|
راه غلبه بر....(برای مجردین!)
|
|
۱۴:۰۲, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام این تاپیک در مشکلیه که خیلی از جوونای هم سن وسال ماها ازش رنج میبرنمیدونم من تو حد وحدود نیستم که بخوام راجع به اینجور مسائل بگماما فکر کردم شاید بتونم کمکی باشم
پیشاپیش پوزش میخوام [b]وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّی یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَالَّذِینَ یَبْتَغُونَ الْکِتَابَ مِمَّا مَلَکَتْ أَیْمَانُکُمْ فَکَاتِبُوهُمْ إِنْ عَلِمْتُمْ فِیهِمْ خَیْرًا وَآتُوهُم مِّن مَّالِ اللَّهِ الَّذِی آتَاکُمْ وَلَا تُکْرِهُوا فَتَیَاتِکُمْ عَلَی الْبِغَاء إِنْ أَرَدْنَ تَحَصُّنًا لِّتَبْتَغُوا عَرَضَ الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَمَن یُکْرِههُّنَّ فَإِنَّ اللَّهَ مِن بَعْدِ إِکْرَاهِهِنَّ غَفُورٌ رَّحِیمٌ
"و كسانى كه وسيلهى ازدواج نمىيابند، پاكدامنى و عفت پيشه كنند، تا آن كه خداوند از كرم خويش، آنان را بىنياز نمايد...."
حضرت علی(علیه السلام) در وصف شیفتگان دنیا و شهوت پرستان میفرماید:« قد خرقت الشهوات عقله و اماتت الدنیا قلبه »؛ شهوتها پرده عقلش را دریدهاند و دنیا قلبش را میرانده است(نهج البلاغه، خطبه 108). عامل مهمی که بسیار بازدارنده است، «تقوای الهی» است. کسی که در صدد غلبه بر شهوت است، باید به جلال وعظمت و حساب خواهی پروردگار، نیک بیندیشید و به خاطر جلب رضایت خدا و ترس از عذاب و شرارههای دوزخ،عفاف و پاکی را مراعات نماید. چه زیبا و دلنشین است سخن امیر مؤمنان علی(علیه السلام) در وصف فرشتگان که:« ولا تعدو علی عزیمة جدّهم بلادةالغفلات ولا تنتصل فی هممهم خدائع الشهوات »؛ هرگز عرصه اراده پولادینشان، جولانگاه کندی غفلتها نشود و امکان نداردشهوتها تصمیم خلل ناپذیرشان را نشانه گیرند(نهج البلاغه، خطبه 90) گر تو را با عرشیان است آرزو طلعت خورشید میکن جست و جو هر که را قرب وصال اندر دل است گوهر تقواش شمع محفل است حلقه ما گر به دل میپروری پس چرا رسوایی از حد میبری؟ 1-الگو قرار دادن افراد عفیف و پاکدامنی نظیر حضرت یوسف(علیه السلام)، آن جا که میفرماید:« وما اُبرّء نفسی ان النفس لامّارةٌبالسّوء الاّ ما رحم ربّی » و من نفس خویش را تبرئه نمیکنم، به راستی که هوای نفس بسیار قوی و نیرومند، انسان را به سوی زشتی میکشاند؛ مگر آن جا که رهایی از آن، جز با لطف و رحمت پروردگار میسور نیست. 2- نشست و برخاست با افراد پارسا و پاکدامن الهام بخش خواهد بود. 3- عامل بارز دیگری که در حفظ عفاف و غلبه بر شهوت مؤثر است، ازدواج مشروع و قانونی است که به طور طبیعی ازشهوت زیاد میکاهد. 4- نخوردن برخی از غذاهایی که در تهییج شهوت مؤثر است. (1.ليسوريس: اين گياه شيرين در صنعت شيرينيپزي مورد استفاده قرار ميگيرد. اين گياه چون سطح تستوسترون را كاهش ميدهد كاهنده ميل جنسي هم در زنان و هم در مردان است. 2.سويا: سويا يكي از مواد غذايي طبيعي غني از ريزمغذيها است. اين دانه گياهي منبع خوب پروتئين، قند، چربي، ويتامينهاي A، B، پتاسيم، كلسيم، منيزيم، زينك و آهن است و به شكلهاي گوناگوني از جمله شير سويا در بازار موجود است. با وجود تمامي فوايد مصرف بالاي آن ميتواند ميزان هورمون تستوسترون را در بدن كاهش دهد. 3.مانت:مانت يك گياه دارويي بسيار مشهور است كه براي سيستم دستگاه گوارش مفيد است. از اين گياه معمولا براي معطر كردن بستنيها و انواع شكلاتها و آدامسها بهره ميبرند. اما در عين حال كه شكلاتهاي حاوي اين گياه ميتواند دهان شما را خوشبو كند بر ميل جنسيتان تاثير گذاشته و آن را كاهش ميدهد. 4.كينين: اين تركيب خوشبوكننده كه در تهيه نوشيدنيها استفاده ميشود كاهنده ميزان تستوسترون است. اين تركيب مزه تلخي به نوشيدنيهاي گازدار ميدهد و در مواجهه با اشعه ماوراي بنفش قابل مشاهده است. 5.كورنوفلاكس :كورنوفلاكس كه از ذرت، شكر و ويتامين تهيه شده و همراه با شير مصرف ميشود همخواني خوبي با ميل جنسي ندارد) 5- روزه گرفتن.(الان میشه بهترین استفاده رو تو ماه رمضان کرد) 6-هم چنین برای کاهش شهوت زیاد، حتی الامکان از محیطی که مهیج شهوت است اجتناب کردن. فیلمها، مجلات وعکسها در زمره همین عوامل محیطی به شمار میروند. 7- کنترل افکار و تخیلات. در قرآن آمده است:« ولا تقربوا الزّنا »(اسراء، آیه 32). نفرموده مرتکب فحشا و زنا نشوید بلکه فرموده است نزدیک زنا نروید. به همین دلیل است که در چنین شرایطی، حتی در محیط فکر و تخیل نیز، نباید به شهوترانی پرداخت. امیر مؤمنان حضرت علی(علیه السلام) میفرماید:« من کثر فکره فی المعاصی دعته الیها » کسی که در وادی خیال به دنبال گناهان پرسه زد، همین افکار او را به سوی گناهان سوق خواهد داد(غرر الحکم). علاوه بر این که فکر گناه اگر چه ممکن است عقوبت نداشته باشد، ولی اثر وضعی و تخریبی خواهد داشت. |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۷, ۲۰/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۳ ۱۴:۲۳ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
(۲۰/تیر/۹۳ ۱۳:۳۸)شیدا نوشته است: آخه گلم به اندازه کافی در این باره بحث شده قطعا منم حوصله کش دادن این موضوع ندارم عزیزم.... .......یه راه حله با شرایط خودش.....خوب و بدشم ب من ربطی نداره....هر کسی میتونه عفت پیشه کنه هر کسی هم نمیتونه صیغه کنه........نقل قول: فقط اونقد گفته شده آدم فکر میکنه زن صیغه ای داره تبدیل میشه به یه شغل شرافتمندانه.... شیدا جون گفتش این جمله توهینه منم به احترام شیدا جون جملهم و پاک میکنم.............ولی!!!نتیجه گیری من از جمله بالا این بود... ![]() ببخشید وقتتون تلف شدا.... ![]() نقل قول: |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۲۰/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۵۲ توسط mobina147.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
(۲۰/تیر/۹۳ ۱۳:۰۷)پرنیان نوشته است: مرسی شیدا جون.....اقایون محترم گفته باشم ازین بحث سو استفاده نکنید که ازدواج موقت رو توجیه کنید ![]() ![]() دوستان عزیز باید خدمتتون عرض کنم که ارضای غریزه جنسی فقط یک طعمه است که ما انسان های از همه جا بی خبر فریب اون رو می خوریم در حالی که در وضعیت اقتصادی فعلی به محض این که با لی لی لی به خونه بخت تشریف میبرید تا خرخره زیر بار قرض و قوله میرید و اونقدر استرس نیاز های اولیه ( همون خوراک پوشاک و مسکن ) بهتون فشار میاره که بعد از چند ماه احساس میکنید که اصلا اون غریزه یک توهمی بیش نبوده و شما اصلا بدون غریزه متولد شدید. پس اگر می تونید خیلی بهتره که تقوا پیشه کنید دردسرش خیلی کمتره از ما گفتن بود ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۰:۱۴, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
(۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۴۰)mobina147 نوشته است: دوستان عزیز ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مام والا همینو گفتیم..ممنون مبیناجان دوستان ازبزرگترا حرف شنویی بیشتری دارند
|
|||
|
۰:۲۷, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
وَ يَقُولُونَ نُؤْمِنُ بِبَعْضٍ وَ نَکْفُرُ بِبَعْضٍ وَ يُريدُونَ أَنْ يَتَّخِذُوا بَيْنَ ذلِکَ سَبيلاً
و می گویند ما به بعضی از آنها ایمان داریم و به بعضی کافر هستیم و می خواهند راهی میان اینها داشته باشند. سوره نساء آیه 150 دین یک کل واحدی است. کسی قبول ندارد مشکل خودش است در طول تاریخ خیلی ها اینطور بودند و سرنوشت آنها برای عبرت موجود است. انتخاب با خود ماست! |
|||
|
|
۰:۳۰, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۳ ۰:۲۷)علائم ظهور نوشته است: وَ يَقُولُونَ نُؤْمِنُ بِبَعْضٍ وَ نَکْفُرُ بِبَعْضٍ وَ يُريدُونَ أَنْ يَتَّخِذُوا بَيْنَ ذلِکَ سَبيلاً کی الان دینو قبول نداشته؟!
|
|||
|
۰:۳۱, ۲۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۳ ۴:۰۴ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
(۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۴۰)mobina147 نوشته است: متاسفانه این حرف درستیه... اما بهتره بیان نشه. من خیلی ها رو دیدم که در ابتدا ازدواج رو یک دربی برای زندگی طیبه و پر از خوشبختی میدیدن ولی بعد اینکه وارد شدن از درون احساس شدید پشیمانی داشتن. نباید از ازدواج توقعات زیادی داشت دوستان. در زمینه دلتنگی و حس هم دم داشتن این که بعد ازدواج یکی هست به راحتی مورد ابراز عشقش قرار میگیرید و و بهش ابراز عشق دارید تنها نیستید خیلی قشنگه .. اما این رو بدونید همه چیز همه چیز رو نمیشه به همسر گفت . مخصوصا تا چند سال اول ازدواج که شناخت چندانی از روحیات هم ندارید. تازه اون موقع به واسطه خود عمل ازدواج غصه ها و دغدغه هایی پیش میاد که دوست داری به کسی بگی ولی عملا نمیتونی . مثلا اقا پسر از خصوصیات خانواده عروس خانم خوش نیومده تو دلش غصه میشه اما نمیتونه به زنش بگه. یا مثلا دختر خانم از طرف پدرش برای اماده کردن جهزیه مجهز کمکاری میبینه . تو دلش غصه میشه اما نمیتونه به همسرش بدی خونواده خودش رو بکنه. و هزار جور اتفاق دیگه... در زمینه مسائل غریزی هم اشتباه اینه که چون جوان ها در عطش هستن فکر میکنن اگر این عطششون بخوابه دیگه اوج خوشبختیه.. نمیدونن که بابا تازه وقتی نیازت بر طرف شد بیدار میشی به دور و برت درست نگاه میکنی و حقیقت ها و معایب رو میبینی... خیلی از نو عروس ها و نو داماد ها بعد 6 ماه از پیوندشون که میگذره تازه دو دستی میزن تو سرشون که ای کاش انتخاب درست تری داشتم. ای کاش به فلان مسئله دقت میکردم. ای کاش کمی صبر میکردم تا کیس بهتری رو خدا جلو راهم بزاره... واقعا اگر هدفتون صرفا در اومدن از تنهایی و نیازهای غریزیه دور ازدواج رو خط بکشید .. هدف از ازدواج باید خود ازدواج و تشکیل خانواده باشه. تشکیل یک کانون جدید به سرپرستی خود شما ... تشکیل یک محور . این که میفرمایند دوستان ما تنهاییم و نیاز به همدم داریم و یا گروهی میگن نیاز های غریزی داریم این یعنی محور قرار دادن خود. شما بر محور خودخواهی میخوای اقدام به ازدواج کنید... یعنی کسی بیاید تنهایی من را پر کند یعنی کسی بیاید عطش من را سیراب کند ... اگر اینجوری میخواید ازدواج کنید خواهشا دست نگه دارید... هر وقت به مفهوم "گذشت از علایق بخاطر او" رسیدید به ازدواج فکر کنید. یعنی مثلا الان شما دلت تنگه میخوای همدمت کنارت باشه .. کلی هم خرج کردی و دختری رو به عقد خودت در اوردی. حالا این دختر بیچاره الان سر درد داره نمیتونه حرف بزنه .. این یعنی از حقت باید بگذری باید راحتش بزاری .. نه بخاطر خودت بلکه بخاطر اون..... نگی ای بابا ما مجرد بودیم از دلتنگی داشتیم میمردیم حالا هم که زن داریم اینم از اوضاعمون... خیلی از نو عروس ها به دلیل مسائل جسمی چند ماه اول ازدواجشون دچار بیماری های خاص میشن.. از جمله افت فشار و سرگیجه و... باید این قدر ظرفیت و توان داشته باشی که بجای گفتن این حرف که ای بابا تو همش مریضی و از اول بسم الله که مریضی و هزار متلک دیگه تکیه گاهش باشی تا بهبود پیدا کنه. این کار خیلی واسه یه تازه داماد که استرس سلامتی زنش رو داره سخته. این کار رو وقتی میتونی بکنی که هدفت از ابتدای ازدواج "من برای او شدن "باشه نه "او برای من شدن." واقعا دخترهایی هستن جواب بله میدن بعد به عمق تفکرات و اعمالشون که نگاه میکنی میبینی ازدواج نکردن بلکه فکر میکنن کسی غلام دربست بهشون هدیه داده. هر وقت و هرجا بخوان میرن هر وقت بخوان میان ...شوهر بیچاره صبح باید بره سر کار این که تا لنگ ظهر خوابه به شعورش نمیرسه که موجبات اسایش شوهرش رو فراهم کنه. از طرفی بعضی پسرها بدتر ... نه میفهمن جنس لطیف دختر یعنی چی ... میان خونه یک نعره میکشن انگار میدان قمه زنیه . و هزار کار ناشایست دیگه |
|||
|
|
۰:۴۰, ۲۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۳ ۰:۴۵ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
بر اساس نتایجی که حاصل شد از این تاپیک گهربار , دوستان عزیز مجرد لطفا همه با هم به سوی آرمان جدیدمون پیش بریم .
دختربازی به خاطر اینکه طبق فرموده های خانم ها : 1. ازدواج دائم مساویست با بدبختی 2.ازدواج موقت هم نشان از بی لیاقتی شما داره و به کل ممنوعه . زیگموند فرویدم آرزوست ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۰:۴۳, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۳ ۰:۳۰)حوریه سادات نوشته است: کی الان دینو قبول نداشته؟!نگفتم کسی دین را قبول ندارد گفتم دین کل واحدی است. کسی نمی تواند قسمتی از آن را بگوید قبول نیست! در چند پست قبل به یکی از احکام دینی کنایه زدن و گفتن آقایون قراره توجیه کنن مگر آقایون وضع کردن که بخوان توجیه کنن؟؟؟ ناظر محترم به درستی اشاره کردن که بهتره در موردش بحث نشود... ارزش ندارد دائم یا موقت نهایت 100 سال عمره و تمام خواهد شد. ارزش مخالفت علنی با احکام الهی را ندارد. حداقل نگه داریم برای خودمان! دین اگر کامل و صحیح اجرا می شد، هیچ معضلی نداشتیم. اما الان هر کدام از ما هر جایی از آن را که خوشمان نمی آید رد می کنیم. بعد انتظار داریم جایی که به نفع ماست دین کاربرد داشته باشد گشتیم نبود! |
|||
|
|
۰:۵۱, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۳ ۰:۴۰)Reza2035 نوشته است: بر اساس نتایجی که حاصل شد از این تاپیک گهربار , دوستان عزیز مجرد لطفا همه با هم به سوی آرمان جدیدمون پیش بریم . ان شا الله ارمان جدید ... تقوا پیشگیست در کنار خودسازی برای قبول مقوله مهم ازدواج... هر چه قدر این خود سازی زودتر اتفاق بیافته الحمد الله! موجب خوشحالی همست ... |
|||
|
|
۱:۰۰, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
نقل قول: خواهرم محترم من دوست ندارم شبیه این آدم بشم : ![]() یا مثه این آقا برم کودک آزاری کنم : ![]() یا مثه این اقا به قدری رابطه جنسی داشته باشم که .... ![]() میخوام مسلمون باشم و حرفهای بی منطق رو گوش نمیدم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

.......یه راه حله با شرایط خودش.....خوب و بدشم ب من ربطی نداره....هر کسی میتونه عفت پیشه کنه هر کسی هم نمیتونه صیغه کنه........

اما بهتره بیان نشه. 
![[تصویر: guru.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8129673676/guru.jpg)
![[تصویر: IMAGE634704428069659558.jpg]](http://old.jamnews.ir/Images/News/Smal_Pic/30-1-1391/IMAGE634704428069659558.jpg)
![[تصویر: 18-34-35.jpg]](http://movafaghbashi.com/wp-content/uploads/2014/03/18-34-35.jpg)