کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(((((کارگروه شماره یک، منــــــطق)))))
۱۶:۳۳, ۲/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۸ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
قبل از هرچیز یه تاکید خفن داشته باشم در مورد اهمیت علم اندوزی. اگر بخواهم نهایت این تاکید را برسانم باید از کسی براتون مثل بزنم که نهایت الگوی ماست، اول این را بخونید:

رسول اكرم صلّى اللَّه عليه و آله وارد مسجد مسجد مدينه‏ شدند، چشمشان به

دو اجتماع افتاد كه از دو دسته تشكيل شده بود و هر دسته‏اى حلقه‏اى

تشكيل داده سرگرم كارى بودند. يك دسته مشغول عبادت و ذكر و دسته

ديگر به تعليم و تعلم و ياد دادن و ياد گرفتن سرگرم بودند. هر دو دسته را

از نظر گذرانيدند و از ديدن آنها مسرور و خرسند شدند. به كسانى كه

همراهش بودند رو كردند و فرمودند: «اين هر دو دسته كار نيك مى‏كنند وبر خير وسعادتند.» آنگاه جمله‏اى اضافه كرد: «لكن من براى تعليم و دانا كردن

فرستاده شده‏ام.» پس خودشان به طرف همان دسته كه به كار تعليم و

تعلم اشتغال داشتند رفتند و در حلقه آنها نشست‏ند.

در مورد اهمیت منطق، فقط این را عرض کنم با فراگیری آن میتوانید حسابی طرف مقابلتون را ضربه فنی کنیدWink و چون این جا هم کلی از بحث ها جدل ها را شاهدیم خیلی میتونه کمکون کنه در جهت حال گرفتن از طرف مقابلمون.
در منطق می توانیم با انوع و اقسام مغالطات و استدلال ها و قیاس ها آشنا بشیم و با استفاده از اونها بتونیم بهتر و بهتر فکر کنیم.
لذا تصمیم گرفتم یه کلاس مجازی دایر کنم که شرایط مختلفی هم دارد:
1- همه میتونند باشند، ولی هرکسی که میاد برای ثبت نام تا آخرش میمونه، مگر اینکه درس تموم بشه و یا عزرائیل میهمان من یا اون شخص بشه. WinkBig Grin
2- هر درس به صورت یک فایل ورد برای دوستان ایمیل می شود، درسها به صورت تمرین و سوال و جواب می ره جلو. سعی هم میکنم که به زبان ساده تر بیان بشود تا زمختی منطق و به طور کلی علوم مقلی یه کم کمتر حس بشه.
3- بین دوستان شرکت کننده میتونیم جلسات مباحثه هم داشته باشیم.
4- بعد از اتمام مقدمات منطق میتوانیم با نظرسنجی، وارد فلسفه و یا حتی عرفان نظری هم بشویم. به خودمون بستگی داره.
5- خلاصه میتونیم با هم خوش بگذرونیم. Angel

پ ن: تو کشورهای غربی و مخصوصا امریکا زمانی که یک برنامه فرهنگی میخواهید برگزار کنید حتما باید مبلغی را بگیرید و اگر رایگان باشد، به شدت به شما شک میکنند. یعنی اصلا وارد همایشی نمی شوند که مجانی باشد. این را به شخصه تجربه کردیما...کاش این جا همBig Grin
خب دوستانی که میخواهند ثبت نام کنند، با ذکر صلوات بر پیامبر HeartHeartHeart و عترت پاکش (علیهم السلام) می توانند اعلام کنند. البته میتونند نظر هم بدهند در مورد بهتر اجرا شدن این طرح.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Havbb 110 ، انتصـار ، اسکای ، azade ، لبخند خدا ، Arash.j ، أین المنتظر ، amirhq21 ، شیدا ، Night_World ، mahdy30na ، Farzaneh ، صبح صادق ، soheyl68 ، یاســین ، السا ، اولولالباب ، mahyamatin ، ساجد ، ضحی ، عبدالرحیم ، مجنون الحسین ، هادی... ، صبا ، مجید املشی ، MohammadSadra ، mohamad ، Hadith ، help me ، Aryha ، Just God ، fatemeh ، رهگذر. ، sabrina ، soora ، انديشه نو ، فانوس *7* ، fiftynine ، مجتبی110 ، آفتاب ، میثاق ، یاوران مهدی ، طالب نور ، nasimesaba ، Agha sayyed ، محمدهادی ، ISOD ، m.hossein ، میرزا احمد ، عبدالرحمن ، منادی حق ، MohammadMeraj ، yegixx ، fafa* ، نرگس مهدوی ، حسن.س. ، MAHDI59 ، منصوره ، میم.حسین.الف

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۴۹, ۲۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #71
آواتار
(۲۱/تیر/۹۳ ۱۲:۲۰)سید ابراهیم نوشته است:  منطقیون عزیز!

تمارین چی شد. بعضی ها نفرستادن... اسماشونو بگم؟؟/ بگم؟؟ Cool

با این اوضاع فکر نکنم تا پایان تابستان به جلسه 5 ام هم حتی برسید ..

مخواید برای هر جلسه ای زمان پاسخ دهی و رفع اشکال از پیش معین بشه؟
اگه از قبل زمان مشخص کنید فکر کنم دوستان هم وظیفه خودشون رو بهتر متوجه میشن . و براشون راحت تره
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، amirhq21 ، السا ، azade ، فاطمه خانم ، nasimesaba ، ساجد ، hessam ، شیدا
۱۵:۳۶, ۲۶/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۳ ۱۶:۲۶ توسط nasimesaba.)
شماره ارسال: #72
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

هنوزم میشه ثبت نام کرد؟؟؟

اللهم صل علی محمد آل محمد و عجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، هادی... ، hessam ، سید ابراهیم ، Farzaneh
۱۶:۱۱, ۲۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #73
آواتار
سلام
اللّهم صلّ و سلّم علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اگه هنوز هم میشه ثبت نام کرد من هم هستم
Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، hessam ، سید ابراهیم ، Farzaneh
۱۶:۳۵, ۲۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #74
آواتار
وای تایپیک منطق و که میبینم 4 ستون بدنم میلرزه! آقا سید کی این نمره هارو میدید من هر شب دارم کابوس نمره منطق میبینم که 0 شدم Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، hessam ، سید ابراهیم ، حضرت عشق ، شیدا ، Farzaneh ، nasimesaba
۲۰:۲۹, ۲۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #75
آواتار
سلام سید ابراهیم هنوز امکان ثبت نام هست ؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، شیدا ، Farzaneh ، amirhq21 ، nasimesaba ، سید ابراهیم ، حضرت عشق
۲:۵۲, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #76
آواتار
بله ایمیلتان را پ خ کنید ولی باید ه سرعت درسها را بیارید جلو.... تا یکشنبه ان شالله فکرای بهتری در مورد این کلاس میکنیم و نفرات برتر درس دوم هم اعلام میشوند. یاعلی مدد..

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، حضرت عشق ، ساجد ، soora ، هادی... ، شیدا ، nasimesaba ، Farzaneh ، مجتبی110 ، sabrina ، hessam ، mahyamatin ، ضحی ، السا
۵:۱۹, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #77
آواتار
تا یکشنبه! تا اون موقع سمت چپ من فلج میشه از استرس Big Grin
بعد یه سوال این نفرات برتر جایزه هم دارن؟
یه سوال دیگه با توجه به چه معیاری نفرات برتر انتخاب میشن! چون بعضی از دوستان فلسفه و منطق خوندن یا چهار تا کتاب منطق خوندن اما یه کسی مثل من بیچاره که فقط تو رنگ و کاغذ و قلم بوده تکلیفش چیه؟
این واقعا منطقیه!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، ساجد ، سید ابراهیم ، nasimesaba ، حضرت عشق ، ضحی ، السا
۱۲:۱۶, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #78
آواتار
(۲۷/تیر/۹۳ ۵:۱۹)soora نوشته است:  این واقعا منطقیه!!!!!!

شاید الکی منطقیه

من فکر میکنم که ما اومدیم منطق بخونیم که همینارو بفهمیم دیگه

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، nasimesaba
۱۷:۵۴, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #79
آواتار
سلام
طبق معمول من دیر رسیدم
آقا من هم هستم اما نه واسه این که شما فرمودید :
(۲/تیر/۹۳ ۱۶:۳۳)سید ابراهیم نوشته است:  در مورد اهمیت منطق، فقط این را عرض کنم با فراگیری آن میتوانید حسابی طرف مقابلتون را ضربه فنی کنیدWink و چون این جا هم کلی از بحث ها جدل ها را شاهدیم خیلی میتونه کمکون کنه در جهت حال گرفتن از طرف مقابلمون.
بلکه به خاطر این مورد :
(۲/تیر/۹۳ ۱۶:۳۳)سید ابراهیم نوشته است:  در منطق می توانیم با انوع و اقسام مغالطات و استدلال ها و قیاس ها آشنا بشیم و با استفاده از اونها بتونیم بهتر و بهتر فکر کنیم.
به این دلیل که خیلی از موارد پیش آمده بنده با همکاران مباحثه دینی می کنم اما متاسفانه چون خیلی با فنون مباحثه آشنا نیستم بیشتر مواقع کم میارم
(۲/تیر/۹۳ ۱۶:۳۳)سید ابراهیم نوشته است:  خب دوستانی که میخواهند ثبت نام کنند، با ذکر صلوات بر پیامبر HeartHeartHeart و عترت پاکش (علیهم السلام) می توانند اعلام کنند. البته میتونند نظر هم بدهند در مورد بهتر اجرا شدن این طرح.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Farzaneh ، حضرت عشق ، hessam ، nasimesaba ، السا
۱۱:۲۸, ۲۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #80
آواتار
بسم الله
با سلام .
آقايان و خانم هايي كه ثبت نام كردند ، اگر مثل من شاكي اند از بي نظمي هايي كه در روند ارسال درس ها وجود داره ، بياين تو همين تاپيك هماهنگي كلاس ها رو انجام بديم .
مثلا همه بيان نظر بدن و بگن هر هفته چند درس ارسال شه ، يا اينكه چند شنبه ها درس ها ارسال شه .
و اگر نه اينجوري تا آخر تابستون تا جلسه 4 هم پيش نميريم !!!!!
خلاصه دوستان بياين زود تر برنامه كلاس رو مرتب كنيم...
من كه از اين بي نظمي خسته شدم ..............
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، شیدا ، Aryha ، ضحی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]