کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رفتار نامتعارف لیلا حاتمی با رئیس فستیوال فیلم کن
۱۶:۱۷, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
رفتار نامتعارف لیلا حاتمی با رئیس فستیوال فیلم کن سوژه رسانه‌های ضدانقلاب شد +تصاویر حضور بازیگر زن سینمای ایران در شصت و هفتمین دوره جشنواره کن، با حاشیه هایی همراه بود.

در افتتاحیه این مراسم و همزمان با اولین نمایش جهانی فیلم گریس از موناکو، لیلا حاتمی در کنار 8 داور دیگر بخش مسابقه حضور داشت که خانم بازیگر در کمال تعجب با انجام رفتاری غیر متعارف، سوالات و ابهامات بسیاری را در بین مخاطبان ایجاد کرد.
تصاویری که در رسانه‌های خارجی منتشر شده نشان می‌دهد لیلا حاتمی در زمان مواجهه با رئیس فستیوال فیلم کن با دراز کردن دستش، پبش قدم رفتار غیر عرف و نامناسبی می‌شود!
جالب توجه آنکه این رفتار نامناسب به سرعت توسط رسانه‌های ضد انقلاب و معاند نیز به صورت گسترده پوشش خبری داده می‌شود.
[تصویر: 27590_939.jpg]
[تصویر: 27591_174.jpg]
منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، شیدا ، اولولالباب ، عبدالرحمن ، soora ، sabrina ، فیروزه ، رضوانه ، azade ، fafa* ، MohammadSadra ، دل خسته ، سیمرغ ، قلب ، انتصـار ، هانا ، pure ، عبدالرحیم ، Bamdaad ، bi-ehsaas ، عبداللهی ، صهبا ، حضرت عشق

آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۴۷, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #111

(۵/خرداد/۹۳ ۱۰:۲۷)captaincharisma نوشته است:  این بازخورد و نوع تربیت مثلا اسلامیه 35 سال زمام داریه
مخالفم! خیلی خیلی مخالفم!

کی گفته تو این کشور انقلاب اسلامی رخ داده!؟

تنها چیزی که تو این کشور منقلب شد مردم بودند که الان از اون شور و حال خبری نیست حداقل می تونیم بگیم خیلی خیلی کم!!
البته دستگاههای دولتی ما هم منقلب شد اما نه در جهت اسلام!

حوزه های دیگه هم ابدا فتح نشد!

مشکل اینجاست که مردم از حضور در صحنه فقط و فقط تظاهرات کردن رو بلدن!
امروز حجاب! فردا سینما! پس فردا....
تظاهرات یک قشر بر علیه یک قشر دیگه رو هم من اصلا قبول ندارم!
و همه هم نشستن می گن وای وای سینما خیلی نجسه سمتش نرید!! فقط محکومش کنید....
این شد که من می تونم این ادعا رو بکنم که تو این مملکت انقلاب اسلامی رخ نداد!! انقلاب برکناری شاه رخ داد همین...
این ها هم نتیجه سی سال تربیت انقلاب اسلامی نیست!
از نظر من، ما هم چون بی عرضه تشریف داریم حق اعتراض نداریم!
تمام حرف من تو این تایپیک همینه!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma
۱۱:۵۴, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #112
آواتار
نقل قول:
مخالفم! خیلی خیلی مخالفم!

کی گفته تو این کشور انقلاب اسلامی رخ داده!؟

معکوس زنی بود دیگه Big GrinBig GrinWink
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110
۱۱:۵۸, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #113

(۵/خرداد/۹۳ ۱۱:۵۴)captaincharisma نوشته است:  معکوس زنی بود دیگه Big GrinBig GrinWink
نه باور کن نظرم همینه!!
تو 35 سال گذشته هیچ حوزه ای فتح نشد!
با این لقب گذاری ها جفای بزرگی به اسلام کردیم!
۱۲:۰۸, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #114
آواتار
نقل قول:
نه باور کن نظرم همینه!!

تو 35 سال گذشته هیچ حوزه ای فتح نشد!

با این لقب گذاری ها جفای بزرگی به اسلام کردیم!
منظورم اون بخش صحبت خودم بودش که توش معکوس زنی مستتر بود
وگرنه ما فقط حوزه اختلاس رو به خوبی و با روش های پیچیده و متد جدید فتح کردیم
و هر دوره نوبت سهم خواهی و دُنگ گرفتن یکی از گروه های سیاسی ستBlush
۱۲:۳۰, ۵/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۱۵:۰۵ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #115
آواتار
نقل قول:تو 35 سال گذشته هیچ حوزه ای فتح نشد!
جای این صحبت ها این تاپیک نیست و شما هم حق ندارید این طور با کلی گویی به انقلاب و دستاوردهاش توهین کنید ...
بحث رو می خواهید ادامه بدهید یک تاپیک باز کنید و ...
علی الحساب چون کلی گویی کردید من چند تا مورد مثال میزنم ...
هشت سال اول این 35 سال داشتیم با کل دنیا می جنگیدیم و نگذاشتیم یک وجب از خاکمون جدا شود هیچی نبود؟؟؟ آن همه شهید که به آن سطح از عرفان و خدا شناسی رسیده بودند هیچ بود؟؟؟
با زمان شاه مقایسه می کنید؟؟؟ همون بحرین زمان چه کسی جدا شد؟؟؟
زمان شاه که لژ های ماسونی و بهاییت داشتند بیداد می کردند رو با الان مقایسه می کنید؟؟
زمان شاه و سینمای زمان شاه رو با الان مقایسه می کنید؟؟؟
همین الان کی باعث شد حزب الله لبنان شکل بگیرد و اسرائیل رو از لبنان بیرون کند و در جنگ 33 روزه آن طور خفتش بدهد ...
این دستاورد انقلاب نیست؟؟
انرِِژی هسته ای و سوخت بیست درصد کشک است که تمام علمش بومی است؟؟
الان تا لب مرز های اسرائیل نیرو داریم و پهبادمون بالا سر اسرائیلی چرخ می خورد ...
بهترین پهباد آمریکایی که آخرین تکنولوژی آمریکا را داشت نشوندیم زمین ...
و خیلی چیز های دیگر ...
کار برخی شده سیاه نمایی و کلی گویی هایی این چنینی و بستن چشمشون به روی واقعیت ها ...

سینمای الان مدینه فاضله نیست ولی از نظر کمی و کیفی و ساختاری و فرهنگی لجن زار زمان شاه هم نیست ... خیلی خیلی خیلی رشد کرده و بهتر است ...جای بهتر شدن هم دارد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، SAViOR ، مصباح ، سید ابراهیم ، MohammadSadra ، سیمرغ ، Justice Bringer ، رضوانه ، عبدالرحمن
۱۲:۵۷, ۵/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۱۵:۰۶ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #116

(۵/خرداد/۹۳ ۱۲:۳۰)ELENOR نوشته است:  جای این صحبت ها این تاپیک نیست و شما هم حق ندارید این طور با کلی گویی به انقلاب و دستاوردهاش توهین کنید ...
به نکته خوبی اشاره کردید!!

راستی ! بزرگترین خیانت اینه که جلوی غیر خودی ها سیاه نمایی کنید جلوی خودی ها سفید نمایی!!
این حرف من رو به یادگار داشته باش!!

(۵/خرداد/۹۳ ۱۲:۳۰)ELENOR نوشته است:  بحث رو می خواهید ادامه بدهید یک تاپیک باز کنید و ...
از وظیفه شناسی شما می ترسم!! برای همین، به همین چند پست بسنده کردم!!
(۵/خرداد/۹۳ ۱۲:۳۰)ELENOR نوشته است:  هشت سال اول این 35 سال داشتیم با کل دنیا می جنگیدیم و نگذاشتیم یک وجب از خاکمون جدا شود هیچی نبود؟؟؟ آن همه شهید که به آن سطح از عرفان و خدا شناسی رسیده بودند هیچ بود؟؟؟
شما متاسفانه درست مطالعه نمی کنید!؛
این حرفتون بر می گرده به این پستم!
(۵/خرداد/۹۳ ۱۱:۴۷)مجتبی110 نوشته است:  تنها چیزی که تو این کشور منقلب شد مردم بودند که الان از اون شور و حال خبری نیست حداقل می تونیم بگیم خیلی خیلی کم!!
(۵/خرداد/۹۳ ۱۲:۳۰)ELENOR نوشته است:  با زمان شاه مقایسه می کنید؟؟؟ همون بحرین زمان چه کسی جدا شد؟؟؟
زمان شاه که لژ های ماسونی و بهاییت داشتند بیداد می کردند رو با الان مقایسه می کنید؟؟
زمان شاه و سینمای زمان شاه رو با الان مقایسه می کنید؟؟؟
بازهم متاسفانه باید این جمله رو تکرار کنم!
تفکر صفر و یکی شما اجازه نمی ده به این واقعیت پی ببرید که هرکسی به نظام انتقاد داشت، شاه دوست نیست!!
(۵/خرداد/۹۳ ۱۱:۴۷)مجتبی110 نوشته است:  این شد که من می تونم این ادعا رو بکنم که تو این مملکت انقلاب اسلامی رخ نداد!! انقلاب برکناری شاه رخ داد همین...

(۵/خرداد/۹۳ ۱۲:۳۰)ELENOR نوشته است:  انرِِژی هسته ای و سوخت بیست درصد کشک است؟؟
الان تا لب مرز های اسرائیل نیرو داریم و پهبادمون بالا سر اسرائیلی چرخ می خورد ...
بهترین پهباد آمریکایی که آخرین تکنولوژی آمریکا را داشت نشوندیم زمین ...
و خیلی چیز های دیگر ...
اینجا جای این نیست که مدام از دستاورد های انقلاب اسلامی بگید!!
منظور از اینکه خیلی از حوزه ها تو این مملکت فتح نشد مغایرتی با حرفهای شما نداره!
(۵/خرداد/۹۳ ۱۲:۳۰)ELENOR نوشته است:  کار برخی شده سیاه نمایی و کلی گویی هایی این چنینی و بستن چشمون به روی واقعیت ها ...

سینمای الان مدینه فاضله نیست ولی از نظر کمی و کیفی و ساختاری و فرهنگی لجن زار زمان شاه هم نیست ... خیلی خیلی خیلی رشد کرده و بهتر است ...جای بهتر شدن هم دارد
Big Grin
این حرف چه ربطی به این داره که حوزه ی فرهنگ فتح شده یا نشده!!

تفاوت هایی که بعد از انقلاب ایجاد شد ناشی از اجبار و اعمال محدودیت بود! وگرنه اهالی سینما هنوز همون اهالی هستند!

متاسفم بابت کج فهمی!!
۱۲:۵۷, ۵/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۱۳:۱۸ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #117
آواتار
جلوگیری کردن با فرهنگ سازی متفاوته
فرقش در جبر و اختیارشه

بیشتر سیستم اجبار اجرا شده تا فرهنگ سازی و تغییر دیدگاه افراد
و از پس اجبار و فشار چیزی بدتر پس میزنه بیرون
فی المثل : حجاب و سینما و غیره که جایه بحث اونها در این تاپیک نیست
از پس فشار در سیستم حجاب چیزی پس زده بیرون در حد کثافتBlush
البته ما منکر اون دست آووردها که فرمودید نیستیم
ولی از شیعه خانه و جایی که ادعای داشتن دین برتر در اون موج میزنه انتظارات بیشتره
حداقل در باب فرهنگ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110
۱۳:۱۸, ۵/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۱۵:۰۷ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #118
آواتار
نقل قول:تفکر صفر و یکی شما اجازه نمی ده
تفکر صفر و یکی من یا شما که با عبارت کلی می گویید انقلاب هیچ دست آوردی نداشته!!!!!!!!!

نقل قول:به این واقعیت پی ببرید که هرکسی به نظام انتقاد داشت، شاه دوست نیست!!
مگر ما هم چین حرفی زدیم؟؟
شما مقایسه کردید با زمان شاه و حرف از انقلاب و دستاورد هاش زدید من هم مثال زدم و مقایسه کردم دو زمان رو ...
من حرفی از شاه دوستی شما یا منتقدین زدم ؟؟؟
نقل قول:اینجا جای این نیست که مدام از دستاورد های انقلاب اسلامی بگید!!
1.وقتی شما می گویید "تو 35 سال گذشته هیچ حوزه ای فتح نشد!" جاش می شود

2. چطور جای زیر سوال بردن دست آورد های انقلاب هست و وقتی مثال های نقض ادعای شما مطرح می شود جاش نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نقل قول:منظور از اینکه خیلی از حوزه ها تو این مملکت فتح نشد مغایرتی با حرفهای شما نداره!
شما این حرف رو زدید؟؟؟
شما گفتید
نقل قول:"تو 35 سال گذشته هیچ حوزه ای فتح نشد!"
..............
نقل قول:این شد که من می تونم این ادعا رو بکنم که تو این مملکت انقلاب اسلامی رخ نداد!! انقلاب برکناری شاه رخ داد همین...
شما با کلی گویی و سیاه نمایی گفتید در هیچ حوزه ای انقلاب دستاورد نداشته و فقط شاه رفته ...
مثال های ما هم مثال های نقضی بود بر این ادعای باطل شما
نقل قول:تفاوت هایی که بعد از انقلاب ایجاد شد ناشی از اجبار و اعمال محدودیت بود! وگرنه اهالی سینما هنوز همون اهالی هستند!
این ادعای شماست ...
مثل همون بی دستاورد بودن انقلاب در هیچ حوزه ای ...
فقط کلی گویی می کنید و ...

