کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راه غلبه بر....(برای مجردین!)
۱۴:۰۲, ۱۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام این تاپیک در مشکلیه که خیلی از جوونای هم سن وسال ماها ازش رنج میبرنمیدونم من تو حد وحدود نیستم که بخوام راجع به اینجور مسائل بگماما فکر کردم شاید بتونم کمکی باشم
پیشاپیش پوزش میخوام

[b]وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّی یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَالَّذِینَ یَبْتَغُونَ الْکِتَابَ مِمَّا مَلَکَتْ أَیْمَانُکُمْ فَکَاتِبُوهُمْ إِنْ عَلِمْتُمْ فِیهِمْ خَیْرًا وَآتُوهُم مِّن مَّالِ اللَّهِ الَّذِی آتَاکُمْ وَلَا تُکْرِهُوا فَتَیَاتِکُمْ عَلَی الْبِغَاء إِنْ أَرَدْنَ تَحَصُّنًا لِّتَبْتَغُوا عَرَضَ الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَمَن یُکْرِههُّنَّ فَإِنَّ اللَّهَ مِن بَعْدِ إِکْرَاهِهِنَّ غَفُورٌ رَّحِیمٌ
"و كسانى كه وسيله‏ى ازدواج نمى‏يابند، پاكدامنى و عفت پيشه كنند، تا آن كه خداوند از كرم خويش، آنان را بى‏نياز نمايد...."

حضرت علی(علیه السلام) در وصف شیفتگان دنیا و شهوت پرستان می‏فرماید:« قد خرقت الشهوات عقله و اماتت الدنیا قلبه »؛ شهوت‏ها پرده عقلش را دریده‏اند و دنیا قلبش را میرانده است(نهج البلاغه، خطبه 108).

عامل مهمی که بسیار بازدارنده است، «تقوای الهی» است. کسی که در صدد غلبه بر شهوت است، باید به جلال وعظمت و حساب خواهی پروردگار، نیک بیندیشید و به خاطر جلب رضایت خدا و ترس از عذاب و شراره‏های دوزخ،عفاف و پاکی را مراعات نماید.
چه زیبا و دلنشین است سخن امیر مؤمنان علی(علیه السلام) در وصف فرشتگان که:« ولا تعدو علی عزیمة جدّهم بلادةالغفلات ولا تنتصل فی هممهم خدائع الشهوات »؛ هرگز عرصه اراده پولادینشان، جولانگاه کندی غفلت‏ها نشود و امکان نداردشهوت‏ها تصمیم خلل ناپذیرشان را نشانه گیرند(نهج البلاغه، خطبه 90)
گر تو را با عرشیان است آرزو
طلعت خورشید می‏کن جست و جو
هر که را قرب وصال اندر دل است
گوهر تقواش شمع محفل است
حلقه ما گر به دل می‏پروری
پس چرا رسوایی از حد می‏بری؟

