|
معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه
|
|
۱۴:۴۷, ۱۲/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۰ ۱۶:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
به لطف الهی پیش بینی ها در مورد موفقیت و استقبال از تالار محقق شد و تلاشهای گروه بیداری اندیشه و سایر دوستان در اشاعه حق و ایجاد بینش حقیقت طلب به ثمر نشست. تعداد کاربران و مطالب به شدت در حال افزایش است و مدیران ارشد تالار زمان کافی برای نظارت بر همه مطالب را ندارند.از این رو برای جلوگیری از بی نظمی و بروز مشکلات ، تیم نظارت تالار را گسترش دادیم.البته بعضی دوستان هنوز پاسخ قطعی نداند و شاید نمی خواهند در این امر مهم ما را یاری کنند ![]() اما 5 نفر از عزیزان که جدیدا ناظر بخش شده اند را خدمتتون معرفی می کنم: guided mohamad مسافر oO DaViD Oo Ramin_Ghn برای این 5 عزیز آرزوی موفقیت و تایید الهی را دارم. سایر ناظرین تالار هم که ELENOR و zohur12.ir و احیاء هستند که جا داره همینجا از این عزیزان هم تشکر کنم |
|||
|
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۸, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
|
اولاً ممنون از همه دوستانی که تا اینجا تبریک گفتن و یا از این به بعد تبریک میگن بابت سبز شدن ما...
ثانیاً این که من اومدم اسمم رو عوض کنم، دیدم همه گیج میشن... اگه این موضوع اسم ما واسه کسی مبهمه، همون مامان زهرا خانم که توی آواتارم گذاشتم، فکر میکنم بهترین راه برای نام بردن از منه... چه کسی بهتر از دخترم که من بهش افتخار کنم؟ ![]() mo دو حرف اول فامیلی منه و ze هم دو حرف اول اسم منه... متولد 1984 هم هستم... پس میشه moze84... ثالثاً هم من اگه از پستی خوشم بیاد اعتبار میدم... از همین تریبون هم اعلام میکنم که من کلاً از همه ممنونم بابت همه چیز... تشکر تشکر تشکر... اما دکمه تشکر واسه چی آخه؟؟؟ ![]() در پایان هم از مدیران سایت تشکر میکنم که این فرصت رو در اختیار من قرار دادن. الهی روزی همه دوستداران بشه...
|
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۴۷, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
|
تبریک میگم به بزرگواران ناظر و مدیر..
ان شاءالله توفیق خدمت به حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو برای همهی عمر به همراه داشته باشید.. |
|||
|
|
۱۶:۵۰, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
|
ان شاء الله در تمام مسئولیت های زندگی به ویژه مسئولیت شیعه بودن که همون مسئولیت انتظار و ... هست موفق و پیروز باشید!
|
|||
|
|
۱۷:۲۳, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
(۱۵/خرداد/۹۳ ۱۵:۱۳)Mahdy2021 نوشته است: سلام سلام تبریک میگم. ان شاءالله به مقامات معنویتان اضافه شود. من الله توفیق
|
|||
|
|
۱۸:۳۲, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #156
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
بنده نیز ب نوبه خودم به مدیر و ناظران جدید تالار تبریک میگم و امیدوارم زین پس شاهد پویایی هر چه بیشتر در تالار و کاربران محترم باشیم. یا علی علیه السلام مدد است. |
|||
|
|
۱۸:۵۷, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #157
|
|||
|
|||
|
مدیر کل جدید تالار Admirer ناظر جدید تالار moze84 و البته Agha sayyed هم به جمع ناظرین برگشتن بنده هم خدمت تک تک این دوستان تبریک میگم ![]() حالا ک این رنگ قشنگ خورده رو نام کاربریتون، امیدوارم ارسالاتون مثل قبل پررنگ بمونه ... . . . موفق باشید و حقگرا
|
|||
|
|
۱۹:۲۷, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #158
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با سلام و عرض ادب منم به هر سه عزیز تبریک میگم. مخصوصاً خوشحال شدم aghasayyed گرامی دوباره به جمع ناظران برگشتند. موفق باشید.
|
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۱۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
(۱۵/خرداد/۹۳ ۱۵:۱۳)Mahdy2021 نوشته است: سلام بسم الله با عرض سلام به هر سه بزرگوار تبریک عرض میکنم... ان شاء الله سلامت و عاقبت بخیر باشید... اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۱۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #160
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم ضمن تشکر از عزیزانی که نسبت به بنده ابراز لطف و محبت داشتند، امیدوارم که همگی در راه خود سازی خود و جامعه خود تلاش و کوشش بسیار نماییم. موفق باشید و خدایی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,375 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 320 | 183,323 |
۲۰/بهمن/۹۶ ۱۹:۲۰ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 262,773 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,025 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,319 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,928 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,554 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|