کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود معجزات علمی قران
۲۳:۰۷, ۱۸/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۳ ۲۱:۵۶ توسط yashar1374.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
در این تاپیک قصد دارم مطلبی رو قرار بدهم که مربوط به قران هست .بنده به این نکته پی بردم که مردم در زندگی روزمره متاسفانه توجه خیلی خیلی اندکی به جواهر گرانبهای اسلام از جمله قران می کنند . البته بنده هم جزء همین افراد بودم و هستم . بنا بر این تصمیم گرفتم تا مطالبی رو به صورت مناسب تهیه کنم تا شاید بتوانم وظیفه خودم رو در حد وسعم انجام بدم. اما به نظر بنده این نوشته کمی با نوشته های دیگر فرق می کند :
1- بنده سعی کردم تا سخنان پیامبر و امامان را نیز در کنار معجزات قران بیاورم.
2-تمام آیات مربوط به معجزات همراه با صوت آنها در حد امکان وارد کنم.

البته این مقاله با زبانی نوشته شده است که مناسب افراد نا آشنا به دین اسلام است اما با این همه برای شما برادران و خواهران نیز فکر کنم مفید باشد .
البته این مقاله کامل نیست و خواهش میکنم برای کمک به تکمیل این مقاله با ینده همکاری کنید ...
در آخر بنده و خانواده ام را در این ماه مبارک رمضان دعا کنید .

لینک دانلود

**توجه : به منظور استفاده از این مطالب کسب اجازه شرعا و قانونا الزامی است**
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، آفتاب ، aakbarib ، Detector ، m.hossein ، 135 ، حضرت عشق ، help me

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۹, ۲۵/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۳ ۱۴:۱۰ توسط III I III.)
شماره ارسال: #21

یکی دیگر از معجزات علمی غیر قابل انکار (هر چند کافران خوششون نیاد و با تمام مجاهده سعی کنند زیر سوالش ببرن نمی تونن!) توضیح دقیق مراحل تشکیل جنین در قرآن کریم است که 1400 سال پیش در آن بربریت عرب بیابانی در کتاب الهی قرآن بیان شده و به بهترین شکل توضیح داده شده!
مقالات علمی تأیید مطلب بسیار است و در مستند کتاب الهی هم میتونید مشاهده کنید
جالبه که این مسئله که اول استخوان شکل میگیره و بعد توسط گوشت پوشش داده میشه رو تا همین اخیراً هم دانشمندان نمیدونستند و در این مستند به صراحت بهش اشاره می کنند:
مستند «کتاب الهی» The Divine Book

آیه 14 سوره مومنون:
ثُمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظَمًا فَكَسَوْنَا الْعِظَامَ لحَْمًا ثُمَّ أَنشَأْنَاهُ خَلْقًا ءَاخَرَ فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الخَْالِقِي
آنگاه از آن نطفه ، لخته خونی آفریدیم و از آن لخته خون ، پاره گوشتی، واز آن پاره گوشت ، استخوانها آفریدیم و استخوانها را به گوشت پوشانیدیم، بار دیگر او را آفرینشی دیگر دادیم در خور تعظیم است خداوند، از آن بهترین آفرینندگان

چقدر جالب هست انکار بدیهیات توسط کافران!
چه جونی میکنند که حق رو بپوشانند
چه شگفت انگیز اصرار بر کفر کافران! در عین وجود این بدیهیات متقن
بعضی وقتا برام سوال میشد چطور معجزه رو هم میدیدن ایمان نمی آوردند
بعضی از دوستان و تلاش پیگیرشون برای پوشاندن حق و انکار حق باعث شد مقداری درک کنم که چگونه میشه منکر معجزه هم شد و با وجود معجزه اقرار نکرد و زیر بار حق نرفت
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، m.hossein ، ISOD ، yashar1374 ، 135 ، حضرت عشق
۱۴:۲۳, ۲۵/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۳ ۱۴:۲۸ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #22
آواتار
به نام خدا

(۲۵/تیر/۹۳ ۱۲:۲۱)namekarbary نوشته است:  مخلوط نشدن آب و روغن به چگالیش بر نمی گرده. روغن برعکس آب یه مایع قطبی نیست. و مایع های غیر قطبی و قطبی مخلوط نشدنی هستن.

