|
مشکل افت سرعت شدید load شدن صفحات تالار
|
|
۸:۱۹, ۳۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این تایپک رو مدیران خودشون منتقل کنند لطفا
حدودا 3 روزه این مشکل پیش اومده که Load شدن هر پیج سایت حدودا 30 تا 60 ثانیه طول میکشه ! در صورتی که سایت های خیلی سنگین تر خیلی راحت تر و کمتر از 2-3 ثانیه باز میشن. pocket lost خط من تقریبا صفر هستش و سرعت دانلود حدودا 300kbps خواستم ببینم برای بقیه دوستان هم اینطوریه ؟ من چیکار کنم که مثل سابق بشه |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۸, ۳۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
افت سرعت اینترنت به صورت کلی دلائل خیلی زیادی می تواند داشته باشد
ولی در طی چند روز اخیر و آینده قابل پیش بینی بود افت شدید اینترنت به دلیل آیب پذیری خونریزی قلبی خیلی از روتر ها و سرور هایی اصلی اینترنت از یک سری قایروال هایی استفاده می کنند که آنها هم بعضا همین آسیب پذیری رو دارند... |
|||
|
|
۲۰:۲۱, ۳۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۳۰/فروردین/۹۳ ۸:۱۹)Mohammad Trust نوشته است: حدودا 3 روزه این مشکل پیش اومده که Load شدن هر پیج سایت حدودا 30 تا 60 ثانیه طول میکشه ! در صورتی که سایت های خیلی سنگین تر خیلی راحت تر و کمتر از 2-3 ثانیه باز میشن.سلام راستش من که نمی تونم مشکل 3 روزه برای تالار رو به صورت کلی تایید کنم. اولین بار هم از دیشب برخی پیامها زده شده تا امروز!!! اگر مشکل عمومی بوده که باید زودتر صداش در میومده ![]() اینکه دقیقا در 3 روز گذشته مشکلی بوده یا خیر احتمالا بوده .... ولی خیلی قابل توجه نبوده چرا که حجم پستهای طی 3 روز (سه شنبه-چهارشنبه-پنج شنبه) در کل تالار صعودی بوده و کمبودی حس نشده فقط روز جمعه کاهش پست داشتیم اونم به صورت محدود. و البته دیروز عصر تالار برای خودم باز نمیشد که به نظر میومد یک اشکال فنی از سرور بوده که منم همون وقت خبر دادم و تازه صبح زحمت کشیده بودن رفع کرده بودن!!! با تشکر از اطلاع رسانی همه دوستان اگر حس کردید مشکلی به صورت عمومی داره بیشتر میشه، اگر زودتر خبر بدید، زودتر احتمال رفعش هست و از گسترشش جلوگیری میشه |
|||
|
|
۲۰:۳۶, ۳۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
منم چند روزه این مشکل رو دارم ....!
![]() مخصوصا دیشب .... ! دیشب می خواستم ی مطلب از تالار بردارم، هر کاری کردم نشد ![]() اصلا صفحه اصلی تالار باز نمی شد! در حالیکه سایتهایی مثل کلوب و .... خیلی خوب باز می کرد، بدون هیچ مشکلی! چند روز پیش صبح، هم همینطوری بود، بعد از چند مین مشکل حل شد، وقتی اومدم تالار، فقط من بودم ....! ی حس خوبی بود اصلا ...! انگار توی ی اتوبان داشتم قدم زنان راه می رفتم ![]() ولی خب، الان اوضاع بهتره، امیدوارم همینطوری بمونه ... |
|||
|
|
۱۰:۲۱, ۳۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول: دلیل همینه که جناب النور فرمودن تازه ایران خوبه حالش خارج از ایران بلوایی برپاست بابت این اتفاق
|
|||
|
|
۱۶:۵۶, ۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
من یه مشکل دیگه دارم از امروز بدون فی*ل*تر شکن نمی تونم وارد تالار بشم مشکل از کجاست ؟
|
|||
|
|
۱۸:۱۴, ۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
آره بعضی موقع ها سایت باز نمیشه اصلا !! اول فکر کردم به خاطر کریو هستش دیدم نه مشکل از سایت هستش فقط...
سرورتون آلمانه دیگه ؟؟؟ بازم خوبه پینگ بدون کریو من تقریبا رو 200تا 220 هستش اما با کریو سرور بریتانیا تقریبا رو 600 تا 1000 !!! هاهاها با سرور آلمان تست کردم اونم رو همین حدود 220 بودش |
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
این قبول نیست !
چرا اونایی ک اینترنتشون شاتله، مشکلشون اینه ک با ی نام کاربری دیگه وارد میشن اما ماهایی ک اینطوری نیستیم، کلا تالار برامون بالا نمیاد؟؟ این چ عدالتیه ؟؟ ![]() دیشب کلا تالار بالا نمیومد، چند وقته ک روزی حدود یکی- دو ساعت تالار برام باز نمی کنه ... در حالیکه ک همه سایت ها و تالار های دیگه برام باز میشه ... هیچکس دیگه ای این مشکل رو نداره؟ --> چ شاتلی ها و چ بقیه دوستان
|
|||
|
|
۲۰:۵۸, ۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۵۸ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
منم شاتلم
دقیقا مشکل السا رو دارم تا کنون هم سعادت دیدن پروفایل بقیه رو نداشتم |
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۱۳ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
منم جدن از این موضوع که چند روزه پیش اومده،کلافه ام. . . فقط هم صفحه های تالار در بعضی ساعات واسم load نمیشه و بالا نمیاد وگرنه سایت های دیگه رو که امتحان کردم،اینطور نمیشه!!! چرا اینجوری شده؟؟ دیروز بعدظهرم که تا امروز صبح همین مشکل ادامه داشت!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول: مشکل منم بوده!! فقط فکر میکردم نت من مشکل داره. . . |
|||
|
|
۲۱:۱۳, ۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۹/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۵۸)یاســین نوشته است: منم شاتلم سلام! من هم مشکل خانم السا رو دارم هم نتم شاتله خانم یاسین من امروز اتفاقی اومدم نت برا چند لحظه، سعادت داشتیم با پروف شما اومدیم، ولی خداییش تا دیدم کاربری خودم نیس، دیسکانکت شدم، |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سرعت باز شدن صفحات تالار برای شما مناسب است؟ | Mahdy2021 | 26 | 15,421 |