داشتم هم کار و هم ماشین و هم... ؟؟؟ Dodgy
سلام

امیدوارم سال خوبی باشه برای همه مسلمانان جهان

از یتیمی در بیاییم

اینو هم بخوانید

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32...#pid260800

کلا اسم تالار رو تغییر بدیم به همسر وانتد (Wanted)

البته پدر مادرا شرایطشون جور نبود ولی حقیقتا اگر برای پدرمادرای ما مرحله اول بازی بود برای ما غول بازیه!

ولی خب

چیزی که برای ما مهمه فهم و درک طرف مقابله و بس

اگر تونست درکت کنه حل میشه باقی مسائل

اگر نشد اون موقع محمد زن نگیر چون همسر گرام پیرت میکنه بعد باید بیام خانه سالمندان عیادتت
(۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۳۹)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]من همه چیزم جور نیست.
ولی سینه سپر کرده میخوام برم جلو
Cool

راستی. پدر و مادر های ما زمان ازدواجشون همه چیشون جور بود ؟؟؟ یعنی اول ازدواج هم خونه داشتم هم کار و هم ماشین و هم... ؟؟؟ Dodgy

نه ولی این همه ازشون انتظار نداشتن. یعنی موقعی که رفتن خواستگاری انتظار کار ثابت و همه چی تموم بودن پسر رو نداشتن. راحت تر اعتماد میکردن و الان که نوبت ما شده خودشون به هیچ کس اعتماد نمیکنن. دو هفته س دوباره warcraft ریختم رو سیستم ، میشینی پلی میکنی و از دنیا بی خبر میمونی ، خیلی هم بهتره. به هیچی هم فکر نمیکنی که حالت از این دنیا بهم بخوره
(۲۹/اسفند/۹۲ ۱۲:۰۳)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]نه ولی این همه ازشون انتظار نداشتن. یعنی موقعی که رفتن خواستگاری انتظار کار ثابت و همه چی تموم بودن پسر رو نداشتن. راحت تر اعتماد میکردن و الان که نوبت ما شده خودشون به هیچ کس اعتماد نمیکنن. دو هفته س دوباره warcraft ریختم رو سیستم ، میشینی پلی میکنی و از دنیا بی خبر میمونی ، خیلی هم بهتره. به هیچی هم فکر نمیکنی که حالت از این دنیا بهم بخوره
البته اون موقع ازدواج هم ساده تر بود،نمیشه منکر شد...

مهم اینه که به خدا ایمان داشته باشیم (و البته یک همسر مقاوم وبساز هم یافت کنیم!)
وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ

« ...اگر فقیر باشند،خدا به فضل خود آنها را بی نیاز میکند... »
(۲۹/اسفند/۹۲ ۱۲:۰۳)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]نه ولی این همه ازشون انتظار نداشتن. یعنی موقعی که رفتن خواستگاری انتظار کار ثابت و همه چی تموم بودن پسر رو نداشتن. راحت تر اعتماد میکردن و الان که نوبت ما شده خودشون به هیچ کس اعتماد نمیکنن. دو هفته س دوباره warcraft ریختم رو سیستم ، میشینی پلی میکنی و از دنیا بی خبر میمونی ، خیلی هم بهتره. به هیچی هم فکر نمیکنی که حالت از این دنیا بهم بخوره

جسارتا دوستانه بهت بگم محمدHeart

این خیلی خطریه ها

حالت مخدر داره

تاپیک فتنه اجنه رو که یادتون هست

وصف العیش نصف العیش..........

زندگی رو هرطور شده تشکیل بده

کسی شرایط منو بدونه میگه پس همه باید مزدوج بشن
من بچه های این تالار رو خیلی دوست دارم
همیشه هم برای همه واسه ازدواجشون دعا میکنم ،مخصوصا بعضی دوستان که میدونم دوست دارن ازدواج کنن
اما نا امید نشید
من اگه پسر بودم اونقدر میرفتم خاستگاری تا دختر دلخواهم رو پیدا کنم

ان شاء الله که سال جدید سال ازدواج باشه و از دوستان خبرای خوب بشنویم
اقا محمد اون خانواده هایی که توقعشون بالاس همون بهتر باهاشون فامیل نشید،خدا رو هم شکر کنید که طرف همون اول خودشو نشون داده.

ان شاء الله خود امام رضا علیه السلام به همه دوستان همسرانی شایسته عطا کنه،خلاصه امام رضا در این زمینه ها خوب جواب میده
خداوندا در این سال جدید
همسری عنایت فرما
مهربانHeart
مردDodgy
اهل کار و عمل،نه حرف و شعارCool
با پول حلال آشناSmile
دائم به من نگوید فمینیستDodgy
تکیه گاهم باشدHeart
همین .بقیه اش رو تو دلم میگم.Smile
آمین .
دعا کنید منم سال 93 داماد بشم Big Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
آدرس های مرجع