|
open mind
|
|
۰:۵۵, ۲۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۱:۰۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یه چیزی بگم بهتون بر نخوره اما همه این کارا و حرفا رو میزنید که دارید بیداری اندیشه می کنید؟ مثلا به ضرر اینا یعنی (ماسون ها- آمریکا- این دست اندرکاران) میشه نه اصلا، اونا از خداشونه که مردم بفهمن که چیو دارن تبلیغ میکنن قراره که چی بشه بهتره که ذهن مردم باز باشه. وگرنه سایتایی مثل شما و بقیرو تو یه سوت نابود میکردند. این شما هاین که ذهنتون بستس بعدشم کسایی که از این چیزا خبر ندارن وقتی میفهمن حداقل از 100 درصدی که من دیدم 60 درصد Illuminati رو تشویق میکنه حتی طرفدار میشه، پیرو میشه، با هاشون هم عقیده میشه چرا؟ چون تو دینش که مثلا اسلامه، اسلامی که تحریف شده از دین فقط برای توجیه کاراشون استفاده میکنن، نه امنیت داره نه آزادی اندیشه بهش زورم می گن.همین امثال خودتونم تو دانشگامون طرفدارن . اونوقت شماها نشستین اینجا میگین داریم دست رو میکنین! انقدر فکرتون مریض شده که فکر کنم (بدلیل صحبت خارج از نزاکت ویرایش شد)! بعضیاتونم میان توسایت میگن پناه بر خدا اینا کین دیگه واااااای ... انگار آدم ندیدن. خدا خودش میدونه چی به چیه. همین بزرگای شما وقتی 11 سپتامبر پیش امد، امدن تو رسانه ها گفتن خدا انتقام گرفت از آمریکا حالا شما ها هم نشستید میگید این حیله ی خودشون بود..این کاراتون نمیگم بده اتفاقا خوب هم هست ولی به اندازه. کسیو مسخره نکنید اونان که دارن شمارو مسخره میکنن و میخوان شماها بیشتر تبلیغ کنید.!
منو امثال من بهتون می خندیم واقعا ... امیدوارم بیدار شید، بیداری های اندیشه ه ه ه هه هه ههه ههه هه. |
|||
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۴, ۲۶/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۰ ۰:۱۳ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۰ ۲۱:۲۱)gaga نوشته است: حضرت علی رو دوسش دارم کلی هم راجبش خوندم خیلی آقای خوبیه به نظرم اگه یه مرد تو این دوران خلقت بوده اونم علی بوده. یا الله ما هم بازی سوال: حضرت علی (علیه السلام) مگه زنده هستند که بهشون تبریک می گی!!!! ![]() آخه فقط بچه شیعه ها به این موضوع ایمان و اعتقاد دارن دوستان با توجه به اینکه خانم (با تقلب از پرو فایل) gaga از هیچ تاپیک و پستی تو این تالار خوششون نیومده ( بدلیل حضور 3 ساعتی و عدم تشکر از اعضا ) خواهشانه تقاضا دارم که سوال جدیدی نپرسن تا ایشون بتونن با فراغ بال و آرامش خاطر، نظراتشون رو بیان کنند با تشکر و البته با کمال تشکر و امتنان از خانم گاگا |
|||
|
|
۰:۰۸, ۳۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۰ ۲۳:۴۹)فاطمه خانم نوشته است: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11...l#pid21405 .بار الاها: ما حال نداریم به راه راست هدایت شویم. خودت راه راست رو به سوی ما کج کن. باهاتون کاملا ابتدایی حرف می زنم. ببین من تو ایران به دنیا امدم از سن 6 سالگی تو کلاسای تیز هوشان بودمو سرم با ریاضی گرم بود محاسباتمو رو دیوار محاسبه می کردم عاشق هندسه بودم وهستم. مدرسمون بهم اجازه نداد که جشن تکلیف برم چون وقتی کلاس سوم بودم 8 سالم بود (یه خورده نبوغ زیادی دارم دیگه.) اینو نگفتم که حالا بگید این زده شده از اسلامو از این حرفا. اصلن مامانم هم نمی ذاشت برم.حالا ... تا سن 15 .16 سالگی سرم تو گوش دادن آهنگ های هوی متال بود. بعدش بزرگ شدم احساس کردم به جز ماما وپدر به یکی دیگه نیاز دارم اصلان بدون اون فلجم. خودمو ساختم . شخصیت سازی کردم اخلاق و رفتاری که الان دارم رو خودم ساختم. من کاملا متفاوتم. همیشه نمره دین و زندگیم و قران و از این حرفا 20 بود حتی الان دانشگاه که کلی اصاب خورد کنه. پس تا چشم باز کردم همش کلام های خدا بوده عادت هم ندارم چیزی تو دیواری حفظ کنم کلیدی یاد می گیرم. فهمیدی فاطمه خانم.! پس از بچه گی گفته شده تو گوشم. اما من با چیزایی که تو دین اسلام دیدم فهمیدم یا این دین اشکال داره یا تحریف شده. یا از این دین که کامله مثل دین های دیگه سو استفاده میشه. پس تحریف شده. نخواین که این مسیله رو باز کنم همتون می دونین چشماتونو بستین. پس بالا ترین نورو انتخاب کردم تا اگه هر چی می خوام ازش بخوام ( قوربونش برم هیچ وقتم دست رد به سینم نزده) . همیشه به یادشم به زبان خودم باهاش حرف می زنم نه عربی به خاطرش به بنده های بینواش کمک میکنم و . . . خیلی با هم خوبیم ولی بهشم میگم با دینش مشکل دارم. مثلا پیش پا افتاده ترین حرف: من چرا باید حجاب داشته باشم. ( حالا نیاید چیزایی که تو دینتون گفته شده رو تحویلم بدید. بلدم.) چرا باید باهات عربی حرف بزنم. مگه تو عربی! اما باهش دارم فارسی حرف می زنم هم گوش میکنه هم درک هم کمک. میدونید اسلام معنایش تسلیم در برابر دستورات الهی و عمل به آنها می باشد . . . من زیر بار این حرف نمیرم. اگه موضوعی اذیتم میکنه انجام نمیدم. میدونم جهنم هم نمیرم. اصلان من اعتقاد به جهنم ندارم. خدا انقدر دوسمون داره که نمیاد اذیتمون کنه. هر کی میخواد مسلمون شه میا د کلمات عربی می خونه تکرار میکنه. یادتونه گفتم کاش وسط نیویرک بودم یا مکه؟ اگه نیویورک بودم الان هم یه چیزی میشدم واسه خودم هم این چیزا دورو ورم نبود اونوقت خودم راه خودمو پیدا می کردم . یا بی دین بودم یا مسیحی که صد سال مسیحیت رو قبول نداشتم یا یهودی یا شیطان پرست. فکر کنم اونجا هم همین راهی که انتخاب کردم الان رو داشتم ... بگذریم اگه مکه بودم پس مجبور بودم این دینو قبول کنم. حجاب کامل داشته باشم و و و. ( باشه باشه میدونم تو عربستان هم میتونی آزاد باشی ولی حرمت اون خدایی که خونش تو کشورمه و بنا شده و به دنیا امدم رو حفظ می کردم و دینشم قبول داشتم تازه زبونشم می فهمیدم دیگه. تازه اونجا زنای بدبخت به زور واسه خودشون تصمیم میگیرن. . شایدم تو سری خور بودم که اونوقت خود کشی میکردم.) نمیگم حالا چون اونجا به دنیا نیو مدم این طور اسلامو قبول ندارم نه. فقط گفتم بهتر بود. همین همین همین. حرف اضافه نزنیدا. مهم این نیست که در عشق شکست بخوری ، مهم این است که در عشقی که به خدا داری شکست نخوری . . |
|||
|
