|
قتل خانوادگی ناموسی:چه باید کرد؟!
|
|
۲۰:۳۳, ۸/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۳ ۲۱:۱۳ توسط Eve.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ﭘﺪﺭﯼ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﺩﺧﺘﺮ ۱۸ ﺳﺎﻟﻪﺍﺵ ﺭﺍ ﺳﺮ ﺑﺮﯾﺪ
ع.ن ﺩﺧﺘﺮ ﺩﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻧﯽ ۱۸ﺳﺎﻟﻪ، ﺍﻫﻞ ﺷﻬﺮﮎ ﺣﺴﻦﺁﺑﺎﺩ ﮐﻨﮕﺎﻭﺭ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﺑﻪﺩﻟﯿﻞ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮ ﺗﻮﺳﻂ ﭘﺪﺭ ﺧﻮﺩ ﺳﺮ ﺑﺮﯾﺪﻩ ﺷﺪ. ﻫﺮﺍﻧﺎ، ﻭﺏﺳﺎﯾﺖ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﻓﻌﺎﻻﻥ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﺸﺮ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ، ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﺍﯾﻦ ﻗﺘﻞ ﺭﻭﺯ ﺷﻨﺒﻪ ﺳﻮﻡ ﺧﺮﺩﺍﺩﻣﺎﻩ ﺟﺎﺭﯼ ﺭﺥ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﺟﺴﺪ ع.ن ﮐﻪ ﺩﺭ ﮐﻼﺱ ﺩﻭﻡ ﺩﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻥ ﺑﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﻮﺩ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻃﯽ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﺩﺭ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﻋﺼﺮ ﺭﻭﺯ ﯾﮏﺷﻨﺒﻪ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﺧﺮﺩﺍﺩﻣﺎﻩ ﺑﻪ ﺧﺎﮎ ﺳﭙﺮﺩﻩ ﺷﺪ . ﭘﺪﺭ ﻭﯼ ﻫﻢﺍﮐﻨﻮﻥ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺩﺍﺷﺖ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎﯼ ﺍﻧﺘﻈﺎﻣﯽ ﺍﺳﺖ. ﯾﮏ ﻣﻨﺒﻊ ﺁﮔﺎﻩ ﺑﻪ ﻫﺮﺍﻧﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﭘﺪﺭ ع ﯾﮏ ﻣﺴﺎﻓﺮﮐﺶ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺷﻬﺮ ﺗﺎ ﺭﻭﺳﺘﺎﻫﺎﯼ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﻣﺴﺎﻓﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺟﺎﺑﻪﺟﺎ ﻣﯽﮐﺮﺩ ﻭ ﻣﻌﺘﺎﺩ ﻫﻢ ﻧﺒﻮﺩ. ﺑﻪﮔﻔﺘﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﺒﻊ ﺁﮔﺎﻩ، ﺍﯾﻦ ﭘﺪﺭ ﺗﻬﺪﯾﺪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﺩﺍﺷﺖ، ﺩﺧﺘﺮ ﺩﯾﮕﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺭﺳﺎﻧﺪ. ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻧﯿﺰ ﺩﺭ ﮔﺰﺍﺭﺷﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﻦﺑﺎﺭﻩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﺑﻪﻫﻨﮕﺎﻡ ﻣﺮﮒ ﺭﻭﺳﺮﯼﺍﯼ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﺩﻭﺭ ﮔﺮﺩﻥ ﺍﯾﻦ ﺩﺧﺘﺮ ﺟﻮﺍﻥ ﭘﯿﭽﯿﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽﺩﺍﺩ ﭘﺪﺭ ﻭﯼ ﺣﺘﯽ ﻗﺼﺪ ﺧﻔﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﺁﺛﺎﺭ ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﺑﺮ ﺑﺪﻥ ﻭﯼ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺷﺖ. ﭘﺪﺭ ع.ن ﮔﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ : « ﺷﻨﺒﻪ ﺑﻮﺩ، ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﮐﺎﺭﻫﺎﯼ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ . ﺧﺒﺮﺩﺍﺭ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﮐﻪ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﻧﯿﺰ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﺶ ﻭ ﭼﻨﺪ ﭘﺴﺮ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ . ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ ﻭ ﻓﺸﺎﺭﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﻧﯿﺰ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪ ﺗﺎ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻭ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺩﻫﻢ . ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮ ﺿﺮﺑﺎﺕ ﻣﺘﻌﺪﺩﯼ ﺑﻪ ﺑﺪﻧﺶ ﺯﺩﻡ. ﻗﺼﺪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺑﺎ ﺭﻭﺳﺮﯼﺍﯼ ﮐﻪ ﺩﻭﺭ ﮔﺮﺩﻧﺶ ﭘﯿﭽﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﺧﻔﻪﺍﺵ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﺿﺮﺑﻪ ﭼﺎﻗﻮ ﺟﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩ .» ﺍﯾﻦ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﺩﺭﺳﺖ ﭘﻨﺞ ﺭﻭﺯ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻗﺘﻞ ﺩﻭ ﺩﺧﺘﺮ ﺟﻮﺍﻥ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﭘﺪﺭﺷﺎﻥ ﺩﺭ ﺗﺮﺑﺖ ﺟﺎﻡ ﺧﺮﺍﺳﺎﻥ ﺭﺿﻮﯼ ﺭﻭﯼ ﺩﺍﺩ . ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﻧﯿﺰ ﭘﺪﺭ ﺑﺪﺑﯿﻨﯽ ﺑﻪﺩﻟﯿﻞ ﺳﻮﺀﻇﻦ، ﺩﻭ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺭﺳﺎﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩ. ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺩ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺩﺳﺘﮕﯿﺮﯼ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ «ﺁﺑﺮﻭﺭﯾﺰﯼﻫﺎ »ﯼ ﺩﺧﺘﺮﺍﻧﺶ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﺗﺎ ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﮑُﺸﺪ. ﭼﻨﺪ ﻫﻔﺘﻪ ﭘﯿﺶ ﻧﯿﺰ ﻣﺮﺩﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ع.ع ﺩﺭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺷﻬﺮﮎﻫﺎﯼ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﺍﺭﻭﻣﯿﻪ، ﺩﺧﺘﺮﺵ م ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ «ﻣﺴﺎﺋﻞ ﻧﺎﻣﻮﺳﯽ ﻭ ﺍﺧﻼﻗﯽ» ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺭﺳﺎﻧﺪ. ﻗﺘﻞ ﻧﺎﻣﻮﺳﯽ، ﺑﻪ ﺍﺭﺗﮑﺎﺏ ﺧﺸﻮﻧﺖ (ﺍﻏﻠﺐ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﻣﺮﮒ ) ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﻭ ﺯﻧﺎﻥ ﯾﮏ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺗﻮﺳﻂ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﺧﻮﯾﺸﺎﻭﻧﺪ ﺁﻧﺎﻥ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽﺷﻮﺩ . ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺎﻥ ﻭ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺁﻥﭼﻪ « ﻟﮑﻪﺩﺍﺭ ﺷﺪﻥ ﺷﺮﺍﻓﺖ ﻭ ﺁﺑﺮﻭﯼ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ» ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ ﻣﯽﺷﻮﺩ، ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﺎﺯﺍﺕ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ. ﮐﺮﺩﺳﺘﺎﻥ، ﺧﻮﺯﺳﺘﺎﻥ، ﺁﺫﺭﺑﺎﯾﺠﺎﻥ، ﺍﯾﻼﻡ، ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﺳﯿﺴﺘﺎﻥ ﻭ ﺑﻠﻮﭼﺴﺘﺎﻥ، ﻟﺮﺳﺘﺎﻥ، ﻫﻤﺪﺍﻥ، ﻓﺎﺭﺱ ﻭ ﺧﺮﺍﺳﺎﻥ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺍﺳﺘﺎﻥﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﻗﺘﻞﻫﺎﯼ ﻧﺎﻣﻮﺳﯽ ﺩﺭ ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺥ ﻣﯽﺩﻫﺪ. ﻣﻨﺒﻊ: ﺭﺍﺩﯾﻮ ﺯﻣﺎﻧه بارها و بارها ازین خبر ها شنیدیم....بارها و بارها دیدیم مردم با دیدن اینا به اسلام توهین میکنند انگار اینکار مورد تاییده...چه باید کرد؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۹, ۱۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۳ ۱۵:۴۶ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
