|
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الإمام عليّ عليه السلام : وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ وقار خود را در شوخىها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷ ================================================================ خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.
2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:
3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد
6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.
8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.
همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.
========================================== الإمام عليّ عليه السلام : أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى . بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹ |
|||
|
| آغاز صفحه 31 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۲۶, ۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #301
|
|||
|
|||
|
چند وقت پیش یه شب ، داشتم میخوابیدم که یهو یه پشه اومد صاف نشست
نوک دماغم ! یه نیگا بهش انداختمو گفتم : سلام گفت : علیک .. گفتم : چیه؟ گفت: میخوام نیشت بزنم گفتم : بیخیال ... این دفه رو کوتا بیا گفت: تو بمیری راه نداره . گشنمه . گفتم : الان میتونم با مشتم لهت کنم . گفت : خودتم میدونی که تا بیای بزنی جا خالی دادمو مشتت میخوره وسط دماغت ! .... به نظر حرفش منطقی میومد ! گفتم : خیلی پستی ..ی دفه آهی بلند از ته دلش کشید و ساکت شد ... گفتم چی شد؟؟ گفت : حاضری ؟ گفتم: تا جوابمو ندی نمیذارم بزنی ... وقتی اصرارمو دید . دستمو گرفت و گفت : دنبالم بیا گفتم کجا؟؟؟ گفت: مگه نمیخای جواب سوالتو بدونی ؟پس هیچ نگوو و دنبالم بیا ...ازجام بلند شدم و باهمدیگه راه افتادیم و رفتیم رفتیم و بازهم رفتیم... گفت: هنوزم اصرار داری بدونی یا همینجا کارو تموم کنم ؟؟ گفتم : اینهمه راه اومدم تا جواب سوالمو بگیرم ... بریم یهو یه لبخند زد و با دست زد به پشتم و گفت: این پشت کارته که منو کشته ! راستش از شما چه پنهون ،یه جورایی ازش خوشم اومده بود . به این فکر میکردم که اونقدا هم بچه بدی نیس ! تو این فکرا بودم که یهو گفت : آهااای آق پسر .ریسیدیم ! گفتم : خب گفت :خب که خب . گفتم : زهر مااار ..پس جواب سوالم چی شد؟؟ یهو دیدم اشک تو چشماش حلقه زد و سرشو انداخت پایین ! گفتم :چیه ؟ گفت : این سوراخو که میبینی توش زنو بچم زندگی میکنه ! اونشبی که یه پیف پاف خالی کردی تو اتاقت یادت میاد ، لعنتی؟؟ گفتم : آرره .چطور ؟؟ گفت: زن من اونشب اومده بود تو اتاقت . ولی توئه نامرررد با اون زهرماری که به خوردش دادی اونو افلیج کردی . الان من موندم و 70 ، 80 تا بچه قد و نیم قد و یه زن افلیج !! اونم به این خاطرکه توئه لعنتی حاضر نبودی یه چیکه ازون خونتو به ما بدی !! .............................. ........ سکوت سنگینی بینمون برقرار شد ! بغضی تلخ داشت گلومو فشار میداد . راسشو بخاید دیگه طاقت نیووردمو زدم زیر گریه ........ .................... از فردای اونشب ما باهم شدیم عین دوتا دوست خوب . هرشب میاد پیشمو تا دلش میخاد میذارم خون بخوره . راستش خودش حد و حدودشو میدونه و هیچوقت سواستفاده نمیکنه ! حال زنشم خدارو شکر روز به روز داره بهتر و بهتر میشه ! تا اینکه دیشب دیدم دوتایی با زنش که یه عصا زیر بغلش داشت اومدن پیشم .. جای همگی خالی .. دوتاییشون نشستن رو دماغم و گفتن : بزنیم ؟؟ منم خندیدمو گفتم : هرچقد دلتون میخاید بزنید .خوش باشید ... یعنی تا آخر نشستی خوندی ؟ ... |
|||
|
|
۲۱:۳۶, ۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۳ ۷:۱۰ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #302
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #303
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #304
|
|||
|
|||
|
ﺩﻟـﻢ ﺑــﺮﺍ ﺑـَﭽّــﻢ ﻣـﯿـﺴـﻮﺯﻩ، ﻫـﯿـﭻ ﺟـﻮﺭﻩ
ﻧـﻤـﯿـﺘـﻮﻧـﻪ ﻣـﻨـﻮ ﺑـﭙـﯿـﭽـﻮﻧـﻪ ! ﻃــﻔــﻠــﮑــﯽ )
|
|||
|
|
۲۲:۴۰, ۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #305
|
|||
|
|||
|
این دستگاه فشار خون مچیا از یخچالم برا خونه واجبتره!
میشه باهاشون چند ساعت مهمونا رو سرگرم کرد! حتی میشه شام هم نداد به بهانه فشار بالا!! ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #306
|
|||
|
|||
|
ما در ارسال اول گفتیم توهین به قومیت ها نباید بشه..
وقتی یکی از همین موضوعات عادی هم به یکی از هموطنها بر بخوره و اعتراض کنه،حذف میشه ... اینکه دیگه قهر کردن نداره.. |
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #307
|
|||
|
|||
|
منو خواهرم همیشه دعوا داشتیم که شلوغی خونه بخاطر وسایل کدوم یکی مونه
ایشون میگفت وسایلای تو همش پخش و پلاست منم میگفتم وسایلای تو همش پخش و پلاست حالا که عروسی کرده و رفته خونه ما هنوز شلوغ و بهم ریخته است به نظر شما عیب از کیه ؟؟ ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------- رفیقم اومده خونمون ، داریم با سیستم پیامکی اس ام اس های هیئت رو میدیم میگه نمیشه با فونتهای متفاوت بنویسی... من ![]() سیستم پیامکی ![]() کامپیوترم ![]() تلفن همراهم ![]() -------------------------------- تو خونه ما ، من همیشه مقصرم ، تو خونه شما هم همینطوره .... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۳۷, ۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #308
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۴۲, ۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #309
|
|||
|
|||
|
|
۰:۲۷, ۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #310
|
|||
|
|||
|
یه بنده خدایی آینه رو بر می داره خودشو میبینه توش ، میگه :این کیه این قدر قیافه اش آشناس؟؟؟
رفیقش آینه رو میگیره خودشو میبینه میگه: خنگ، این که منم ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,054 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,868 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,763 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,051 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,284 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,754 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

)