۱:۰۷, ۳۰/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۰ ۱:۱۸ توسط gaga.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
این حرفها رو کاربر sinasafaee گفته
بخاطر همین اگه مخ شما می کشه بیا جداگانه تو یه تاپیکه دیگه قشنگ بشکافم این قضیه 2012 رو . تازه ما نفهمیدیم . تکلیفمون رو روشن کن شما . تاریخ دقیق آخر دنیا رو بگید . شما که مختون می کشه ها : ما توی یه سایت دیدیم که : Prophesied by 21/05/2011 Judgement Day Family Radio Worldwide (and The Bible) 21/10/2011 The End of the World EBible Fellowship 24/12/2011 Secondary World Aliens exterminate mankind Dee Finney 21/12/2012 End of the World The Mayans 23/08/2013 Firey end of the world Grigori Rasputin (and the Weekly World News) Year 2014 End of the World Pope Leo IX, in 1514 Year 2014 Technology Bill Joy, co-founder of Sun Microsystems Year 2014 Rogue Asteroid Michael Ecklund Year 2017 Hellfire Sword of God Brotherhood 28/09/2020 Yom Kippur Parousia George Madray Year 2025 Judgement Day (with aliens) Raëlians (followers of Raël, former race car driver) 13/11/2026 World's population reaches infinity Science Magazine, 1960 26/10/2028 Asteroid 1997 XF NASA, until they changed their mind, now just Jim of the "Asteroid Doomsday Countdown Clock" 19/01/2038 The Year 2038 Problem Computer people. Year 2060 Newton's theory of the end of the world Isaac Newton Year 2436 End of the World Nostradamus میشه دقیقا بگید که تک تک این پایان دنیا ها یعنی چی ؟ 2012 که برای خیلی وقت پیشه . THE END OF HISTORY جناب فرانسیس رو دیدیم . --------------------------------------- حالا من نه کی گفته 2012 قدیمیه . حالا ببینید چی میشه. گفتم قرار نیست زمین دهن باز کنه که. آخر دنیا هم نیست.فقط قراره1 اتفاقای با حال تو زندگی همه جوامع میفته. .که همه اون آینده نگاری به وسیله ی این اتفاقات 2012 هست تا 2038 یا خیلی بیشتر میشه به حقیقت بپیونده. در ضمن شما ها خودتون هم قبولش دارین. که هتل بزرگ مکه واسه چه سالی، عزیز دل خواهر می خواد تاسیس شه؟ آفرین . چی میشه ؟سایه هتل می افته رو خونه ی خدا که چیو ثابت کنن . . . .. . . . . . آهان؟ فهمیدی؟ تازه این یکی از کوچیک ترین اتفاقاس. حرف من اینه برادر |
|||
|
۱:۵۱, ۳۰/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۰ ۱۶:۰۱ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
خانم عزيز ناراحتي نداره بحث ما
يك كم با همديگه گپ مي زنيم تا بتونيم با همديگه نقاط مشترك پيدا كنيم . خوب الحمدلله شما خدا رو قبول داري . به خاطر همين بهت تبريك مي گم جدي مي گم اصلا شوخي نيست. خوب اگه برات اشكال نداره كم كم شروع كنيم اگه موافقي كمي در باره عربي گپ بزنيم باشه؟ عربي يك زبان فصيح و بسيار خاصه كه خداوند اون رو براي دين ما انتخاب كرده . از بسم الله الرحمن الرحيم شروع مي كنيم يك داستان بسيار زيباي در عين حال واقعي كه يكي از بچه ها با ID green boy اون رو توي وبلاگش گذاشت خواهش مي كنم اون رو بخون و نظرت رو به من بگو آیا می توان نماز را به فارسی خواند! نقل قول:سال یكهزار و سیصد و سی و دو شمسی بود. من و عده ای از جوانان پرشور ان روزگار، پس از تبادل نظر و بحث و مشاجره، به این نتیجه رسیدیه بودیم كه چه دلیلی دارد كه نماز را به عربی بخوانیم؟ چرا نماز را به زبان فارسی نخوانیم؟در واقع عربي يك كمپلكس كلاميه اگر تا اينجا قبول داري بگم برات كه چرا ما كه ايراني هستيم بايد عربي نماز بخونيم؟ در مورد سايه هتل ابراج البيت هم خدمتت عرض كنم: دود اگر بالا نشيند ، كسر شان شعله نيست .......... جاي چشم ابرو نگيرد ، گر چه او بالاتر است يدالله فوق ايديهم ........ دست خدا بالاي همه دست هاست. با اين فوتها نمي تونن نور خدا رو خاموش كنند |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۳۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
چون ايشون ميگند دين تحريف شده فقط يك جمله دارم:
1.اثبات كن ![]() 2. إنا نحن نزلنا الذكر و إنا له لحافظون ![]() ذكر اينجا مگه فقط قرآنه؟ذكر ابنجا دين تسليم شدن در برابر خداست: إن الدين عند الله الاسلام ؛ بعد شما ميگيد اسلام تحريف شده؟! نه عزيز تحريف نشده ، غلط برداشت شده؛اگه برداشت ما ها درست بود از دين ، امثال افرادي مثل شما فكر نميكردند دين تحريف شده؟شما الان داريد به 1.5 ميليارد مسلمان با هر مذهبي تهمت ميزنيد كه آقا شما داريد دين تحريف شده رو انجام ميديد؟ در حديثي از حضرت باقر العلوم(علیه السلام) و حضرت صادق آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) داريم كه وقتي منجي (مهدي موعود)ظهور كند و دين را تبين كند مردم فكر ميكنند او دين جديدي آورده يا بدعت ميكند. اما مگه اين حديث ميگه اين دين در آينده تحريف خواهد شد؟ جوابش خير هست. اين حديث منظورش اينه كه فهم از دين متفاوت خواهد بو نه اين كه تحريف خواهد شد. ******************************* راستي ماهيت خدات رو هنوز بهم نگفتي! ارجوا من الله لكم التوفيق |
|||
|
۱۶:۴۲, ۳۰/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۰ ۱۶:۴۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
دوست گرامی جناب gaga
در مورد مطالبی که فرمودید . خیلی خوشحالم با فردی اشنا شدم که از لحاظ سطح هوشی در درجه مقبولی قرار داره و همین جوری چیزی رو قبول نمیکنه . بنده هم در مورد هوش و مدارج و ... یه چیزایی دارم . خدا را سپاس . در مورد دین هم همین طوری قبول نکردم . مثلا مساله جبر و اختیار رو نزدیک به ۴ سال دنبال کردم تا به نظری برسم که از نظر قلبی برام قانع کننده باشه . قبلش خدار ا به خاطر مشکلاتم شماتت میکرد م و .... اما خوب زود جا نزم و حسابی گشتم . الان که شما دارید این سوالات رو مطرح میکنید قلبا درک میکنم چی دارید میگید . بنده قصد تلقین نظراتم ندارم و توانایی ان را هم ندارم . در مورد مساله مبتلا بهی که فرمودید یا دینی که الان هست داره نا قص اجرا میشه یا همینه و در کل ناقصه . در این مورد ۲ تا نظر پیش میاد اول اینکه دین کامله ولی قابلیت اجرایی در مقطع فردی و اجتماعی نداره . دوم دین کامله و این قابلیت رو داره که با اجرای اون مدینه فاضله یا همون اتوپیای مقدس رو ایجاد کنه . بزارید یه کم ریشه ای به مساله بپردازیم و در مورد سوالتون یکم پیاز داغش رو زیاد کنم در مورد این که شما رفتاری دیدید که یک نفر که اسم اسلام رو یدک میکشه به شما نشون داده و شما رو از اسلام زده کرده . با توجه به اینکه شما را اهل فکر و اندیشه دیدم و باهوش پس در سطح خودتان صحبت میکنم . شما این برخورد رو دیدید و ناراحت شدید (که خیلی هم در جامعه زیاده و مقدس نماهای جاهل که به خیال خودشون در صدد ثواب کردنند به دین خدا بدتین ضربه رو میزنند)اگر اهل منطق باشید باید بگردید ببینید ایا این دین این رفتار رو به اون فرد توصیه کرده . اگر اره پس شاید و تنها شاید اشکال از منه(کننده کار) . اما اگر دین اون رفتار رو به اون توصیه نکرده (که ۹۹ درصد موارد همینه ) باید از خود فرد بری بشید یکی بخاطر جهالتش نسبت به اعتقادش و دیگری اخلاق بدش در اسلام خداوند فقط تعدادی خاص رو مظهر اسلام قرار داده و رفتار اونها رو مظهر عینی اسلام دونسته و میشه به عنوان مرجع روشون حساب کرد و اونها فقط و فقط ۱۴ معصوم هستند. امام علی قربونش برم رو که دیگه میشناسید . ایشون نماد اسلام هستند . پس به کسان دیگر توجه نکنید . (جواب ۲ سوال خودم) بنابرین وقتی روی اسلام بحث میکنیم بر روی نمونه کامل اون یعنی ۱۴ معصوم رفتار و گفتار انها و قران که از خدا به وسیله پیامبر هست بحث میکنیم این که بیان داشتید اسلام در واقع اسلام دستورات همون خداست برای شما که بتونید بشناسیدش . دوستش داشته باشید . باهاش حرف بزنید . روحتون رو قلبتون رو باز کنید تا بتونید بهتر ببینیدش و درکش کنید . در این مورد مثلا دعای کمیل امام علی (علیه السلام) رو بخونید (ترجمه اون رو . من همیشه ترجمه رو میخوندم تا زمانی که دیگه به معنیش اشراف نسبی پیدا کردم .)ببینید حرف زدن با خدا از این قشنگتر!؟ . باور بفرمایید به عمق این عشق نگاه میکنید تعجب میکنید . خوب این رابطه با خدا اسلام هست .متاسفانه با تایید حرف شما از اسلام بد غول بی شاخ و دمی در نظر مردم ساخته اند (در قسمت حلال بخندیم یه داستان از سید انگلیسی گذاشتم بخونید ) در مورد حرف زدن با عربی !! کی گفته عربی باهاش حرف بزنید؟؟؟؟؟!!! والا من خودم تا حالا یک کلام عربی باهاش حرف نزدم . دعا هم که میخونم به عربی حتما باید معناش رو بفهمم وگر نه عقلانی نیست چیزی که نمیفهمی بگی . برای همین خدا روی شناخت تاکید داره برای همین اسلام برای تفکر اینهمه ارزش قایله ........ تا اینجا رو بخونید تا حوصلتون از طولانی شدن متن سر نره باز به امید خدا با هم صحبت میکنیم. دوستان گلم لطفا از ارسال پستهای احساسی خوداری کنیدراستی در مورد حجاب الا الحساب این رو بخونید اگر سوالی بود همون جا مطرح کنید . این رو هم بخونید دو سه پست اول تا باز با هم صحبت کنیم (البته باید بعد از امتحانات یکم ادامه بدم اون رو) |
|||
|
|
۱۹:۰۶, ۳۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
سلام.
در مورد اینکه چرا عربی نماز میخونیم فاطمه خانم عزیز جواب دادند . اما راجع به حجاب اگه اجازه بدید چند دقیقه ای بنده وقتتون روبگیرم. من 18 ساله بودم که طی یه اتفاق کاملا معنوی و عاشقانه یادم افتاد مقوله ای به نام دین هم تو زندگی وجود داره و شاید مهم ترین مساله تو زندگیه و رفتم پی تحقیق و مطالعه و اسلام رو به عنوان دین و مذهب شیعه جعفری رو به عنوان مکتب انتخاب کردم و از اون روز تا به حال دارم در مسیر مسلمان شدن قدم برمیدارم(البته بین خودمون بمونه اما خیلی کند پیش میرم و فکر کنم اگر خوش بینانه نگاه کنم هنوز 10 درصد هم مسلمان به معنای تسلیم امر خدا نشدم.) اولین چیزی که پذیرفتم حجاب بود تا قبل از اون هیچ دید مثبتی نسبت به حجاب نداشتم و حجاب رو بسیار دست پا گیر فرض میکردم.من اوج بی حجابی و اوج حجاب رو خودم شخصا تجربه کردم.و الان بعد از چندسال از هرچی بگذرم از حجاب نمیگذرم.البته من حجاب رو پذیرفتم و بعد به نتایجی که در زیر عنوان می کنم پی بردم من حجاب رو صرفا به دلیل اینکه خدا گفته بود باید داشته باشی پذیرفتمش و دنبال دلیل هم نبودم ولی خوب فواید زیادی داره. حجاب از نظر روانشناسی موجب آرامش بیشتر زن می شود و از نظر روانی برای زن مفیده.طی تحقیقاتی که در اروپا انجام شده دیده شده که زن های اروپایی در فصل های سرد سال که مجبورند از لباس های پوشیده تری استفاده کنند آرامش بیشتری دارند و افسردگی و اضطراب در اونها کاهش پیدا میکنه.بنده خودم شخصا این آرامش بیشتر رو تجربه کردم. از نظر زیست شناسی طی تحقیقات اخیر به تفاوت های مولکولی بین مغز زن و مرد پی برده شده که یکی از نظریه های اخیر این رو بیان میکنه که حجاب از لحاظ جسمی هم برای خانم ها مفیده و تاثیرات خوبی رو روی مغز میذاره(البته این یک فرضیه است و هنوز در حال تحقیق و بررسیه.) از نظر اجتماعی حجاب باعث امنیت اجتماعی میشه و استحکام خانواده ها رو تا حد زیادی تضمین میکنه.داشتن حجاب در اجتماع علاوه بر اینکه سلامت ذهن رو برای آقایان در پی دارد به زن نیز آزادی عمل می دهد تا به عنوان یک انسان جدای از جذابیت های جنسیش بتواند در اجتماع به فعالیت بپردازد.زن مظهر جمال خداوندی است و سرتاسر وجودش پر از زیبایی است هم روحش زیباست،هم عقلش و هم جسمش و دنیا مصرانه در صدده تا فقط زیبایی های جسم زن رو نشون بده و زیبایی عقل و روح اون رو به تاراج ببره.در مقابل زن با حجاب تمام زیبایی های جسمی خود را می پوشاند و این پیام را به شخص مقابلش می دهد که از کالبد زیبای او بگذرد و به زیبایی های روح و عقلش پی ببرد.زن با حجاب پیامش به طرف مقابلش اینه که من قبل از اینکه یک زن باشم با تمام زیبایی های جسمی خدادادی ام یک انسان هستم در اوج تعالی روح و شکوفایی عقل. حجاب اجازه ی استفاده ی ابزاری و تبلیغاتی از زن را می گیرد(همان چیزی که در تبلیغات امروزه در کل دنیا به شدت شاهدش هستیم.زن به یک ابزار تبدیل شده برای بهره برداری جنسی و فروش بیشتر کالا و کاملا به استعمار گرفته شده.)و روح و عقل زن را در معرض نمایش می گذارد. حجاب روابط جنسی را به خانواده محدود می کند و باعث میشود افراد جامعه بتوانند بی دغدغه تر به فعالیت های اجتماعی خود بپردازند. بی حجابی همینطور که در سایر کشورها ملاحظه می کنید جز بی بند و باری جنسی،افزایش سرسام آور بیماری های مقاربتی،افزایش افسردگی،بالا رفتن آمار کودکان بی سرپرست،از هم گسستن بنیان مقدس خانواده و کلی لطمه های روحی و روانی و اجتماعی ثمره ی دیگری نداشته. ببخشید که طولانی شد.امیدوارم حوصله خوندنش رو داشته باشید.اگر قانع نشدید یا دلیلی بر رد حرف های من دارید بگید. یه خواهش دیگه هم داشتم و اونم اینه که مبانی اعتقادی خودتون رو مشخص کنید تا ما بدونیم که چطور و با چه منابعی به سوالات شما پاسخ بدیم. مثلا مشخص کنید که آیا اسلام رو به عنوان یه دین الهی قبول دارید یا خیر؟یا قرآن رو تا چه حد قبول دارید؟نظرتون راجع به ائمه چیه قبولشون دارید به عنوان ولی یا خیر؟معتقد به امام زمان هستید یا خیر؟ با مشخص شدن این مسائل ما خیلی راحتتر میتونیم به سوالات شما پاسخ بدیم و با شنیدن نظرات شما چیزهای بیشتری ازتون یاد بگیریم.حداقلش اینه که راحتتر حرف همدیگه رو میفهمیم. |
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۳۰/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۰ ۱۷:۳۵ توسط sinasafaee.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
من نمی فهمم که چرا دوستان این مطالب رو میگن !
خدایی که عدالت نداره به چه کار میاد؟ اگر جهنم نباشه ، فرق یکی که به مثابه حیوون زندگی میکنه با آیت الله بهجت چیه؟ این چه عدالتیه ؟ حالا شما در مورد نماز حرف می زنید ؟ این خدایی که وقتی بهش میگی دینت تحریف شده و هیچ جوابی نمیده و از خودش دفاعی نداره ، اصلا که چی ؟ اصلا خدا یعنی چی ؟ که چی ؟ من میگم خدا خیلی دوست دارم ولی نماز نمیخونم ، دینت تحریف شده ، می خوام هر جور لباس بپوشم و ... . |
|||
|
۱۵:۳۵, ۳۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۰ ۱۰:۱۷ توسط MEHJR.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستاي خوبم
بالاخره از دست امتحانا راحت شدم. آخيش ![]() در ابتدا از كاربر خوب اين سايت "فاطمه خانم" براي ارسال مطلبي كه درباره عربي خوندن نماز بود تشكر مي كنم. حيفم اومد بعد از اين پست زيبا فقط تشكر رو فشار بدم. نقل قول:میشه دقیقا بگید که تک تک این پایان دنیا ها یعنی چی ؟ 2012 که برای خیلی وقت پیشه . THE END OF HISTORY جناب فرانسیس رو دیدیم . اتفاقا كي گفته كه پايان دنيا يه دونس اونم 2012؟ چندين تاريخ مختلف درمورد پايان دنيا وجود داره. به وفور.... اجمالي ترين مثالش اينه كه تا سال 2006 قرار بود 2007 آخر دنيا باشه يه مرتبه بعد 2006، 2012 پا به عرصه وجود گذاشت. درمورد حوادث سال 2012 هيچكس نگفته كه زمين دهن باز ميكنه. يكي از چيزهايي كه به وضوح در فيلم 2012 فرياد كشيدن اين بود كه آمريكا بار سنگين منجي جهان بودن رو پايين ميذاره و اين بار سنگين ميفته رو دوش چين. ايني كه ميگم تو فيلم 2012 اظهر من الشمسه. درمورد آخر الزمان و تفكر سكولار كه قبلا مطرح كرديد هم بايد بگم سالهاست براي دين زدايي از جهان دارن تلاش مي كنن. چيزي نيست كه يهو سال 2012 بياد. درمورد 2012 بحث زياده بگذريم..... درمورد سكولار هم بايد بگم حتي مدعيان سينه سوخته اين بحث بهش پايبند نيستن. چرا؟ تا حالا شده در دنيايي كه آزادي بيان و سكولاريته هست يكي از خودش بپرسه چرا يه عده اي دارن كثيف ترين كارها رو در فلسطين انجام ميدن تا يه كشور براي دين يهود درست كنن؟ مگه نبايد سكولاريته حاكم باشه؟ پس چطور حاميان اصلي سكولاريته، دارن نسل كشي مي كنن تا يه كشور براي پيروان يك دين درست كنن؟ نه خواهر من، اينا همش كشكه، سكولاريته رو ساختن تا باهاش تو سر جوامع مذهبي بزنن. نقل قول:اما من با چیزایی که تو دین اسلام دیدم فهمیدم یا این دین اشکال داره یا تحریف شده. یا از این دین که کامله مثل دین های دیگه سو استفاده میشه. پس تحریف شده. نخواین که این مسیله رو باز کنم همتون می دونین چشماتونو بستین. جالبه كه شما سه تا گزينه گفتيد و بعدش يكباره نتيجه دلخواهتون رو گرفتيد!!!!! درمورد دين اسلام بارها نظرتون رو اعلام كرديد. بايد بگم كه در زمانه ما چندين مشكل بر سر راه اسلام وجود داره: 1. بعضي (و تاكيد ميكنم بعضي) از دينداران از دين اسلام براي منافع شخصيشون استفاده ميكنن. امثال اين افراد زياد بودن. نمونه بارزش معاويه!!! 2. اسلام هنوز به طور كامل شناخته نشده و هنوز حتي در زوايايي كه شناخته شده به طور كامل اجرا نميشه. بنابراين موضعي كه شما در مقابل اسلام گرفتيد اشكال داره. شما بايد اسلام رو با نمونه هاي عمليش بشناسيد مثل حضرت علي، همون كه آقاي خوبيه ... در اين بحث دوستان نظر كاملي زدن و اگه بخوام حرف ديگه اي بزنم حرفاي دوستان رو تكرار كردم. اگر هم به نظرتون ما چشمامون رو بستيم كمكون كنيد.... چو می بینی که نابینا و چاه است اگر خاموش بنشینی گناه است نقل قول:میدونم جهنم هم نمیرم. اصلان من اعتقاد به جهنم ندارم. خدا انقدر دوسمون داره که نمیاد اذیتمون کنه. خدا هيچ كس رو اذيت نمي كنه آزار هم نداره كه كسي رو بفرسته جهنم.اما چون مي دونم به موسيقي علاقه داريد من هم جواب شما رو با موسيقي ميدم: نقل قول:داد درویشی از سر تمحید جهنم به معناي مكاني كه ما رو ميندازن داخلش و آتيش داره ميسوزيم نيست. در آن دنيا هر كسي با حقيقت اعمال خودش زندگي ميكنه. اين عين عدالته. هركسي همنشين كار خودش ميشه. مثلا اگر كسي حروم خور بوده در اون دنيا با حقيقت ملكوتي اون كار زندگي ميكنه. (به تعبير قرآن فرو بردن آتش در شكم اما نميدونم كجاي قرآنه اگر دوستان آدرس آيه شو ميدونن بذارن) اينهمه سوال پرسيديد منم به سوال از شما دارم: نقل قول:اين رو خارج از اين بحث ميگم: چي شد و ما به كجا رسيديم؟ روزي روشنفكري در اين ديار حرفهاي بزرگاني مثل مطهري و شريعتي بود الان چي؟!!!!! روشنفكر به كي ميگن؟ |
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۰ ۲۲:۳۰ توسط gaga.)
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
(۳۰/خرداد/۹۰ ۲۲:۲۳)sinasafaee نوشته است: من نمی فهمم که چرا دوستان این مطالب رو میگن ! شما از کجا می دونی که من نماز نمی خونم . شاید من تمام اون حرفایی که شما به عربی می خونید رو من به فارسی بگم. حداقل وجودشو دارم که به فارسی می خونمش. هر کسی به زبون خودش باید با خدای خودش رازو نیاز کنه. ![]() آدمک آخر دنیاست بخند / آدمک مرگ همین جاست بخند آن خدایی که بزرگش خواندی / به خدا مثل تو تنهاست بخند |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

لطفا از ارسال پستهای احساسی خوداری کنید