کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیان ایده ها (کسب و کار حلال)
۸:۴۷, ۶/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۳ ۹:۰۹ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
وقتتون بخیر

در ادامه ی صحبت های اینجا :
همه ی ما کما بیش توی زندگیمون به مواردی برخورد کردیم که نیاز چیزی رو احساس کردیم و باخودمون گفتیم "کاش"... میگن هر"کاش" گفتنی یه فرصت میتونه باشه...

اما قصد و هدف اصلی من از بیان این مباحث چیه؟
از وقتی سرکار میرم و به خصوص توی چند ماه اخیر توی زندگی دوستام و اطرافیان دقت کردم.
چندین نفر رو میشناسم که اگه یه کار پاره وقت کوچیک داشته باشند زندگیشون از حالت بسیار نامساعدی که داره درمیاد. نه فقط به خاطر درآمدشون بلکه بیشتر به خاطر مشغول بودن...

اما نکته این جاست که همه ی اشخاص با این مباحث آشنا نیستند. یعنی نمیدونن که خودشون میتونن کاری رو شروع کننند. منتظرند که از سمت دیگران کاری براشون شروع بشه... با وجودی که بعضا دارای استعدادهای ویژه هم هستند...

از این رو چندماهی هست که توی این فکر هستم... با یکی از دوستان تالار هم صحبت هایی کردم. اما مطرح کردنش به صورت عموم میتونه علاوه بر نظرات بیشتر و امکان سنجی دقیقتر دیگران رو بیشتر با این مباحث آشنا کنه...
ما مبنا رو بر عملی شدن میذاریم ان شاالله...

یه طورایی این تاپیک ، تخصصی کار آفرینی و ایده های کسب و کار حلال میشهSmile

روندی که برای این تاپیک مد نظر من هست اینه که یه ایده مطرح میشه... دوستان نظر میدن و اگه قابلیت عملی شدن داشت، دنبال عملی شدنش میریم ان شاالله...
لازم به ذکر است که ایده هیچ محدودیتی نداره. یعنی در هر حوزه ای میتونه باشه. حتی شاید به نظر خنده دار هم بیاد... اما از نظر دیگری قابلیت عملی شدن داشته باشه... چون یک بار عملی شدن ایده ی شوهر دوستم که دوستم بهش اهمیت نمیداد را دیدم...

پس دوستان اگه نظری دارند بگن تا ان شاالله با یه ایده شروع کنیم....

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، Hadith ، aakbarib ، عبدالرحمن ، أین المنتظر ، help me ، ساجد ، آسمان ابری ، m.hossein ، Havbb 110 ، Farzaneh ، soheyl68 ، SAViOR ، اولولالباب ، amirhq21 ، یاســین ، M03TAFA ، مصباح ، رضوانه ، ضحی ، حسن عزتي ، نسیم ، S.A.M ، دل خسته ، فدک زهرا ، مجید املشی ، سیمرغ ، انتصـار ، mahdy30na ، افشین
۱۵:۵۱, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
ممنون از وقتی که حرفش شده منتظر باز شدن این تاپیک هستیم بخصوص از سمت شما و امیرخان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، Ali#59 ، عبدالرحمن ، amirhq21 ، یاســین ، M03TAFA
۱۸:۱۰, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سعی کنیم ایده هایی بیشتر مد نظرمون باشه و برامون اولویت داشته باشه که موارد زیر را در بر بگیره... البته اینا به ذهن من رسیده....

- ترجیحا باعث صرفجویی در هزینه ها بشه...

- بیشتر نیاز مردم باشه

- منجر به تجمل گرایی و ... نشه... البته این منظورم نیست که با موارد تزیینی مخالفم... در حد متعادل باشه...

+ یک نکته مهم: ممکنه ایده ای که ما مطرح میکنیم قبلا انجام شده باشه و ما خبر نداشته باشیم. و دوستان بگن. به قول استادم این هم خوبه. چون نشون میده چیزی که به ذهنمون رسیده قابلیت عملی شدن داشته...Smile

ایده اول:

بیشتر مربوط به خانم هاست اما نیازه
تقریبا برای هر بار شال پوشیدن نیاز به اتو کردن هست. هر بار حداقل یک دقیقه روشن کردن اتو...

یه وسیله برای چروک نشدن شال؟؟Huh با قابلیت این که بشه توی مسافرت هم بردش...

نظرات؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، عبدالرحمن ، help me ، amirhq21 ، یاســین ، ضحی ، افشین
۶:۵۷, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
به نام خداوند دانای صبور
سلام،
نقل قول:ایده اول:

بیشتر مربوط به خانم هاست اما نیازه
تقریبا برای هر بار شال پوشیدن نیاز به اتو کردن هست. هر بار حداقل یک دقیقه روشن کردن اتو...

یه وسیله برای چروک نشدن شال؟؟[تصویر: huh.png] با قابلیت این که بشه توی مسافرت هم بردش...

نظرات؟؟؟

خب پیشنهاد بنده اینه که به صورت یه چوب لباسی پلاستیکی مستطیل شکل باشه که حالت کشسان داشته باشه و شال دورش پیچیده بشه در حالی که کمی در حال کشش قرار داره .
بعد یه جعبه مکعب مستطیل هم باشه که شال پیچیده شده داخلش قرار بگیره.
روی چوب لباسی هم چند تا زبونه باشه که به کمک اونها توی جعبه فیکس بشه.

نمیدونم چقدر گویا بود. امیدوارم قوه تصورتون قوی باشه.Smile

حالا اگه ایده شدنی هست بگید تا بعد در مورد فرایند تولید و ماده استفاده شونده و .... هم بگم که چیا میتونه باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، ضحی ، مجید املشی
۱۰:۲۱, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
سلاااااااااام

آقا من یه چی طراحی کردم (اتود کردم یعنی) ببینید چطوره عیب و ایراداشو بگیرین مخصوصا خانم هایی که شال دارن ببینن همچین چیزی کارآمد هست واسشون یا نه

[تصویر: 57feb2.png]

توضیح:
تو این وسیله به کمک یه اهرم دو انگشتی که بالای استوانه است استوانه مرکزی لاش یکمی باز میشه بعد شما لبه شالو میزارین داخلش اهرم رو رها میکنین مثل گیره لبه شال رو میگیره بعد دو طرف استوانه رو میگیرین با دوتا دستاتون اینجوری شال ازش آویزون میشه یا مثلا ادامه شالو میذارین رو تخت بعد اون سر استوانه که اهرم داره رو میچرخونین اونیکی دستتون ثابت باشه اینجوری استوانه شالو تو خودش جمع میکنه یه صدای خر خر باحالیم میده Big Grin

بعد که جمع شد میذارینش تو ساکتون و میرین مسافرت هم کم جاست هم شالتون چروک نمیشه (ان شا الله)

یا میشه براش یه سری کیف استوانه ای که یه قسمتش پلاستیک شفاف باشه هم دوخت که بفهمین کدوم شالتون تو کدوم استوانه است .

[تصویر: 4.png]

البته تا جایی که به فکرم رسید سعی کردم هزینه ساختشو بیارم پایین و سادش کنم در عین حال یه چیزی باشه که هم کار آمد باشه هم جذابیت خودشو داشته باشه که فروش بره

منتظر نظراتتون هستم بگین تا بهترش کنیم که حد اقل بشه یه طرح قابل قبول دوستان بی زحمت بی رو درواسی همه ایراداشو بگین حتی اگه قراره کلیتش بره زیر سوال
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، soheyl68 ، amirhq21 ، Ali#59 ، Tolou ، رضوانه ، help me ، ضحی ، مجید املشی ، السا ، mahyamatin ، Aryha
۱۴:۴۸, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
به نام خداوند توانا
سلام
ایده جالب و خلاقانه ای هست.
شوخی: می شهبه عنوان دَمبِل هم استفاده کردSmile

1-فرایند ساخت برای دستگیره هایی که شکاف رو باز و بسته میکنن، یه کم باعث پیچیدگی میشه و تعداد قطعات رو هم زیاد میکنه.

2-بد نیست یه کارش کنیم تا بعد از پیچیدن به راحتی و مثلا به طور ناخاسته شال باز نشه.

کلا چیز خوبی هست. (بنده حقیر که پسندیدم)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، یاســین ، Tolou ، ضحی
۱۴:۵۵, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
(۷/تیر/۹۳ ۱۰:۲۱)Mosi34 نوشته است:  
سلاااااااااام

آقا من یه چی طراحی کردم (اتود کردم یعنی) ببینید چطوره عیب و ایراداشو بگیرین مخصوصا خانم هایی که شال دارن ببینن همچین چیزی کارآمد هست واسشون یا نه

[تصویر: 57feb2.png]

توضیح:
تو این وسیله به کمک یه اهرم دو انگشتی که بالای استوانه است استوانه مرکزی لاش یکمی باز میشه بعد شما لبه شالو میزارین داخلش اهرم رو رها میکنین مثل گیره لبه شال رو میگیره بعد دو طرف استوانه رو میگیرین با دوتا دستاتون اینجوری شال ازش آویزون میشه یا مثلا ادامه شالو میذارین رو تخت بعد اون سر استوانه که اهرم داره رو میچرخونین اونیکی دستتون ثابت باشه اینجوری استوانه شالو تو خودش جمع میکنه یه صدای خر خر باحالیم میده Big Grin

بعد که جمع شد میذارینش تو ساکتون و میرین مسافرت هم کم جاست هم شالتون چروک نمیشه (ان شا الله)

یا میشه براش یه سری کیف استوانه ای که یه قسمتش پلاستیک شفاف باشه هم دوخت که بفهمین کدوم شالتون تو کدوم استوانه است .

[تصویر: 4.png]

البته تا جایی که به فکرم رسید سعی کردم هزینه ساختشو بیارم پایین و سادش کنم در عین حال یه چیزی باشه که هم کار آمد باشه هم جذابیت خودشو داشته باشه که فروش بره

منتظر نظراتتون هستم بگین تا بهترش کنیم که حد اقل بشه یه طرح قابل قبول دوستان بی زحمت بی رو درواسی همه ایراداشو بگین حتی اگه قراره کلیتش بره زیر سوال
جالبه.

Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21
۱۵:۰۷, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
(۷/تیر/۹۳ ۱۴:۴۸)amirhq21 نوشته است:  به نام خداوند توانا
سلام
ایده جالب و خلاقانه ای هست.
شوخی: می شهبه عنوان دَمبِل هم استفاده کردSmile

1-فرایند ساخت برای دستگیره هایی که شکاف رو باز و بسته میکنن، یه کم باعث پیچیدگی میشه و تعداد قطعات رو هم زیاد میکنه.

2-بد نیست یه کارش کنیم تا بعد از پیچیدن به راحتی و مثلا به طور ناخاسته شال باز نشه.

کلا چیز خوبی هست. (بنده حقیر که پسندیدم)

ممنون از دقت نظرتون و تیز بینیتون برای گزینه 2 میشه کاری کرد یه صفحه لوله شده از پلاستیک قابل دوخت که قسمتیش شفاف باشه به عنوان کاور میتونیم بکشیم روش که هم باز نشه هم فشار به طور مساوی به همه جای شال وارد شه که باعث چروک شدن یا رد افتادن روی شال نشه

اما برای گزینه قرمز یا همون گزینه 1 که گفتین هنوز چاره ای ندارم از دوستان میخوام اگه کسی طرح بهتری به ذهنش میخوره یا مکانیزمی میشناسه که ارزون باشه با قطعات کم و این عملکرد رو بهمون بده به بنده کمک کنن . البته خوودمم میشینم روش فکر میکنم ببینم میتونم مکانیزمشو طراحی کنم و سادش کنم یا نه بازم درخواست کمک از بچه ها دارم

کمک
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، amirhq21 ، Tolou ، ضحی ، Ali#59
۲۱:۵۴, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نظراتتون خیلی خوب بود... یعنی عالی بود..
ممنون

حالا چند تا سوال
1- این وسیله کجا نگه داشته میشه که شال رو با دست دورش بپیچیم؟
2- انتهای شال چطوری و کجا نگه داشته میشه؟
3- اگه چندتا داشته باشیم ازش کجا نگه داری میشه؟توکمد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، ضحی ، Ali#59 ، Aryha
۲۲:۰۰, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
یعنی شال الان دورش پیچیده میشه؟!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]