من نمیدونم دو رودخونه دقیقا چه ترکیبی دارن، ولی

اتفاقا دانسیته روی این جدایش هم تاثیر داره
قطبیت باعث می شه که این دو غیرقابل امتزاج باشن، و دانسیته باعث می شه که آب مایع زیرین باشه و روغن بالا قرار بگیره

نقل قول:در مورد دو غلظت مختلف آب، بله با هم ترکیب می شن طی فرایند دیفوزیون. توی محیط پرتلاطم رود و دریا با باد و موج و جزر و مد و... که شدت ترکیب بیشتر هم می شه.

ببینید شما پدیده ی دیفیوژن و انتقال جرم رو صرفا ناشی از اختلاف غلظت می دونید
درصورتی که نیرومحرکه ی اصلی برای انتقال جرم، اختلاف پتانسیل شیمیاییه
این اختلاف هم ناشی از اختلاف دما، فشار و غلظته.
ممکنه برآیند این اختلافات و نیروها، کلا صفر شه و درنتیجه هیچ اختلاف پتانسیل شیمیایی نباشه تا باعث شه دو رود با هم ترکیب شن
و یا حداقل انتقال جرمی که توی لایه ی مرزی اتفاق میفته به قدری کم باشه که چون هر دو رود بی نهایت محسوب می شن، این انتقال تاثیر چندانی در غلظت نهایی دو رود نداشته باشه

.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، ISOD ، 135 ، حضرت عشق
۱۵:۱۱, ۲۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
(۲۵/تیر/۹۳ ۱۳:۴۴)namekarbary نوشته است:  من دو دریایی ندیدم که به این شکل کنار هم باشن. این ها در قسمتی از دریا به وجود میان که رودخونه به دریا می ریزه و هر لحظه مقدار آب شیرین بهش اضافه می شه. برای همین هست که این مرز باقی مونده، نه این که دو دریا پابرجا مونده باشن و با هم ترکیب نشده باشن.
وقتی یک رود وارد دریا که بشه جزئی از اون دریا میشه و دیگه برای خودش هویت رود رو نداره پس تبدیل به دو دریای مجزا میشه و شما نمی تونید رود رو از دریا تفکیک کنید

(۲۵/تیر/۹۳ ۱۳:۴۴)namekarbary نوشته است:  فکر می کنم معنای به هم تجاوز نمی کنن یا نمی آمیزن مشخص باشه. معنای این که بینشون برزخی هست هم فکر می کنم روشن هست.
اما این تفاوت ها برمی گرده به تفاوت های زبان
ببینید در آیه 20 از عبارت "يَبْغِيَانِ" استفاده میشه. عبارت رو با Google translate به فارسی برگردونید تا ببینید چه نتیجه ای داره. بنده جستجو کردم دقیقا عبارت "تجاوز کردن از" رو آورده. اگه به عکس دقت کنید دو دریا از همدیگه تجاوز نمی کنه
اگر بحث از "نفوذ کردن" بود عبارت "ترشح" رو می آورد یا اگر که قرار بود با هم "ترکیب" بشه از عبارت "جمع" یا "تولیف" استفاده می کرد.
پس میشه نتیجه از آیه 20 نتیجه گرفت که دو دریا نه اینکه در هم نفوذ نکنند، بلکه منظور این هست که به مرز همدیگه تجاوز نمی کنند.
(۲۵/تیر/۹۳ ۱۳:۴۴)namekarbary نوشته است:  در حالی که نه به هم می آمیزن صحیح هست و نه این که حائلی بینشون وجود داره.
اما اینکه شما می فرمایید بین دو دریا حائلی وجود نداره به نظر بنده نظریه محکمی نیست
وقتی چیزی دیده نشه دلیل بر این نیست که وجود نداره
مثل عبور جریان برق از سیم
وجود داره اما دیده نمیشه
سوال : از کجا بفهمیم برق وجود داره ؟
جواب : وقتی لامپ روشن شد می گوئیم برق جریان داره
(۲۵/تیر/۹۳ ۱۳:۴۴)namekarbary نوشته است:  ترکیب شدن یا نشدن دو رود نشانه چی هست دقیقا و چه نتیجه ای باید ازش بگیریم که موفق نشدیم نتیجه بگیریم؟! این طور که می فرمایید انتظار داشتیم از نظر فیزیکی یک اتفاق بیفته و یک نیروی الهی رویداد دیگه ای رو رقم زده و ما باید اون رو نشانه چیزی بدونیم؟ من متوجه نشدم.
نشانه برحق بودن قرآن
اینطور نیست ؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 135
۲۰:۳۰, ۲۵/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۳ ۲۱:۵۴ توسط yashar1374.)
شماره ارسال: #24
آواتار
namekarbary نوشته است:
ترکیب شدن یا نشدن دو رود نشانه چی هست دقیقا و چه نتیجه ای باید ازش بگیریم که موفق نشدیم نتیجه بگیریم؟! این طور که می فرمایید انتظار داشتیم از نظر فیزیکی یک اتفاق بیفته و یک نیروی الهی رویداد دیگه ای رو رقم زده و ما باید اون رو نشانه چیزی بدونیم؟ من متوجه نشدم.

با سلام به دوست گرامی :
اولا معجزات در همه چیز است حتی در حرکت کشتی ها در دریا و قرار نیست که یک معجزه چیزی خارج از قوانین دنیوی باشه . اما کیست که نشانه های الهی را دریابد ؟ حتما کسانی که می اندیشند ...
دوما این مطلب ( برای افراد معمولی ) می تواند از آن نظر اهمیت داشته باشد که در آن زمان امکانات و وسایل نقلیه مناسب وجود نداشت تا به راحتی بتوان به آن مناطق سفر کرد و به قول امروزیها سفر های توریستی بره Big Grin
۲۱:۵۵, ۲۵/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۳ ۱۲:۴۷ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #25

نقل قول:یکی دیگر از معجزات علمی غیر قابل انکار (هر چند کافران خوششون نیاد و با تمام مجاهده سعی کنند زیر سوالش ببرن نمی تونن!) توضیح دقیق مراحل تشکیل جنین در قرآن کریم است که 1400 سال پیش در آن بربریت عرب بیابانی در کتاب الهی قرآن بیان شده و به بهترین شکل توضیح داده شده!
این یه حرف نادرست دیگه ست. مراحل تشکیل جنین از یونان باستان شناخته شده بوده. البته جای بحثش هم این جا نیست.

نقل قول:اتفاقا دانسیته روی این جدایش هم تاثیر داره
قطبیت باعث می شه که این دو غیرقابل امتزاج باشن، و دانسیته باعث می شه که آب مایع زیرین باشه و روغن بالا قرار بگیره
این درسته که چگالی روغن رو جدا می کنه. ولی دلیل اصلیش غیرقطبی بودن روغن هست. الکل و آب هم چگالی مختلفی دارن، اما مخلوط شدنی هستن.

نقل قول:ببینید شما پدیده ی دیفیوژن و انتقال جرم رو صرفا ناشی از اختلاف غلظت می دونید
درصورتی که نیرومحرکه ی اصلی برای انتقال جرم، اختلاف پتانسیل شیمیاییه
این اختلاف هم ناشی از اختلاف دما، فشار و غلظته.
ممکنه برآیند این اختلافات و نیروها، کلا صفر شه و درنتیجه هیچ اختلاف پتانسیل شیمیایی نباشه تا باعث شه دو رود با هم ترکیب شن
و یا حداقل انتقال جرمی که توی لایه ی مرزی اتفاق میفته به قدری کم باشه که چون هر دو رود بی نهایت محسوب می شن، این انتقال تاثیر چندانی در غلظت نهایی دو رود نداشته باشه
نه این درست نیست. تمام ذرات مایع حرکت می کنن و به هم نفوذ می کنن. این اتفاق می افته، حالا کند بودن و تند بودنش تو رودها از طریق آزمایش باید به دست بیاد. ضمن این که در مورد رودخانه ها همیشه چند نیروی دیگه فرایند رو تسهیل می کنن.

به علاوه اگر رودها با دریا ترکیب نمی شدن همیشه باید یک مرز گسترش یابنده می داشتیم، چون رود همیشه در حال ریختن آب به دریاست. در حالی که می دونیم املاح اقیانوس ها هم از همین آب رودها وارد و تامین شده.

نقل قول:اما این تفاوت ها برمی گرده به تفاوت های زبان
ببینید در آیه 20 از عبارت "يَبْغِيَانِ" استفاده میشه. عبارت رو با Google translate به فارسی برگردونید تا ببینید چه نتیجه ای داره. بنده جستجو کردم دقیقا عبارت "تجاوز کردن از" رو آورده. اگه به عکس دقت کنید دو دریا از همدیگه تجاوز نمی کنه
اگر بحث از "نفوذ کردن" بود عبارت "ترشح" رو می آورد یا اگر که قرار بود با هم "ترکیب" بشه از عبارت "جمع" یا "تولیف" استفاده می کرد.
پس میشه نتیجه از آیه 20 نتیجه گرفت که دو دریا نه اینکه در هم نفوذ نکنند، بلکه منظور این هست که به مرز همدیگه تجاوز نمی کنند.
اگر معنایی که شما آوردید درست بود، کافی بود گفته شه مرزی وجود داره که خودش این معنا رو در برداره مرزی وجود داره. در حالی که علاوه بر این که مرزی وجود داره گفته شده به هم تجاوز هم نمی کنن. باز هم فکر می کنم معنا روشن هست.

نقل قول:اما اینکه شما می فرمایید بین دو دریا حائلی وجود نداره به نظر بنده نظریه محکمی نیست
وقتی چیزی دیده نشه دلیل بر این نیست که وجود نداره
مثل عبور جریان برق از سیم
وجود داره اما دیده نمیشه
سوال : از کجا بفهمیم برق وجود داره ؟
جواب : وقتی لامپ روشن شد می گوئیم برق جریان داره
دلیلش واضحه. ما می دونیم چرا دو آب به سختی مخلوط می شن. از نظر اتمی دلایلش رو می شناسیم. پس می دونیم که وجود دیوار صحت نداره.

یک نفر ممکنه استدلال کنه که نورانی شدن یک لامپ به دلیل وجود فرشته ای هست که داخل لامپ زندگی می کنه و نور تولید می کنه. اما وقتی بدونم که برق به چه شکل نور تولید می کنه استدلال وجود فرشته "خودبه خود" باطل می شه.

نقل قول:نشانه برحق بودن قرآن
اینطور نیست ؟!!
من هنوز هم متوجه نشدم.

نقل قول:حتما کسانی که می اندیشند
خوب شما که اندیشیده اید به ما هم بگید ما هم دریابیم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yashar1374
۲۲:۰۵, ۲۷/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۳ ۲۲:۲۱ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #26

نقل قول:و مطلب دیگه اینکه بنده با توجه به تحقیقات شخصی پی به درست بودن این نوشته ها بردم ممکن هست حتی بعضی از موضوعات مشکل اساسی داشته باشند و باید کلا حذف بشن هرچند که تا الان سه مورد از نشانه های علمی که در سایت ها گذاشته شده اند مشکل اساسی داشتند حتی ضد اسلامی بنا بر این با کمترین شکی که به این نوشته ها دارید اونهارو بیان کنید تا رسیدگی شود...
خوبه. باشه پس من یه سوال دیگه دارم.

نقل قول:«ضیاء» و «ضوء» درخشش و تابشی است که از خود شئ ساطع می شود، مانند تابش و درخشش چراغ و شمع. و «نور» روشـنـائی و تابـشی است که از خـود شئ ساطع نمی شود بلکه بازتاب تابش ضیاء است.

«الله نور السماوات والأرض»

اون کدوم منبع روشنایی هست که خدا بازتابی از روشناییش هست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yashar1374
۱۱:۳۴, ۲۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۳ ۱۱:۴۳ توسط III I III.)
شماره ارسال: #27

(۲۵/تیر/۹۳ ۲۱:۵۵)namekarbary نوشته است:  مراحل تشکیل جنین از یونان باستان شناخته شده بوده. البته جای بحثش هم این جا نیست.

کسی که مدعی هست داره بحث علمی و مستند و مستدل می کنه وقتی یه اظهار نظر مثل جمله بالا میکنه که بیشتر به درد بخش خنده حلال میخوره دیگه مباحثه باهاش چه معنی داره؟Smileبه عنوان یک نمونه قسمتی از تاریخچه جنین شناسی به نقل از داشنامه ویکیپدیا تقدیم می گردد:
تا سدهٔ ۱۸، پیش‌ساخت (به انگلیسی:preformation) باور غالب در جنین‌شناسی انسانی به شمار می‌آمد. این باور بر این پایه استوار بود کهمایع منی دارای جنین که یک نوزاد کوچک یا «آدمک» (homunculus) است می‌باشد که تنها برای تکوین نیاز به بزرگتر شدن دارد.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D9%8...8%B3%DB%8C
[/b]

چقدر جالب هست انکار بدیهیات توسط کافران!