1-الگو قرار دادن افراد عفیف و پاکدامنی نظیر حضرت یوسف(علیه السلام)، آن جا که می‏فرماید:« وما اُبرّء نفسی ان النفس لامّارةٌبالسّوء الاّ ما رحم ربّی » و من نفس خویش را تبرئه نمی‏کنم، به راستی که هوای نفس بسیار قوی و نیرومند، انسان را به سوی زشتی می‏کشاند؛ مگر آن جا که رهایی از آن، جز با لطف و رحمت پروردگار میسور نیست.
2- نشست و برخاست با افراد پارسا و پاکدامن الهام بخش خواهد بود.
3- عامل بارز دیگری که در حفظ عفاف و غلبه بر شهوت مؤثر است، ازدواج مشروع و قانونی است که به طور طبیعی ازشهوت زیاد می‏کاهد.
4- نخوردن برخی از غذاهایی که در تهییج شهوت مؤثر است.
(1.ليسوريس:
اين گياه شيرين در صنعت شيريني‌پزي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين گياه چون سطح تستوسترون را كاهش مي‌دهد كاهنده ميل جنسي هم در زنان و هم در مردان است.
2.سويا: سويا يكي از مواد غذايي طبيعي غني از ريزمغذي‌ها است. اين دانه گياهي منبع خوب پروتئين، قند، چربي، ويتامين‌هاي A، B، پتاسيم، كلسيم، منيزيم، زينك و آهن است و به شكل‌هاي گوناگوني از جمله شير سويا در بازار موجود است. با وجود تمامي فوايد مصرف بالاي آن مي‌تواند ميزان هورمون تستوسترون را در بدن كاهش دهد.
3.مانت:مانت يك گياه دارويي بسيار مشهور است كه براي سيستم دستگاه گوارش مفيد است. از اين گياه معمولا براي معطر كردن بستني‌ها و انواع شكلات‌ها و آدامس‌ها بهره مي‌برند. اما در عين حال كه شكلات‌هاي حاوي اين گياه مي‌تواند دهان شما را خوشبو كند بر ميل جنسي‌تان تاثير گذاشته و آن را كاهش مي‌دهد.
4.كينين: اين تركيب خوشبوكننده كه در تهيه نوشيدني‌ها استفاده مي‌شود كاهنده ميزان تستوسترون است. اين تركيب مزه تلخي به نوشيدني‌هاي گازدار مي‌دهد و در مواجهه با اشعه ماوراي بنفش قابل مشاهده است.
5.كورنوفلاكس :كورنوفلاكس كه از ذرت، شكر و ويتامين تهيه شده و همراه با شير مصرف مي‌شود همخواني خوبي با ميل جنسي ندارد)
5- روزه گرفتن.(الان میشه بهترین استفاده رو تو ماه رمضان کرد)
6-هم چنین برای کاهش شهوت زیاد، حتی الامکان از محیطی که مهیج شهوت است اجتناب کردن. فیلم‏ها، مجلات وعکس‏ها در زمره همین عوامل محیطی به شمار می‏روند.
7- کنترل افکار و تخیلات.
در قرآن آمده است:« ولا تقربوا الزّنا »(اسراء، آیه 32). نفرموده مرتکب فحشا و زنا نشوید بلکه فرموده است نزدیک زنا نروید. به همین دلیل است که در چنین شرایطی، حتی در محیط فکر و تخیل نیز، نباید به شهوت‏رانی پرداخت.
امیر مؤمنان حضرت علی(علیه السلام) می‏فرماید:« من کثر فکره فی المعاصی دعته الیها » کسی که در وادی خیال به دنبال گناهان پرسه زد، همین افکار او را به سوی گناهان سوق خواهد داد(غرر الحکم).
علاوه بر این که فکر گناه اگر چه ممکن است عقوبت نداشته باشد، ولی اثر وضعی و تخریبی خواهد داشت.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، aboutorab ، Islam ، fazel ، حوریه سادات ، aaaaa ، قلب ، mahdy30na ، حضرت عشق ، محمد حسین ، عشقم کربلا ، ساجد ، arman mohseny ، mkashipazha

آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۰۱, ۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۳ ۲۰:۱۹ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #181
آواتار
نقل قول:مگه می خواییم بریم خرید؟
بنگاه معاملات ملکی نیست که این خونه نشد اون یکی
مگه دل آدم کاروانسراست؟
در مورد مدل سنتی ازدواج و خواستگاری من عرض کردم .... کسی ...دوستی ...معتمدی ...فامیل معرفی می کند و شما می روید خواستگاری ....
آدم اگر در خواستگاری های اولیه جواب گرفت... چه بهتر ...
جواب نگرفت باید زانوی غم بغل بگیرد؟؟
بگوید دنیا تمام شده؟؟ همه چی از دست رفت؟؟
بعد یک سنی واجب می شود بر آدم ... نصف دین است ... چون ده جا جواب رد دادند آدم ول کند؟
تو این دوره و زمونه خواستگاری ده الی پانزده جا رفتن عادیه ...
در ضمن اگر فردی قرار است به خانه هر دختری که رفت از همون اول دل ببندد تقصیر خودش است ... باید بگذارد هر وقت پخته تر شد و فهمید در امر ازدواج و خواستگاری عقلش رو هم باید به کار بیندازد و نه فقط دلش رو برود خواستگاری ....

