|
قتل خانوادگی ناموسی:چه باید کرد؟!
|
|
۲۰:۳۳, ۸/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۳ ۲۱:۱۳ توسط Eve.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ﭘﺪﺭﯼ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﺩﺧﺘﺮ ۱۸ ﺳﺎﻟﻪﺍﺵ ﺭﺍ ﺳﺮ ﺑﺮﯾﺪ
ع.ن ﺩﺧﺘﺮ ﺩﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻧﯽ ۱۸ﺳﺎﻟﻪ، ﺍﻫﻞ ﺷﻬﺮﮎ ﺣﺴﻦﺁﺑﺎﺩ ﮐﻨﮕﺎﻭﺭ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﺑﻪﺩﻟﯿﻞ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮ ﺗﻮﺳﻂ ﭘﺪﺭ ﺧﻮﺩ ﺳﺮ ﺑﺮﯾﺪﻩ ﺷﺪ. ﻫﺮﺍﻧﺎ، ﻭﺏﺳﺎﯾﺖ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﻓﻌﺎﻻﻥ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﺸﺮ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ، ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﺍﯾﻦ ﻗﺘﻞ ﺭﻭﺯ ﺷﻨﺒﻪ ﺳﻮﻡ ﺧﺮﺩﺍﺩﻣﺎﻩ ﺟﺎﺭﯼ ﺭﺥ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﺟﺴﺪ ع.ن ﮐﻪ ﺩﺭ ﮐﻼﺱ ﺩﻭﻡ ﺩﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻥ ﺑﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﻮﺩ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻃﯽ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﺩﺭ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﻋﺼﺮ ﺭﻭﺯ ﯾﮏﺷﻨﺒﻪ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﺧﺮﺩﺍﺩﻣﺎﻩ ﺑﻪ ﺧﺎﮎ ﺳﭙﺮﺩﻩ ﺷﺪ . ﭘﺪﺭ ﻭﯼ ﻫﻢﺍﮐﻨﻮﻥ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺩﺍﺷﺖ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎﯼ ﺍﻧﺘﻈﺎﻣﯽ ﺍﺳﺖ. ﯾﮏ ﻣﻨﺒﻊ ﺁﮔﺎﻩ ﺑﻪ ﻫﺮﺍﻧﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﭘﺪﺭ ع ﯾﮏ ﻣﺴﺎﻓﺮﮐﺶ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺷﻬﺮ ﺗﺎ ﺭﻭﺳﺘﺎﻫﺎﯼ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﻣﺴﺎﻓﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺟﺎﺑﻪﺟﺎ ﻣﯽﮐﺮﺩ ﻭ ﻣﻌﺘﺎﺩ ﻫﻢ ﻧﺒﻮﺩ. ﺑﻪﮔﻔﺘﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﺒﻊ ﺁﮔﺎﻩ، ﺍﯾﻦ ﭘﺪﺭ ﺗﻬﺪﯾﺪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﺩﺍﺷﺖ، ﺩﺧﺘﺮ ﺩﯾﮕﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺭﺳﺎﻧﺪ. ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻧﯿﺰ ﺩﺭ ﮔﺰﺍﺭﺷﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﻦﺑﺎﺭﻩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﺑﻪﻫﻨﮕﺎﻡ ﻣﺮﮒ ﺭﻭﺳﺮﯼﺍﯼ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﺩﻭﺭ ﮔﺮﺩﻥ ﺍﯾﻦ ﺩﺧﺘﺮ ﺟﻮﺍﻥ ﭘﯿﭽﯿﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽﺩﺍﺩ ﭘﺪﺭ ﻭﯼ ﺣﺘﯽ ﻗﺼﺪ ﺧﻔﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﺁﺛﺎﺭ ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﺑﺮ ﺑﺪﻥ ﻭﯼ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺷﺖ. ﭘﺪﺭ ع.ن ﮔﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ : « ﺷﻨﺒﻪ ﺑﻮﺩ، ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﮐﺎﺭﻫﺎﯼ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ . ﺧﺒﺮﺩﺍﺭ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﮐﻪ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﻧﯿﺰ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﺶ ﻭ ﭼﻨﺪ ﭘﺴﺮ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ . ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ ﻭ ﻓﺸﺎﺭﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﻧﯿﺰ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪ ﺗﺎ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻭ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺩﻫﻢ . ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮ ﺿﺮﺑﺎﺕ ﻣﺘﻌﺪﺩﯼ ﺑﻪ ﺑﺪﻧﺶ ﺯﺩﻡ. ﻗﺼﺪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺑﺎ ﺭﻭﺳﺮﯼﺍﯼ ﮐﻪ ﺩﻭﺭ ﮔﺮﺩﻧﺶ ﭘﯿﭽﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﺧﻔﻪﺍﺵ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﺿﺮﺑﻪ ﭼﺎﻗﻮ ﺟﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩ .» ﺍﯾﻦ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﺩﺭﺳﺖ ﭘﻨﺞ ﺭﻭﺯ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻗﺘﻞ ﺩﻭ ﺩﺧﺘﺮ ﺟﻮﺍﻥ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﭘﺪﺭﺷﺎﻥ ﺩﺭ ﺗﺮﺑﺖ ﺟﺎﻡ ﺧﺮﺍﺳﺎﻥ ﺭﺿﻮﯼ ﺭﻭﯼ ﺩﺍﺩ . ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﻧﯿﺰ ﭘﺪﺭ ﺑﺪﺑﯿﻨﯽ ﺑﻪﺩﻟﯿﻞ ﺳﻮﺀﻇﻦ، ﺩﻭ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺭﺳﺎﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩ. ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺩ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺩﺳﺘﮕﯿﺮﯼ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ «ﺁﺑﺮﻭﺭﯾﺰﯼﻫﺎ »ﯼ ﺩﺧﺘﺮﺍﻧﺶ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﺗﺎ ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﮑُﺸﺪ. ﭼﻨﺪ ﻫﻔﺘﻪ ﭘﯿﺶ ﻧﯿﺰ ﻣﺮﺩﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ع.ع ﺩﺭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺷﻬﺮﮎﻫﺎﯼ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﺍﺭﻭﻣﯿﻪ، ﺩﺧﺘﺮﺵ م ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ «ﻣﺴﺎﺋﻞ ﻧﺎﻣﻮﺳﯽ ﻭ ﺍﺧﻼﻗﯽ» ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺭﺳﺎﻧﺪ. ﻗﺘﻞ ﻧﺎﻣﻮﺳﯽ، ﺑﻪ ﺍﺭﺗﮑﺎﺏ ﺧﺸﻮﻧﺖ (ﺍﻏﻠﺐ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﻣﺮﮒ ) ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﻭ ﺯﻧﺎﻥ ﯾﮏ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺗﻮﺳﻂ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﺧﻮﯾﺸﺎﻭﻧﺪ ﺁﻧﺎﻥ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽﺷﻮﺩ . ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺎﻥ ﻭ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺁﻥﭼﻪ « ﻟﮑﻪﺩﺍﺭ ﺷﺪﻥ ﺷﺮﺍﻓﺖ ﻭ ﺁﺑﺮﻭﯼ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ» ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ ﻣﯽﺷﻮﺩ، ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﺎﺯﺍﺕ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ. ﮐﺮﺩﺳﺘﺎﻥ، ﺧﻮﺯﺳﺘﺎﻥ، ﺁﺫﺭﺑﺎﯾﺠﺎﻥ، ﺍﯾﻼﻡ، ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﺳﯿﺴﺘﺎﻥ ﻭ ﺑﻠﻮﭼﺴﺘﺎﻥ، ﻟﺮﺳﺘﺎﻥ، ﻫﻤﺪﺍﻥ، ﻓﺎﺭﺱ ﻭ ﺧﺮﺍﺳﺎﻥ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺍﺳﺘﺎﻥﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﻗﺘﻞﻫﺎﯼ ﻧﺎﻣﻮﺳﯽ ﺩﺭ ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺥ ﻣﯽﺩﻫﺪ. ﻣﻨﺒﻊ: ﺭﺍﺩﯾﻮ ﺯﻣﺎﻧه بارها و بارها ازین خبر ها شنیدیم....بارها و بارها دیدیم مردم با دیدن اینا به اسلام توهین میکنند انگار اینکار مورد تاییده...چه باید کرد؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۸, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #141
|
|||
|
|||
|
درباره ی تکنولوژی یک تجربه از خودم رو بگم.
من از سوم-چهارم ابتدایی گوشی داشتم،گوشیم هم به قول خانم موزه از این دو صفری ها نبود ![]() از دوران راهنمایی هم کامپیوتر داشتم،از بچگی هم فیلم می دیدم،تقریبا همه جوره ش. :| بالیوود،هالیوود،چینی،ایرانی ))ساده بهتون بگم هیچ محدودیتی نداشتم،به معنی واقعی کلمه آزاد بودم و هستم. در مقابل ، دوستی داشتم که الان کمتر باهاش رابطه دارم،منتها خیلی پدر و مادرش بهش فشار می آوردن، یعنی یه فوتبال با ما نمیتونست بیاد این بشر :| اردو نمیذاشتن بیاد،حتی یه بار مادرش با من سر این که بهش چیپس داده بودم درگیر شد ![]() ( مال دوران ابتدایی بود این ماجرا ) حالا نتیجه ای که از این بچه حاصل شد رو براتون شرح نمیدم دیگه ![]() فقط همین قدر بگم که درسش شدید افت کرد،و در نهایت به زور همین درس پدر و مادرش در 16 سالگی مجبور شدن براش گوشی بگیرن،الان هم دیدن مخاطبین این گوشی یکی از تفریحات سالم من در اوقات فراغتمه ![]() خب،نمیخوام بگم نتیجه ی طبیعی نظارت بر بچه ها اینطوری میشه،منتها سخت گیری های زیاد تبعات بدی در پی داره،بعضی چیزها رو باید بزارین بچه خودش بفهمه بده و سمتشون نره. حالا نه این که من خیلی بچه ی خوبی شدم و این حرفاها!! منظورم اینه که تا الان چیزی که من دیدم،اینه که اکثر بچه هایی که از آزادی بیشتری برخوردارند،خیلی رفتار طبیعی تر و سنجیده تری توی جامعه دارن. |
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #142
|
|||
|
|||
|
توی خانواده ما عموم اینا تفکر شما رو داشتن و مامانم اینا سخت گیر بودن...
تا قبل از دوران دانشجویی واقعاً اونا بچه های شاید به قول شما ندید بدیدی نبودن و آروم تر بودن... اما حالا که به سن ازدواج رسیدیم و کم کم همه بچه ها داریم میریم سر خونه و زندگی های خودمون، باید زندگیهاشون روببینین... یه سیبو می اندازی بالا تا بیفته پایین 100 تا چرخ میزنه... احتمال این که بعد که به آزادی های بیشتر میرسن دیگه خیلی خراب بشن هست آقا تیشتر! مواظب خودت باش!!!
|
|||
|
|
۱۹:۱۰, ۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۳ ۱۹:۵۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #143
|
|||
|
|||
نقل قول: در مقابل ، دوستی داشتم که الان کمتر باهاش رابطه دارم،منتها خیلی پدر و مادرش بهش فشار می آوردن،ببینید عدالت یعنی هر چیزی سر جای خودش ... نه افراط خوب است و نه تفریط ... من تا زمانیکه رفتم دانشگاه برام موبایل نخریدن ... همه دوستام داشتند ...ماشین هم حتی داشتند هم کلاسی هام... من موبایل هم نداشتم ولی هر هفته آن زمان می رفتم ورزش با فامیل و پدرم ... هر هفته می رفتیم کلاس مذهبی همه چیز سر جای خودش ... محبت سر جای خودش...محدودیت سر جای خودش ... آزادی سر جای خودش ... آخرش هم نتیجش رو گرفتم ... ببینید ما وقتی می گوییم این امکانات زیاد از سنین کم خوب نیست .. از آن طرف هم بعدش می گوییم باید جایگزین ها مفید باشد براش ... البته مهم ترین چیز کنترل حساب شده است ... کامپیوتر هست ... هر فیلمی نگذار ... من بچه دار بشوم تلویزیون رو هم کنترل شده می گذارم روشن باشد ...چ |
|||
|
|
۱۹:۱۵, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
|
خواهر من با دختر بسیاری از سیاستمداران به نام ایران همکلاسی بوده...
حالا نمیدونم چجوری بود که خیلی ها یه دختر این سنی داشتن... یکیشون که اگه بگم کیه شاخاتون درمیاد، تو خونه شون تلویزیون هم نداره... خودشون میدونن چی به خورد مردم میدن... دختراش هم اینقدر آروم و خانوم بودن که حد نداشت... حالا من نمیگم تلویزیون نداشته باشیم... اما با این که تی وی هم حساب شده باشه موافقم... فعلاً که تونستم تا حدودی این قوانین رو پیاده کنم... البته یکم واسه نتیجه گیری زوده...
|
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۳ ۱۹:۴۴ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #145
|
|||
|
|||
(۱/تیر/۹۳ ۱۸:۴۱)moze84 نوشته است: احتمال این که بعد که به آزادی های بیشتر میرسن دیگه خیلی خراب بشن هست آقا تیشتر!اون که حتما، راستی شما بچه تون گفتید هنوز خردساله نه؟ ![]() به هر حال شما هم مواظب این زهرا خانوم باشید مثل رفیق من نشه ![]() اگه خودتون بهش یاد بدید چطور با بعضی چیزا برخورد کنه،مطمئنا بعضی آزادی ها به نفعشه، از مطالب استفاده کردیم،ممنون. |
|||
|
|
۱۹:۵۷, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #146
|
|||
|
|||
|
من واقعا تعجب کردم وقتی دیدم دوستان خانوم موزه رو به سختگیری متهم می کنن.
![]() کلمه به کلمه ی حرف های ایشون درسته . چون واقعا همه ی این ها رو تو زندگی خودم دیدم و دارم می بینم. ![]() می تونم برای هر جمله خانوم موزه یک مثال و یک داستان واقعی رو تعریف کنم که مو به تنتون سیخ کنه ! ![]() این نکته رو داشته باشین اگه فرزندتون شناگر ماهری باشه امکان غرق شدنش بسیار کمه . من از روزی که از اسباب بازی( ) فاصله گرفتم با کلمه ی نیاز و تعریفش آشنا شدم . وقتی احساس کردم به موبایل و یا لپ تاپ نیاز دارم خیلی راحت به خانواده ام گفتم و اونا هم بعد از مدتی که خودشون مناسب دیدن برام خریدن.زیر آبی هم بسیار رفتم . ولی آخرش پشیمون شدم . چون یاد گرفتم که کارم خوب نبوده . بابا بچه که قسم نخورده خودش رو بدبخت کنه و با شما ساز مخالف بزنه! از کودکی درست تربیتش کنید آدم میشه ! نقل قول: مثلاًچه عیبی داره گوشی موبایلی که مامان و باباها واسه کنترل ورود و خروج بچه هاشون میخرن، 6600 باشه؟یک عدد 6600 در حد نو و بسیار تمیز موجود می باشد (باتری نو و اصل جدید خریداری شده ) به بالاترین قیمت فروخته می شود . (هزینه پست و مسئولیت مرسوله با خریدار می باشد )
|
|||
|
|
۲۲:۲۴, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #147
|
|||
|
|||
|
من فقط یه چیزی بگم....خیلی به ادمش بستگی داره....یعنی ممکنه این چیزایی که خانم موزه گفتن برای یه نفر افراط باشه برای یکی نباشه.
نمیتونم بگم من اصلا زیر ابی نرفتم....یعنی کار بد نکردم....اما تونستم خودمو بکشم بیرون،خیلی سریع و فقط خدا کمکم کرد... اگر این سخت گیری برای دبیرستان من ادامه داشت من بشخصه اوضاع دینی م بهم میریخت.یعنی برای من فشاری میشد که منو از همه چیز زده کنه...حالا شاید یه نفر اینطور نباشه. همه چیز بستگی داره به تربیت خانواده ها....همه چیز. :-) خداروشکر ازادی من مادر پدرمو به شک ننداخت،چون بهم اعتماد دارن ، میدونن خلاف نمیرم و نمیکنم خداروشکر :-) حالا اینم بگم....راجع به کتاب:کافی بود مادرم بگه این کتابو نخون،من یک هفته ای تمامش کنم :| تا وقتی خودم نگفتم فلان چیزو خوندم کسی باورش نمیشد :دی این قسمتش مثلا زیاد بود دیگه... کلا نهی توی زمینه ای که طرف علاقه داره مانعش نمیشه معمولا. در مورد من این، کتاب بود. اینا از زبون بچه!خانم موزه:-) حالا زهرا خانم بزرگ میشه...شاید یهو دیدین لازم نیست این قانونا :-) |
|||
|
|
۷:۴۸, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #148
|
|||
|
|||
|
حوا جان!
