|
هرکس مرگ عبدالله رابرای من تضمین کند،من ظهور را تضمین می کنم
|
|
۱۹:۴۷, ۱۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۳ ۱۹:۵۳ توسط ghoran.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: هرکس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را برای او ضمانت می کنم. وقتی که عبدالله درگذشت مردم برای حکومت به کسی توافق نمی کنند و فروانروائی های چند ساله پایان یافته و حکومت های چندماهه و چند روزه فرا می رسد.چندان طول نمی کشد تا حکومت بدست صاحب اصلی اش حضرت حجت برسد. الغيبةللطوسي ص : 448؛ بحارالانوار ج52 ص210![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۱, ۱۶/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۳ ۰:۳۵ توسط قلب.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
سلام
دوباره شروع شد دوباره یه جور دیگه احادیث آخرالزمان رو بی اعتبار کنید عزیزان من محکمترین دلیل برای اثبات احادیث آخرالزمان اتفاق افتادن آنها است وقتی حدیثی اتفاق بیفتد حتما درست بوده این همه شباهت اتفاقی نیست احادیث محکم اصلا وجود دارد اگر.دارد.بگویید ماهم بدانیم وقتی حدیثی اتفاق بیفتد یعنی درست است وسلام |
|||
|
|
۰:۲۷, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
واقعیتش اینه که به یسری تو این سالا خوش گذشته
موقعی که انقلاب در حال پیروزی بود یسری که حتی با رژیم پهلوی نبودن چهره هاشون عبوس شده بود بخاطر منافعشون الانم همینه براشون سخته همه چی داره بصورت تصاعد هندسی میره جلو کسی نمیتونه جلوشو بگیره هرچند برخی ناخوش دارند! http://www.jamnews.ir/detail/News/362425 |
|||
|
|
۹:۴۵, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
از مسند احمد از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل شده است : مردی در حجاز حکومت خواهد کرد که اسمش چون اسم حیوان است هنگامی که او را از دور ببینی تصور می کنی که در چشمش کژی (انحراف) وجود دارد و هنگامی که به او نزدیک می شوی در چشمش چیزی نمی بینی بعد از او برادرش که نامش عبدالله است خلافت می نماید وای بر شیعه ما از او ، سپس سه مرتبه تکرار کردند: خبر مرگش را به من بشارت دهید تا من ظهور حجت را به شما بشارت دهم. اگر شرط فرض را بر صحیح بودن سند این روایت رسیده از حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) قرار دهیم اثبات انطباق مفهوم کلی این حدیث بر شرایط موجود منـــــوط به صحت برقراری رابطه برادری بین عبدالله (پادشاه قبلی عربستان) و حاکمیست که نامش شبیه نام یک حیوان است و از اینجا پی میبریم که کلمات کلیدی این روایت همانا اسم آن حاکم و کژی چشم اوست. ترکیب چهره فهد بر کسی پوشیده نیست و کژی چشم درتمامی تصاویری که از او در دسترس است هویداست. ![]() اما طبق تحقیقات انجام شده و بررسی سایتهای عربی به این موضوع پی می بریم که فهد در لغت عرب غالبا در دو معنی شاخص است: ١- فَهَد به فتح ف و ه و سکون دال به معنی حیوان درنده خو و یا همان یوزپلنگ است. ٢- فَهد به فتح ف و سکون ه و دال به معنی خوش یمن و مبارک است. گویش مردم عربستان و متون موجود در سطح اینترنت حاکی از آن است که نام نامبارک پادشاه پیشین عربستان ملک فَهد بن عبدالعزیز بوده است (یعنی مورد دوم) و با این اوصاف ممکن بود که تحلیل روایت فوق با شبهه در اساس آن مواجه شود اما با دقت بر متن رمز آلود یحکم الحجاز رجل اسمه علی اسم حیوان متوجه می شویم که این نام به صورت مطلق به نام یک حیوان پیوند نخورده است یعنی نفرموده است که او هم نام یک حیوان است و فرموده اسمه علی اسم حیوان که ترجمه دقیقش می شود: اسمش چون اسم یک حیوان است. و اما در تحقیقات به آمارهای جالبی هم از تعدد زوجات پسران و دختران خاندان آل سعود دست پیدا خواهید کرد که اطلاع از آنها به کشف حقایق وقایع آینده کمک می کند: شمار دقیق همسران و فرزندان عبدالعزیز (پدر ملک فهد و ملک عبدالله) نامعلوم است گفته میشود که او ۱۷ تا ۲۲ همسر قانونی و ۳۷ تـــا ۴۸ پسر مشروع داشته است البته با توجه به قوانین مربوط به تعدد زوجات در اسلام هیچگاه بیش از ۴ زن در یک زمان نداشته تعداد دختران او به درستی مشخص نیست و در یکی از منابع ۲۱۵نفر برآورد شده است تعداد پسران او را نیز تا ۱۵۰ نفر ذکر کردهاند هر پنج پادشاه پس از عبدالعزیز از فرزندان او بودهاند. ارثیه تاج و تخت در خاندان آل سعود (طبق وصیت ملک عبدالعزیز) از برادر به برادر می رسد و نه از پدر به پسر حالا بیائید و اوضاع سلطنت را بعد از ملک عبدالله ترسیم کنیم. نکته اول: اگر برای ملک عبد العزیز سعودی که بنیانگذار پادشاهی آل سعود است همان ۴٠ پسر مشروع را در نظر بگیریم و کاری به رقم ١۵٠ نداشته باشیم و البته در نزاع بر سر میراث حکومت کاری هم به آن 215 نفر فرزندان دختر ملک عبدالعزیز نداشته باشیم در بدترین حالت (با عنایت به تزاید نسل در این خاندان) می بایست حد اقل ۴٠٠ نوه پسر برای ملک عبدالعزیز در نظر گرفت. نکته دوم: با توجه به اینکه تا کنون ۵ نفر از پسران ملک عبدالعزیز به سلطنت رسیده اند: سال-نام حاکم سعودی ۱۹۰۲-۱۹۵۳ عبدالعزیز بن عبدالرحمن بن فیصل ۱۹۵۳-۱۹۶۴ سعود بن عبدالعزیز ۱۹۶۴-۱۹۷۵ فیصل بن عبدالعزیز ۱۹۷۵-۱۹۸۲ خالد بن عبدالعزیز 1982-2005فهد بن عبدالعزیز تا کنون - 2005 عبدالله بن عبدالعزیز حداقل بیش از 10 برادر دیگر از آنها باقی می ماند (زنده اند). نکته سوم : چند سالی است که اخباری بگوش میرسد مبنی بر اینکه پادشاه فعلی عربستان دیگر حاضر به ادامه عمل به وصیت پدرش نیست و سعی دارد تا پس از خود سلطنت را در خاندان خودش و در میان پسرانش موروثی کند ملک عبدالله صاحب 15 پسر و 21 دختر از چهار زن عربستانی، سوری، لبنانی و اردنی است. تاریخ عربستان در چند دهه گذشته نشان می دهد که همواره بر سر مناصب و پستهای لشکری و کشوری ما بین این هفت هزار شاهزاده و نوادگان آنها رقابتهای شدیدی بوده است و اگر بخواهیم خاندان 20 هزار نفری آل سعود را در چند خانواده اصلی جمع کنیم چهار خانواده در عربستان قابل شناسایی هستند. در حقیقت این چهار خانواده چندان هم که تصور میرود زندگی مسالمت آمیزی با یکدیگر ندارند و با وجود تلاشهای که ملک فهد برای ایجاد اتحاد میان آنها صورت میداد رقابت آنها گاه به کشمکشهای سیاسی منجر میشود. با نگاهی به آنچه گذشت در می یابیم که اوضاع حکومت در آینده عربستان دست کم بسیار پیچیده و بغرنج خواهد بود و عاشقان و منتظران حضرت صاحب الامر (عجل الله) با تعمق در این اوضاع ناخودآگاه به یاد روایت امام صادق (علیه السلام) می افتند که فرمود: هرکس برای من مرگ عبدالله را تضمین کند من ظهور قائم را برای او تضمین می کنم ….آنگاه که مرگ عبد الله فرا رسد مردم در جانشینى او نسبت به هیچکس به توافق نمى رسند و این جریان تا ظهور حضرت صاحب الامر همچنان ادامه مى یابد و عمر سلطنت هاى چندین ساله بسر آمده نوبت پادشاهى چند ماهه و چندین روزه فرا مى رسد ، ابوبصیر مى گوید: پرسیدم : آیا این وضع به طول مى انجامد؟ فرمود: هرگز! و این درگیرى بعد از کشته شدن این پادشاه (عبدالله ) منجر به کشمکش بین قبیله هاى حجاز مى شود. |
|||
|
|
۹:۵۴, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
استاد رائفی پور در پارت 4 مستند اینک اخرالزمان شبکه نصر تی وی به این حدیث استناد میفرمایند...
|
|||
|
|
۱۰:۵۱, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
(۱۵/دی/۹۳ ۲۳:۳۳)حفیظ نوشته است: سلامسلام ببینید اگر مشکل رجالی داشت حدیثی به معنای ساختگی بودن نیست ، بلکه به معنا مشخص نبودن اعتبارش هست ، که اگر محقق بشه یعنی درست بوده. این حدیث جدید نیست توی مسند حنبل بوده. |
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۱۶/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۳ ۱۲:۰۴ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۳ ۹:۵۴)amrtat71 نوشته است: استاد رائفی پور در پارت 4 مستند اینک اخرالزمان شبکه نصر تی وی به این حدیث استناد میفرمایند...خب پس هیچی دیگه! ![]() حدیث تایید شد دوستان ![]() با سند معتبر از استاد رائفی پور وصل شد به پیامبر ![]() حدثنا رائفی پور قال حدثنی رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : ... !!! ![]() (۱۶/دی/۹۳ ۰:۲۱)masoudmoosavy نوشته است:دوست عزیز! آخه احادیث رو که اینطوری اعتبار گذاری نمیکنن ![]() وقتی حدیثی از لحاظ رجال ضعیف باشه یعنی یه جای کارش میلنگه! خلاصه بگم یعنی صحیح نیست! والا احادیث صحیح رو با نشانه ها انطباق میدن،خیلی هم شبیهه بعد می بینیم اون جریان رفت و هیچ اتفاقی نیفتاد،دیگه چه برسه به این احادیثی که معلوم نیست به کجا وصلند :| اصن اومدیم ملک عبدالله مرد بعدش دجال ظهور کرد!! اون وقت همین احادیث جعلی گریبان گیر مردم + گسترش دهنده هاش میشه ها ![]() پس هر حدیثی که اتفاق بیفته معنیش این نیست که درسته... کلی پیشگویی توی «کتاب شریعت» آلیستر کراوالی داریم که اتفاق افتاده،اگه وصلش میکرد به یه امامی پس درست بود حدیثش؟
|
|||
|
|
۱۲:۱۱, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
ببینید از لحاظ رجالی ضعیف بودن دلیل بر جعلی بودن نیست دوستان اشتباه نکنید سلسله دلایلی باید باشه تا اثبات کنه حدیث جعلیه
بعدم ماشالله هم کارشناسن تا یه نگاه می کنن می گن حدیث جعلی. یا معلومه از لحاظ رجالی مشکل داره من نمی دونم اگه همه با یه نگاه انقدر متخصص می شن پس علما کارشون تعطیل کنن دیگه
|
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۱۶/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۳ ۱۴:۲۰ توسط قلب.)
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۳ ۱۲:۰۲)Ali#59 نوشته است: خب پس هیچی دیگه!سلام دوست عزیز یه کم فکر فقط یکم این چه حرفیه آخه من دیگه نمیدونم چی به شما و کسانی که مثل شما فکر میکنن بگم خداوند عقل را آفرید و به ما توصیه کرد فکر و تعقل کنیم من هیچ حدیثی را ندیدم و نشنیدم که از لحاظ رجال بگویند درست است منظورم احادیث آخرالزمان است شما دیدی مارم خبر کن گویا فقط حدیث کذب الوقاتون درسته و هزاران حدیث دیگر هیچی (۱۶/دی/۹۳ ۱۲:۰۲)Ali#59اتفاقا قبل از ظهور حضرت و قبل از صیحه آسمانی دجال ظهور می کنه در حالی که همه فکر می کنن دجال فراماسونریه یک یهودی در اصفهان پیدا میشه میگه من امام زمانم اونوقت شما ها که با علم رجال همه احادیث رو مشکل دار کردین باید یه فکری کنید اتفاقا هر حدیثی که اتفاق بیفته معنیش این است که خیلی هم درسته (۱۶/دی/۹۳ ۱۲:۰۲)Ali#59 نوشته است: والا احادیث صحیح رو با نشانه ها انطباق میدن،خیلی هم شبیهه بعد می بینیم اون جریان رفت و هیچ اتفاقی نیفتاد،دیگه چه برسه به این احادیثی که معلوم نیست به کجا وصلند :|میشه چند تا از این احادیث نشان ما هم بدید (۱۶/دی/۹۳ ۱۲:۰۲)Ali#59 نوشته است: کلی پیشگویی توی «کتاب شریعت» آلیستر کراوالی داریم که اتفاق افتاده،اگه وصلش میکرد به یه امامی پس درست بود حدیثش؟این حرف شما به قول معروف از اون حرفاس ما نگفتیم هر گردی گردو ولی گردو حتما گرده این کتاب رو اسمش رو شنیدم علم پیشگویی وجود داره و شیاطین هم تا حدی بلدن ولی این ربطی به موضوع نداره البته تا حدی نه اینکه اینقدر باشه که این برداشت شما صحیح باشه و حالا بیاید بگید پس از کجا معلوم این احادیث آخرالزمان رو شیاطین جعل کردن با این حرف شما پس از کجا معلوم چیزی درست باشه این شکاکیت درست نیست هر احتمالی در هر موضوعی وجود داره ولی این روش نگاه در هر موضوعی درست نیست |
|||
|
۱۴:۵۹, ۱۶/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/دی/۹۳ ۱۵:۰۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۳ ۱۴:۰۳)masoudmoosavy نوشته است: بله مثلا این روایت ،یک روایت صحیح در باب آخرالزمانه... . (۱۶/دی/۹۳ ۱۴:۰۳)masoudmoosavy نوشته است:شیاطین پیشگویی نمیکنن،فقط برنامه هاشون رو برای آینده بشر توی این کتاب آوردند ![]() حالا بگذریم...من هم نگفتم حتما این حدیث رو شیاطین جعل کردند :| موضوع اینه که وقتی حدیثی از لحاظ رجال مطمئن نباشه،یعنی ما مطمئن نیستیم که این حدیث رو خود پیامبر گفتند. این یعنی چی؟! هر احتمالی وجود داره...پس نباید اینجور احادیث منتشر بشن. (۱۶/دی/۹۳ ۱۴:۰۳)masoudmoosavy نوشته است:
|
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۳ ۱۴:۵۹)Ali#59 نوشته است: بله مثلا این روایت ،یک روایت صحیح در باب آخرالزمانه...سلام بسیار خوب پس با این حساب شما قبول دارید که ما در آخرالزمان هستیم ❓یا نه؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1420042466_201402310302_arab3-f.jpg]](http://eirib.ir/uploads/posts/2014-12/1420042466_201402310302_arab3-f.jpg)
![[تصویر: 13910702000601_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/07/02/13910702000601_PhotoA.jpg)

![[تصویر: n00008515-b.jpg]](http://aftabnews.ir/images/docs/000008/n00008515-b.jpg)