|
آیا هنوز هم خریدن نوکیا حرام است؟
|
|
۱۹:۲۵, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر دوستان عزیز میخواستم بدونم بعد از این که مایکروسافت سهام نوکیا رو خرید باز هم خریدن محصولات نوکیا مشکل داره؟ ممنون. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۳۹, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سر این قضیه خراب نشدنه که نوکیا ورشکست شد دیگه!!
ولی به قول دوستان تقریبا 90 دصد تکنولوژی مال غرب و شرقه ! (اشتباه نکنید تکنولوژی نه تولید) در کل سیاست یهود کل جهان رو در بر میگره به اصطلاح حرف خودشون نظم نوین جهانی یا دنیوی و ایران هم جزء جهانه.
|
|||
|
|
۱۱:۴۶, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول:سر این قضیه خراب نشدنه که نوکیا ورشکست شد دیگه!!بله؟ بله؟ غلط های اضافی! اگه طبق اقتصاد مقاومتی پیش بریم هیچ وقت مغلوب صنعت بیگانه نمی شیم. |
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول: مگه زمان جنگ جهانی چیزی به نام CPU وجود داشت؟ چیپ ست ها مگه چقدر قدمت دارن؟یه چیز تو مایه های "بدو ورود انسان به دنیا" ![]() نقل قول:مگه CPU تکنولوژی سانتریفیوژه که در انحصار بذارنش؟ یعنی با چند سال تحقیقات و کسب مدرک لازم نمی شه برای یه دستگاه CPU ساخت که یه قرنه در انحصار گروه خاصی مونده؟چرا نمیشه؟! ساختن دیگه.به تعداد موهای سرتون شرکت چیپست و پردازنده سازی وجود داره الان. این ماییم که عقب افتادیم و تنها محصول ملیمون که میشه اسم ملی رو روش گذاشت ، فقط پاور گرینه ! |
|||
|
۱۳:۳۹, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول:چرا نمیشه؟! ساختن دیگه.به تعداد موهای سرتون شرکت چیپست و پردازنده سازی وجود داره الان. این ماییم که عقب افتادیم و تنها محصول ملیمون که میشه اسم ملی رو روش گذاشت ، فقط پاور گرینه !ایران هم آنچنان توی تولید این محصولات مادر دست کمی نداره. بالاخره اتفاقی هست که افتاده و ما خیلی عقبیم اما نه در حدی که اگه مثلا بیان موبایل و کامپیوتر رو تحریم کنن ما نتونیم خودمون تولید کنیم. من همین الان توی حوزه ی کامپیوتری، دستگاه هایی رو می شناسم که برنامه نویس ایرانی جنس ایرانی اش رو بیشتر از جنس آمریکایی اش می پسنده(منظورم توی تولید انبوه هستش) |
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۲/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۳ ۱۳:۴۸ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۳ ۱۳:۳۹)bidel نوشته است: ایران هم آنچنان توی تولید این محصولات مادر دست کمی نداره. منم میشناسم.با سند اون اجناس غالبا اینا هستن : پاور گرین - کیس گرین - کیبورد فراسو - ماوس فراسو دیگه فکر نکنم چیز خاص دیگه ای باشه |
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۲/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۳ ۱۳:۵۵ توسط M912.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱/مرداد/۹۳ ۱۱:۱۰)arman mohseny نوشته است: خب مرجع هم همین رو گفته که اگه به دشمن (یعنی شخص یا کشوری که به ضرر اسلام کار میکنه) نفع میرسونه نباید خریدhtc بگیر خوب :دی آره نخرید نوکیا حرامه دوس دارم گوشیم تک باشه ![]() در ضمن گیریم تو یه نفر نخری نوکیا و شرکت از بین میره؟ صهیونیست نابود میشه؟؟؟ اصلا کاراتون کلا خنده داره بعضی وقتا فکر میکنم آدمای این سایت واقعی هستن یا رباتن؟؟؟ |
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۲/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۳ ۱۴:۱۲ توسط Arash.j.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
نقل قول:مگه آندروید رو می فروشن؟ وقتی شرکتی مثل سامسونگ گوشی میزنه بابت هر گوشی که اندروید داره به گوگل پول میده ، در واقع وقتی شما داری موبایل میخری بخشی از پول بابت سیستم عامله .مثل خرید لپ تاپ . البته من اینو به خاطر این گفتم که بعضی از دوستان دنبال سیستم عامل غیر صهیونیستی میگشتن. نقل قول:مگه زمان جنگ جهانی چیزی به نام CPU وجود داشت؟ چیپ ست ها مگه چقدر قدمت دارن؟ انچه الان در تاریخ موجوده اینه که اینتل سال ۱۹۴۷ اولین سی پی یو رو ساخت ( دقیقا دو سال بعد جنگ جهانی) ولی حقیقت امر اون بود که گفتم . نقل قول:AMD بله نقل قول: من اصلا نمیتونم به قول شما سیبیلو از ته بزنم ، در واقع نمیتونم از تکنولوژی دل بکنم . حرف من با اوناییه که میگن از اجناسی که به صهیونیستا کمک میکنه استفاده نکنید . به هر حال علم تولید CPU در انحصار امریکا است . حتی گوشی glx ایرانی یه سی پی یو چینی که مارکش امریکاییه داره . ![]() در اخر بازم میگم اگه بخوایم ازین جماعت صهیون ایزوله بشیم باید به عشایر بپیوندیم
|
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۳ ۱۳:۴۹)M912 نوشته است: htc بگیر خوب :دی آره نخرید نوکیا حرامه دوس دارم گوشیم تک باشه این طرز فکر واقعا خیلی بده. نا امید کنندس... افتضاحه.... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۱۳, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
اون دنیا در مورد اعمال خودمون سوال میپرسن
نه اینکه برایند عمل ما در کنار عمل بقیه چیه همه خودشون رو اصلاح میکردن دنیا به این افتضاحی نبود |
|||
|
|
۱۴:۳۲, ۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
نقل قول:به هر حال علم تولید CPU در انحصار امریکا است . حتی گوشی glx ایرانی یه سی پی یو چینی که مارکش امریکاییه داره .علم تولید سی پی یو، علم غنی سازی 70 درصد اورانیوم نیست که! ![]() چیزی که می گین از کارسوق های مک کارتی بود که هر شش سال یه شش سال برگزار می شه و از دهه ی 1890 اولین کارسوق شروع شد. لطفا نازی رو اینهمه باد نکنید. یه وقتی می ترکه می بینید فقط آب توشه. نقل قول:وقتی شرکتی مثل سامسونگ گوشی میزنه بابت هر گوشی که اندروید داره به گوگل پول میده ، در واقع وقتیآندروید صاحب نداره. تحت لایسنس GNU هستش و کسی حق نداره بابت عرضه ی این محصول مبلغی بگیره. گوگل فقط حامی این سیستم عامل هستش و هیچ درآمدی از فروش آندروید نداره. درآمد گوگل توی آندروید از طریق سرور های Google+ هست که خلاصه می شن توی Google Play, Google magazine, google map,google store و Google wallet. شما صرفا به خاطر داشتن آندورید پول نمی دی. اون ویندوز فونه که باید لایسنسش خریداری بشه(که با محاسبات خودم می شه حدود 300 هزار تومن)
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)