چطور میتونم اینجا لینک تاپیکی رو قرار بدم که خودتون قبلا از اون تشکر هم کردید!؟
خانم موزه اگر قرار به اتوپیاست که جهان آرزوهای من با شما بسیار فرق دارن! اینکه به دخترم اجازه ندم مدرسه بره و هیچ دوستی نداشته باشه و خودم بهترین دوستش باشم تا دخترم خطا نکنه و فقط بهش آشپزی یاد بدم!! اصلا برام ارزشی نداره موردی هم که فرودید درباره مدارس آمریکایی و اروپایی واسه اینه که تو اون مدارس مسایل جنسی رو بصورت عملی آموزش میدن، شما معیار مقایسه تون مشکل داره! این مثالی هم که زدید درمورد شکستن شیشه و زخمی کردن خودش هم کاریکاتوری کردن مساله ست، قرار نیست اجازه بدیم با چاقو خودشو بکشه تا تجربه کنه!!!!!! من دلم میخواد دخترمو اونطور درست و سالم و عقلانی تربیت کنم که حتی اگه تو مرداب هم موند بتونه نیلوفر باشه تا گندآب کثیف! نه اینکه اصلا اجازه ندم به سمت مرداب بره، چون میدونم تا ابدالدهر نمیتونم دنبالش باشم و ازش مراقبت کنم! این اتوپیای منه.... اگه روزی دخترم بگه از کسی خوشش اومده نه مهاجرت میکنم نه اونو میکشم! زمان پیامبر دختران جوان میومدن مسجد و به پیامبر میگفتن قصد ازدواج داریم و این مساله اصلا تابو نبود! طبیعتا بستگی به سن دخترم داره، فهم و شعورشو میسنجم و بعد از اون تصمیم میگیرم با این قضیه چطور برخورد کنم! قضیه یه دختر 10ساله با یه دختره 18 ساله و یه دختر 26 ساله فرق میکنه |
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
آلاله جان!
اولاً این که کی گفته من نمیخوام بچه ام مدرسه بره به این معنیه که میخوام بیسواد باشه؟ یه پسره مازندرانی بود که 10 سالگی دکترای فیزیک داشت... ایشون اصلاً مدرسه نرفتن... منم نمیخوام بچه ام امی باشه... میخوام بزرگترین دانشمند دنیا بشه، مثل همه مامان و باباها... اما از این که بره توی یه محیطی که همه فکر و ذکر بچه ها اینه که خوشگل باشن، خروجی اش دانشمند نمیشه... مدارس ما هم کم کم داره محیطی میشه برای آموزش مسائل جنسی... در ضمن آلاله جان! نمیشه گل رز به دنیا بیاری و توقع داشته باشی در صورت لزوم گل مرداب بشه و در صورت لزوم تیغش دربیاد و در صورت لزوم گل ختمی بشه و ... ذات بچه شما تغییر نخواهد کرد... اگر بچه شما ذاتاً مهربونه، بیشتر در معرض خطر قرار داره... پدر و مادر وظیفه دارن حتی المقدور محیط رو واسه بچه شون مردابی نکنن و اجازه ندن بچه به مرداب نزدیک بشه... شما راه حل عملی ارائه بدین... بگین ببینم بچه شما در سنین دبیرستانی عاشق دوست پسرش بشه، شما چی کار میکنی؟ میشه بفرمایید اون کار منطقی شما چیه؟ |
|||
|
|
۱۶:۳۰, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
نقل قول:مگه آدمها بنده نفس و هوی هستن که انقدر راحت از راه به در بشن؟ خب آره متاسفانه اکثرهم لا یشعرون! مگه ایشون شک دارند؟ اگه بنده خدا باشن که با حجاب مشکل ندارن! مهمترین بخش حیا برای زن و دوری از هوای نفس حجابه!!! چون هیچ چیز به این اندازه زنها رو قلقلک نمی ده که زیباییشون رو آشکار کنند!!! و این سختترین کاره برای اینکه زن از هوای نفس دوری کنه و برای مرد که نگاه نکنه تا از راه بدر نشه!! |
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
خانم موزه:راهش اینه که جوری بار بیاد از اول که همه ی دخترای دبیرستانشون ده تا دوست پسر داشته باشن دختر شما همونی که هست بمونه...که بعدا این مشکلات پیش نیاد.
لزوما هم بحث خوش اومدن و عشق و عاشقی ربطی به دوست پسر بازی نداره...دوستی دارم که مذهبی هست و چادریه.این دوست من از ترم یک تا حالا که میشه دو سال عاشق یه عاقا پسری شدن،که باهاشون دوست نیستن و حتی مراوده هم ندارن....عاشق(تا چ حد این لفظ درست باشه) منش و سنگین بودن این اقا شده و هردوی این دو نفر بهترین رشته ی بهترین دانشگاه ایران دارن تحصیل میکنن.خب الان چاره چیه؟بره خودش با پسره درمیون بذاره؟اون اقا روحشم خبر دار نیست!به خانواده بگه؟چجوری؟!اما سر اعتقاداتش سفت و محکم هست هنوز.....میشه عشق و عاشقی ای که این مدل بچه بازی دوست شدن نباشه توش....اینو چیکار کنیم؟ |
|||
|
|
۱۶:۵۵, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
حوا جان!
در مورد سنین جوانی بحثش کاملاً جداست... دانشجو شاید تا یه حدودی خودش عقل و شعورش میرسه و انتخاب بد شاید نکنه... البته به این شرط که دوستانی احمق و ناباب نداشته باشه... من معتقدم از اولین باری که این اتفاق میفته شروع کنیم به ریشه یابی. یعنی سنین بلوغ دختران... اگه کسی در سنین نوجوانی و توی مدرسه اومد به مامان و باباش گفت که دوست پسر داره اونوقت تکلیف اون پدر و مادر چیه؟!!! تازه اگه فرض کنیم اینقدر خوب و صمیمی هست که بیاد بگه... بعد که سنین نوجوانی رو بررسی کردیم، میریم سراغ سنین جوانی... خوبه؟؟؟ من همین جا هم از زهرا خانوم خواهش میکنم ما رو یکم راهنمایی کنن... بلاخره هر چی باشه شما 2 تا پیرهن بیشتر از ما پاره کردین و خودتون هم نوجوون دارین... من فقط کودک دارم... |
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
دقیقا راستش رو بگم؟
اول اینکه من دخترم رو ان شاءالله جوری بار میارم که باهام رفیق باشه....هر مشکلی داره قبل از دوستاش به من بگه... تو ذوقش نمیزنم... خوردش نمیکنم... تحقیرش نمیکنم... اگر دختر من ! بگه از یه پسری خوشش اومده... مطمئنا میشینم کاملا درباره اون آقا پسر ازش میپرسم....ببینم چطور آدمیه... از چه ویژگی هاییش خوشش اومده؟ دوستاش کیا هستن؟ دقیق که متوجه شدم چه جور آدمیه بعد درباره اون پسر هم اطلاعات به دست میارم... اگر ببینم اون پسر٬ واقعا یه آدم الافی! هست که کلا خودش هم تکلیفش با خودش مشخص نیست ! خیلی راحت میشینم با دخترم بحث میکنم....و نظرش رو عوض میکنم با دلایل منطقی( اگر دخترم هم مثل خودم باهوش باشه قانع میشه!) |
|||
|
|
۱۷:۵۴, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۳ ۱۷:۰۰)رضوانه نوشته است: دقیقا راستش رو بگم؟مطمئن هستین که اگه تو اون شرایط قرار بگیرین هم همینکار رو میکنین؟ اگه مطمئن هستین که ان شاالله همینطوره خیلی خوبه اما واقعا تا دراون شرایط قرار نگیرید فقط گفتنش قشنگه ها |
|||
|
|
۱۷:۵۷, ۱۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۳ ۱۷:۵۸ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
(۱۱/خرداد/۹۳ ۱۷:۵۴)علمدار133 نوشته است: مطمئن هستین که اگه تو اون شرایط قرار بگیرین هم همینکار رو میکنین؟بله برادر گرامی حرف شما کاملا درسته منتها دوستان پرسیدن توی اون شرایط چیکار میکنید؟ من هم نظرمو گفتم ان شاءالله بتونم با دختر آیندم انقدر رفیق باشمخوش به حال دخملم! |
|||
|
|
۱:۵۹, ۱۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
خب خانم موزه خیلی جالب گفتن بیاییم کاری کنیم که اصلا این مسائل رخ نده یعنی همیون پیشگیری بهت از درمان است
اول یه چیزی بگم در مورد همین مسائل تربیتی که خانومه موزه یه طرفه وایسادن ![]() می دونید یه چیز اومد تو ذهنم من دوست دارم بچه ام رو طوری تربیت کنم که اگه یه رو مردم اون توی هر سنی بود بلد باشه خدشو جمع کنه من معتقدم شنا کردن برخلاف آب دریا مهارت میخاد و گرنه یه ماهی مرده هم می تونه هم جهت شنا کنه دختر من باید بتونه در نبود من زندگی کنه البته افراط گری نمی کنم قبول دارم باید از قبل پایهی درستی براش ریخته باشم پی کار درست باشه خشت اول رو نهم راست تا ثریا می رد بدن حضور من باشد راست این که من قالب بدم اون بره که آسونه اقعا دوس دارم به این موضوع فکر کنید البته من در این حد نیستم که به شما چیزی رو امر کنما دوستانه می گم اما قبل دارم آره من دوست دارم دخترم دوست هایی داشته باشه ولی من بهترین باشم بین ان دست ها براش من بهترین دوستش باشم نه تنها دوستش اما راتش به دلایلی من هم دوست داشتم مدرسه نمی رفتم راستش فکر می کنم مدرسه وقت تلف کردنه خوبه یه سال هایی رو برای راه افتادن آدم به غیر خدشو دیدن بره مدرسه اما دیگه یه سال بره دو سال نره من خودم پیش دانشگاهی رو نرفتم البته به خاطر مسائل آموزشی بودا وقت تلف کنی بود خودم درس خوندم تو خونه اما اینا برمی گرده به دخترتن خیلی ها هستند کلا نمیخاهند خیلی تتو مسائل آموزشی قوی باشند مثلا دوست داره یه چیز معمولی باشه با روابط اجتماعیه بالا البته ولی من این جوری نبودم به همین خاطر با مدرسه نرفتنه مافقم اما واقعا اگه یه روز نباشید دور از جونا دخترتون چی میشه ؟ الحمد الله مادر من هستند اما متاسفانه دور از من هستند من باید الان مفسد باشم الان دیگه چون ان ابزار اون راهنماهه نیس اما به نظر من پدر و مادر باید آروم آروم کنترل رو بدن دست خود بچه اما هیچ قت این کنترل رو صد در صد ندش ها اما در مورد این دختر یکی دوستان مثال همجنسگرایی برای بچه های نسل بعدی ما رو خوب زدن حالا همجنسگرایی نه یه چیز دیگه مشرب خوری یا هچی من نمیدنم اگر بچم رو ببینم که در حال کاری باشه که من خیلی نسبت بهش بیگانه ام برام منفوره چه کار می کنم اما می دونم باید فرصت داد نمیشه به جرم آفتابه دزدی کسی رو بی آبر کرد و در شهر چرخاند به جرم دوس پسری داشتن که نمیشه آقا خداییش من باشم اگر رفتار یه دفعه ای ازم بروز کنه از خونه پرتش می کنم بیرون کشتن طرف خیلیه به خداااااااااااااااا نگید دخترم احساساتیم ها نههههههه مثل این میمونه که زنتو واسه اینکه بی اجازه رفته خونه همسایه سر بزنه طلاق بدی ؟ کار خطا بده اما مجازات مجازات سختیه . . . راستی این : نقل قول:هردوی این دو نفر بهترین رشته ی بهترین دانشگاه ایران دارن تحصیل میکنن. این بهترین داشگاه و بهترین رشته ها الان کدوم رشته و کدوم دانشگاه هستن ؟ ![]()
|
|||
|
|
۵:۱۷, ۱۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۳ ۵:۲۵ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
حالا شیوه های تربیتی منو ول کنین...
بیاین بررسی کنیم ببینیم چی کار کنیم که نوجوون ما دوست پسر نخواد... اصلاً چی میشه که میخواد... اولین دلیلش نیاز جنسیه... یعنی دختر به سن بلوغ میرسه و از کودکی به خانمی پا میذاره... تغییر چهره میده، تغییر اندام میده و در نهایت تغییر رفتار میده... اما محدودیت هاش هم بیشتر میشه... بلاخره در ذاتش وجود داره زیبایی نمایی... اما بعد از این که از جهاتی زیباتر میشه، باید بلافاصله خودش رو بیشتر بپوشونه... این دلیل اول میشه برای مخالفتش. به نظر من در همین روزها مادر باید بنشینه و با دخترش در مورد مسائل جنسی صحبت کنه... در مورد تغییرات هورمونی و اثراتی که هورمون ها روی عقل میذارن و کم کم بایکوتش میکنن... باید مادر این چیزها رو واقعی بهش نشون بده... نه این که بره مدرسه از دوستش که از توی فیلم دیده یا دوست پسرش بهش گفته "اینقدر خوبه" بشنوه... باید یه مادر هم از لحاظ علمی و هم از لحاظ دینی و احکام دینی این مسائل رو به دخترش آموزش بده... (به شدت معتقدم برای پسر هم باید چنین کاری بشه) مادر باید به دخترش بگه که چه خطراتی تهدیدش میکنه... باید بهش گوشزد کنه که اگه تحت هر شرایطی از عقلش استفاده کنه ضرر نمیکنه... علی الخصوص توی این روزها که عقل خیلی به عقب رانده میشه و احساسات جاش رو میگیره... باید تمام داستانهایی رو که میدونه به نابودی دختر انجامیده رو بهش بگه... همین داستان رو هم تعریف کنه... چه اشکالی داره؟ بگه که بعضیها این چیزها رو برنمی تابند... بگه که هر کاری عاقبتی داره... نمیشه جو بکاری و برنج برداشت کنی... اینجا باید یه مادر خودش حجاب داشته باشه که بتونه به دخترش فلسفه حجاب رو بگه... مادری که خودش رعایت نکنه، توقع داره دخترش پاک بمونه؟ زهی خیال باطل... یا به قول جاهلا زپلشک... ![]() این به نظرم اولین کاریه که یه مادر باید انجام بده... قبل از این که بخواد بچه دار بشه، باید سعی کنه به یه الگوی خوب واسه بچه اش تبدیل بشه... باید بچه ببینه حجاب مادر مانع از فعالیت هاش نشده و مامانش چیزی از مامانای بی حچاب کم نداره... باید بدونه حجاب واسه حفظ خودشه از دست پسرهایی که قادر به کنترل خودشون نیستن... منظورم پسرها توی همون سنینه... شاید بردن دختر خانم به مهمانیهایی که بتونه کمی تغییرات و زیبایی هاش رو نشون بده و یا حتی فراهم کردن این بستر توی محیط خونه بدون پسر جوان از عطشش برای نشون دادن زیباییهاش کم کنه... حالا ان شاء الله ادامه میدیم... بازم از زهرا خانوم تمنا میکنم کمک کنن ما رو تو این راه... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نکاتی درباره ی دعاوی خانوادگی | vakilara | 0 | 959 |