|
داعش: مرجع اصلی تمامی اخبار
|
|
۱۱:۵۷, ۱۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۳ ۱۰:۵۶ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
گروه تروريستي داعش، بخش شمالي شهر سامراء را به تصرف خود درآورد / به گزارش "آناتولي"، تروريستهاي داعش همچنين بر روستاهاي "البلديه" و "الجامعه" سيطره پيدا كردند
نسیم به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری عراقی «الاخباریة»، از ساعت 4 بامداد امروز، شهر سامرا شاهد درگیری مسلحانه تروریستهای گروه موسوم به «دولت اسلامی عراق و شام»(داعش) با نیروهای امنیتی است. به نظر می رسد که تروریستها قصد داشتند به مرقد امامان عسگری حمله کنند که تاکنون موفق نشدهاند و نیروهای امنیتی این حمله تروریستی را خنثی کردهاند. یک مقام آگاه امنیتی عراق در اینباره گفت که درگیریهای مسلحانهای که میان افراد مسلح و نیروهای امنیتی عراق در شهر سامرا از صبح امروز روی داد تاکنون به کشته شدن 51 نیروی ارتش و پلیس در سامرا منجر شده است و درگیریها تا زمان تنظیم این خبر همچنان ادامه دارد. برخی منابع اعلام میکنند که افراد مسلح ساختمانهای دولتی در این شهر را به کنترل خود درآوردهاند. ---------------- 93/03/20 شخص «ملک عبدالله» دستور اشغال سامرا و موصل را صادر کرد پایگاه خبری «عراق القانون» به نقل از منابع آگاه بلندپایه نوشت که حمله تروریستی داعش به موصل و پیش از آن به سامرا کاملا تحت نظارت و به دستور ریاض صورت گرفته است. بر اساس این گزارش سرکده داعش با پادشاه عربستان اخیرا دیداری داشته و ماموریت اشغال استانهای سنینشین و تبدیل آنها به امارتهای تکفیری تحت نظارت ریاض و دوحه را پذیرفته است ---------------- [b]93/03/21 تکریت هم سقوط کرد پس از اشغال موصل توسط داعش،شهر تکریت واقع در 140 کیلومتری بغداد هم به تصرف کامل این گروه تروریستی درامد [/i] |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۴, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
(۲۲/خرداد/۹۳ ۱۷:۰۷)bidel نوشته است: سرکوفت می خورن اما باز هم خدایی دارن و می گن سکه دو روی داره دو گروهن گروه اول نادان و احمقند به این گروه میگیم امیدوار بود آدمى به خیر کسان, مرا به خیر تو امید نیست، شر مرسان!!! گروه دوم خبیث و مزدورند به این گروه هم میگیم همون کاری که با گروهک رجوی و فرقان کردیم با شما می کنیم |
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لوليک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۹:۲۴, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
نقل قول:ببخشید اما من هم طبق عقایدم الویت هایی دارم. برای من داعش و نجف مهمتر از ژنو و اشتونه واگرنه در مورد ژنو که هیچ وقت دستمون رو از گلوی دلواپس ها بر نمی داریم. فقط خواستم بگم در این شرایط اتحاد لازمه اما انگاری برخی دوست دارن تکرو باشن باشه من شر نمی رسونم ما شر نمی رسونیم می خوام ببینم بدون سربازان گهواره ی شر رسان چه غلطی خواهد شد |
|||
|
۲۰:۰۱, ۲۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۳ ۲۱:۵۲ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
(۲۲/خرداد/۹۳ ۱۹:۲۴)bidel نوشته است: ببخشید اما من هم طبق عقایدم الویت هایی دارم. همیشه دوست داشتم نقطه اشتراک بین افرادی که به ما میگن دجالیه رو با افرادی که ساندیس خور میگن بفهمم |
|||
|
۲۰:۰۴, ۲۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۳ ۲۰:۰۵ توسط Mahdii313.)
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
وبسایت روزنامه تایمز مدعی شده،ایران 150 کماندو ویژه ملقب به "صابرین" را برای کمک به ارتش عراق راهی بغداد کرده است منابع غیر رسمی پیش ازین گزارش داده بودند قاسم سلیمانی در بغداد است و شخصا از ایست های بازرسی و امادگی دفاعی نیروهای عراقی بازدید میکند Iran will intervene if ISIS causes threat 2 Samarra Karbalaa promised B.G Qassem Soleimani head of IRGC Qods Brigade to Iraq-i Leaders Elijah J Magnier خبرنگار حاضر در عراق (در توییتر) گزارش داده است،فرمانده سپاه قدس ایران به رهبران عراقی گفته : درصورت تهديد سامرا و کربلا مداخله خواهيم کرد. ![]() |
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
(۲۲/خرداد/۹۳ ۲۰:۰۴)Mahdii313 نوشته است: دروغه چنین چیزی نیست میخوان شکست های خودشون رو توجیه کنند اگر ایران بخواد کاری بکنه علنی انجام میده چنین دروغی رو در مورد جیش العدل هم گفته بودند |
|||
|
|
۲۱:۲۶, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
نقل قول:من ساندیس خور ها رو به چشم دیدم. یاد داستان سگ ولگرد هم افتادم من به هیچ کس هیچ چیزی نمی گم. نمی خوام بحث دلواپس ها رو هم بکشم وسط. چون یه جریان کاملا استثنایه. سردمداران این این جریان با پیروانش زمین تا آسمون فرق دارن و نظرش واقعی شون صد و هشتاد درجه با رهروان این جریان فرق داره اینجا بحث رو باز نمی کنم( حرف زیاده و به تاپیک ربط نداره و از طرفی ناظران حتما حذف می کنن ) |
|||
|
|
۲۱:۵۳, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
بزرگواران خواهش میکنم اخبار موثق و دارای منبع معتبر خبری رو قرار بدید و لطفاً از شنیدهها،یا از صفحات فیسبوک نقل خبر نفرمائید...
|
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۲۳/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۳ ۱۶:۱۱ توسط Mahdii313.)
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
فوری/ آیت الله سیستانی مرجع عالی شیعیان در عراق علیه داعش اعلام جهاد کرد
نماينده آيتالله سيستانی در کربلا: برآوردن نياز نيروی امنيتی عراق در جنگ با داعش واجب کفايي است منابع محلی گزارش میکنند،مساجد شیعیان در بغداد از بلندگوها اعلام میکنن مردم با مراجعه به مساجد مسلح شوند تا از بغداد دفاع کنند [b]لبیک عراقی ها به حکم جهاد
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۲۳/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۳ ۱۷:۱۸ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
ای کاش یکی هم برای مقابله با آمریکا حکم جهاد میداد ...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 0l98tkrral2rjvoow7il.jpg]](http://8pic.ir/images/0l98tkrral2rjvoow7il.jpg)

![[تصویر: 610764_176.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1393/3/23/610764_176.jpg)
![[تصویر: 610762_548.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1393/3/23/610762_548.jpg)
![[تصویر: 610769_722.jpg]](http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1393/3/23/610769_722.jpg)