من از خدامه که وقتی خانم خانما بزرگ میشه، بتونم بدون دغدغه آزاد آزاد بذارمش... یعنی هم بچه من بره باشه و هم جامعه گرگ نباشه... اینم فکر کنم فقط باید خود امام زمان بیان تا موضوع حل بشه...
|
|||
|
|
۱۸:۱۹, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #149
|
|||
|
|||
|
خوب!
امروز میخوایم در مورد نوجوان و تغذیه صحبت کنیم: من خیلی کلی موضوع رو عرض میکنم... از اونجایی که همه با هم فرق دارن و رنگ پوست بعضی ها با بعضی های دیگه فرق داره و طبع ها با هم فرق داره و ... خودتون رو باید با شرایط خودتون وفق بدین... اصولاً خوردن گرمی جات زیاد قوای جنسی رو تحریک میکنه... خوردن پسته زیاد، انبه زیاد، گوشت شتر و ... میل جنسی رو افزایش میده، در حالی که نوجوان وسیله ای برای تخلیه اش نداره... لذا این نیرو توی بدنش میتونه مریضش کنه و یا حتی باعث یه سری گناه ها بشه... علاوه بر این چون این سن، سنیه که موهای بدن درمیاد، توی پسرها در نواحی سینه و ریش ممکنه بچه ها جوش بزنن و دخترها هم روی پیشانی و لپ جوش میزنن... خوردن شکلات زیاد، بستنی زیاد و ... همه باعث تشدید این حالات میشه... از طرفی خوردن ماهی زیاد هم یک مقدار نیروی بدن رو به دلیل سرد بودن کاهش میده و از طرفی فواید ماهی بر هیشکی پوشیده نیست... اما همونطور که قبلاً گفتم، کسی که طبع بدنش سرده، ممکنه خوردن ماهی زیاد اذیتش کنه... در این مورد هر کس باید طبع بدنش رو بدونه و بدونه چیا بخوره که کمتر اذیت بشه... البته نباید توی خوردن این چیزا زیاده روی کرد که ممکنه بعدها اثر بد بذاره... ان شاء الله بازم ادامه خواهد داشت... بازم خواهش میکنم من متکلم وحده نباشم... |
|||
|
|
۲۳:۰۸, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #150
|
|||
|
|||
|
یه چیز دیگه رو هم که فراموش کردم بگم اینه:
این البته در مورد تحرکات جنسی نوجوانان نیست اما واقعاً خیلی خیلی خیلی خیلی مهمه... ترجیحاً آقا پسرها هم نخونن... دخترخانم ها یک روزی همه به مادرانی تبدیل میشن... چه بهتر که این تبدیل به نحو احسن باشه... دختر خانم ها به دلیل قاعدگی، مقادیر بسیار زیادی از آهن رو از دست میدن... لذا باید تغذیه شون با پسرها متفاوت باشه... هرچند... آهن خیلی از طریق سبزیجات و گوشت جذب بدن نمیشه و بهترین شیوه خوردن قرص ها و یا شربت آهنه... هر ماهه مقدار زیادی از این ذخیره آهن از بدن دختران خارج میشود... همچنین این ذخیره آهن برای دخترها باید برای سنین بارداری نیز بماند... چون هم برای سلامتی خودشان مفید است و هم برای سلامتی فرزندی که به دنیا خواهند آورد... مصرف صحیح آهن موجب رشد قدی کامل دختران و به تبع اون رشد اندامهای زنانه میشود که همگی باعث خواهد شد که بعدها و در سنین جوانی بارداری و زایمانی آسان تر داشته باشند... دیگه بر همه کس واضح و مبرهن است که دخترداری با پسرداری زمین تا آسمون فرق میکنه... ان شاءالله ادامه دارد... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نکاتی درباره ی دعاوی خانوادگی | vakilara | 0 | 961 |
۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۱ آخرین ارسال: vakilara |
|
| دینداری خانوادگی ( مهم و کاربردی) | مصطفي مازح7610 | 1 | 1,400 |
۱۷/آذر/۹۲ ۱۳:۴۳ آخرین ارسال: یاســین |
|
| *آسیبهای خانوادگی در آخرالزمان * | mohammad reza | 0 | 1,349 |
۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۳۶ آخرین ارسال: mohammad reza |
|

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)