کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راه غلبه بر....(برای مجردین!)
۱۴:۰۲, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام این تاپیک در مشکلیه که خیلی از جوونای هم سن وسال ماها ازش رنج میبرنمیدونم من تو حد وحدود نیستم که بخوام راجع به اینجور مسائل بگماما فکر کردم شاید بتونم کمکی باشم
پیشاپیش پوزش میخوام

[b]وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّی یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَالَّذِینَ یَبْتَغُونَ الْکِتَابَ مِمَّا مَلَکَتْ أَیْمَانُکُمْ فَکَاتِبُوهُمْ إِنْ عَلِمْتُمْ فِیهِمْ خَیْرًا وَآتُوهُم مِّن مَّالِ اللَّهِ الَّذِی آتَاکُمْ وَلَا تُکْرِهُوا فَتَیَاتِکُمْ عَلَی الْبِغَاء إِنْ أَرَدْنَ تَحَصُّنًا لِّتَبْتَغُوا عَرَضَ الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَمَن یُکْرِههُّنَّ فَإِنَّ اللَّهَ مِن بَعْدِ إِکْرَاهِهِنَّ غَفُورٌ رَّحِیمٌ
"و كسانى كه وسيله‏ى ازدواج نمى‏يابند، پاكدامنى و عفت پيشه كنند، تا آن كه خداوند از كرم خويش، آنان را بى‏نياز نمايد...."

حضرت علی(علیه السلام) در وصف شیفتگان دنیا و شهوت پرستان می‏فرماید:« قد خرقت الشهوات عقله و اماتت الدنیا قلبه »؛ شهوت‏ها پرده عقلش را دریده‏اند و دنیا قلبش را میرانده است(نهج البلاغه، خطبه 108).

عامل مهمی که بسیار بازدارنده است، «تقوای الهی» است. کسی که در صدد غلبه بر شهوت است، باید به جلال وعظمت و حساب خواهی پروردگار، نیک بیندیشید و به خاطر جلب رضایت خدا و ترس از عذاب و شراره‏های دوزخ،عفاف و پاکی را مراعات نماید.
چه زیبا و دلنشین است سخن امیر مؤمنان علی(علیه السلام) در وصف فرشتگان که:« ولا تعدو علی عزیمة جدّهم بلادةالغفلات ولا تنتصل فی هممهم خدائع الشهوات »؛ هرگز عرصه اراده پولادینشان، جولانگاه کندی غفلت‏ها نشود و امکان نداردشهوت‏ها تصمیم خلل ناپذیرشان را نشانه گیرند(نهج البلاغه، خطبه 90)
گر تو را با عرشیان است آرزو
طلعت خورشید می‏کن جست و جو
هر که را قرب وصال اندر دل است
گوهر تقواش شمع محفل است
حلقه ما گر به دل می‏پروری
پس چرا رسوایی از حد می‏بری؟

1-الگو قرار دادن افراد عفیف و پاکدامنی نظیر حضرت یوسف(علیه السلام)، آن جا که می‏فرماید:« وما اُبرّء نفسی ان النفس لامّارةٌبالسّوء الاّ ما رحم ربّی » و من نفس خویش را تبرئه نمی‏کنم، به راستی که هوای نفس بسیار قوی و نیرومند، انسان را به سوی زشتی می‏کشاند؛ مگر آن جا که رهایی از آن، جز با لطف و رحمت پروردگار میسور نیست.
2- نشست و برخاست با افراد پارسا و پاکدامن الهام بخش خواهد بود.
3- عامل بارز دیگری که در حفظ عفاف و غلبه بر شهوت مؤثر است، ازدواج مشروع و قانونی است که به طور طبیعی ازشهوت زیاد می‏کاهد.
4- نخوردن برخی از غذاهایی که در تهییج شهوت مؤثر است.
(1.ليسوريس:
اين گياه شيرين در صنعت شيريني‌پزي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين گياه چون سطح تستوسترون را كاهش مي‌دهد كاهنده ميل جنسي هم در زنان و هم در مردان است.
2.سويا: سويا يكي از مواد غذايي طبيعي غني از ريزمغذي‌ها است. اين دانه گياهي منبع خوب پروتئين، قند، چربي، ويتامين‌هاي A، B، پتاسيم، كلسيم، منيزيم، زينك و آهن است و به شكل‌هاي گوناگوني از جمله شير سويا در بازار موجود است. با وجود تمامي فوايد مصرف بالاي آن مي‌تواند ميزان هورمون تستوسترون را در بدن كاهش دهد.
3.مانت:مانت يك گياه دارويي بسيار مشهور است كه براي سيستم دستگاه گوارش مفيد است. از اين گياه معمولا براي معطر كردن بستني‌ها و انواع شكلات‌ها و آدامس‌ها بهره مي‌برند. اما در عين حال كه شكلات‌هاي حاوي اين گياه مي‌تواند دهان شما را خوشبو كند بر ميل جنسي‌تان تاثير گذاشته و آن را كاهش مي‌دهد.
4.كينين: اين تركيب خوشبوكننده كه در تهيه نوشيدني‌ها استفاده مي‌شود كاهنده ميزان تستوسترون است. اين تركيب مزه تلخي به نوشيدني‌هاي گازدار مي‌دهد و در مواجهه با اشعه ماوراي بنفش قابل مشاهده است.
5.كورنوفلاكس :كورنوفلاكس كه از ذرت، شكر و ويتامين تهيه شده و همراه با شير مصرف مي‌شود همخواني خوبي با ميل جنسي ندارد)
5- روزه گرفتن.(الان میشه بهترین استفاده رو تو ماه رمضان کرد)
6-هم چنین برای کاهش شهوت زیاد، حتی الامکان از محیطی که مهیج شهوت است اجتناب کردن. فیلم‏ها، مجلات وعکس‏ها در زمره همین عوامل محیطی به شمار می‏روند.
7- کنترل افکار و تخیلات.
در قرآن آمده است:« ولا تقربوا الزّنا »(اسراء، آیه 32). نفرموده مرتکب فحشا و زنا نشوید بلکه فرموده است نزدیک زنا نروید. به همین دلیل است که در چنین شرایطی، حتی در محیط فکر و تخیل نیز، نباید به شهوت‏رانی پرداخت.
امیر مؤمنان حضرت علی(علیه السلام) می‏فرماید:« من کثر فکره فی المعاصی دعته الیها » کسی که در وادی خیال به دنبال گناهان پرسه زد، همین افکار او را به سوی گناهان سوق خواهد داد(غرر الحکم).
علاوه بر این که فکر گناه اگر چه ممکن است عقوبت نداشته باشد، ولی اثر وضعی و تخریبی خواهد داشت.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، aboutorab ، Islam ، fazel ، حوریه سادات ، aaaaa ، قلب ، mahdy30na ، حضرت عشق ، محمد حسین ، عشقم کربلا ، ساجد ، arman mohseny ، mkashipazha

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۵۷, ۲۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۳ ۱۴:۲۳ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #81
آواتار
(۲۰/تیر/۹۳ ۱۳:۳۸)شیدا نوشته است:  آخه گلم به اندازه کافی در این باره بحث شده
و اصلا به این تاپیک ربط نداره
دوستان میتونن صیغه رو به عنوان یه راه حل برای حل مشکل جوونا پیشنهاد بدن
اما درباره خوب و بد بودنش قبلا صحبت شده عزیزم
بی جهت تاپیک منحرف میشه و به ناکجا آباد سر میکشهAngel

قطعا منم حوصله کش دادن این موضوع ندارم عزیزم....Smile.......یه راه حله با شرایط خودش.....خوب و بدشم ب من ربطی نداره....هر کسی میتونه عفت پیشه کنه هر کسی هم نمیتونه صیغه کنه........

نقل قول:
بره اونی رو صیغه کنه که اون هم نیازش از این طریق رفع میشه...

فقط اونقد گفته شده آدم فکر میکنه زن صیغه ای داره تبدیل میشه به یه شغل شرافتمندانه....
شیدا جون گفتش این جمله توهینه منم به احترام شیدا جون جملهم و پاک میکنم.............ولی!!!نتیجه گیری من از جمله بالا این بود...Smile
ببخشید وقتتون تلف شدا....Smile

نقل قول:
اگه طرف فرشته هم باشه تمام اینا که شما گفتید رعایت کنه .... ....هیچ سایت مورد دار و فیلم و عکس و اینا رو هم نبینه ......بیاد اینجا اینهمه تاپیک صیغه و ازدواج .....و راه حل واسه مجردین و بخونه مطمئن باش از راه به در میشه.....از من گفتن بود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، شیدا ، حوریه سادات ، mobina147
۲۳:۴۰, ۲۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۵۲ توسط mobina147.)
شماره ارسال: #82

(۲۰/تیر/۹۳ ۱۳:۰۷)پرنیان نوشته است:  مرسی شیدا جون.....
اگه طرف فرشته هم باشه تمام اینا که شما گفتید رعایت کنه .... ....هیچ سایت مورد دار و فیلم و عکس و اینا رو هم نبینه ......بیاد اینجا اینهمه تاپیک صیغه و ازدواج .....و راه حل واسه مجردین و بخونه مطمئن باش از راه به در میشه.....از من گفتن بود

شعار تالار برای آقایون ....زن صیغه ای حق مسلم ماست....چیه دوست داشتین....

....
اقایون محترم گفته باشم ازین بحث سو استفاده نکنید که ازدواج موقت رو توجیه کنید AngryAngry

دوستان عزیز
باید خدمتتون عرض کنم که ارضای غریزه جنسی فقط یک طعمه است که ما انسان های از همه جا بی خبر فریب اون رو می خوریم در حالی که در وضعیت اقتصادی فعلی به محض این که با لی لی لی به خونه بخت تشریف میبرید تا خرخره زیر بار قرض و قوله میرید و اونقدر استرس نیاز های اولیه ( همون خوراک پوشاک و مسکن ) بهتون فشار میاره که بعد از چند ماه احساس میکنید که اصلا اون غریزه یک توهمی بیش نبوده و شما اصلا بدون غریزه متولد شدید.
پس اگر می تونید خیلی بهتره که تقوا پیشه کنید
دردسرش خیلی کمتره
از ما گفتن بودConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، حوریه سادات
۰:۱۴, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #83
آواتار
(۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۴۰)mobina147 نوشته است:  دوستان عزیز
باید خدمتتون عرض کنم که ارضای غریزه جنسی فقط یک طعمه است که ما انسان های از همه جا بی خبر فریب اون رو می خوریم در حالی که در وضعیت اقتصادی فعلی به محض این که با لی لی لی به خونه بخت تشریف میبرید تا خرخره زیر بار قرض و قوله میرید و اونقدر استرس نیاز های اولیه ( همون خوراک پوشاک و مسکن ) بهتون فشار میاره که بعد از چند ماه احساس میکنید که اصلا اون غریزه یک توهمی بیش نبوده و شما اصلا بدون غریزه متولد شدید.
پس اگر می تونید خیلی بهتره که تقوا پیشه کنید
دردسرش خیلی کمتره
از ما گفتن بودConfusedConfusedConfusedConfusedConfused

RoseRoseRoseSemismileSemismileSemismile
مام والا همینو گفتیم..ممنون مبیناجان دوستان ازبزرگترا حرف شنویی بیشتری دارندWink
۰:۲۷, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #84

وَ يَقُولُونَ نُؤْمِنُ بِبَعْضٍ وَ نَکْفُرُ بِبَعْضٍ وَ يُريدُونَ أَنْ يَتَّخِذُوا بَيْنَ ذلِکَ سَبيلاً
و می گویند ما به بعضی از آنها ایمان داریم و به بعضی کافر هستیم و می خواهند راهی میان اینها داشته باشند.

سوره نساء آیه 150

دین یک کل واحدی است. کسی قبول ندارد مشکل خودش است
در طول تاریخ خیلی ها اینطور بودند و سرنوشت آنها برای عبرت موجود است. انتخاب با خود ماست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، انتصـار ، Reza2035 ، Mitsonary ، شیدا ، حضرت عشق ، MohammadSadra
۰:۳۰, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #85
آواتار
(۲۱/تیر/۹۳ ۰:۲۷)علائم ظهور نوشته است:  وَ يَقُولُونَ نُؤْمِنُ بِبَعْضٍ وَ نَکْفُرُ بِبَعْضٍ وَ يُريدُونَ أَنْ يَتَّخِذُوا بَيْنَ ذلِکَ سَبيلاً
و می گویند ما به بعضی از آنها ایمان داریم و به بعضی کافر هستیم و می خواهند راهی میان اینها داشته باشند.

سوره نساء آیه 150

دین یک کل واحدی است. کسی قبول ندارد مشکل خودش است
در طول تاریخ خیلی ها اینطور بودند و سرنوشت آنها برای عبرت موجود است. انتخاب با خود ماست!

کی الان دینو قبول نداشته؟!Huh
۰:۳۱, ۲۱/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۳ ۴:۰۴ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #86
آواتار
(۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۴۰)mobina147 نوشته است:  

متاسفانه این حرف درستیه... Sad اما بهتره بیان نشه.

من خیلی ها رو دیدم که در ابتدا ازدواج رو یک دربی برای زندگی طیبه و پر از خوشبختی میدیدن ولی بعد اینکه وارد شدن از درون احساس شدید پشیمانی داشتن.
نباید از ازدواج توقعات زیادی داشت دوستان.

در زمینه دلتنگی و حس هم دم داشتن این که بعد ازدواج یکی هست به راحتی مورد ابراز عشقش قرار میگیرید و و بهش ابراز عشق دارید تنها نیستید خیلی قشنگه ..
اما این رو بدونید همه چیز همه چیز رو نمیشه به همسر گفت . مخصوصا تا چند سال اول ازدواج که شناخت چندانی از روحیات هم ندارید.
تازه اون موقع به واسطه خود عمل ازدواج غصه ها و دغدغه هایی پیش میاد که دوست داری به کسی بگی ولی عملا نمیتونی .
مثلا اقا پسر از خصوصیات خانواده عروس خانم خوش نیومده تو دلش غصه میشه اما نمیتونه به زنش بگه.
یا مثلا دختر خانم از طرف پدرش برای اماده کردن جهزیه مجهز کمکاری میبینه . تو دلش غصه میشه اما نمیتونه به همسرش بدی خونواده خودش رو بکنه.
و هزار جور اتفاق دیگه...

در زمینه مسائل غریزی هم اشتباه اینه که چون جوان ها در عطش هستن فکر میکنن اگر این عطششون بخوابه دیگه اوج خوشبختیه.. نمیدونن که بابا تازه وقتی نیازت بر طرف شد بیدار میشی به دور و برت درست نگاه میکنی و حقیقت ها و معایب رو میبینی...

خیلی از نو عروس ها و نو داماد ها بعد 6 ماه از پیوندشون که میگذره تازه دو دستی میزن تو سرشون که ای کاش انتخاب درست تری داشتم.
ای کاش به فلان مسئله دقت میکردم. ای کاش کمی صبر میکردم تا کیس بهتری رو خدا جلو راهم بزاره...

واقعا اگر هدفتون صرفا در اومدن از تنهایی و نیازهای غریزیه دور ازدواج رو خط بکشید ..

هدف از ازدواج باید خود ازدواج و تشکیل خانواده باشه. تشکیل یک کانون جدید به سرپرستی خود شما ... تشکیل یک محور .

این که میفرمایند دوستان ما تنهاییم و نیاز به همدم داریم و یا گروهی میگن نیاز های غریزی داریم این یعنی محور قرار دادن خود.

شما بر محور خودخواهی میخوای اقدام به ازدواج کنید...
یعنی کسی بیاید تنهایی من را پر کند
یعنی کسی بیاید عطش من را سیراب کند ...

اگر اینجوری میخواید ازدواج کنید خواهشا دست نگه دارید... هر وقت به مفهوم "گذشت از علایق بخاطر او" رسیدید به ازدواج فکر کنید.

یعنی مثلا الان شما دلت تنگه میخوای همدمت کنارت باشه .. کلی هم خرج کردی و دختری رو به عقد خودت در اوردی. حالا این دختر بیچاره الان سر درد داره نمیتونه حرف بزنه .. این یعنی از حقت باید بگذری باید راحتش بزاری .. نه بخاطر خودت بلکه بخاطر اون..... نگی ای بابا ما مجرد بودیم از دلتنگی داشتیم میمردیم حالا هم که زن داریم اینم از اوضاعمون...

خیلی از نو عروس ها به دلیل مسائل جسمی چند ماه اول ازدواجشون دچار بیماری های خاص میشن.. از جمله افت فشار و سرگیجه و...
باید این قدر ظرفیت و توان داشته باشی که بجای گفتن این حرف که ای بابا تو همش مریضی و از اول بسم الله که مریضی و هزار متلک دیگه تکیه گاهش باشی تا بهبود پیدا کنه. این کار خیلی واسه یه تازه داماد که استرس سلامتی زنش رو داره سخته.
این کار رو وقتی میتونی بکنی که هدفت از ابتدای ازدواج "من برای او شدن "باشه نه "او برای من شدن."

واقعا دخترهایی هستن جواب بله میدن بعد به عمق تفکرات و اعمالشون که نگاه میکنی میبینی ازدواج نکردن بلکه فکر میکنن کسی غلام دربست بهشون هدیه داده.
هر وقت و هرجا بخوان میرن هر وقت بخوان میان ...شوهر بیچاره صبح باید بره سر کار این که تا لنگ ظهر خوابه به شعورش نمیرسه که موجبات اسایش شوهرش رو فراهم کنه.

از طرفی بعضی پسرها بدتر ... نه میفهمن جنس لطیف دختر یعنی چی ... میان خونه یک نعره میکشن انگار میدان قمه زنیه . و هزار کار ناشایست دیگه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۰:۴۰, ۲۱/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۳ ۰:۴۵ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #87

بر اساس نتایجی که حاصل شد از این تاپیک گهربار , دوستان عزیز مجرد لطفا همه با هم به سوی آرمان جدیدمون پیش بریم .

دختربازی

به خاطر اینکه طبق فرموده های خانم ها :

1. ازدواج دائم مساویست با بدبختی
2.ازدواج موقت هم نشان از بی لیاقتی شما داره و به کل ممنوعه .

زیگموند فرویدم آرزوست HeartHeartHeart

[تصویر: Sigmund_Freud_LIFE.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علائم ظهور ، یاســین ، انتصـار ، مجتبی110 ، Mitsonary ، هادی... ، حضرت عشق ، MohammadSadra
۰:۴۳, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #88

(۲۱/تیر/۹۳ ۰:۳۰)حوریه سادات نوشته است:  کی الان دینو قبول نداشته؟!Huh
نگفتم کسی دین را قبول ندارد
گفتم دین کل واحدی است. کسی نمی تواند قسمتی از آن را بگوید قبول نیست!

در چند پست قبل به یکی از احکام دینی کنایه زدن و گفتن آقایون قراره توجیه کنن
مگر آقایون وضع کردن که بخوان توجیه کنن؟؟؟

ناظر محترم به درستی اشاره کردن که بهتره در موردش بحث نشود... ارزش ندارد
دائم یا موقت نهایت 100 سال عمره و تمام خواهد شد. ارزش مخالفت علنی با احکام الهی را ندارد. حداقل نگه داریم برای خودمان!

دین اگر کامل و صحیح اجرا می شد، هیچ معضلی نداشتیم. اما الان هر کدام از ما هر جایی از آن را که خوشمان نمی آید رد می کنیم. بعد انتظار داریم جایی که به نفع ماست دین کاربرد داشته باشد
گشتیم نبود!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، انتصـار ، Arash.j ، Reza2035 ، شیدا ، حضرت عشق ، MohammadSadra ، حوریه سادات
۰:۵۱, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #89
آواتار
(۲۱/تیر/۹۳ ۰:۴۰)Reza2035 نوشته است:  بر اساس نتایجی که حاصل شد از این تاپیک گهربار , دوستان عزیز مجرد لطفا همه با هم به سوی آرمان جدیدمون پیش بریم .

دختربازی

ان شا الله ارمان جدید ...
تقوا پیشگیست در کنار خودسازی برای قبول مقوله مهم ازدواج...

هر چه قدر این خود سازی زودتر اتفاق بیافته الحمد الله! موجب خوشحالی همست ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، ELENOR ، حوریه سادات
۱:۰۰, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #90

نقل قول:
ان شا الله ارمان جدید ...

تقوا پیشگیست در کنار خودسازی برای قبول مقوله مهم ازدواج...

هر چه قدر این خود سازی زودتر اتفاق بیافته الحمد الله! موجب خوشحالی همست .

خواهرم محترم من دوست ندارم شبیه این آدم بشم :

[تصویر: guru.jpg]

یا مثه این آقا برم کودک آزاری کنم :

[تصویر: IMAGE634704428069659558.jpg]

یا مثه این اقا به قدری رابطه جنسی داشته باشم که ....

[تصویر: 18-34-35.jpg]

میخوام مسلمون باشم و حرفهای بی منطق رو گوش نمیدم Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، Hadith ، انتصـار ، شیدا ، یاســین ، Mitsonary ، هادی... ، حضرت عشق ، MohammadSadra
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا