|
چرا برخی مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟
|
|
۲۳:۴۲, ۲۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۳ ۱۲:۴۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چرا یک زن با وجود داشتن تحصیلات عالی باید خانه داری کند!؟
بارها و بارها از دوستان و اطرافیان شنیدم که همسرشان راضی به کار کردن آنان نیستند در صورتیکه هر کسی قبل از ازدواج به هدف های والایی می اندیشد. حتی خانمی گفت برای اینکه همسرش به موفقیت برسد باید خود از موفقیتش می گذشت! این موضوع انقدر مهم شده که دغدغه خیلی از زنان جامعه است. بعد از فکر کردن به این موضوع که چرا مردها اجازه فعالیت خارج از خانه نمی دهند به این فکر کردم که علت رفتارهای نابه هنجار در شرکت ها یا محیط های دیگر، وجود زن نیست.همه چیز برمی گردد به رفتار های درون خانه و حتی وجود ماهواره که می تواند نظام فکری و اجتماعی یک خانواده را مختل و زیر سلطه ی خود ببرد. گله مندم از رسانه داخلی که آنقدر روی این موضوع کار کرده که بدبینی افراطی در بین اعضای خانواده به وجود آورده. آنقدر که باز هم شنیدم دختری می گفت خواستگاران مختلفش در اولین سئوالی که از او می پرسند : آیا می خواهید کار کنید؟ آنقدر که دختر خانم گفتن دیگر می ترسم بگویم بله،پس تحصیلاتم به چه درد می خورد! چطور می شود خیانت های درون یک خانه به اجتماع کشیده می شود آیا این مشکل با کارنکردن زن حل می شود؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۱۶, ۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۳ ۱:۲۷ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
(۶/آبان/۹۳ ۰:۵۵)زینب خانوم نوشته است: ای بابا. راسته راستشو بگم چرا ناراضیم؟ چون من نمیتونم اینجوری باشم وزنهایی که انقدر مطیعن حرصمو درمیارن. ببخشید سعی کردم راستشو بگم ![]() یه دلیه دیگه ام داره. زنهایی ک حرف گوش کنن ذائقه ی مردها رو تغییر میدن و خوش اشتهاشون میکنن برای ازدواج های دوم سوم چهارم ..... ![]() (۶/آبان/۹۳ ۱:۱۳)پارسه نوشته است: تمامی مطالبو نخوندم هنوز بچه پدر میخواد یا عابر بانک؟؟؟ که شب خسته و کوفته تشریف میاره خونه؟ زن همسر میخواد که اروم شه کنارش یا فقط یه نفر ک .... |
|||
|
|
۱:۳۳, ۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۳ ۱:۳۵ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
(۶/آبان/۹۳ ۱:۱۶)mahpare نوشته است: راسته راستشو بگم چرا ناراضیم؟ با کمال احترام، نظرتون غلطه مخصوصاً بخش آخرش. اتفاقاً تو زندگی که روح خودخواهی رشد کرده و از خودگذشتگی کم رنگه مورد آخر احتمالش زیاده. پ.ن. در مقابل زنی که برای زندگیش از هیچ چیزی نگذشته مرد بیشتر در مقابل وسوسه ها قرار می گیره دلیلی نداره ایشون هم از خواسته خودش بگذره. |
|||
|
|
۱:۳۷, ۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۳ ۱:۳۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
(۶/آبان/۹۳ ۱:۳۳)MohammadSadra نوشته است: با کمال احترام، نظرتون غلطه مخصوصاً بخش آخرش. میدونم غلطه! ولی انصافا خانومتونو بیارید تو تالار به ما بگن چه جوری اینجوری شدن من یکی که ن می تو نم... اینهمه فداکاری؟ |
|||
|
|
۱:۴۳, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
نقل قول:من یکی که ن می تو نم... صبر کن ازدواج کنی بعد احوالت رو میپرسم ... ![]() مطمئن باشن بعد از ازدواج نظرت عوض میشه ی سری ابعاد هست ک تا مجرد باشی درکش نمی کنی وقتی ازدواج کردی، ب خاطر "عشق" ت هر کاری می کنی ... دقیقا خانوم آقای محمدصدرا هم همینکار رو کردن و خیلی هم خوب کاری کردن |
|||
|
|
۱:۴۷, ۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۳ ۱:۵۲ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
(۶/آبان/۹۳ ۱:۴۳)السا نوشته است: صبر کن ازدواج کنی اینکه قبل از ازدواج نتونم از خواسته هام بگذرم عادیه؟ منظورم خواستگاریه. میترسم بعداز ازدواجم نتونم؟
|
|||
|
|
۱:۵۵, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
|
منم میخواستم همینو که السا گفت رو بگم.
ماهپاره جان! شما نمیتونی این زن ها رو درک کنی چون تا حالا با یه آدم منافع مشترک نداشتی. با یه آدم غصه مشترک نداشتی. شادی مشترک نداشتی. دنیای تو الآن یه دنیای شخصیه. مسلمه که آدم تو دنیای شخصی، حاضر نیست منافع دیگران رو راه بده. اما وقتی دنیات رو با یکی قسمت کردی، اگه منافع اونو در نظر نگیری، در واقع دنیای خودت خراب میشه. منم مجرد بودم مثل شما بودم. اونقدر بهم برمیخورد یکی درباره زن ها اینجوری صحبت میکرد... اصلاً شب به شب با بابام دعوا داشتم که جورابات رو خودت بنداز تو سبد رخت چرکا. مامان من چه گناهی داره که باید جورابای تو رو از رو زمین ورداره؟؟؟!!! مامانم میگفت بابا! میفهمی عشق چیه؟ ما میگفتیم، عشق کیلویی چنده؟ کار خودش رو خودش باید انجام بده. خلاصه یه فامیل دعا دعا میکردن ما شوهر کنیم و اون وقت حال ما رو بپرسن. من هم هر چی همسرم بگه گوش میدم که مبادا زندگیمون تلخ بشه. با یک تفاوت. من به شخصه آدم بسیار بسیار بسیار مغروری هستم. شاید اخلاق بدی باشه ها!! اما از این که همسرم به من بگه من خوشم نمیاد تو فلان کارو کنی بیزارم. از اول خودم سراغش نمیرم که مبادا بهم بگه حق نداری فلان کارو کنی. مثلاً من توی دانشکده مون جزو 10 تا دانشجوی باهوش بودم که راه به راه استادا رو به چالش میکشوندم. به راحتی میتونستم برای فوق بخونم. ازدواج که کردم، چون اخلاق گند خودم رو میشناختم که پایین تر از خودم رو به عنوان همسر نمیتونستم بپذیرم، فوق نخوندم. میتونستم برم سمتش و همسرم هم یه روز بگه، زینب! درس نخون! اما این به من برمیخورد. خودم بوسیدمش و گذاشتمش کنار که مبادا کسی چیزی به من بگه. با همه این اوصاف، اگه من هرچ که همسرم میخواد رو گوش بدم، این میشه که اونم به من اخم و تخم نمیکنه. وقتی هم که فضا فضای حسن تفاهم باشه، من میتونم نظراتم رو بگم و مطمئن باشم که کسی لج نمیکنه یا داد نمیزنه. خلاصه این که... شب دراز است و قلندر بیدار.
|
|||
|
|
۱:۵۸, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
نقل قول:اینکه قبل از ازدواج نتونم از خواسته هام بگذرم عادیه؟ بله چون عاشق نیستی ... |
|||
|
|
۱:۵۹, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
(۶/آبان/۹۳ ۱:۱۶)mahpare نوشته است: بچه پدر میخواد یا عابر بانک؟؟؟ بله ! حرف شما هم درسته. من نگفتم پدر فقط عابر بانک باشه ! پدری هم که اینجوری باشه پدری نکرده درواقع ! در واقع همونی که شما گفتی فقط یه «عابربانک» خوب بوده ! اینجا بیشتر باید به تفاوت نقشها دقت کرد. این نکته رو هم باید یادآوری کنم که من نگفتم زن نباید کار کنه خارج از خانه. بلکه یادآوری کردم که مهمترین نقش یک زن «مادری» هست. من حتی یادمه یه سخنرانی از مقام معظم رهبری داشتم گوش میکردم که ایشون هم به همین نکته داشتن اشاره میکردن. بازم میگم مرد باید «پدر» باشه و «همسر» که توی وظایفش «نفقه» هم هست. اما زن همچین «مسئولیتی» نداره. نه اینکه «نباید» بلکه «اجباری» نیست براش. پس باید اولویت بندی کرد! کدوم کار مهمتره ؟ |
|||
|
|
۲:۰۳, ۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۳ ۲:۲۰ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
(۶/آبان/۹۳ ۱:۵۹)پارسه نوشته است: بله ! حرف حق که جواب نداره... چی بگم؟؟؟ البته زنها خودشون میفهمن باید چه کنن... من خودم محیط کارمو دوست نداشتم نرفتم کسی نگفت نرو... خانوما خودشون درک میکنن معمولا و اگثرا ![]() (۶/آبان/۹۳ ۱:۵۸)السا نوشته است: بله اگه عاشق شم و باز نتونم چی؟ |
|||
|
|
۲:۱۴, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
مدیریت داخل منزلءپخت و پز ،تربیت فرزند،فراهم کردن کانون گرم زندگی رو کی باید به عهده بگیره؟
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیینه رفتار (وظایف مردان و زنان) از منظر احادیث | netlog36 | 59 | 31,281 |
۲۱/خرداد/۹۶ ۹:۲۳ آخرین ارسال: SAHAR MOHSENI |
|
| جمله ای که زنان عاشقش هستند | mohsenmeamar | 22 | 9,648 |
۱۶/دی/۹۴ ۵:۵۸ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| واکنش مورد علاقه مردان موقع درد و دل کردن | FNS4565 | 2 | 1,527 |
۱۸/آذر/۹۴ ۱۶:۵۲ آخرین ارسال: قلب |
|
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,547 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| کار نیکو کردن از پر کردن است ویژه مجردان | زینب خانوم | 71 | 29,019 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۱:۲۸ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| """مردان مریخی ؛ زنان ونوسی """ | Aryha | 10 | 4,894 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۹:۱۱ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| مردان خواهان چه رابطه ای هستند | moshavereh | 0 | 1,019 |
۱/تیر/۹۲ ۱۴:۲۸ آخرین ارسال: moshavereh |
|