کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیان ایده ها (کسب و کار حلال)
۸:۴۷, ۶/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۳ ۹:۰۹ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
وقتتون بخیر

در ادامه ی صحبت های اینجا :
همه ی ما کما بیش توی زندگیمون به مواردی برخورد کردیم که نیاز چیزی رو احساس کردیم و باخودمون گفتیم "کاش"... میگن هر"کاش" گفتنی یه فرصت میتونه باشه...

اما قصد و هدف اصلی من از بیان این مباحث چیه؟
از وقتی سرکار میرم و به خصوص توی چند ماه اخیر توی زندگی دوستام و اطرافیان دقت کردم.
چندین نفر رو میشناسم که اگه یه کار پاره وقت کوچیک داشته باشند زندگیشون از حالت بسیار نامساعدی که داره درمیاد. نه فقط به خاطر درآمدشون بلکه بیشتر به خاطر مشغول بودن...

اما نکته این جاست که همه ی اشخاص با این مباحث آشنا نیستند. یعنی نمیدونن که خودشون میتونن کاری رو شروع کننند. منتظرند که از سمت دیگران کاری براشون شروع بشه... با وجودی که بعضا دارای استعدادهای ویژه هم هستند...

از این رو چندماهی هست که توی این فکر هستم... با یکی از دوستان تالار هم صحبت هایی کردم. اما مطرح کردنش به صورت عموم میتونه علاوه بر نظرات بیشتر و امکان سنجی دقیقتر دیگران رو بیشتر با این مباحث آشنا کنه...
ما مبنا رو بر عملی شدن میذاریم ان شاالله...

یه طورایی این تاپیک ، تخصصی کار آفرینی و ایده های کسب و کار حلال میشهSmile

روندی که برای این تاپیک مد نظر من هست اینه که یه ایده مطرح میشه... دوستان نظر میدن و اگه قابلیت عملی شدن داشت، دنبال عملی شدنش میریم ان شاالله...
لازم به ذکر است که ایده هیچ محدودیتی نداره. یعنی در هر حوزه ای میتونه باشه. حتی شاید به نظر خنده دار هم بیاد... اما از نظر دیگری قابلیت عملی شدن داشته باشه... چون یک بار عملی شدن ایده ی شوهر دوستم که دوستم بهش اهمیت نمیداد را دیدم...

پس دوستان اگه نظری دارند بگن تا ان شاالله با یه ایده شروع کنیم....
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، Hadith ، aakbarib ، عبدالرحمن ، أین المنتظر ، help me ، ساجد ، آسمان ابری ، m.hossein ، Havbb 110 ، Farzaneh ، soheyl68 ، SAViOR ، اولولالباب ، amirhq21 ، یاســین ، M03TAFA ، مصباح ، رضوانه ، ضحی ، حسن عزتي ، نسیم ، S.A.M ، دل خسته ، فدک زهرا ، مجید املشی ، سیمرغ ، انتصـار ، mahdy30na ، افشین

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۳۶, ۸/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۳ ۲:۳۹ توسط M03TAFA.)
شماره ارسال: #11
آواتار
(۷/تیر/۹۳ ۲۱:۵۴)طلــوع نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

نظراتتون خیلی خوب بود... یعنی عالی بود..
ممنون

حالا چند تا سوال
1- این وسیله کجا نگه داشته میشه که شال رو با دست دورش بپیچیم؟
2- انتهای شال چطوری و کجا نگه داشته میشه؟
3- اگه چندتا داشته باشیم ازش کجا نگه داری میشه؟توکمد؟

1- این وسیله بین دوتا دستتون میگیرین و مثل باز کردن درب مربا با یه دست ثابت و با یه دست دیگه اونقدر میپیچونین تا شال دورش جمع شه یعنی از اون قسمتی که هسته مرکزی با دیواره برخورد کرده و قرمزه قابلیت حرکت کردن داره میپیجه

2 - یه سر شال میره وسط اون هسته مرکزی و مثل گیره سفت میشه شال که کامل بسته شد یه کاور میاد روش و مانع از ابز شدن شال میشه

3 - این وسیله میتونه تو سفر شال رو دور خودش بپیچه و خیلی راحت و کم جا بره ته ساک مسافرتی یا کنار ساک و چون کاور داره شال کاملا محافظت میشه

(۷/تیر/۹۳ ۲۲:۰۰)رضوانه نوشته است:  یعنی شال الان دورش پیچیده میشه؟!

