|
open mind
|
|
۰:۵۵, ۲۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۱:۰۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یه چیزی بگم بهتون بر نخوره اما همه این کارا و حرفا رو میزنید که دارید بیداری اندیشه می کنید؟ مثلا به ضرر اینا یعنی (ماسون ها- آمریکا- این دست اندرکاران) میشه نه اصلا، اونا از خداشونه که مردم بفهمن که چیو دارن تبلیغ میکنن قراره که چی بشه بهتره که ذهن مردم باز باشه. وگرنه سایتایی مثل شما و بقیرو تو یه سوت نابود میکردند. این شما هاین که ذهنتون بستس بعدشم کسایی که از این چیزا خبر ندارن وقتی میفهمن حداقل از 100 درصدی که من دیدم 60 درصد Illuminati رو تشویق میکنه حتی طرفدار میشه، پیرو میشه، با هاشون هم عقیده میشه چرا؟ چون تو دینش که مثلا اسلامه، اسلامی که تحریف شده از دین فقط برای توجیه کاراشون استفاده میکنن، نه امنیت داره نه آزادی اندیشه بهش زورم می گن.همین امثال خودتونم تو دانشگامون طرفدارن . اونوقت شماها نشستین اینجا میگین داریم دست رو میکنین! انقدر فکرتون مریض شده که فکر کنم (بدلیل صحبت خارج از نزاکت ویرایش شد)! بعضیاتونم میان توسایت میگن پناه بر خدا اینا کین دیگه واااااای ... انگار آدم ندیدن. خدا خودش میدونه چی به چیه. همین بزرگای شما وقتی 11 سپتامبر پیش امد، امدن تو رسانه ها گفتن خدا انتقام گرفت از آمریکا حالا شما ها هم نشستید میگید این حیله ی خودشون بود..این کاراتون نمیگم بده اتفاقا خوب هم هست ولی به اندازه. کسیو مسخره نکنید اونان که دارن شمارو مسخره میکنن و میخوان شماها بیشتر تبلیغ کنید.!
منو امثال من بهتون می خندیم واقعا ... امیدوارم بیدار شید، بیداری های اندیشه ه ه ه هه هه ههه ههه هه. |
|||
|
۱:۰۷, ۲۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۱:۱۰ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من هم با بخشی(فقط بخشی) از حرف ها GAGA موافقم اعصابم خورد شد بس که به جای اینکه به دنبال حقیقت باشید دنبال نماد ها هستید الان که وقت ندارم و گرنه کامل از این قضیه گله میکردم
|
|||
|
|
۱:۱۹, ۲۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوستان گرامی این تالار بخشهای دیگری هم دارد به جز نماد شناسی .بعد از نماد شناسی (که یک مسعله کوچک برای خوندن و رد شدنه)میرسید به دشمن شناسی بعد از اون جنگ نرم و مقابله .
نمیدونم چرا فکر میکنید همه هم و غم ما پیدا کردن مثلث مربع هست؟! یا هر پستی هر کسی بده مورد نظر و تایید همه اعضا و خوانندگانه .این تالار مثل تمام جوامع کوچک و مجازی مجموعه ای از سنین مختلف تحصیلات متفاوت و ... هست . مثلا بنده خودم حتی یک پست در نماد شناسی ندارم . شما هم بهتره یک مدتی رو برای خوندن مطالب بقیه جاها وقت بزارید و بعدا به روش انسانهای فهمیده و اهل اندیشه اشکالاتتون رو مطرح کنید . صحبتهای شما در مورددین نشان دهنده عدم اشنایی شما با اسلام هست . لطفا ادعاهاتون رو با دلیل و مدرک بیان کنید تا بشه روش فکر کرد .شاید هم شما درست میگید . در مورد ۱۱ سبتامبر هم کدوم مسعول گفته انتقام خدا بود؟! در اخر هم به بعد از این که خوب خندیدید سعی کنید اندیشه ما رو بیدار کنید . موفق باشید |
|||
|
|
۱:۲۳, ۲۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۱:۲۷ توسط gaga.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من حرف زیاد واسه گفتن دارم اسلام هم خیلی بیشتر از شما میشناسم . ولی من اسلام قبول ندارم فقط خدا
بچه ها اگه کمی فکر کنید اونا دارن پیشرفت می کنن اما ما سر جای خودمون وایسادیم فقط دنبال مدرکیم |
|||
|
۱:۳۵, ۲۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۱:۳۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خوب این که اسلام رو ممکنه بشناسید مشخص میشه .امیدوارم بشناسید اما قبل از اینکه بدونید بنده چقدر اسلام رو میشناسم نمیتونید مقایسه کنید و نتیجه بگیرید .این نظر شما صرفا یک احتمال هست .
بنده اصراری به بحث ندارم اما میتونید حرف ها تون رو و یا ادعا ها رو با دلیل و مدرک بیان کنید .همون طور که گفتم خوشحال میشم که اندیشه من رو بیدار کنید . اسلام هم بجر خدا و کلام خدا و عمل به خواست خدا نیست. در مورد انفعال و نشانه یابی و عمل مقابل به مثل . بحثهای فراوانی انجام شده .اگر شما راهکاری دارید بفرمایید .همه ما برای همین هدف اینجا جمع شده ایم یا حق |
|||
|
|
۱:۴۰, ۲۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۱۰:۴۰ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
اول از همه باید بگم با حرف های GAGA در مورد اسلام مخالفم من دینی رو از این کاملتر ندیدم برای هر کسی به زبون همون فرد جوابی داره حتی برای نمادگرا ها هم نماد گرایی کرده که در یک پست خواستم در مورد نماد گرایی های درون قران و اسلام بگم که همتون ریختین سر من که اصلا توی اسلام نماد گرایی معنی نداره.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3334.html در مورد اینکه توی تالار اصلا نماد و نماد بازی معنی نداره هم کاملا مخالفم اقا وحید مگه نه این که توی هر پستی توی تالار بیشتر دوستان دنبال نماد گرایی هستند مثلا میخوان یک فیلم رو نقد کنن میرن دنبال نماد های استفاده شده در فیلم یا میخوان یک بازی رو تحلیل کنن فقط دنبال نماد ها توی اون بازی میگردین یا نماد ها توی فلان جشنواره یا توی فلان کتاب یا توی فلان میدان فلان شهر یا توی فلان ........اخر ادم های حسابی یک فیلم یک رویداد یا یک مکان رو اگه اینجوری تحلیل کنین بهتون میخندن باید به جای اینکه دنبال نماد ها در اون فیلم باشیم دنبال اثرات مخربش باشیم و......شما ها اکثرتون با مستند ظهور با این جریانات اشنا شدین من با استاد عزیز اقای رائفی پور . بابا بنده دیگه داشتم بسمت بی دینی میرفتم که منو نجات داد. مستند ظهور رو بهش خیلی ایرادات وارده اگه دنبال سخنرانی های رائفی پور باشید میفهمید اونا چیه.مثلا یکیش بزرگ کردن حزب شیطانه که در مقابل ما هیچه. میخواستم یک پست به نام توهم نماد گرایی ایجاد کنم که بیخیال شدم. ولی انگار که مرغ شما یک پا داره نه؟ |
|||
|
۱:۴۵, ۲۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بیخیال نشو ادامه بده. شاید این بیداری اندیشه باشه . شاید منی که حتما خوابم بیدار شم
|
|||
|
۲:۰۳, ۲۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
در مورد نمادها گفتین.واینکه چرا به شناخت نماد گیر دادیم.
یکی از وظایف منتظران اینه که علائم ظهور رو بدونه و بدونه هنگامی که یکی از علائم اتفاق افتاد باید چکار کنه. مثلا یکی از علائم حتمیه ندای آسمانی هستش که صبح روز 23ماه رمضان (طبق روایات)طنین انداز میشه از طرف جبریئل و شب همان روز ازطرف شیطان ندایی برخاسته میشه که میگه من برحقم حال اگه کسی اینا رو ندونه تحقیق نکرده باشه در هنگام این اتفاق دچار شک میشه وشاید راهشو گم کنه حالا ما باید نمادها, الفاظ , افکار , رفتار ,و.... دشمنان رو بشناسیم وراه مقابله با آن رو یاد بگیریم. الان در دانشگاههای اورپایی وآمریکایی بیش از 140 رشته آخرالزمان شناسی وجود داره میدونی یعنی چی؟ یعنی اونا دارن نمادها ,افکار,اعتقادات ما رو میخونن وراه مقابله با اون ها رو یاد میگیرن. آره درسته نباید زیاد در خم اول کوچه بمانیم. |
|||
|
|
۲:۰۵, ۲۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۲:۰۶ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
جناب GAGA من اهل بحث کردن نیستم یعنی بعد از انتخابات کلا بیخیال بحث کردن شدم ولی بذار یک چیزی رو بهت بگم که توی این دو ماه بهش رسیدم من عاشق اسلام شدم چون مذهب و دینه دیگی ای رو ندیدم که کاملتر از این دین باشه یعنی برای هر چیزی جوابی داره.شما هم اگر دنبال حقیقتی , کافی است طبق ایه ی قران حرف همه ادیان رو بشنوی و کاملترینشو انتخاب کنی(حرف از این دموکرات گونه تر)چون من دیدم کسایی رو که در مقابل این به زانو در امدند حرفهای نیچه ی پوچ گرا رو یا انیشتن نابغه رو در مورد اسلام خوندی . برو دنبال حقیقت خودش میاد در اغوشت.
|
|||
|
|
۹:۴۸, ۲۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۹:۵۱ توسط sinasafaee.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دوستان برای این بحث و تاخیری که درجواب ها وجود داره این محیط مناسب نیست .
اگر گاگا و بقیه دوستان موافق هستند یک زمانی رو بذاریم و در یاهو بحث رو ادامه بدیم. (۲۱/خرداد/۹۰ ۱:۴۰)ANTI MASON نوشته است: اول از همه باید بگم با حرف های GAGA در مورد اسلام مخالفم من دینی رو از این کاملتر ندیدم برای هر کسی به زبون همون فرد جوابی داره حتی برای نمادگرا ها هم نماد گرایی کرده که در یک پست خواستم در مورد نماد گرایی های درون قران و اسلام بگم که همتون ریختین سر من که اصلا توی اسلام نماد گرایی معنی نداره.در مورد نقد فیلم رسانه همه این طور برخورد نمی کنند . بررسی نماد ها فقط جزئی از کل نقد هست . مثلا حسن عباسی کجا گیر می ده به این نماد ها . شما لاست و24 و فرار از زندان و ... چطور نمادگرایانه نقد می کنید و حمله دشمن رو خنثی می کنید . طبیعتا این نوع نقد راه به جایی نمیبره |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |