|
رفتار نامتعارف لیلا حاتمی با رئیس فستیوال فیلم کن
|
|
۱۶:۱۷, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
رفتار نامتعارف لیلا حاتمی با رئیس فستیوال فیلم کن سوژه رسانههای ضدانقلاب شد +تصاویر حضور بازیگر زن سینمای ایران در شصت و هفتمین دوره جشنواره کن، با حاشیه هایی همراه بود.
در افتتاحیه این مراسم و همزمان با اولین نمایش جهانی فیلم گریس از موناکو، لیلا حاتمی در کنار 8 داور دیگر بخش مسابقه حضور داشت که خانم بازیگر در کمال تعجب با انجام رفتاری غیر متعارف، سوالات و ابهامات بسیاری را در بین مخاطبان ایجاد کرد.
تصاویری که در رسانههای خارجی منتشر شده نشان میدهد لیلا حاتمی در زمان مواجهه با رئیس فستیوال فیلم کن با دراز کردن دستش، پبش قدم رفتار غیر عرف و نامناسبی میشود!
جالب توجه آنکه این رفتار نامناسب به سرعت توسط رسانههای ضد انقلاب و معاند نیز به صورت گسترده پوشش خبری داده میشود.
![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۷, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
آقایان انتظامی و نصیریان هم جزو دسته توابین هستن...
|
|||
|
|
۱۷:۲۱, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
(۴/خرداد/۹۳ ۱۷:۰۶)عبدالرحمن نوشته است: کلا هر کسی که ساز مخالف بزنه اسمش چماق دارهچرا مغلطه می کنی اخوی!! هیچ کس نگفت ساز مخالف نزن!! ما داریم بایکوت کردن و جبر روی مخالف رو تقبیح می کنیم! تا اینم که در اون حد نیست که مخالف و قبح شکن بدونیمش! اگه می خواست قبح بشکونه .... (۴/خرداد/۹۳ ۱۷:۰۶)عبدالرحمن نوشته است: اگر فکر میکنی نمیتونی بفهمونی چرا وقت خودت و بقیه رو میگیری؟اولا جواب می دم که امر بر دیگران مشتبه نشه! ثانیا، من خیلی وقته به خودم قول دادم جواب شما رو ندم! تو این تایپیک هم نظرات شاذ زیاد فرمودید! در مورد مادر پدر این دخترک و .. من هم جوابتون رو ندادم چون می دونم بحت بنده و شما فایده نداره!! بنده کلی گفتم و جواب سید رو دادم چون می دونم ایشون منطقی هستند! که شما دو پا پریدید وسط! بعله... و من هم جوابتو دادم! بعله |
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
همین:-)
ما تو جامعه مون باید 70و چند ملیون نفر،فکر نکنم هزار نفر انسان کامل داشته باشیم! کسایی که به قول شما بشه پشتشون نماز خوند.... واقعا اون حرف ی که زده شد درسته. عمل باید تقبیح بشه،نه شخص. خودتون از خصوصیات خوب لیلا حاتمی در گذشته گفتید نگفتید؟:-) سینما،مریضه. اگه میخواهیم درستش کنیم دور از افراط و تفریط باشیم.... اگه میخواهیم درستش کنیم،خودمون دست به کار بشیم....فقط قضاوت نکنیم... ادمهارو با عیب هاشون بپذیریم،کمکشون کنیم،با" زبان خوش""مرام پیامبرمون"!درست میشن انشالله.... حرف زیاده و خوتون میدونید همش رو... |
|||
|
|
۱۸:۵۲, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
من تقریبا همه ارسال ها رو خوندم
هر جوری فکر میکنم....دوست ندارم خودم و یا هییییچ کدوم از اعضای خانوادم وارد سینما و اینا بشن! یکی از فامیل هامون...یه مدت تئاتر کار میکرد...دیدیم چقدر آزاد بودن! کلا من زده شدم از این محیط به خاطر این دلیل و خیلی های دیگه... اما واقعا برام سواله... اگر همه اون هایی که این جو رو نمیپذیرن برن کنار، عاقبت این سینما چی میشه؟؟؟؟ جدی میپرسما به نظرتون همین که بگیم نقش زن و شوهر ها زن و شوهر های واقعی باشه همه چی حل میشه؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۸:۵۶, ۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۳ ۱۸:۵۸ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
من دیگه کلا حرفی ندارم.
![]() البته یه حرفی دارم : آدم درباره تروریست هام که حرف میزنه یه احتمال میده بینشون پنج تا آدم خوب پیدا بشه.
|
|||
|
|
۱۹:۲۰, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
|
آقای تیشتر!
من کلاً آدمها رو سیاه و سفید نمیبینم... یعنی معتقد نیستم همین خانم حاتمی سیاهه یا خانم چرخنده سفیده یا فلانی سیاهه و بهمانی سفیده... به نظر من آدما همه شون خاکستری اند، به جز 14 معصوم که سفید سفیدن... اما خاکستری داریم تا خاکستری... خاکستری جامعه سینما متمایل به تیره است... شاید توشون آدمای روشن هم باشه، اما اینقدر جمعیتشون تیره است که اون آدمای روشن توی این محیط یا تیره میشن و یا اصلاً به چشم نمیان... من هم اصلاً رابطه خوبی با طالبان و طالبانیسم ندارم که بگم همه اینا محدورالدمن... بذارین اینجوری توضیح بدم شاید از این سوء تفاهم خارج شی... من نمیخوام جانماز آب بکشم... اما من الآن چندین ساله که نماز صبحم رو با تاخیر 10 دقیقه ای اونم حداکثر، میخونم... یعنی اکثر نماز صبحام اول وقته... اما شما اینو نمیدونستین که... شما حتی نمیدونین که من چه گناه هایی کردم... این ها همه یه رازه بین من و خدا... اما توی دنیای سینما دیگه رازی بین خودت و خدا وجود نداره... من وارد این دنیا نمیشم که اگه نماز بخونم یا عرق بخورم، بجز خدا همه بفهمن... دنیای سینما اگه بخوایم مذهبی بگیم با ریا گره خورده... به به و چه چه کردن چند نفر ممکنه روی نظر من تاثیر بذاره... اگرم بخوایم غیر مذهبی بگیم این دنیا با گاسیپ و شایعه و سر زبون بودن گره خورده... ممکنه خانم حاتمی این کار رو به هر دلیلی کرده... مطمئن باشین از همکاراش 90 درصدشون با این موضوع موافقن و بهش میگن آفرین! خودت باش! چرا همیشه باید جور یه مملکتو به دوش بکشی... اینهمه موافقت آدم رو شجاع و جری نمیکنه؟؟؟ منو که میکنه... یعنی من اگه -هفت قرآن به میون- جای خانم حاتمی بودم و این همه کارم موافق داشت، منم شاید اصلاً از این کارم ناراحت نمیشدم و تازه بهش افتخار هم میکردم... اما خدا رو شکر که گناهان و ثواب های من بین خودم و خدا مونده و انسان ناقص العقل منو تشویق یا تحریک نمیکنه... در هر حال... من نه این ها رو تایید میکنم و نه تقبیح... اصولاً معتقدم این کارها و این آدم ها رو نباید bold کرد... چون همین بحث ها ممکنه اونا رو مشهور تر کنه و من از این مورد خوشم نمیاد... اما دلم نمیخواد حرفم رو نصفه بزنم که کسی برداشت اشتباهی از حرف من کنه و فردا گناهش گریبان ما رو بگیره... فقط دعا دعا میکنم همه شون عاقل بشن و عاقبت به خیر... ما که بخیل نیستیم...
|
|||
|
|
۱۰:۰۴, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
حقیقتاروند تاپیک مبتذله... ناظر گرامی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فکرنکنم حق داشته باشیم از زندگی خصوصی بازیگران اینجا حرف بزنیم... ماشالا اینجا همه یه پا سلحشورن برای خودشون... خانم شما به هیچ عنوان حق ندارید اینگونه اسم بازیگران را خراب کنید در حالی که خودشون نیستن و نمیتونن دفاع کنند. بله وقتی یکی مثل فرهادی یا فراهانی یا حاتمی در فضای عمومی این اعمال را انجام میده، درسته... ولی وقتی یه نفر در زندگی خصوصی اش دست به هر کاری میزنه شما حق ندارید رازهای او را برملا کنید... توبه کنید. ![]() این را جدا میگم، من جای شما بودم، از کسانی که در این فضای عمومی نام بردیدحلالیت می گرفتم. بنده هم از فساد های شخصی بعضی از دولتمردان آگاهم، بیام اینجا تاپیک بزنم و....متاسفم./ |
|||
|
|
۱۰:۲۰, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
آقای سید ابراهیم،
اول سلام... دوم کلام... من توی این فضا از کسی بجز آقای پرستویی نام نبردم که بقیه به قول شما گناهشون علنی بوده... ایشون هم گناهی انجام ندادن که توی خونه خودشون باشه... این کار رو انجام میدن و میان بیرون... یعنی لابد براشون مهم نیست که کسی بفهمه دیگه... من دیگه از کی نام بردم که گناهش رو فقط من بدونم و نباید علنی اش کنم؟ آقای ابراهیم آقا! اگه هر کسی هیچی از این سیستم نگه و همه به حرمت آبروی مومن هیچی نگن که یه وقت چشم باز میکنیم و میبینیم از بوی تعفن جامعه دور و برمون نمیتونیم نفس بکشیم... اینی که بعد از ماجراهای سال 88 مد شده و همه حدیثش رو حفظ کردن که "آبروی مومن از خونه خدا هم بالاتره" مال یه مومنه... یعنی یه نفری که در زندگی به انسان مومن مشهوره و یک خطایی ازش سر زده... مفسد اقتصادی و مفسد فرهنگی که مومن نیست که بخوایم آبروشو نگه داریم... شاید نشنیدین داستان اون بابایی رو که خلاف اقتصادی کرد امام علی به حاکم اون شهر میگفتن ببرش تو شهر بگردونش و نذار خانواده اش رو ببینه و .... چرا یه آفتابه دزد رو باید سرش رو تیغ بزنن و تو خیابونا بگردونن، اما یه دزد فرهنگ رو باید دادگاهش رو یواشکی برگزار کنن؟ این که مفاسد اقتصادی نیست که بگن زمان بره... تنها دلیلی که داره اینه که طرف مشهوره و طرفداراش زیادن... اگه خرابکاری خانم حاتمی هم علنی نمیشد، کور شم اگه وزیر فرهنگ از این حرکت برائت میجست و باعث میشد بقیه شون هم این کار رو بکنن... من فکر میکردم فساد این بخش از جامعه اونقدر علنیه که فقط خواجه حافظ شیرازی نمیدونه... علی ایها الحال... من فکر نمیکنم بجز آقای پرستویی از کس دیگری نام برده باشم که بخوام آبروش رو ببرم... ولی طبق معمول معتقدم شما مدیران مختارین... میتونین حذف کنین و یا ادیت کنین... نذارین طوری بشه که این شعر لق لقه زبون همه بشه: واعظان کاین جلوه بر محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند... یا باید واعظان و الگوهامون رو درست کنیم، یا اگه درست نیستن بندازیمشون دور و یه الگوی دیگه بسازیم... والا... در پناه حق. |
|||
|
|
۱۰:۲۷, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
|
آقای پرستویی به هرحال در فضای عمومی و رسانه ها کاری انجام نداده... و شما هم حق ندارید آنچه را که از عمو و پسرعموتیان شنیده اید بیاورید در این فضا بیان کنید.
چون قبلا هم در پیام خصوصی بهتون تذکر داده بودم اینجا عمومی گفتم. من کلا با فرمایشات شما موافقم و بحثی نداریم. ولی متاسفانه لحن بد شما ...... بهر حال به هیچ عنوان من الوجوهی این حرکت شما از نظر بنده درست نبوده و نیست. |
|||
|
|
۱۰:۲۷, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
ببخشید شماها به چی دارید غر میزنید؟
این همه غرغر کردن واسه چیه؟ این بازخورد و نوع تربیت مثلا اسلامیه 35 سال زمام داریه برید جایه دیگه یخه کسا دیگه رو بگیرید بگید چی کاشتید تو 35 سال اگر اینها که هر کسی این اجازه رو به خودش میده اسم بیاره خروجی 35 سال تدبیره فرهنگیه یک نظام هستش شما سوراخ اصلی و حاکمان ما هم سوراخ دعا رو گم کردند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| (( چ )) ، آخرین حرف حاتمی کیا | هادی... | 27 | 11,137 |
۳۱/خرداد/۹۴ ۰:۴۶ آخرین ارسال: انتصـار |
|
| چرا به لیلا حاتمی نشان شوالیه داده شد ؟ | ANTI satan | 58 | 35,586 |
۲۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۳۱ آخرین ارسال: دل خسته |
|
| اظهار تاسف گلشیفته فراهانی به حال و روز لیلا حاتمی | seiied | 10 | 5,314 |
۲۲/اسفند/۹۱ ۱۷:۴۳ آخرین ارسال: انديشه نو |
|

![[تصویر: 27590_939.jpg]](http://sobhanehonline.com/files/fa/news/1393/2/26/27590_939.jpg)
![[تصویر: 27591_174.jpg]](http://sobhanehonline.com/files/fa/news/1393/2/26/27591_174.jpg)

![[تصویر: 14426481971019260754.jpg]](http://www.axgig.com/images/14426481971019260754.jpg)