|
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
|
|
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الإمام عليّ عليه السلام : وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ وقار خود را در شوخىها و [نقل ]حكايتهاى خنده آور پاس بداريد . غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷ ================================================================ خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:
1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.
2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:
3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)
4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)
5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد
6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.
7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.
8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .
۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.
همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.
========================================== الإمام عليّ عليه السلام : أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى . بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹ |
|||
|
| آغاز صفحه 34 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۱۶, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #331
|
|||
|
|||
|
جدیدترین حلقه ازدواج با قابلیت تنظیم برای انگشتان نامزد عزیزتان ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #332
|
|||
|
|||
|
داری خمیازه میکشی یهو دوستت یه چیز خنده دار میگه …قیافت که اصن نمیگم شبیه چی میشه ![]() ولی بدتر از اون صدای گرازیه که در میاد ![]() *************************************** امروز یه سر به کمد لباسام زدم دیدم وضعیت لباسای پلوخوریم در حد خوردن تخم مرغ آپ پز هم نیستن *************************************** ﺳﻮﺍﻝ ۱ >>>>> ﺑﻠﺪﻡ >>>>>>> 0.5 ﻧﻤﺮﻩ ﺳﻮﺍﻝ ۲ >>>>> ﺑﻠﺪﻡ >>>>>>> 0.25 ﻧﻤﺮﻩ ﺳﻮﺍﻝ ۳ >>>>> ﺑﻠﺪﻡ >>>>>>> 0.5 ﻧﻤﺮﻩ ﺳﻮﺍﻝ ۴ >>>>> ﺑﻠﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ >>>>>>> 4 ﻧﻤﺮﻩ من طراح سوال بازم من *************************************** استادم گفت: چرا تو ارزشیابی اساتید بهم ۱۲ دادی؟ بهش گفتم من به شما ۱۲ ندادم شما خودت ۱۲ گرفتی *************************************** من امسال با پشه های محترم خونمون به یک توافق اولیه رسیدم تعهدات بین طرفین: من گزینه نظامی (پشه کش) رو از روی میز برداشتم و اونام قول دادن غنی سازی خون من رو متوقف کنن! البته بهشون گفتم اگه بیان دم گوشم ویز ویز کنن گزینه نظامی هنوز رو میزه! سایر توافقات هم محرمانس بهتون نمیگم؛ دور بعدی مذاکرات هم اوایل تیر ماهه… *************************************** بعضی از این دخدراااا تو ﺧﻮﻧﻪ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺭﻭ ﺩﺭﺳﺘﻪ ﻗﻮﺭﺕ ﻣﯿﺪﻥ ﺍﻣﺎ بیرون ﺗﻮ ﻣﻠﻊ ﻋﺎﻡ ﯾﻪ ﺩﻭﻧﻪ ﭼﯿﭙﺲ ﻧﺎﺯﮐﻮ، ﺑﺎ ۸تا ﮔﺎﺯﻭ ۲تا ﺗﺮﻣﺰ ﻭ ۳ﺗﺎ ﻧﯿﻢ ﮐﻼﺝ و ۴بار خاموش کردن ﻣﯿﺨﻮﺭﻥ ! ***************************************
|
|||
|
|
۲۱:۲۰, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #333
|
|||
|
|||
![]() ما که نداریم ، ولی میگن در این حد گیر میدن
|
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۲۲:۰۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #334
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۴)پرنیان نوشته است:یعنی ما پشهایم و دم گوش آمریکا ویز ویز میکنیم... غنیسازیمون هم کار کثیفیه که اگر بخوایم کرم نریزیم انصافاً باید متوقفش کنیم... گزینهی نظامیشون هم بخاطر ویز ویزمون بوده... با خفت هم تهدید میشیم که دوباره تکرارش نکنیم... روزی یکی از جوکسازان ِ به استخدام درآمده در نزد دشمن از مسئول عملیات روانی سیآیاِی پرسید: در علمیات روانی چگونهام؟ گفت: مجریان عملیات روانی هیتلر و استالین هم بد نبودند، اما تو چیز دیگری هستی... |
|||
|
|
۲۲:۳۰, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #335
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۳ ۲۱:۵۵)درست پسند نوشته است: یعنی چقد این جوکه تفسیر داشت.... جالب بود
|
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #336
|
|||
|
|||
|
یارو تصادف میکنه بی هوش میشه میبرنش بیمارستان
بعد از یه مدت به هوش میاد میگه : مثله اینکه تو بهشتم ؟! زنش میگه : کوری نمیبینی نشستم کنارت !؟ ![]() اوه اوه الان خانمهای تالار شاکی میشن
|
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۲۳:۵۸ توسط عشقم کربلا.)
شماره ارسال: #337
|
|||
|
|||
|
برای چی خانوما
شاکی شن؟؟خانوما اینطوری تفسیر میکنن که : خانومه میرفته بهشت... پس آقائه جاش جهنمه!!! ![]() ![]() دلیل نمیشه هرجا خانوم باشه،بهشت نباشه!!!! |
|||
|
|
۰:۲۵, ۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #338
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۳ ۲۱:۵۵)درست پسند نوشته است: یعنی واقعا ضریب هوشی کسی که بخواد این قدر تفسیر کنه چنده به نظرتون؟ ![]() حیف این همه هوش اگرفقط و فقط در راستای چنین درست پسندی هایی حیف بشه
|
|||
|
|
۰:۳۴, ۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #339
|
|||
|
|||
|
یک پیشنهادبه Mohammad Trust برای داشتن هوای دونفره ![]() |
|||
|
|
۰:۵۶, ۶/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/خرداد/۹۳ ۱:۲۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #340
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۳ ۲۲:۳۰)پرنیان نوشته است: چقد این جوکه تفسیر داشت....می بخشید, ولی اونقدر به نظرم تابلو بود که نتونستم جلوی خودم رو بگیرم. ![]() (۶/خرداد/۹۳ ۰:۲۵)غریب نوشته است: واقعا ضریب هوشی کسی که بخواد این قدر تفسیر کنه چنده به نظرتون؟راستش خیلی تلاش کردم بفهمم از کارم تعریف کردید یا اون رو به کل حیف دونستید, ولی نفهمیدم. فکر کنم با این حساب ضریب هوشیم نباید خیلی بالا باشه. می بخشید ما مزاحم شدیم وسط تاپیک, اما واقعا فکر نمی کردم خیلی مزاحمت ایجاد کنم. ![]() باز هم ببخشید.
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,065 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 223,093 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,990 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,265 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,421 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,804 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: pictures-fun-radsms15.jpg]](http://www.radsms.com/wp-content/uploads/2012/10/pictures-fun-radsms15.jpg)

![[تصویر: 4368c745de15.jpg]](http://cinv.comxa.com/up/4368c745de15.jpg)
، ولی میگن در این حد گیر میدن ![[تصویر: faraar.gif]](http://www.pakdelforum.ir/images/smilies/faraar.gif)
شاکی شن؟؟