نقل قول:متاسفم بابت کج فهمی!!
DodgyDodgyDodgyDodgy
خیلی ساده است انسان حرفش را عوض کند و بعد بگوید مخاطب کج فهم است!!!!!!
شما نگفتید
نقل قول:"تو 35 سال گذشته هیچ حوزه ای فتح نشد!"
و
نقل قول:این شد که من می تونم این ادعا رو بکنم که تو این مملکت انقلاب اسلامی رخ نداد!! انقلاب برکناری شاه رخ داد همین...
حالا می گویید
نقل قول:منظور از اینکه خیلی از حوزه ها تو این مملکت فتح نشد مغایرتی با حرفهای شما نداره!
تو روز روشن حرفتون رو عوض کردید ..
بعد به ما می گویید کج فهم؟؟؟

نقل قول:جلوگیری کردن با فرهنگ سازی متفاوته
فرقش در جبر و اختیارشه
الان ماشالله در هر حوزه فکری و سیاسی در سینمای ایران کار شده و به هر حوزه ای که خواستند وارد شدند ... کم و زیاد البته و در هر دوره بالا و پایین شده است ....
تنها در برخی حوزه ای اعتقادی و اخلاقی محدودیت دائمی وجود دارد ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma ، رضوانه ، Justice Bringer ، عبدالرحمن ، soora
۱۳:۱۸, ۵/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۱۳:۴۱ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #119
آواتار
(۵/خرداد/۹۳ ۱۰:۲۷)سید ابراهیم نوشته است:  آقای پرستویی به هرحال در فضای عمومی و رسانه ها کاری انجام نداده... و شما هم حق ندارید آنچه را که از عمو و پسرعموتیان شنیده اید بیاورید در این فضا بیان کنید.

چون قبلا هم در پیام خصوصی بهتون تذکر داده بودم اینجا عمومی گفتم. من کلا با فرمایشات شما موافقم و بحثی نداریم. ولی متاسفانه لحن بد شما ......

بهر حال به هیچ عنوان من الوجوهی این حرکت شما از نظر بنده درست نبوده و نیست.

سلام آقا سيد گلم

اين حرف رو در مورد آقاي پرستويي نشنيده مي گيريم. ايشون انسان شريفي هستند و نبايد ازشون اسمي برده ميشد اون هم فقط به استناد حرف هاي يك عمو. در اين مورد هيچ بحثي نيست.

ولي

برادرم لطفا اصل بحث رو نفله نكنيم. (اصطلاحش ميگن شهيد نكنيم ولي من موافق نيستم چون كسي كه شهيد ميشه رستگار ميشه) بحث سر وضع اسف بار سينما و سينما گرهاست. اي كاش خانوم موزه به جاي مثال آقاي پرستويي مثال هاي اظهر من الشمس بازيگرهاي خانوم رو مي آوردند (كافي تو اينترنت چرخي بزنيد)

سه کس را شنیدم که غیبت رواست........وز این درگذشتی چهارم خطاست
یکی پادشاهی ملامت پسند........کز او بر دل خلق بینی گزند
حلال است از او نقل کردن خبر........مگر خلق باشند از او بر حذر
دوم پرده بر بی حیایی متن........که خود می‌درد پرده بر خویشتن
ز حوضش مدار ای برادر نگاه........که او می‌درافتد به گردن به چاه

سوم کژ ترازوی ناراست خوی........ز فعل بدش هرچه دانی بگوی

از اين ارسال و ارسال شماره 107 شما به نظر ميرسه كه اصل بحث رو رد مي كنه (كه مي دونم اينطور نيست) ولي يادمون نره در مورد فضاي بسيار مسمومي بحث مي كنيم كه خوراك تصويري خانواده هاي ما رو تامين مي كنه. همين چند روز پيش دوتاشون رو تو مهموني شبانه دستگير كردند و شرح كثافت كاري هاشون مثنوي هفتاد من ميشه.

پ.ن.
اين شخص شخيص ميگه تو اون فضا نتونستم خودم رو نگه دارم شرايط از دستم در رفت. خوب تو كه نمي تونستي خودت رو حفظ كني مي خواستي اونجا نري!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، رضوانه ، Justice Bringer ، عبدالرحمن ، soora
۱۳:۴۲, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #120
آواتار
صدراجان کاملا قبول دارم...

متاسفانه وضعیت کلی(به مصداق کار ندارم) سینمای ما اسفناک است. به قول دوستان باید یه نه دی فرهنگی هم رخ بده...

ای کاش بچه حزب اللهی ها به هنر و سینما بیشتر اهمیت میدادن.. هرچند خیلی هم ناامید نیستیم . یه حرکت هایی داره انجام میشه از جمله سینمای عمار

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، عبدالرحمن ، MohammadSadra ، soora
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]