بله بله دورش پیچیده میشه من چون دیدم خیلی از خانمها به خاطر اینکه لباسها و مخصوصا شال هم اتوش خراب نشه و هم جای کمتری بگیره همه رو لول میکنن این ایده به ذهنم خورد چون معمولا شال که لول میشه تو ساک له میشه و چون جونی نداره باز چروک میوفته روش حالا با این وسیله کوچولو موچولو و جمع و جور شال میتونه قوای خودشو تو ساک حفظ کنه و همچنین جای خیلی زیادی رو نگیره

انشالله البته Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، Tolou ، amirhq21 ، ضحی
۴:۳۵, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
خیلی وسیله جالبیه
احسنت به این اندیشه پویاSmile
در مورد مقنعه چطور؟
چون شال خب صافه٬ موقع پیچوندن مشکلی پیش نمیاد ولی مقنعه که صاف نیست....من یکی از مشکلاتم ت
مقنعست! هر مدلی بذاری توی کیف٬ بازم چروکه!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، ضحی ، amirhq21 ، M03TAFA
۶:۰۰, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
بســـم الله

سلام خدمت همه دوستان

به نظرم این طرح یک ایراد داره

اول اول قرار دادن شال توی دستگاه به نظرم یکم سخته
اینکه صاف و یه دست بذاریش

بازم نمیدونم
ولی در کل خیلی جالب بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21 ، M03TAFA ، Tolou
۱۰:۱۳, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
به علاوه مشکلی که در پست قبلی گفته شد یه مشکل هم حجمشه...
اگه این دو تا مشکل رو رفع کنید،طرح جالبیه و میتونه عملی بشه.

با توجه به این که هزینه زیادی هم ساختش نمیخواد،در نتیجه قیمتش هم پایین میاد وقتی قیمتش پایین باشه فکر میکنم اغلب خانومها یک بار خریدنش رو امتحان کنند Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21 ، Tolou
۱۱:۵۷, ۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
(۸/تیر/۹۳ ۴:۳۵)رضوانه نوشته است:  خیلی وسیله جالبیه
احسنت به این اندیشه پویاSmile
در مورد مقنعه چطور؟
چون شال خب صافه٬ موقع پیچوندن مشکلی پیش نمیاد ولی مقنعه که صاف نیست....من یکی از مشکلاتم ت
مقنعست! هر مدلی بذاری توی کیف٬ بازم چروکه!
رضوانه خانم واقعیتش من نه خواهر دارم نه دختری تو اطرافیانم هست خیلی با مغنعه و شکلش و نوع دوختش و درد سرهاش آشنا نیستم فقط یه دانه مامان دارم که چادر مشکی و روسری سر میکنه گاهی هم چادر مشکی و شال خاله هامم همشون شال و روسری میندازن .

دیگه انیکی در حد توانایی های من نیست ولی چشم میرم مقنعه رو هم بررسی میکنم

---
ضحی خانم/آقا

این یه موردو منم نمیدونم باید نمونه شو بسازیم یه شال بذاریم توش ببینیم میشه یا نه اینجا دیگه باید عملی شه

علی جان

حجمش واقعیت هنوز معلوم نیست که داری قضاوت میکنی به این شکل نگاه نکن این شکل در حد یه اتوده از نوع مکانیسمش
البته قبول دارم خیلی تو مراحل بعدی مشکل سر راهش میوفته که یکیشش حجمه و یکی از بزرگترین مشکلاتش به نظر من اینه که توجیح اقتصادی نداره به هیچ وجه چون خوب مسلما هرکی بلد باشه واسه چروک نشدن شالو لوله کنه دیگه نیازی به این دستگاه نداره . اما خوب وظیفه ما این بود که دستوری که بهمون داده شده رو اطاعت کنیم . Big Grin

حالا طرح های دیگه رو هم امتحان میکنیم ببینیم چی میشه فقط من تا فردا شب نمیتونم کاری بکنم چون افتادم توی امتحانات اما چشم سرم که خلوت شد چند تا طرح دیگه رو هم میزنم ببینیم چی میشه Wink

بابا شما هم بیاید وسط میدون هرکی چیزی به ذهنش میرسه بیان کنه با قلم رو کاغذ بگه یا توضیحش بده من براتون اینجوریش میکنم . ناسلامتی تاپیک مال همه است هااا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، رضوانه ، ضحی ، Ali#59 ، amirhq21 ، Tolou
۲۱:۴۸, ۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
نماز و روزه هاتون قبول باشه

نقل قول: این وسیله بین دوتا دستتون میگیرین و مثل باز کردن درب مربا با یه دست ثابت و با یه دست دیگه اونقدر میپیچونین تا شال دورش جمع شه یعنی از اون قسمتی که هسته مرکزی با دیواره برخورد کرده و قرمزه قابلیت حرکت کردن داره میپیجه
انگار اینطوری یه کم سخته
چطوری با یه دست دیگه شال رو بپیچیم که شال صاف پیچیده بشه؟

فکر میکنم بیشتر برای مسافرت خوب هست یا یه زمانی که میخای شالتو یه جایی ببری...
در کل قابلیت عملی شدنش زیاد هستSmile

اون قسمت قرمز رنگ رو اگ مثل یه گیره که بیاد بیرون و با پیچوندنش شال هم پیچیده بشه درست کنیم خوبه بعدش که عملیات پیچاندن تتموم شدبا فشار دادن بره داخل جایی که براش تعبیه شده. یعنی بیرون تر از صفحه دایره ای سفید نباشه...