پی نوشت:
البته شما که گفته بودید راه حل جدی دارید و آن هم "بیدل" بودن است .....
شما که در این زمینه دل بستن نباید مشکل داشته باشید ...Dodgy
(۸/مرداد/۹۳ ۱۷:۵۷)bidel نوشته است:  پس یه راه جل دارم. خیلی هم جدی می گم.
بیاین و مثل من خودتون رو تبدیل به یه "بیدل" کنید.
راه حل سختی داره اما بعد چند هفته دیگه مشکل عاطفی پیش نمی یاد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۰:۲۳, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #182
آواتار
نقل قول:در مورد مدل سنتی ازدواج و خواستگاری من عرض کردم .... کسی ...دوستی ...معتمدی ...فامیل معرفی می کند و شما می روید خواستگاری ....
آدم اگر در خواستگاری های اولیه جواب گرفت... چه بهتر ...
جواب نگرفت باید زانوی غم بغل بگیرد؟؟
بگوید دنیا تمام شده؟؟ همه چی از دست رفت؟؟
بعد یک سنی واجب می شود بر آدم ... نصف دین است ... چون ده جا جواب رد دادند آدم ول کند؟
تو این دوره و زمونه خواستگاری ده الی پانزده جا رفتن عادیه ...
در ضمن اگر فردی قرار است به خانه هر دختری که رفت از همون اول دل ببندد تقصیر خودش است ... باید بگذارد هر وقت پخته تر شد و فهمید عقلش رو هم باید به کار بیندازد و نه فقط دلش رو برود خواستگاری ....
آدم باید اینقدری عاقل باشه که اولین اتخابش بهترین انتخابش باشه و بهترین انتخابش هم آخرین انتخابش باشه.
من نگفتم بره خواستگاری تو مجلس یهویی عاشق دختره بشه و بعدش که "نه" شنید بشه Armin 2AFM.
من می گم به اندازه کافی تحقیق کن. به اندازه کافی بشناس. جوانب رو بسنج. آیا مناسب هستن؟ اگه آره که هیچی اما اگه نه خوب به مرور زمان فراموش می کنی و می ری سراغ یکی دیگه.
منظورم اینه که اگه ناسازگاری ای در طرف مقابل و خانواده اش دیده بشه. پس از مدتی این عیب باعث دل کندن می شه.
نقل قول:البته شما که گفته بودید راه حل جدی دارید و آن هم "بیدل" بودن است .....
شما که در این زمینه دل بستن نباید مشکل داشته باشید ...[تصویر: dodgy.png]
اگه فرصت می شد می گفتم که بیدل یعنی چی و چه اتفاقاتی می افته که یکی بیدل می شه. اما به هیچ وجه به معنی دل نبستن نیست.
همینجا اعتراف می کنم که به یکی دل بستم. اما همین دل بستن باعث بیدل شدن من شده و به طرف مقابلم مربوطه.
۲۰:۳۴, ۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۳ ۲۰:۴۱ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #183
آواتار
نقل قول:آدم باید اینقدری عاقل باشه که اولین اتخابش بهترین انتخابش باشه و بهترین انتخابش هم آخرین انتخابش باشه.
من نگفتم بره خواستگاری تو مجلس یهویی عاشق دختره بشه و بعدش که "نه" شنید بشه Armin 2AFM.
من می گم به اندازه کافی تحقیق کن. به اندازه کافی بشناس. جوانب رو بسنج. آیا مناسب هستن؟ اگه آره که هیچی اما اگه نه خوب به مرور زمان فراموش می کنی و می ری سراغ یکی دیگه
ببینید عرض کردم در مدل سنتی ...
در مدل سنتی شما به معتمدین می سپارید و آنها با شناختی که از دو طرف دارند معرفی می کنند و می روید خواستگاری ....
در این مدل با یک بار دیدن آدم عاقل نه دل می دهد و نه می بندد ... اگر شراط جور بود می رود سراغ مراحل بعدی و ارتباطات بیشتر ...
ولی آدم ...پسر خودش انتخاب بکند و کلی تحقیق خودش بکند و بشناسد و این حرف ها .... این دیگر مدل سنتی نیست
همین عاشق شدن است ...
اصلا فرشته ...اصلا بهترین آدم ..از همه چی تمام از نظر شما ... شما هم زیباترین مرد ....
ولی ایشون همان اول از ابتدایی ترین چیز یعنی قیافه شما خوشش نیاید که تمام است ...
همه تحقیق و شناختتون اتلاف انرژي بوده ....
به دختر مردم ...به نا محرم الکی دل بستید
این عاقلانه است که کلی وقت و انرژی صرف کنید روی چیزی که هیچ جیزش معلوم نیست ؟؟....
معلوم نیست خانوادش قبول می کنند ...نمی کنند....خود طرف نظرش چیست ...
کلی شرایط دارد و ...
ولی در مدل سنتی شما همان اول می روید خواستگاری .... بر مبنای شناخت نسبی که معرف از دو طرف دارد ...
بعد حرف می زنید ..می روید پیش مشاور ...
عقلانی....شرعی .... بررسی می کنید ... هر دو طرف ...هم زمان
بدون دل بستن به نامحرم در مدت طولانی وقتی هیچی معلوم نیست
۲۰:۴۳, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #184
آواتار
نقل قول:ببینید عرض کردم در مدل سنتی ...
در مدل سنتی شما به معتمدین می سپارید و آنها با شناختی که از دو طرف دارند معرفی می کنند و می روید خواستگاری ....
در این مدل با یک بار دیدن آدم عاقل نه دل می دهد و نه می بندد ... اگر شراط جور بود می رود سراغ مراحل بعدی و ارتباطات بیشتر ...
ولی آدم ...پسر خودش انتخاب بکند و کلی تحقیق خودش بکند و بشناسد و این حرف ها .... این دیگر مدل سنتی نیست
همین عاشق شدن است ...
اصلا فرشته ...اصلا بهترین آدم ..از همه چی تمام از نظر شما ... شما هم زیباترین مرد ....
ولی ایشون همان اول از ابتدایی ترین چیز یعنی قیافه شما خوشش نیاید که تمام است ...
همه تحقیق و شناختتون اتلاف انرژي بوده ....
به دختر مردم ...به نا محرم الکی دل بستید
شما معتمد چقدر سراغ داری؟
پسر عموی من زنش رو از رشت گرفته با اینکه آستارا زندگی می کنه. کدوم معتمد این وسط بوده که بیاد مدل خواستگاری سنتی تز بده؟
دوره ای نیست که پسر عمو دختر عمو عقدشون تو آسمون بسته بشه(و بهتره بسته نشه) یا بری از کوچه بقلی زن بگیری. کدوم واسطه بین دو خانواده از شیراز تا مشهد رو خواستگاری کنه؟
مدل سنتی مال همون 30 و 40 سال پیش بوده.
در ضمن من نگفتم دل بستن به دختر نامحرم. معمولاً در اول آشنایی دختر و پسر، خانواده ها به خونه هم می رن و بین دختر و پسر صیغه محرمیت جاری می شه و یه مدتی با هم معاشرت می کنن این دو نفر.
۲۱:۰۳, ۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۳ ۲۱:۰۷ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #185
آواتار
نقل قول:شما معتمد چقدر سراغ داری؟
تا دلت بخواهد ....
همه عمه ها و خاله هام ... زن عمو ها و زن دایی ها ....
دوستان خانوادگی ....

نقل قول:پسر عموی من زنش رو از رشت گرفته با اینکه آستارا زندگی می کنه. کدوم معتمد این وسط بوده که بیاد مدل خواستگاری سنتی تز بده؟
دوره ای نیست که پسر عمو دختر عمو عقدشون تو آسمون بسته بشه(و بهتره بسته نشه) یا بری از کوچه بقلی زن بگیری. کدوم واسطه بین دو خانواده از شیراز تا مشهد رو خواستگاری کنه
چه ربطی دارد الان دقیقا؟؟
جدا چه ربطی دارد؟؟
خیلی از دوستان من با همین شیوه سنتی از شهر های دیگر زن گرفته اند ... از کشور های دیگر هم گرفته اند...

نقل قول:مدل سنتی مال همون 30 و 40 سال پیش بوده
این نظر شماست ... با واقعیت هایی که در جامعه رخ می دهد هم تطابق ندارد ...
نهاد رهبری تو دانشگاه ما همین شیوه رو پیاده می کرد ....
نقش معتمد رو بازی می کرد ...
مشاور هم بود ...
نقل قول:در ضمن من نگفتم دل بستن به دختر نامحرم. معمولاً در اول آشنایی دختر و پسر، خانواده ها به خونه هم می رن و بین دختر و پسر صیغه محرمیت جاری می شه و یه مدتی با هم معاشرت می کنن این دو نفر
شما چی گفتید؟؟؟
گفتید ..
نقل قول:من می گم به اندازه کافی تحقیق کن. به اندازه کافی بشناس. جوانب رو بسنج. آیا مناسب هستن؟ اگه آره که هیچی اما اگه نه خوب به مرور زمان فراموش می کنی و می ری سراغ یکی دیگه
خوب این مراحل که گفتید چقدر طول می کشد؟؟
اگر نهایت یک هفتست ...((یک مقداری بالا و پایین ...))
می شود همین مدل سنتی ...حالا با کمی تغییر ...
می روید خواستگاری ... در این مدت کم هم انسان عاقل دل نمی بندد ...در همان مراحل اولیه که آدم نباید دل ببندد
ولی اگر نه که بحثش جداست ...
این مدت زمانی که هنوز خواستگاری نرفتید و دارید به آن فرد فکر می کند مهم است ... اینکه فاصلش با خواستگاری چقدر است تعیین کننده است
۲۱:۱۵, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #186
آواتار
نقل قول:خوب این مراحل که گفتید چقدر طول می کشد؟؟
اگر نهایت یک هفتست ...((یک مقداری بالا و پایین ...))
می شود همین مدل سنتی ...حالا با کمی تغییر ...
می روید خواستگاری ... در این مدت کم هم انسان عاقل دل نمی بندد ...در همان مراحل اولیه که آدم نباید دل ببندد
ولی اگر نه که بحثش جداست ...
مدتش نمی شه گفت. ممکنه یه هفته طول بکشه. ممکنه یه سال طول بکشه. دقیقا یه مدتی قبل از آشنایی هستش با انضمام تمام مدتی که با هم صیغه هستن.
نقل قول:این نظر شماست ... با واقعیت هایی که در جامعه رخ می دهد هم تطابق ندارد ...
نهاد رهبری تو دانشگاه ما همین شیوه رو پیاده می کرد ....
نقش معتمد رو بازی می کرد ...
مشاور هم بود ...
یعنی میرین می گین من زن می خوام بعدش اونا به شما عکس و پرونده نشون می دن و اگه قبول کردن معتمد و واسطه شما می شن؟ نهاد رهبریه یا بنگاه همسریابی؟
نقل قول:شما چی گفتید؟؟؟
گفتید ..
نقل قول:چه ربطی دارد الان دقیقا؟؟
جدا چه ربطی دارد؟؟
خیلی از دوستان من با همین شیوه سنتی از شهر های دیگر زن گرفته اند ... از کشور های دیگر هم گرفته اند...
خودم حدس می زدم. این تاپیک که همینجوریش 19 صفحه رفته. با این بحث از خنده حلال هم جلو می زنه.
نه من حرف شما رو می فهمم و نه شما حرف منو
تجربه بحث های قبلی رو هم دارم. از ریسمان سیاه سفید هم مثل سگ می ترسم.
شما تصور کن من حرف شما رو قبول کردم.
بزن همه ارسالهامون رو که به این بحث مربوط می شد پاک کن. ماشاالله هزار ماشاالله ابزارش در دسترستون هم هست.
موفق باشید
۲۱:۴۱, ۸/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۳ ۲۱:۴۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #187
آواتار
نقل قول:مدتش نمی شه گفت. ممکنه یه هفته طول بکشه. ممکنه یه سال طول بکشه. دقیقا یه مدتی قبل از آشنایی هستش با انضمام تمام مدتی که با هم صیغه هستن
دقیقا مساله این جاست ...
بحث سر مدت زمانی که شما این فرد وارد زندگیتون می شود و فکر می کنید بهش تا زمانیکه بروید خواستگاری و یا به طرف بگویید و تاییده ی اولیه رو بگیرید
اگر شما یک سال به دختر مردم فکر کنید و در موردش تحقیق کنید و بعد یک سال تازه بروید خواستگاری و مطرح کنید که درست نیست
نه عرف تایید می کند و نه شرع ...
عقلانی هم نیست

نقل قول:یعنی میرین می گین من زن می خوام بعدش اونا به شما عکس و پرونده نشون می دن و اگه قبول کردن معتمد و واسطه شما می شن؟ نهاد رهبریه یا بنگاه همسریابی؟
پرونده؟؟ عکس؟؟؟این ها تخیلات شماست ...
نه برادر ....
شیوه سنتی مرسوم ...
شما می روید می گوید می خواهید ازدواج کنید و می گویید حدودا چه ویژگی های داشته باشد ...
آنها هم در برنامه ها و فعالیت ها و گروه های دیگر آدم های زیادی می شناسند
به آن خانم که فکر می کنند مناسب است می گویند فلان آقا دنبال همسر است و اگر آن خانم اجازه داد به هم معرفیشون می کنند
مشاور هم هست ...

نقل قول:خودم حدس می زدم. این تاپیک که همینجوریش 19 صفحه رفته. با این بحث از خنده حلال هم جلو می زنه.
نه من حرف شما رو می فهمم و نه شما حرف منو
تجربه بحث های قبلی رو هم دارم. از ریسمان سیاه سفید هم مثل سگ می ترسم.
شما تصور کن من حرف شما رو قبول کردم.
بزن همه ارسالهامون رو که به این بحث مربوط می شد پاک کن. ماشاالله هزار ماشاالله ابزارش در دسترستون هم هست.
موفق باشید
داریم حرف می زنیم ...
این منطق شماست؟؟
منظورتون رو پرسیدم از حرفی که زدید ...
به همین سادگی ...
در ضمن هر ارسالی از شما حذف شده به شما تذکر و اطلاع داده شده و علتش رو هم گفتیم...
در این بحث شما آنها را فعلا تکرار نکردید که من یا مدیر دیگر ویرایش یا حذف کنیم
۲۱:۴۵, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #188
آواتار
نقل قول:داریم حرف می زنیم ...
این منطق شماست؟؟
منظورتون رو پرسیدم از حرفی که زدید ...
به همین سادگی ...
در ضمن هر ارسالی از شما حذف شده به شما تذکر و اطلاع داده شده و علتش رو هم گفتیم...
در این بحث شما آنها را فعلا تکرار نکردید که من یا مدیر دیگر ویرایش یا حذف کنیم
دوست عزیز من حرف بدی ندارم.
فقط می خوام اعصابم سالم نگه داشته بشه.
هر کسی سبک زندگی خودش رو کاره.
یه ربع دیگه میزنم به جاده کلا تا چند روز اگه سر بزنم اینجا سعی می کنم بحث گنده گنده نکنم اعصابم آروم باشه.
شرمنده.
شرایطم رو نمی تونم توصیف کنم اما لطفا ارسال های این بحث رو پاک کنید(با رضایت خودم)
۲۱:۴۹, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #189
آواتار
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=190753

من چندتا لینک میدم ، ببینید دغدغه اصلی جوان ها چیه. گاهی پیام میاد واسه من یا دوستان اینجا میگن ، که اقا ولش فلانه و این سایت کاربردش یه چیز دیگه س ، البته حق دارن ، راست میگن.

برید نظرات توی این پیج و بقیه پیج های مربوطش رو بخونید بالای 4 هزااااااااااار کامنت هست ! فقط در مود ازدواج از رنج سنی 19 تا 24 سال .

من واقعا نمیدونم چی بگم ، پدر و مادر خودمون با صفر شروع کردن ، مارو با10 هم نمیذارن شروع کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Reza2035 ، السا ، aaaaa
۲۲:۱۶, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #190
آواتار
(۸/مرداد/۹۳ ۲۰:۲۳)bidel نوشته است:  آدم باید اینقدری عاقل باشه که اولین اتخابش بهترین انتخابش باشه و بهترین انتخابش هم آخرین انتخابش باشه.
من می گم به اندازه کافی تحقیق کن. به اندازه کافی بشناس. جوانب رو بسنج. آیا مناسب هستن؟ اگه آره که هیچی اما اگه نه خوب به مرور زمان فراموش می کنی و می ری سراغ یکی دیگه.
این حرف از نا پختگی شماست...
پس شما بفرمایید قبل خواستگاری رفتن اون ها هم تحقیقات کنن اگر اوکی بود روز خواستگاری خطبه عقد به سلامتی خودنه بشه. چه کاریه صحبت و جلسات مکرر خواستگاری؟؟؟؟؟
تا شما پا نشی بری خواستگاری و جلسات مکرری با خانواده طرف و خود شخص صحبت نکنی و اطلاعاتشون رو از خودشون نگیری هرگز نمیتونی با تحقیقات و از این در و اون در پرسیدن و البته چهار تا عکس دیدن متوجه بشید که ایا این بهترین کیس هست یا نه.

در حدی که با تحقیقات و از راه دور میشه طرف مقابل رو شناخت و نمره قبولی رو داد کیس هم طراز و هم نمره که نمره قبولی رو بگیرن زیادی ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا