کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انحراف عبدالله هاشم ; فیلمساز مسلمان !!
۲۱:۰۱, ۲۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1

با سلام

توجه دوستان را به یک نکته ی مهم جلب می نمایم:

انحراف « عبدالله هاشم » و حمایت وی از یک مدعی دروغین مهدویت با عنوان « احمد الحسن الیمانی » ملقب به « سید یمانی »!

[تصویر: 010.jpg]

استفاده ی « عبدالله هاشم » فیلم ساز معروف از « ستاره ی شش گوش » لوگوی طرفداران « احمد الحسن الیمانی » مدعی دروغین « سید یمانی ». (به عبارت Site Admin توجه فرمایید).

[تصویر: 011.jpg]

استفاده ی « عبدالله هاشم » فیلم ساز معروف از « ستاره ی شش گوش » لوگوی طرفداران « احمد الحسن الیمانی » مدعی دروغین « سید یمانی ».[align=center]

آدرس وبسایت فروم « هاشم استودیوز » متعلق به « عبدالله هاشم »:[align=center]

http://www.hashemstudios-board.com[align=center]

[تصویر: 018.jpg]

« ستاره ی شش گوش » سمبل یهود و فراماسونری در وبسایت « احمد الحسن الیمانی »! مدعی دروغین مهدویت، نشان می دهد که وی سر در آخور یهود و فراماسونری دارد.

[تصویر: 014.jpg]

وبسایت فارسی « احمد الحسن » ملقب به « احمد الحسن الیمانی » مدعی دروغین « سید یمانی » و زمینه سازی برای ظهور.

[تصویر: 017.jpg][align=center]

« ستاره ی شش گوش » سمبل یهود و فراماسونری در اعلامیه های تبلیغی « احمد الحسن الیمانی »! مدعی دروغین مهدویت، نشان می دهد که وی سر در آخور یهود و فراماسونری دارد.

برای شناخت بهتر این مدعی دروغین مهدویت، می توانید به آدرس زیر بروید:

http://www.alvadossadegh.com/fa/best-art...16-51.html[align=center]

همچنین نکات تکمیلی درباره ی این اقدام انحرافی « عبدالله هاشم » را می توانید در لینک های زیر ملاحظه فرمایید:

http://www.alvadossadegh.com/fa/new-news...41-56.html

http://www.hashemstudios-board.com/viewt...san#p36481

http://wup-forum.com/viewtopic.php?p=192636

این اشتباه وحشتناک از فیلم سازی که فیلم های مستند متعددی پیرامون « فراماسونری و یهود » ساخته است، بسیار عجیب می باشد!

به همین دلیل و دلایل متعدد دیگر است که بنده همواره نسبت به کپی برداری سخنرانان و فعالان مهدوی کشور، از مستندسازان خارجی، هشدار داده ام.

امیدوارم که دوستان بر اشتباهات و حمایت های چشم بسته ی خود، پافشاری ننمایند.

لطفاً با ذکر منبع، اطلاع رسانی فرمایید.

با تشکر

خادم الامام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) - وبسایت « وعده ی صادق »
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، zarati313 ، idea ، انتخاب ، pop313 ، خیبر110 ، fazel ، mohager ، parisan ، mohamad ، بیداری12 ، MiladYLH ، akhevi ، m.shirazi80 ، خادم الامام ، shia12 ، hussain ، ELENOR ، moje12.ir ، oO DaViD Oo ، ANTI satan ، mohsen . ، Admirer ، 7parsa4 ، mhklord ، faraz_223 ، janali ، مصطفی آقایی ، M03TAFA ، Abasaleh ، سرود پیروزی ، Ramin_Ghn ، nooromahdi ، pcyord ، shafagh_mah ، bagheri4 ، ganjname ، Secret ، خادمة الزهرا ، aliakbar ، shamsipour ، A L I ، حلما ، مسافر ، أین المنتظر ، Islam ، blue.blood ، azade ، islamnab ، Amir ، MohammadSadra ، طالب نور ، vahrakan ، فدک زهرا ، صابر ، m.hossein ، سرباز ولایت ، R3Z4 ، حادثه ، Hadith ، mahdi_kojayee ، اولولالباب ، warior ، ali0077 ، AS53 ، عبدالرحمن ، چکاوک92 ، ذوالفقار ، حضرت عشق ، علیا ، انتصـار

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۱۳, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #31
آواتار
داشتم با خودم فکر میکردم . نکنه اینها عبدالله هاشم رو گندش کردند که بتونند از طریق اون مستند و او حرفها این سید الحسن یمانی رو به ما قالب کنند ؟
در این که این فرد کذاب هست و دروغگو شکی نیست اما این که یه همچین فردی بیاد از همچین شخصی دفاع کنه بسیار بسیار مشکوکه . !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahtab22 ، Morteza
۱۲:۴۱, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #32

من برای عبدالله هاشم پیغام گذاشتم . و بهش گفتم که براش خیلی احترام قائلم ولی به نظر می رسه این همه زحمتی که کشیده داره به دست یه عده آدم انحرافی به نابودی کشیده میشه وهدف انصار و یمانی چیزی جز سواستفاده از شخصیت عبدالله نیست . لطفا شماها هم اقدامی بکنین .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، ganjname ، حامد پ
۱۳:۱۰, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
سلام:
نمیدونم این حرفی رو که میزنم قبول دارید یا نه
اما مستند ظهور از نظر من از این بابت که به ما 1 خط مش داد تا ما اطرافمون رو بشناسیم بسیار عالی بود...
اما 3 نکته داشت که من اصلا خوشم نیومد...
1. بسیاری از حرفاش هرچند قریب به حقیقت اما بدون سند بودن
2. قدرت شیطان رو بسیار بزرگ نشون داد طوری که ادم ابتدا احساس میکنه فلج شده در حالی ه قدرت مطلق از آن خداست
3.در قسمت های پایانی زمان ظهور را تخمین زد در حالی که در احادیث امده تعیین کنندهای وقت دروعگو هسن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Amir ، حامد پ ، حلما ، خادمة الزهرا
۲۰:۵۲, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #34
آواتار
سلام
به نظره من اینکه ما بیایم و وقتمونو بزاریم روی این مساله که حالا چرا عبدالله هاشم منحرف شده (احتمال بدیم البته) واقعا یه نوع خسران هستش در ارزش وقت/
ما میتونیم به جای تحقیق در مورد اینکه ایا فلانی منحرف شده یا نشده بیایم ریشه هایی رو که باعث یه همچین انحراف هایی رو میشه پیدا کنیم.
منتظره جواب اقای خادم الامام هستم/
به امید آدم شدن قبل از ظهور/یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، خادمة الزهرا
۲۳:۲۳, ۱۰/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۰ ۲۳:۵۵ توسط Morteza.)
شماره ارسال: #35
آواتار
پیرو درج خبر مربوط به انحراف عبدالله هاشم مستند ساز معروف مصری و بازتاب آن در پایگاه های مختلف خبری، واکنش های متعددی را به دنبال داشت، در این میان یکی از مخاطبین عزیز و گرامی <وعده صادق> اقدام به ارتباط از طریق ایمیل با شخص عبدااله هاشم نموده و از زبان خود ایشان نظراتی را بیان کرده اند که قابل توجه است!

پس از درج مطلبی در پایگاه ((وعده صادق)) که به بررسی انحراف عبدالله هاشم (از جوانان مسلمان مصری فعال در زمینه رسانه و فراماسونری و ...) پرداخته بود، از آنجایی که قبلا با آقای هاشم از طریق ایمیل در ارتباط بودم بر آن شدم تا نظرش رامستقیما در این مورد جویا شوم.آنچه که در ذیل می آید ایمیل من به او (سیاه) و جواب ایشان (آبی) می باشد: (قبلا از انگلیسی دست و پا شکسته خود عذرخواهی می کنم.)

Date: Wed, 29 Jun 2011 08:52:11 -0700
From: amin_hpn@yahoo.com
To: abdullahkhashem@hotmail.com

Subject:

BismAllah AlRahman AlRaheem,
Alhamdullilah Rab Alalameen wa Al Salat wa Al Salam 3ly Mohammed wa Al Mohammed, Al Aimma wa Al Mahdyeen,
Assalamu Alykum Wa Rahmat Allah,
Walykum Assalam Wa Rahmat Allah my dear brother,
My dear brother, Abdullah ;
I saw in my friend's weblog that you followed a man named "Ahmad Al-hassan Al-yammani",so i were visited your website and saw all thing.
Yes, the Ahlul Bayt a.s. informed me in my dreams to follow Imam Ahmed Al Hassan the Yamani a.s.
I don't know where,when and how you accustom with Ahmad Al-hassan, but my task is telling some thing to you:
Like I said, the Ahlul Bayt a.s. are the ones who directed me to Imam Ahmed a.s.
1) Are you trust all of Hadithes from all man narration from Imams a.s? Are you evaluation narrator of Hadithes?
I trust my visions and dreams when the Ahlul Bayt tell me to do something, they also went and told many many of my viewers the same in their dreams.
2) Are you know that a plan of enemie's plans on the Islam, especially Shia, is attack to Marjaes ?
I don't doubt that, but this is different, unless you consider the words of Ahlul Bayt in a dream to be an enemy, astaghfurallah.
3) Are you know about the history of Marjaes?
I know a little but I am no scholar, just a sincere seeker of truth
4) You know this but i am reminisceing ,enemies attack to us between ourselves.
Yes, but also the Ahlul Bayt said that in the end times the Marjas of Taqleed would be the enemies of the Imam a.s.
5) Are you know about Ali Mohammad Bab or about Hossein Ali Nuri (Baha Allah) ? ( these men were examples of those contend about connection with Imam MAHDI (a.s) )
Yes, I learned about them and studied them during my BA of Comparitive Religious Studies and have visited their temples. They are a misguided people.
6) I wrote for you in last emails about velayat faghih, are you read anything about that? I asked you to travel to Iran and see nearly some things that are reverse in media (you are a professional man in media),but ...
Yes, I was coming to Iran then you know I got arrested, for I sent you my video testimony about it.
7) How many Imams are in the shia Beliefs ?
There are 12 Imams and 12 Mahdis. A Mahdi is not the same or at the status of an Imam. All the information about my journey can be found from episode 183-the current episodes, you will see all that happened that lead me to the Imam a.s.

excuse me for this questions.I am waiting for your answer.

"و من الله توفیق"

ذکر چند نکته را در این ارتباط ضروری می دانم:1) ایشان به صراحت دلیل سوق به سوی احمد الحسن الیمانی (به قول استاد خادم الامام(عجل الله تعالی فرجه الشریف) عزیز : ملعون کذاب) را خواب هایی می داند که از اهل بیت دیده است.البته مدتها قبل هم که من از او در مورد دلیل تصمیمش برای قدم برداشتن در این راه ( افشای فراماسونری و ...) پرسیدم، در جواب دیدن خواب پیامبر و امامان را دلیل رهنمون شدن خود عنوان کرد.البته ایشان خیلی های دیگر از مریدان ملعون کذاب را هم بدین صورت رهنمون شده می داند.2) علی الظاهر ایشان دارد به سوی مرجعیت ستیزی (که یکی از مشخصه های احمد الحسن الیمانی ملعون کذاب است) سوق پیدا می کند که این امر در ایمیل فوق و همچنین ویدیوهایی که در سایت خود قرار داده مشخص است.3) و در آخر هم بیان اعتقاد به 12 مهدی است.حالا این را از کجا آورده من نمی دانم...

وضعیت عبدالله هاشم از دو حالت خارج نیست:1) دشمنان امام منتظر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) سعی در انحراف این نیروی فعال دارند که در صورت صحت تا حد بسیار زیادی موفق بوده اند.البته با توجه به فقر فکری ایشان در مورد مسائل عمیق تشیع این احتمال به دور از ذهن نیست.( در صورت صحت این فرض ما برای هدایتش دعا می کنیم.)

2) او هم یکی از عمال شیاطین عالم است که سعی کرده در قالب نفاق و موجبات ایجاد تفرقه و انحراف عقاید رخنه ای در سپاه امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ایجاد نماید.(در صورت صحت این فرض ما برای هلاکتش دعا می کنیم.)

مدیون ولایت

منبع:وعده صادق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، rastin ، Amir ، خادمة الزهرا
۰:۳۳, ۱۱/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۰ ۸:۰۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #36
آواتار
اول که خواب حجت نیست
در ثانی در جادو و علوم غریبه (بد و خوب)تکنیکی وجود دارد به نام ارسال هاتف و شما میتوانید انچه را می خواهید به کسی که مد نظر شماست برسانید . (در خواب)
حتی خود شما هم میتوانید با تکنیکهای نه چندان مشکل به خواب کسی وارد شوید .
حتی با ارسال هاتف میتوان شخص مورد نظر را حسابی اذیت کرد ! بنابرین اگر ایشان این خواب را هم دیده باشد ممکن است جنبه واقعی نداشته باشد
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، خادمة الزهرا
۱:۰۹, ۱۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #37
آواتار
(۱۰/تیر/۹۰ ۲۰:۵۲)ghadimi2 نوشته است:  سلام
به نظره من اینکه ما بیایم و وقتمونو بزاریم روی این مساله که حالا چرا عبدالله هاشم منحرف شده (احتمال بدیم البته) واقعا یه نوع خسران هستش در ارزش وقت/
ما میتونیم به جای تحقیق در مورد اینکه ایا فلانی منحرف شده یا نشده بیایم ریشه هایی رو که باعث یه همچین انحراف هایی رو میشه پیدا کنیم.
منتظره جواب اقای خادم الامام هستم/
به امید آدم شدن قبل از ظهور/یا علی

سلام

دوست عزیز ما وقتمون رو روی مردم عامی نمیزاریم که تاثیری روی دیگران نمیزارن.

موضوع اشخاصی هستند که در تعامل با مردم هستند.نظراتشون و عقایدشون رو به مردم بیان میکنن.

وقتی امثال عبدالله هاشم روی مردم تاثیر گزار میشن وظیفه ما هست که ببینیم طرف چی به خورد مردم میده.
آیا با دین و مذهب ما مغایرتی داره یا نه؟؟؟

در ضمن مگه ریشه یابی چنین انحرافایی غیر از شناخت منحرف و چگونگی منحرف شدنه؟!؟!؟!؟

(۱۰/تیر/۹۰ ۲۰:۵۲)ghadimi2 نوشته است:  سلام
به نظره من اینکه ما بیایم و وقتمونو بزاریم روی این مساله که حالا چرا عبدالله هاشم منحرف شده (احتمال بدیم البته
ظاهرا شما هنوز درباره انحراف عبدالله هاشم شک دارید.
خود عبدالله هاشم رسما از این آقا حمایت میکنه.این که دیگه برای شما پوشیده نیست؟؟؟
حالا میمونه این که شما درباره احمد الحسن یمانی چه عقیده ای دارید؟؟
اگه میگید کذاب نیست در این صورت عبدالله هاشم منحرف نشده.اگه میگید کذابه خوب مشخص میشه که عبدالله هاشم منحرف شده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir
۱۲:۲۰, ۱۱/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۰ ۱۲:۲۱ توسط idea.)
شماره ارسال: #38
آواتار
عبدالله هاشم مگه جزو کسی نبود که ساختار فراماسونری با مستنداتش نمایان کرد و در خود مستند ظهور هم این موضوع عنوان کرد ما در اصل ادامه کار ایشون هستیم
این موضوعات خطر بزرگی میتونه باشه که بیشتر اطلاعات که از فراماسون ها درج میشه اشتباه Huh
۱۲:۴۷, ۱۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #39
آواتار
(۱۱/تیر/۹۰ ۰:۳۳)وحید110 نوشته است:  اول که خواب حجت نیست
در ثانی در جادو و علوم غریبه (بد و خوب)تکنیکی وجود دارد به نام ارسال هاتف و شما میتوانید انچه را می خواهید به کسی که مد نظر شماست برسانید . (در خواب)
حتی با ارسال هاتف میتوان شخص مورد نظر را حسابی اذیت کرد ! بنابرین اگر ایشان این خواب را هم دیده باشد ممکن است جنبه واقعی نداشته باشد
یا حق

آقا وحید حرف شما درسته اما من شنیدم در قالب اهل بیت نمیتونن وارد خواب کسی بشن و خواب اهل بیت حقیقیه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۰۰, ۱۱/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۰ ۱۳:۰۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #40
آواتار
(۱۱/تیر/۹۰ ۱۲:۴۷)ganjname نوشته است:  
(۱۱/تیر/۹۰ ۰:۳۳)وحید110 نوشته است:  اول که خواب حجت نیست
یا حق

آقا وحید حرف شما درسته اما من شنیدم در قالب اهل بیت نمیتونن وارد خواب کسی بشن و خواب اهل بیت حقیقیه.

اون در عالم واقع هست که شیطان نمیتونه خودش رو در کسوت اولیا و امامان قرار بده .
اما در عالم خواب فرض کنیم نتونه . ما که امام رو از قبل ندیدیم و نمیشناسیم
فرض کنید فردی سفید پوش و خوش سیما امد به خواب ما از کجا بفهمیم که امام(علیه السلام) هست؟
من یک چیزی میدونم که میگم برادر من
موفق باشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ganjname ، Amir ، Morteza ، خادمة الزهرا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا