تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چرا برخی مردان مخالف کار کردن زنان در اجتماع هستند؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
چرا یک زن با وجود داشتن تحصیلات عالی باید خانه داری کند!؟
بارها و بارها از دوستان و اطرافیان شنیدم که همسرشان راضی به کار کردن آنان نیستند در صورتیکه هر کسی قبل از ازدواج به هدف های والایی می اندیشد.
حتی خانمی گفت برای اینکه همسرش به موفقیت برسد باید خود از موفقیتش می گذشت!
این موضوع انقدر مهم شده که دغدغه خیلی از زنان جامعه است.
بعد از فکر کردن به این موضوع که چرا مردها اجازه فعالیت خارج از خانه نمی دهند به این فکر کردم که علت رفتارهای نابه هنجار در شرکت ها یا محیط های دیگر، وجود زن نیست.همه چیز برمی گردد به رفتار های درون خانه و حتی وجود ماهواره که می تواند نظام فکری و اجتماعی یک خانواده را مختل و زیر سلطه ی خود ببرد.
گله مندم از رسانه داخلی که آنقدر روی این موضوع کار کرده که بدبینی افراطی در بین اعضای خانواده به وجود آورده.
آنقدر که باز هم شنیدم دختری می گفت خواستگاران مختلفش در اولین سئوالی که از او می پرسند : آیا می خواهید کار کنید؟
آنقدر که دختر خانم گفتن دیگر می ترسم بگویم بله،پس تحصیلاتم به چه درد می خورد!
چطور می شود خیانت های درون یک خانه به اجتماع کشیده می شود آیا این مشکل با کارنکردن زن حل می شود؟Huh
سلامهیچ مردی مخالف کار کردن زن نیست ، منتهی مشروط به این که:
  • باعث آسیب زدن به سلامت روحی و جسمی کودک و همسرش نشه.
  • کاری باشه که مربوط به زنان باشه و نیاز باشه به زن برای حضور در اون کار ، مثل پزشکی ، معلمی ، مثلا مهندس برق خانم می خواد بره پست برق بزنه که چی؟
  • به عفافش صدمه نزنه.
  • جای یک مرد رو در کار نگیره (فرصت های شغلی رو از مردان که وظیفه شون تامین نیاز همسرشون هست نگیره) ، این مورد بر خلاف نظر خیلی ها واقعا مهمه و جامعه بدون رعایت این مورد صدمه خواهد دید.
باید به نقش ها توجه کرد.

من مخالف کار زن در خارج خونه نیستم همینطور که مادرم شاغل هستن ولی توی خونه از هیچی کم نمیذارن.

من به عنوان یه مرد یکی از شرایط انتخاب همسرم در اینده اینه که زمانی که صاحب فرزند شدیم ، 2 اسال کار بیرون خونه انجام ندن و به بیشتر به فرزند پروری برسند. بعد دو سال هم واقعا باید حواسشون باشه که بچه بیشتر از هر چیزی نیاز به مادر داره.

به نظر من اگه خانمی به کارش و مدرکش بیشتر از همسر و فرزند هاش اهمیت بده ، غیر عاقلانه س که متاسفانه این جور افراد رو جدیدا بیشتر میبینیم.
خدایا!

خودت به عاقبت این تاپیک رحم کنBlush

مدتی بود تالار آروم بود....

آرامش قبل از طوفان بوده گویاDodgy
بنده خودم مهندس برق خوندم
خانمی که می ره برق قدرت می خونه یا برق صنعتی چه هدفی می تونه داشته باشه؟
به نظر من به یک دلیل ساده:
چون مردها جنس خودشون رو بهتر از زن ها میشناسن.

پ.ن:
اینم یه پست کوتاه واسه اونایی که معتقدن من پست کوتاه نمیدم.
Big Grin
سلام
نه من به عنوان مرد خودم رو برتر نمی دونم
خودم رو متفاوت می دونم
وظایف خودم رو می دونم ، وظایف همسرم رو هم می دونم
و می دونم نوع کار نیست که مشخص کننده ارزش کار هست ، ارزش کار رو هدف و شیوه احرای کار و هماهنگیش با عامل تعیین می کنه.
مثلا می شه گفت ارزش کار یک رفتگر (باز نگید زن مگر رفتگر صرفا مثال حداثلی آوردم) کمتر از ارزش کار آلبرت آینستاین هست؟ نه خیر ، اگر کار اون رفتگر درست اجرا نمی شد ، شاید آینستاین هم هیچ وقت به ذهنش نمی زد اختراع کنه ، و این که اختراع آینستاین باعث کشته شدن انسان ها شد ، اما کار اون رفتگر یک سری انسان رو از مرگ نجات داد.
تاپیک های زیادی در این باره تشکیل شد و همیشه هم سر دو چیز اختلاف شد
یه سری می گفتن شغل های مردونه رو اگه خانم ها بگیرن، مرد ها که سرپرست خانوار ها هستن بی کار می شن
یه سری می گفتن شغل های مردونه رو اگه آقایون جربزه داشتن می گرفتن
اول ازدواجشان بود . دو نفری آمدند پیش پدرش .
قرار شد پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کارهای زندگی مشترک را میانشان قسمت کند .
کارهای توی خانه شد مال فاطمه (سلام الله علیها) و کارهای بیرون ، مال علی (علیه السلام) .
فاطمه (سلام الله علیها) گفت : خدا می داند چه قدر خوشحالم که رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) کارهای مردانه را از دوشم برداشت .
بحارالانوار ج 43 ص 81
انصافا خانم ها قضاوت کنند ...
برخی خانم ها در رشته هایی تحصیل می کننکه اصلا آدم شاخ در میاده آخه مدرک اپراتوری تاور کراین به چه درد یه خانم می خوره ؟ یا مثلا تو رشته تحصیلی بنده ، خانمی رو نمی دیدیم که حتی علاقه داشته باشه چه برسه که کار کنه بعد دقیقا همه همین تفکرو دارن "درس خوندم که کار کنم" !! آخه شمایی که اصلا علاقه ای به مهندسی منابع طبیعی نداری حالتم از بوی ماهی بد میشه و اصلا نمی دونی شیلات چیه می خوای بری استخر بزنی ؟(به خداوندی خدا فقط یکی از خانم ها بود که فعالیت می کرد بین ورودی سالها 87 تا 91 ) نه خب می خواست بره منشی بشه . این اون تحصیل نا مناسبیه که گفتم

یه نمونه قابل لمس که احتمالا سایر بزرگوارانم مشاهده کردن خانم های مهندسی که استخدام شهرداری هستن و بالا سر چندتا کارگر هستن و دارن فضای سبز شهرمونو بهبود می بخشن تو گرمای آفتاب کنار یه اتوبان . خب آخه این چه کاریه ؟ واقعا در شان یه خانم هست ؟ اینم نمونه کار نامناسب

نمی دونم بگم یا نه ولی تو کارگاه ما خانم مهندسی هستن تو دفتر فنیه اما هرزگاهی دوری تو کارگاه می زنه هروقت از ساختمون مجاور می خواد بیاد تو ساختمون مرکزی باید از روی نردبون رد بشه همیشه موقع رد شدندش با عرض پوزش تمام کارگرا زیر نردبون به صف نشستن انگار که سینماس . خب آخه شان یه زن کار تو همیچین محیطیه اینم از مثال محیط
نامناسب

حالا اگه همه چیزو مطلوب فرض کنیم یعنی تحصیلات مناسب و محیط کار مناسب و هنجار های مناسب و غیره خب خیلی هم غیر منطقی به نظر نمیاد کار زنان
اما
بنده شاغلم احتمالا خیلی از کاربران گرامی دیگه ام شاغلن می دونید که محل کار همیشه ضمخت و خشنه چه مدیر باشید چه کارگر ساده برای هر کدوم یه طور سختی داره . زن لطیفه این همه سختی روحشو فرسایش میده
زن باید آرامگاه مرد باشه زن مثل سوهان سختیا و خشنونت های مردونه رو سیقل میده اگه خودش متحمل این همه سختی و ضمختی بشه کی دیگه روح خودشو جلا بده ؟ میگن مرد تکیه گاه زنه اما از اونجایی که ما خدا نیستم و نیازمندیم این تکیه گاهم خودش تکیه گاه می خواد زن ستونِ ستونشه . چرا برای صرفا پول باید ازش زن بودنشو از بین ببره صد البته زن با ارزشتر از میلیارد ها واحد پولی هست . مگر اینکه نیاز جامعه و بحث ملیت و مذهب در پیش باشه که من راجب این زیاد نمی دونم اصلا نظزی هم ندارم
گاهی هم میشه معضلات خانوادگی . چطور ؟؟؟
برخی عدم تمکین می کنن و دست بالا تر می گیرن خودشونو بعضا حمایت و شعور معاش مردانشون زیر سوال می برن گاها احساساتشون دستخوش تغییر میشه دیگه زن نیستن یه انسان آسیب خورده و بد بین به اجتماع و مردان هستن البته همه هم شامل این نمیشن بعضی هم بدون هیچ مشکلی ایام سپری می کنن .
و به این معنی نیست که زن مضر است برای کار در واقع کار مضر است برای زن .
نه میشه گفت کاملا بی ایراد نه میشه گفت کاملا ضروری و لازمه
حالا اشکال داره بنده از خانم ها سوال کنم چرا باید کار کنند ؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
آدرس های مرجع