کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رفتار نامتعارف لیلا حاتمی با رئیس فستیوال فیلم کن
۱۶:۱۷, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
رفتار نامتعارف لیلا حاتمی با رئیس فستیوال فیلم کن سوژه رسانه‌های ضدانقلاب شد +تصاویر حضور بازیگر زن سینمای ایران در شصت و هفتمین دوره جشنواره کن، با حاشیه هایی همراه بود.

در افتتاحیه این مراسم و همزمان با اولین نمایش جهانی فیلم گریس از موناکو، لیلا حاتمی در کنار 8 داور دیگر بخش مسابقه حضور داشت که خانم بازیگر در کمال تعجب با انجام رفتاری غیر متعارف، سوالات و ابهامات بسیاری را در بین مخاطبان ایجاد کرد.
تصاویری که در رسانه‌های خارجی منتشر شده نشان می‌دهد لیلا حاتمی در زمان مواجهه با رئیس فستیوال فیلم کن با دراز کردن دستش، پبش قدم رفتار غیر عرف و نامناسبی می‌شود!
جالب توجه آنکه این رفتار نامناسب به سرعت توسط رسانه‌های ضد انقلاب و معاند نیز به صورت گسترده پوشش خبری داده می‌شود.
[تصویر: 27590_939.jpg]
[تصویر: 27591_174.jpg]
منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، شیدا ، اولولالباب ، عبدالرحمن ، soora ، sabrina ، فیروزه ، رضوانه ، azade ، fafa* ، MohammadSadra ، دل خسته ، سیمرغ ، قلب ، انتصـار ، هانا ، pure ، عبدالرحیم ، Bamdaad ، bi-ehsaas ، عبداللهی ، صهبا ، حضرت عشق

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۲۶, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
یا خدا این دیگه،چه حرکتیه؟
آدم غیر مسلمان هم وقتی زن و مردش بهم میرسن اول مرد دست،دراز میکنه نه زن... از طرفی رو بوسی توی مراسم رسمی معنا نداره برای اونها...
کاملا معلومه قصد و قرضی داره... خواسته بگه با تمدن و با فرهنگه! معنی فرهنگ هم فهمیدیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، فیروزه ، عبدالرحمن ، fafa* ، susanhoney
۱۷:۵۰, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۱۹)عدالت نوشته است:  به نام خدا

از شما دیگه بعیده ..................

دولت را بکوبونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی کوچکترین انتقادی به این دولت بشه همه حمله میکنند که دولت را دارید میکوبید ؟؟؟؟؟؟ آن از هسته ای این از وضع گرانی این از وضع اسفبار جامعه و هزارن بلای دیگر.

این ماجرا هم ربطی به دولتها ندارد همانطور که به خیلی از کارهای دولت قبل نقد کردیم به کارهای این دولت هم نقد میکنیم و این ربطی به کوبیدن و نکوبیدن نداره.
آیا اینی که اعضای هیئت دولت با صراحت تمام میایند و از یک کار غیرقانونی حمایت میکنند جای دفاعی دارد. اگر فیسبوک فی*ل*تر است، ورود به آن یعنی بی قانونی و وقتی خود دولت در این بی قانونی دخیل است و آنرا حتی تبلیغ هم میکند،‌ دیگر چه انتظاری از مردم دارید ؟؟؟؟؟

در مورد هسته ای هم که اینهمه گفتیم و گفتند که با این استکبار مماشات نکنید دیدی که چه شد و بحث موشک را پیش کشیدند !!!!!!

نمیدونم چرا شما موضوع را سریع جناحی میکنید و جبهه میگیرید ؟؟؟؟؟؟ هر شخص دیگری هم جای این دولت بود و اینکارها را میکرد ما انتقاد میکریم. از دوستان بیداری اندیشه بعید این صحبتها !!!!

من میگم این چزا خیلی ساله وجود داره ، مال یکی دو سال اخیر نیست. کلا میگن نمیدونم چی از بنیاد ویران است ، همینه.

من به اقا سید محمد غرضی رای دادم ، کاش در میومدBig Grin ادم بی شیله پیله ای بود

[تصویر: 384sjrrpxfw8hrdiqs3v.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، عدالت ، فیروزه ، عبدالرحمن ، علمدار133 ، fazel ، مجتبی110 ، fafa*
۱۸:۰۰, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۵۰)Mohammad Trust نوشته است:  من میگم این چزا خیلی ساله وجود داره ، مال یکی دو سال اخیر نیست. کلا میگن نمیدونم چی از بنیاد ویران است ، همینه.

من به اقا سید محمد غرضی رای دادم ، کاش در میومدBig Grin ادم بی شیله پیله ای بود

[تصویر: 384sjrrpxfw8hrdiqs3v.jpg]

به نام خدا

بله از قبل هم وجود داشت ولی نه با این شدت. دخترها بی حجاب بودند ولی دیگه با مانتو دکمه باز و ساپورت علنی در خیابانها نمیگشتند و در ماشینشان کشف حجاب نمیکردند یا هنرپیشه ها هرکاری میکردند اقلا به صورت علنی با یک مرد غریبه در انظار عمومی، روبوسی نمیکردند. !!!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فیروزه ، soora ، شیدا ، عبدالرحمن ، علمدار133 ، fazel ، fafa*
۱۸:۰۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #14

ما ک هنرمند ارزشی و غیر ارزشی نداریم این حرفا بی معناس!!!!!
اصلا مایی ک مشکل داریم احتمالا خودمون عقب افتاده ایم و از ارزشا خبر نداریم
حالا ببینین روشن شین
تدبیر.......

حالا وایستیم ببینیم چ برخوردی میشه

.......................................................
اینم همینجوری دوس داشتم ی جا بگم:
ای مگس عرصه ی سیمرغ نه جولانگه توست
عرض خود میبری و زحمت ما میداری
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، عبدالرحمن ، fazel ، fafa*
۱۸:۰۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۵ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۰)عدالت نوشته است:  به نام خدا

بله از قبل هم وجود داشت ولی نه با این شدت. دخترها بی حجاب بودند ولی دیگه با مانتو دکمه باز و ساپورت علنی در خیابانها نمیگشتند و در ماشینشان کشف حجاب نمیکردند یا هنرپیشه ها هرکاری میکردند اقلا به صورت علنی با یک مرد غریبه در انظار عمومی، روبوسی نمیکردند. !!!!!!!!!!!!!!

یکم بخوام رک حرف بزنم ، توی پارک جلو دانشگاه ما که معمولا همیشه چند نفری در حال لاوترکوندن هستن یا خود دانشگاه. گفتم که این به خاطر اینه که طرف مجرده میتونه از این غلط !! ها بکنه.

من مدتیه هر چیزیو بررسی میکنم و دنبال میکنم ببینم به کجا ختم میشه ، به ازدواج میرسه ، عبدالرحمن داداش چیزیم شده ؟ بهم بگو من طاقتشو دارم Sad

[تصویر: 1%284391%29.jpg]

این ببعی از خیلی هنرمندا واقعا هنرمند تره HeartBig GrinHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حفیظ ، عبدالرحمن ، Ali#59 ، علمدار133 ، fazel ، fafa*
۱۸:۲۵, ۲۷/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۲۵ توسط حفیظ.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۰۴)Mohammad Trust نوشته است:  من مدتیه هر چیزیو بررسی میکنم و دنبال میکنم ببینم به کجا ختم میشه ، به ازدواج میرسه ، Sad

[تصویر: 1%284391%29.jpg]

این ببعی از خیلی هنرمندا واقعا هنرمند تره HeartBig GrinHeart

اونا که اصلا قابل قیاس نیس با ببعی. تو شعور و فرهنگ بعضی از این هنرمندا به جیگر و گاوی گفتن زکی!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Ali#59 ، علمدار133 ، Mohammad Trust ، fazel ، fafa*
۱۸:۲۷, ۲۷/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۲۸ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #17
آواتار
SurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurpriseSurprise

OOOOOooooooOOOO My God!
این چه وضعیه!

خانم حاتمی شما نماینده ایران هستی خانم
مهم نیست توی روابط اجتماعی خودتون چطور هستید و دیدگاهتون چیه
اینجا بحث، بحث نمایندگی ایرانه
قبل از اسم ایران یه چند تا کلمه دیگه هم هست
اطلاع دارید؟
جمهوری اســـــلامی ایران

واقعا که...
احساس می کنم همگیمون رو خورد و خاکشیر و له و داغون! کردید!Cool (به قول آقای همسایه!)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، عبدالرحمن ، شیدا ، علمدار133 ، fazel ، fafa*
۱۸:۳۱, ۲۷/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۴۲ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #18
آواتار
به نام خدا

آیا آغای علی مصفا چیزی به نام (( غیرت )) دارد ؟؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، علمدار133 ، fazel ، soora ، fafa* ، susanhoney
۱۸:۴۵, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
واقعا باید با اینطور رفتار ها برخورد بشه، ممکنه در اطرافیان و فامیل و دوستان چنین رفتار هایی دیده بشه ولی نماینده ی فرهنگی

جامعه ی اسلامی قضیه ش جداست

وقتی برخوردی صورت نگیره خب مجددا تکرار میشه به کرّات
چه اینکه قبلا مشابه ش رو تو کشور خودمون هم شاهدش بودیم

اصلا اینکه چرا بیشتر داورای بین المللی رو از خانوما انتخاب میکنن خودش جای بحث داره

مثلا یکی مثل پرویز پرستویی رو چرا انتخاب نمیکنن بره داوری کنه

معلوم نیست چه بر سر سینما اومده که دیگه بازی های خوبشو نمیبینیمSad

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، علمدار133 ، fazel ، fafa*
۱۸:۵۰, ۲۷/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۵۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #20
آواتار
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۳۱)عدالت نوشته است:  به نام خدا

آیا آغای ع.مصفا چیزی به نام (( غیرت )) دارد ؟؟؟؟؟؟؟

غیرت داشتن برای این جماعت یجور امل بازیه

یادمه یکی از بازیگرا (ا .ج.) (که زنش تو یکی از سریالای سیروس مقدم از یک مرد دیگه بچه داشت و این شخص در همون فیلم برادر این خانم بود و اون شوهر خانم بارها به شکم خانم اشاره میکرد که بچمون و فلان و .... ) میگفت

ای باباسینما جای فاسدی نیست

زن منم در این سینماس

این بنده خداها فکر میکنن باید روم به دیوار زنشون ..... تا حتما اسم فساد بشه روش گذاشت

همونی که بارها گفته شده
نیاز به 9 دی فرهنگی داریم

=========

حیف اسم علی رو این شخص بی غیرت

پدر زنش هم بی غیرت تمام بود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، fazel ، fafa* ، عدالت ، susanhoney
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان