|
(((((کارگروه شماره یک، منــــــطق)))))
|
|
۱۶:۳۳, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۸ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم قبل از هرچیز یه تاکید خفن داشته باشم در مورد اهمیت علم اندوزی. اگر بخواهم نهایت این تاکید را برسانم باید از کسی براتون مثل بزنم که نهایت الگوی ماست، اول این را بخونید: رسول اكرم صلّى اللَّه عليه و آله وارد مسجد مسجد مدينه شدند، چشمشان به دو اجتماع افتاد كه از دو دسته تشكيل شده بود و هر دستهاى حلقهاى تشكيل داده سرگرم كارى بودند. يك دسته مشغول عبادت و ذكر و دسته ديگر به تعليم و تعلم و ياد دادن و ياد گرفتن سرگرم بودند. هر دو دسته را از نظر گذرانيدند و از ديدن آنها مسرور و خرسند شدند. به كسانى كه همراهش بودند رو كردند و فرمودند: «اين هر دو دسته كار نيك مىكنند وبر خير وسعادتند.» آنگاه جملهاى اضافه كرد: «لكن من براى تعليم و دانا كردن فرستاده شدهام.» پس خودشان به طرف همان دسته كه به كار تعليم و تعلم اشتغال داشتند رفتند و در حلقه آنها نشستند. در مورد اهمیت منطق، فقط این را عرض کنم با فراگیری آن میتوانید حسابی طرف مقابلتون را ضربه فنی کنید و چون این جا هم کلی از بحث ها جدل ها را شاهدیم خیلی میتونه کمکون کنه در جهت حال گرفتن از طرف مقابلمون. در منطق می توانیم با انوع و اقسام مغالطات و استدلال ها و قیاس ها آشنا بشیم و با استفاده از اونها بتونیم بهتر و بهتر فکر کنیم. لذا تصمیم گرفتم یه کلاس مجازی دایر کنم که شرایط مختلفی هم دارد: 1- همه میتونند باشند، ولی هرکسی که میاد برای ثبت نام تا آخرش میمونه، مگر اینکه درس تموم بشه و یا عزرائیل میهمان من یا اون شخص بشه. ![]() ![]() 2- هر درس به صورت یک فایل ورد برای دوستان ایمیل می شود، درسها به صورت تمرین و سوال و جواب می ره جلو. سعی هم میکنم که به زبان ساده تر بیان بشود تا زمختی منطق و به طور کلی علوم مقلی یه کم کمتر حس بشه. 3- بین دوستان شرکت کننده میتونیم جلسات مباحثه هم داشته باشیم. 4- بعد از اتمام مقدمات منطق میتوانیم با نظرسنجی، وارد فلسفه و یا حتی عرفان نظری هم بشویم. به خودمون بستگی داره. 5- خلاصه میتونیم با هم خوش بگذرونیم. ![]() پ ن: تو کشورهای غربی و مخصوصا امریکا زمانی که یک برنامه فرهنگی میخواهید برگزار کنید حتما باید مبلغی را بگیرید و اگر رایگان باشد، به شدت به شما شک میکنند. یعنی اصلا وارد همایشی نمی شوند که مجانی باشد. این را به شخصه تجربه کردیما...کاش این جا هم خب دوستانی که میخواهند ثبت نام کنند، با ذکر صلوات بر پیامبر ![]() ![]() و عترت پاکش (علیهم السلام) می توانند اعلام کنند. البته میتونند نظر هم بدهند در مورد بهتر اجرا شدن این طرح.
|
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۹, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۳ ۱۲:۲۰)سید ابراهیم نوشته است: منطقیون عزیز! با این اوضاع فکر نکنم تا پایان تابستان به جلسه 5 ام هم حتی برسید .. مخواید برای هر جلسه ای زمان پاسخ دهی و رفع اشکال از پیش معین بشه؟ اگه از قبل زمان مشخص کنید فکر کنم دوستان هم وظیفه خودشون رو بهتر متوجه میشن . و براشون راحت تره |
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۲۶/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۳ ۱۶:۲۶ توسط nasimesaba.)
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
هنوزم میشه ثبت نام کرد؟؟؟ اللهم صل علی محمد آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۶:۱۱, ۲۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
سلام
اللّهم صلّ و سلّم علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اگه هنوز هم میشه ثبت نام کرد من هم هستم
|
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۲۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
وای تایپیک منطق و که میبینم 4 ستون بدنم میلرزه! آقا سید کی این نمره هارو میدید من هر شب دارم کابوس نمره منطق میبینم که 0 شدم
|
|||
|
|
۲۰:۲۹, ۲۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
سلام سید ابراهیم هنوز امکان ثبت نام هست ؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
۲:۵۲, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
بله ایمیلتان را پ خ کنید ولی باید ه سرعت درسها را بیارید جلو.... تا یکشنبه ان شالله فکرای بهتری در مورد این کلاس میکنیم و نفرات برتر درس دوم هم اعلام میشوند. یاعلی مدد..
|
|||
|
|
۵:۱۹, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
تا یکشنبه! تا اون موقع سمت چپ من فلج میشه از استرس
![]() بعد یه سوال این نفرات برتر جایزه هم دارن؟ یه سوال دیگه با توجه به چه معیاری نفرات برتر انتخاب میشن! چون بعضی از دوستان فلسفه و منطق خوندن یا چهار تا کتاب منطق خوندن اما یه کسی مثل من بیچاره که فقط تو رنگ و کاغذ و قلم بوده تکلیفش چیه؟ این واقعا منطقیه!!!!!! |
|||
|
|
۱۲:۱۶, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۵۴, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
سلام
طبق معمول من دیر رسیدم آقا من هم هستم اما نه واسه این که شما فرمودید : (۲/تیر/۹۳ ۱۶:۳۳)سید ابراهیم نوشته است: در مورد اهمیت منطق، فقط این را عرض کنم با فراگیری آن میتوانید حسابی طرف مقابلتون را ضربه فنی کنیدبلکه به خاطر این مورد : (۲/تیر/۹۳ ۱۶:۳۳)سید ابراهیم نوشته است: در منطق می توانیم با انوع و اقسام مغالطات و استدلال ها و قیاس ها آشنا بشیم و با استفاده از اونها بتونیم بهتر و بهتر فکر کنیم.به این دلیل که خیلی از موارد پیش آمده بنده با همکاران مباحثه دینی می کنم اما متاسفانه چون خیلی با فنون مباحثه آشنا نیستم بیشتر مواقع کم میارم (۲/تیر/۹۳ ۱۶:۳۳)سید ابراهیم نوشته است: خب دوستانی که میخواهند ثبت نام کنند، با ذکر صلوات بر پیامبر اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۱:۲۸, ۲۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
بسم الله
با سلام . آقايان و خانم هايي كه ثبت نام كردند ، اگر مثل من شاكي اند از بي نظمي هايي كه در روند ارسال درس ها وجود داره ، بياين تو همين تاپيك هماهنگي كلاس ها رو انجام بديم . مثلا همه بيان نظر بدن و بگن هر هفته چند درس ارسال شه ، يا اينكه چند شنبه ها درس ها ارسال شه . و اگر نه اينجوري تا آخر تابستون تا جلسه 4 هم پيش نميريم !!!!! خلاصه دوستان بياين زود تر برنامه كلاس رو مرتب كنيم... من كه از اين بي نظمي خسته شدم .............. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ضمیمه ((کارگروه منــــــطق)) ،بحث های محتوایی | m.hossein | 6 | 3,285 |
۱۷/مهر/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: m.hossein |
|

و چون این جا هم کلی از بحث ها جدل ها را شاهدیم خیلی میتونه کمکون کنه در جهت حال گرفتن از طرف مقابلمون.