|
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الإمام عليّ عليه السلام : وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ وقار خود را در شوخىها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷ ================================================================ خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.
2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:
3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد
6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.
8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.
همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.
========================================== الإمام عليّ عليه السلام : أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى . بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹ |
|||
|
| آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۳۷, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۴۷ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #201
|
|||
|
|||
|
من واقعا در تعجبما هنوز بچه های این تالار دارن رو الف ازدواج در جا میزنن بابا الان بحث سر فرزند بیشتر زندگی بهتره . باید برید امار بگیرید ببینید متاهل ها هر کدوم چند تا بچه دارن اخه تالار مهدوی و این همه عقب موندگی ببینید چه نازه ![]() اصلا نکته مفهومی در این ارسال های من هست ![]() لذتی که در گذاشتن پست چیزززززززززززززززززززز دار هست فکر نکنم در جای دیگه ای باشه ![]() واقعا در تعجبم این همه سرعت در ظاهر شدن مدیران از کجا میاد اخه ... با بیسیم با هم در ارتباطید؟ |
|||
|
|
۱۱:۵۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #202
|
|||
|
|||
|
نه بانو...
![]() کاربر مسئولیت پذیر مثل خودتون،زیاد داریم که گزارش میدن.
|
|||
|
|
۱۱:۵۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #203
|
|||
|
|||
|
دختر از پسر میپرسه:
من و دوست داری!!!! پسر میگه : آره عزیزم من همه دخترهایی مثل تورو دوست دارم قلب که نیست اتوبان صدر ه
|
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #204
|
|||
|
|||
|
اگه به زودی من مردم
. . . . . . خدانکنه!نیگا چه پیگیرم هست!!! خجالتم نمیکشه! نخند.حلوا نخورده ای؟اخه حلوا من خوردن داره؟ ببین واسه کیا پست میذارم؟!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۴:۳۹, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #205
|
|||
|
|||
|
خب ! خب ! خب!
دوستان انتظار به پایان رسید امروز اومدم که جمع منتظر (کنجکاو) شناسایی داماد رو بهتون معرفی کنم!! در صورتی که تشکر ایشون پای این پست بود تایید می شه!! . . . . و داماد کسی نیست جز در جستجوی سختی! به افتخارشون!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دوستانی که درست حدس زدن 10 اعتبار مثبت!! |
|||
|
|
۱۴:۵۰, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #206
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۵۹, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #207
|
|||
|
|||
|
بچه ها من فکر کنم، داماد آینده درجستجوی سختیه... درسته؟؟؟
![]()
|
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۰۱ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #208
|
|||
|
|||
|
آقا من هر کاری میکنم بیشتر از 10 تا نمیشه بهشون اعتبار داد...
تکلیف چیه؟ کلاً بی خیال بقیه اش بشم یا روزی 10 تا اعتبار بدم به مدت 5 روز؟؟؟ در ضمن... آقای سید ابراهیم! شما عقد کردین یا عروسی؟ اگه عروسی نکردین، واسه تاریخ عروسی هم 50 تا اعتبار میدما!!! |
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #209
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۰۰)moze84 نوشته است: آقا من هر کاری میکنم بیشتر از 10 تا نمیشه بهشون اعتبار داد...کدوم سیدابراهیم؟؟؟ ازاین به بعد سید ابراهیم میگین مجازی و حقیقی اش رو معلوم کنین آدم هول نشه من این پست رودیدم هول شدمنزدیک بود برم یه زن دیگه بگیرما
|
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۱۶ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #210
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۰۰)moze84 نوشته است: آقا من هر کاری میکنم بیشتر از 10 تا نمیشه بهشون اعتبار داد...بنده دو سال پیش ازدواج کردم... از دوستان تالاری هم جز دو نفر کسی نیمد... ![]() ![]() البته ارباب بنده نوازی کردن و فردا صبح عازم کربلا شدیم. (جهت سوزاندن دل دوستان )در ضمن آقای علمدار شما سید ابراهیم با حلوا شکری هستی. من سید ابراهیم بی حلوا شکری....
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,034 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,736 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,561 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 283,865 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,085 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,717 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: siztbErg_535.jpg]](http://media3.afsaran.ir/siztbErg_535.jpg)
![[تصویر: siXgomc7_417.jpg]](http://media3.afsaran.ir/siXgomc7_417.jpg)

من این پست رودیدم هول شدم