چه جونی میکنند که حق رو بپوشانند

چه شگفت انگیز اصرار بر کفر کافران! در عین وجود این بدیهیات متقن

بعضی وقتا برام سوال میشد چطور معجزه رو هم میدیدن ایمان نمی آوردند

بعضی از دوستان و تلاش پیگیرشون برای پوشاندن حق و انکار حق باعث شد مقداری درک کنم که چگونه میشه منکر معجزه هم شد و با وجود معجزه اقرار نکرد و زیر بار حق نرفت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، yashar1374 ، ISOD ، 135
۱۳:۱۱, ۲۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
(۲۷/تیر/۹۳ ۲۲:۰۵)namekarbary نوشته است:  خوبه. باشه پس من یه سوال دیگه دارم.

با سلام به دوست عزیز :

اَللَّهُ نُورُ السَّمَاواتِ واَلْأَرْضِ‏
خدا نور و فروغ آسمانها و زمين است.
در تفسير اين جمله ديدگاهها يكسان نيست:
1 - به باور پاره‏اى، منظور اين است كه: خداى يكتا هدايتگر آسمانيان و زمينيان به سوى شايستگيها و بايستگيها و مصلحتهاست.
2 - امّا به باور برخى ديگر، منظور اين است كه: خدا به وسيله خورشيد و ماه و اختران نورافشان، كران تا كران آسمانها و زمين را روشن مى‏سازد.
3 - و از ديدگاه برخى، مفهوم آيه اين است كه: خدا آسمانها را به وجود فرشتگان زينت مى‏بخشد و آراسته مى‏سازد و زمين را به وسيله دانشوران و دانشمندان و متفكّران.
با اين بيان، «نور» در آيه شريفه، به باور برخى مفسّران به مفهوم «روشنگر»،
و به باور برخى به مفهوم «هدايتگر»،
و از ديدگاه پاره‏اى به مفهوم «زينت‏بخش» آمده است.
در آيه مورد بحث، خداى يكتا به نور و روشنى وصف شده است؛ چراكه هر سود و نيكى و نعمت و موهبتى از بارگاه او سرچشمه مى‏گيرد؛ و اين جمله بسان اين است كه مى‏گويند: «حسن» مايه رحمت و بركت است و فلان كس مايه عذاب مى‏باشد؛ و منظور اين است كه رحمت او بيشتر است و عذاب اين يكى افزونتر.
با اين بيان، نور و روشنايى در اينجا اشاره به اين است كه خداست كه سرچشمه نعمتها و مواهب است.
در فرهنگ عرب اين تعبير بسيار است؛ براى نمونه:
1 - شاعر عرب مى‏گويد:
الم تر انّا نور قوم وانّما...
آيا نديده‏اى كه ما نور و مايه روشنى و روشنايى مردم هستيم...
منظور شاعر اين است كه ما سودرسان مردم هستيم و به آنان نعمت و موهبت مى‏رسانيم.
2 - و جناب «ابوطالب» در ستايش پيامبر مى‏سرايد:
وابيض يستقى الغمام بوجهه
ثمال اليتامى عصمة للأرامل
آن گرانمايه عصرها و نسلها، نعمت و بخشايشش براى مردم فراوان است؛ و از ابر باران‏زا به بركت سيماى درخشان او باران خواسته مى‏شود.
او فريادرس يتيمان، پناه بيوه‏زنان و درماندگان است و گرفتاران بنى‏هاشم به وجود گرانمايه او روى مى‏آورند و در كنار آن حضرت از نعمت و نيكبختى بهره‏ور مى‏گردند.
آرى! منظور آن سراينده بزرگ از واژه «ابيض» نه سپيدى چهره و درخشانى سيماى نورانى آن حضرت، كه منظور، احسان و كرامت و بخشايش و سودرسانى او به مردم است؛ به همين دليل هم قرآن، آن وجود گرانمايه را به چراغى روشنگر كه منظور، وجودى سودرسان و مايه خير و بركت است تعبير مى‏كند.(191)

منبع:http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=18395&AyeID=2930
۱۴:۲۱, ۲۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۳ ۱۴:۲۶ توسط III I III.)
شماره ارسال: #29

(۲۷/تیر/۹۳ ۲۲:۰۵)namekarbary نوشته است:  خوبه. باشه پس من یه سوال دیگه دارم.

مقصود از نور اولاً در خود ادامه ی آیه ای که یک قسمتش رو اینجا بریده آوردید بیان شده:در آیه 35 سوره ی نور آمده است:

[b]اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكَاةٍ فِيهَا مِصْبَاحٌ الْمِصْبَاحُ فِي زُجَاجَةٍ الزُّجَاجَةُ كَأَنَّهَا كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِن شَجَرَةٍ مُّبَارَكَةٍ زَيْتُونِةٍ لَّا شَرْقِيَّةٍ وَ لَا غَرْبِيَّةٍ يَكَادُ زَيْتُهَا يُضِيءُ وَ لَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ نُّورٌ عَلَى نُورٍ يَهْدِي اللَّهُ لِنُورِهِ مَن يَشَاء
وَ يَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ وَ اللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ[/b]

خدا نور آسمانها و زمين است. مثل نور او چون چراغداني است که در آن چراغي باشد، آن چراغ درون آبگينه‏اي و آن آبگينه چون ستاره‏اي درخشنده. از روغن درخت پر برکت زيتون که نه خاوري است و نه باختري افروخته باشد. روغنش روشني بخشد هر چند آتش بدان نرسيده باشد. نوري افزون بر نور ديگر. خدا هر کس را که بخواهد با نور خویش هدایت می کند و براي مردم مثلها مي‏آورد، زيرا بر هر چيزي آگاه است.

در توضیح آیه اهم حضرت امام رضا علیه السلام می فرمایند:
مقصود از الله نور السماوات و الارض یعنی خداوند هدایت کننده آسمانیان و زمینیان است. "هاد لاهل السماوات و هاد لاهل الارض"
کافی، ج1، ص89،ح1

همانطور که نور عامل هدایت است و بدون نور نمی توان راه را شناخت!

کمترین اشاره ای نمی کند جناب نام کاربری در مورد لطیفه ای که از ایشان نقل قول شده در مورد اینکه مراحل تشکیل جنین از یونان باستان شناخته شده ؟
(۲۵/تیر/۹۳ ۲۱:۵۵)namekarbary نوشته است:  مراحل تشکیل جنین از یونان باستان شناخته شده بوده. البته جای بحثش هم این جا نیست.

کسی که مدعی هست داره بحث علمی و مستند و مستدل می کنه وقتی یه اظهار نظر مثل جمله بالا میکنه که بیشتر به درد بخش خنده حلال میخوره دیگه مباحثه باهاش چه معنی داره؟Smileبه عنوان یک نمونه قسمتی از تاریخچه جنین شناسی به نقل از داشنامه ویکیپدیا تقدیم می گردد:
تا سدهٔ ۱۸، پیش‌ساخت (به انگلیسی:Preformation) باور غالب در جنین‌شناسی انسانی به شمار می‌آمد. این باور بر این پایه استوار بود کهمایع منیدارای جنین که یک نوزاد کوچک یا «آدمک» (homunculus) است می‌باشد که تنها برای تکوین نیاز به بزرگتر شدن دارد.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D9%8...8%B3%DB%8C[align=-WEBKIT-AUTO]
۱۶:۴۹, ۲۹/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۳ ۱۶:۵۹ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #30

(۲۹/تیر/۹۳ ۱۱:۳۴)III I III نوشته است:  کسی که مدعی هست داره بحث علمی و مستند و مستدل می کنه وقتی یه اظهار نظر مثل جمله بالا میکنه که بیشتر به درد بخش خنده حلال میخوره دیگه مباحثه باهاش چه معنی داره؟Smileبه عنوان یک نمونه قسمتی از تاریخچه جنین شناسی به نقل از داشنامه ویکیپدیا تقدیم می گردد:

این که شما از تاریخچه جنین شناسی آگاه نیستید قرآن رو به یه معجزه علمی تبدیل نمی کنه. همون طور که گفتم جنین شناسی قرآن از جنین شناسی یونانی ها تجاوز نمی کنه و البته یه بحث تخصصی می طلبه که اگه بخوایم شروعش کنیم نظم تاپیکو بهم می زنه.

(۲۹/تیر/۹۳ ۱۳:۱۱)yashar1374 نوشته است:  
با سلام به دوست عزیز :

اَللَّهُ نُورُ السَّمَاواتِ واَلْأَرْضِ‏
خدا نور و فروغ آسمانها و زمين است.
در تفسير اين جمله ديدگاهها يكسان نيست:
1 - به باور پاره‏اى، منظور اين است كه: خداى يكتا هدايتگر آسمانيان و زمينيان به سوى شايستگيها و بايستگيها و مصلحتهاست.
2 - امّا به باور برخى ديگر، منظور اين است كه: خدا به وسيله خورشيد و ماه و اختران نورافشان، كران تا كران آسمانها و زمين را روشن مى‏سازد.
3 - و از ديدگاه برخى، مفهوم آيه اين است كه: خدا آسمانها را به وجود فرشتگان زينت مى‏بخشد و آراسته مى‏سازد و زمين را به وسيله دانشوران و دانشمندان و متفكّران.
با اين بيان، «نور» در آيه شريفه، به باور برخى مفسّران به مفهوم «روشنگر»،
و به باور برخى به مفهوم «هدايتگر»،
و از ديدگاه پاره‏اى به مفهوم «زينت‏بخش» آمده است.
در آيه مورد بحث، خداى يكتا به نور و روشنى وصف شده است؛ چراكه هر سود و نيكى و نعمت و موهبتى از بارگاه او سرچشمه مى‏گيرد؛ و اين جمله بسان اين است كه مى‏گويند: «حسن» مايه رحمت و بركت است و فلان كس مايه عذاب مى‏باشد؛ و منظور اين است كه رحمت او بيشتر است و عذاب اين يكى افزونتر.
با اين بيان، نور و روشنايى در اينجا اشاره به اين است كه خداست كه سرچشمه نعمتها و مواهب است.
در فرهنگ عرب اين تعبير بسيار است؛ براى نمونه:
1 - شاعر عرب مى‏گويد:
الم تر انّا نور قوم وانّما...
آيا نديده‏اى كه ما نور و مايه روشنى و روشنايى مردم هستيم...
منظور شاعر اين است كه ما سودرسان مردم هستيم و به آنان نعمت و موهبت مى‏رسانيم.
2 - و جناب «ابوطالب» در ستايش پيامبر مى‏سرايد:
وابيض يستقى الغمام بوجهه
ثمال اليتامى عصمة للأرامل
آن گرانمايه عصرها و نسلها، نعمت و بخشايشش براى مردم فراوان است؛ و از ابر باران‏زا به بركت سيماى درخشان او باران خواسته مى‏شود.
او فريادرس يتيمان، پناه بيوه‏زنان و درماندگان است و گرفتاران بنى‏هاشم به وجود گرانمايه او روى مى‏آورند و در كنار آن حضرت از نعمت و نيكبختى بهره‏ور مى‏گردند.
آرى! منظور آن سراينده بزرگ از واژه «ابيض» نه سپيدى چهره و درخشانى سيماى نورانى آن حضرت، كه منظور، احسان و كرامت و بخشايش و سودرسانى او به مردم است؛ به همين دليل هم قرآن، آن وجود گرانمايه را به چراغى روشنگر كه منظور، وجودى سودرسان و مايه خير و بركت است تعبير مى‏كند.(191)

منبع:http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=18395&AyeID=2930
مطمئنا منظور این نبود که تفسیری از این آیه آورده بشه. هدف این سوال نمایش تناقض قرآن با ادعای مطرح شده در کتاب بود. پس بذارید این رو هم خودم جواب بدم!
کتاب معجزات علمی قرآن نوشته است:«ضیاء» و «ضوء» درخشش و تابشی است که از خود شئ ساطع می شود، مانند تابش و درخشش چراغ و شمع. و «نور» روشـنـائی و تابـشی است که از خـود شئ ساطع نمی شود بلکه بازتاب تابش ضیاء است.

این حرف نادرسته.

«وَدَاعِيًا إِلَى اللَّهِ بِإِذْنِهِ وَسِرَاجًا مُّنِيرًا»

این آیه ناراستی این ادعا رو آشکار می کنه. همون طور که معلومه سراج و منیرا دقیقا در کنار هم استفاده شدن که معارض ادعای کتابه.

آینه‎ای بودن ماه هم البته از چند صد سال قبل یه حقیقت مسلم شناخته می شده.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]