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، ساجد ، amirhq21 ، Ali#59 ، یاســین
۱:۰۳, ۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
اقا من بررسی کردم دیدم این طرح تو بازار جواب نمیده . شرمنده دوستانم شدم خیلی وقته اینجا پست نذاشتم یکم درگیر کارای پایان نامه امم خیلی وقت ازاد نداشتم .

اقایون و خانومای محترم بیاین یکم اینجارو شلوغ کنیم .

یکی از چیزایی که خوب فروش میره وسایل اشپزخونس که کار خانم هارو راحت تر میکنه تو آشپزخونه یه چیزی هست به نام تخته گوشت که معمولا روش هرچیزی رو خورد میکنن مخصوصا گوشت حالا یه سری چیزا بعد از خورد شدن نیاز به شستشو دارن . چه بهتره که تخت گوشتی داشته باشیم که بتونیم بعد از خورد کردن گوشت همون تخته رو ببریم زیر آب و گوشتامونو توی تخته ابکشی کنیم اینجوری هم تو وقت و انرژی صرفه جویی میشه هم تو ظرف کثیف نکردن و خانما میدونن منظورم از ظرف کثیف کمتر چیه .

خوب شروع کنیم هرکی یه ایده ای بذاره اینجا ببینیم چند مرده حلاجیم کسایی هم که دوست داشته باشن با من تو پیام خصوصی در ارتباط باشن تا طرحشونو براشون ارائه کنم (سه بعدی کردن یا اتود زدن و هرچی ) بچه های حرفه ایم که دیگه استاد ما حساب میشن

خوب ببینیم تخته گوشت قابل شستشوی ما چند تا طراح جذب میکنه هرکی پایست بسم الله

قابلیت های مورد نیاز :
1. تخته گوشت باشد
2. کاری کنیم که بدون ریختن گوشت تو سینک اشپز خونه بشه خیلی راحت گوشتو اون تو ابکشی کرد و شست

HeartHeartHeartHeartHeart دوستون دارم . شاد باشین HeartHeartHeartHeartHeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21 ، حسنیه ، Tolou ، 135 ، یاســین
۸:۳۰, ۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
به نام خداوند دانای توانا
سلام،

اینکه ظرف ما پشتش تخت باشه به عنوان تخته گوشت استفاده بشه و داخلش هم گودی کمی داشته باشه برای شستشوی گوشت کارمونو را میندازه یا نه؟

[تصویر: %D8%B8%D8%B1%D9%81_%DA%86%D9%88%D8%A8%DB%8C.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، 135 ، یاســین
۴:۰۳, ۱۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
سلاااام برادر خوش اومدی به این تاپیک

ایدت خیلی قشنگه میدونی یه چیز خاصی توشه . تا حالا به ذهنم نرسیده بود پشت و روی یه جسم میتونه کارآمد و مفید باشه اونم تو تخته گوشت . خیلی حرفه ای خیلی خوب

منتها یه مساله حل نشده کوچولو داره برو باش سروکله بزن ببین میتونی با خلاقیتت این چالشو هم جواب بدی ؟

تنها چیزی که هست اینه که ما اگه پشتش گوشت خورد کنیم چه تدبیری برای کثیف نشدن و اینجور چیزاش داری . میدونی . منظورم اینه که خوب خورد کردن گوشت معمولا درز هایی روی چوپ و پلاستیک ایجاد میکنه بعد اون درز ها محل میکروب میشن که این یکی از چالشای خود تخته گوشته اما تو اونو گذاشتی پشت ظرف و گاهی شاید اون تخته گوشتو بذاریم زمین روی اپن روی سینک یا هرجای دیگه . حالا باید چیکار کنیم که بهداشتی بمونه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، یاســین ، Tolou
۸:۴۱, ۱۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام به دوستان خلاق
بنده به عنوان یک مصرف کننده نظر میدم

نمیشه از سر و ته ظرف استفاده کرد،چون وقتی پتشش خورد میکنیم به هر حال باید برگردونیم پس یه ظرف دیگه میخوایم که اونا رو بریزیم توش،نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه.از طرفی زیر ظرف کثیف شده و باید اب کشیده شه،یا باید بزاریم خشک شه که از پشتش استفاده کنیم،یا خیس خیس بزاریم رو کابینت،یا با دسمال خشک کنیم که مسلما این کارا سختره

کلا این کار رو تخته گوشت خورد میشه،بعد همون موقع میندازیم تو ابکش،همونجا میشوریم و میزاریم ابش بره که بتونیم بسته بدنی کنیم.
نهایت یه تخته و یه ابکش لازمه.

اما اگه بتونید یه چیزی اختراع کنید که گرد و خاک رو وسیله ها نشینه خودم همه رو براتون میفروشم.
همه خانوما خیلی میگن،تقریبا هر دو روز یبار باید گرد گیری کرد،سابق در این حد نبود.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]