|
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الإمام عليّ عليه السلام : وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ وقار خود را در شوخىها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷ ================================================================ خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.
2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:
3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد
6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.
8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.
همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.
========================================== الإمام عليّ عليه السلام : أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى . بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹ |
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
1- عجب نامردی هستی تو عبدالرحمن... من اخمو هستم؟؟... دوستانی که به سعادت زیارت من رسیده اند میتونن شهادت بدهند، کمتر ثانیه ای است که لبخند روی صورتم نباشه.
![]() ![]() 2- هیبت اسلامی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() 3- میخواستم هر قیمتی که میگه با لحن بدی بگم چرا اینقدر گروووون؟؟؟ حتی تو ذهنم اومد دو سه تا جنس هم پرت کنم، ببینم نهایت برخوردش چیه.... اگر هم صبح بود، میشد در قالب تعزیرات کار رو برد جلو... |
|||
|
|
۱۹:۱۰, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۱۰ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۹:۵۴)سید ابراهیم نوشته است: دو سه روز پیش میخواستم یه بنده خدایی را اذیت کرده ... (۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۰۴)سید ابراهیم نوشته است: میخواستم هر قیمتی که میگه با لحن بدی بگم چرا اینقدر گروووون؟؟؟ حتی تو ذهنم اومد دو سه تا جنس هم پرت کنم، ببینم نهایت برخوردش چیه....شما برنامه نداشتی این بنده خدا رو اذیت کنی که ... شما برنامه داشتی نابوووووودش کنی!! ![]() احتمالا چند فقره بچه محل هم به همراه خودتون نبرده بودید مغازه ؟! |
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
بالاخره آقای علمدار بعد از این همه زیر و رو کردن پروفایلها الان میتونه در مورد هر کدوم از ما یک کتاب بنویسه :دی
|
|||
|
|
۱۹:۱۵, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سید ابراهیم ید طولایی دارد در ضد حال خوردن ![]() ![]() ![]() سید یه کتاب خاطرات بزن ،مشتری بشیم ![]() ولی جدا سید ابراهیم انسان خنده رویی هست،عبدالرحمن دوباره از افعال برره ای استفاده کرده ![]()
|
|||
|
|
۱۹:۱۷, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
ان شاء الله خواندن پاراگرافهای نگاه سید نصیب همتون بشه.... فقط حیف ما از بغل نتونستیم بخونیم!
|
|||
|
|
۱۹:۲۲, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۲۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
|
اتفاقا اینو نوشتم پاک شد
عجب بازتابی داشت در تاپیک ![]() به جرات میتونم بگم یکی از معدود افرادیه که تو اخمش هم میخنده ولی خب اخم هم داره باید خودشو اصلاح کنه مثل 22 بهمن که بعد یک هفته گلاویز شدن مجازی باز هم خندید .... ![]() البته ناگفته نماند چهره نورانی* اینجانب هم تاثیر داره در این قضیه (اسفند مجازی فراموش نشه) *آقا سید خبر داره قضیشو |
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۹:۲۶ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
میدونید الان متوجه چی شدم؟؟!
ما ایرانی ها! کلا اگر صدتا جوک برامون تعریف کنن به اندازه این برامون خنده دار نیست که برامون تعریف کنن چه جوری یکیو دست به سر کردن یا سر کار گذشتن! ![]() ![]() حقیقتیه ها! جدی میگم! با عرض شرمندگی! الان سیل کاربرا اومدن توی این تاپیک ببینن چرا این یک فقره موفقیت آمیز نبوده! ![]() یعنی در حد پرتاب ناموفق شاتل! این موضوع الان مهمه! دور و بریای خودمم همینطورینا! کلا با کیا شدیم 77 میلیون!
|
|||
|
|
۱۹:۲۹, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
من به دوستان قول میدم اگر آقا سید رو راضی کنند مشهد بیاد به همراه آقا جلال و تیم خودم که کارکشته هستن یه جشن پتوی 40 دقیقه ای در موردشون اجرا کنیم
فکر کنم فصل جدیدیه در حال گیری از اتاق مدیران دو نفر سید رو وارد جشن پتو میکنیم که سید بودن سید برطرف بشه
|
|||
|
|
۱۹:۳۳, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
|
این موضوع فکرکنم خودش یه تاپیک جداگانه میطلبید
به نام ماجرای سید ابراهیم وعلمدار133 یا ماجرای دوسید ابراهیم
|
|||
|
|
۱۹:۵۵, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
آقای علمدار!
نکنه پیامهای سید ابراهیم رو خوندین... چون ایشون با یکی دیگه اومده بوده دیگه... اونا توی پیام خصوصی به هم گفتن که چه بلایی میخوان سرتون بیارن، شما هم که مدتیه به همه پنل های کاربری اکسس دارین... بعــــــــــــــــــــــــــــــــــله!!!! خودشه... نقشه توی پیام های خصوصی لو رفته... البته شاید اون نفر سوم در واقع ستون پنجم بوده... نه؟ نمیخواین بگین چجوری فهمیدین 77 میلیون آدم رو از نگرانی دربیارین؟؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,065 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 223,093 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,990 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,265 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,420 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,804 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|