|
آیا امام خامنه ای واقعا همان سید خراسانیست؟
|
|
۱۳:۳۴, ۱۷/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۳ ۱۵:۰۷ توسط "شهید".)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.
من پدری دارم که خیلی معتقد هست. ولی کم تحقیق میکنه و هر چی رو که یه جا بخونه سریع باور میکنه. اون تو سایت های مختلف خونده که سید خراسانی حتما همان امام خامنه ای هست و ... خلاصه همیشه میگه اگر امام خامنه ای بعد صد سال فوت کنه و امام زمان ظهور نکنه من کافر میشم. ( البته اینو واقعا نمیگه اما نشون میده شدیدا به این اعتقاد داره که خامنه ای همون سید خراسانی هست. ) منم بهش میگم ممکنه باشه ولی ممکنه هم نباشه و ... همانطور که میدونید این حرف ها اگه اتفاق نیافته خیلی ها زده میشن .. مثل همین قضیه ی عبدالله که کلی تو انجمن در موردش بحث شد. شما در جواب به این جور ادم ها چی دارید بگید؟ من بهش این تاپیک رو نشون میدم تا تمام حرفاتون رو بخونه. |
|||
|
|
۱۳:۳۷, ۱۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
میتونید سخنرانی سید حسن نصرالله در روز عاشورای امسال رو ببینید
|
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۱۷/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۳ ۱۴:۰۵ توسط "شهید".)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من همین الان سرچ کردم و این متنو خوندم
http://zohoor12.persianblog.ir/post/15 از شما هم میخوام که این متن رو کامل بخونید و نظر خودتونو بگید . من از اول تا اخرش اسک ریختم ینی واقعا این اتفاقات میافته؟ در ضمن واجبه که نظرات همون سایت رو هم بخونید |
|||
|
۱۴:۱۱, ۱۷/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۳ ۱۴:۱۳ توسط قلب.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
1_ امام خامنه ای حفظه الله یا آیت الله خامنه ای حفظه الله یا مقام معظم رهبری حفظه الله یا رهبری لطفا نام تاپیک را اصلاح فرمایید 2_ انشاالله که ایشان همان سید خراسانی باشند و محققان مهدویت امید دارند که اینگونه باشد اما چه ایشان باشند و چه نباشند چیزی به شایستگی های ایشان اضافه و چیزی کم نمی شود خدمتی که ایشان و امام خمینی ره به اسلام کردند هیچ عالم اسلامی نکرده اند و قطعا یکی از اولیاء خداست 3_ خود ایشان با اینطور مصداق سازی موافق نیستند و در سخنرانی اعلام کردند چون بهانه به دست منافقین و دشمنان می دهد لذا احتمال یا احتمال زیاد دادن در مصداق سازی ایرادی ندارد ولی به هر حال اینکه ما اعتقادات و ایمان خودمان را به چند حدیث وصل کنیم که ممکن است بدا حاصل شود و تقدیر تغییر کند درست نیست کارهای خداوند متعال غیر از انسان است و در انجام هر کاری تواناست برای خداوند متعال عوض کردن مصداق هیچ کاری ندارد پس امید است که ایشان همان باشند ولی چه باشند و چه نباشند ولی فقیه هستند و واجب طاعت |
|||
|
|
۱۵:۰۹, ۱۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
در چه سخنرانی ای اعلام کردند؟ لینک دانلودی از سخنرانیشون هست؟
من برم بگردم شاید تو اپارات باشه |
|||
|
۱۷:۰۶, ۱۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۰:۱۳, ۲۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دوستان ما رهبرو قبول داریم بخاطر کلی صفات خوبی که داره حالااگه سید خراسانی بود فبها اما همونطور که گفتم دامن زدن به این القاب و احادیث ممکنه به ضررمون تموم شه...
|
|||
|
۰:۴۰, ۲۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سرخوش زسبوی غم پنهانی خویشم
چون زلف تو سرگرم پریشانی خویشم در بزم وصال تو نگویم زكم و بیش چون آینه خو كرده به حیرانی خویشم لب باز نكردم به خروشی و فغانی من محرم راز دل طوفانی خویشم یك چند پشیمان شدم از رندی و مستی عمریست پشیمان زپشیمانی خویشم از شوق شكرخند لبش جان نسپردم شرمنده جانان زگران جانی خویشم بشكستهتر ازخویش ندیدم به همه عمر افسرده دل از خویشم و زندانی خویشم هر چند امین، بسته دنیا نیم اما دلبسته یاران خراسانی خویشم http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=...eID=412206 |
|||
|
|
۱۰:۲۹, ۲۲/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۳ ۱۸:۱۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
امام خامنه ای در صورت وقوع واقعه شریف ظهور بلاشک همان سید خراسانی است. در صورتی هم که واقعه شریف ظهور در زمانی دیگر مقرر شده باشد ایشان امام ما هستند. به شرط حیاط در زمان ظهور با سید خراسانی آن زمان بیعت خواهیم کرد.
ولی فقیه مستقل از سید خراسانی بودن واجب الاطاعه و نایب امام زمان محسوب شده و بیعت او بر گردن ماست. در صورتی که عمر شریف ایشان به دنیا نباشد با جانشینشان (ولی فقه بعد از ایشان) بیعت خواهیم کرد. |
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۲۲/دی/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بچه ها!
میدونین کی اولین بار گفت که آقای خامنه ای (رحمة الله علیه) همون سید خراسانیه؟ CIA... بله. میدونستین اولین بار اونا این مساله رو علنی مطرح کردن؟ من 7-8 سال قبل از این که آقای رائفی پور سخنرانی ای داشته باشن، یه بار که داشتم این چیزا رو سرچ میکردم، با این گفتار ها مواجه شدم. یعنی وقتی سرچ کردم سید خراسانی، توی Image ها عکس آقای خامنه ای (رحمة الله علیه) رو دیدم. بعد که وارد سایت شدم، دیدم یه سایت داااغونه ضد انقلابیه. ریشه اش رو گشتم و به سایتهایی که سرشون تو آخور صهیونیسته برخوردم. اون موقع باید از این کارتهای مروا میخریدیم و با Dial up به اینترنت وصل میشدیم. 10 بار هم وسطش قطع میشد و حوصله آدم سر میرفت. اما اون موقع من برای اولین بار دیدم که سایتهای آمریکایی ایشون رو به عنوان سید خراسانی معرفی میکنن. یکم پژوهش و بعدشم فهمیدیم که CIA این پروژه رو سالهاست که داره یواش یواش مطرح میکنه. من کاری ندارم که ایشون سید خراسانی هستن یا نه! اما با مطرح کردن این چیزا مخالفم. به قول آقای محمد صدرا ایشون ولی فقیه هستن و ما هم وظیفه داریم در نبود امام معصوم از ایشون پیروی و حمایت کنیم. حالا سید خراسانی بودن و نبودن ایشون نباید تو این کار ما خللی وارد کنه. بودن که فبه المراد و پرچم رو به دست امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میدن. نبودن هم که هم ما به وظیفه مون باید عمل کنیم و هم ایشون تا سید خراسانی بیاد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| واقعا چه لزومی داره امام زمان ظهور کنه؟ »جدی پرسیدما« | مرهم | 43 | 17,976 |
۲۹/شهریور/۹۳ ۱۷:۳۲ آخرین ارسال: قلب |
|
| نقاط ضعف جمهوری اسلامی از زبان امام خامنه ای | revenger | 6 | 4,364 |
۱۷/تیر/۹۱ ۲۲:۴۴ آخرین ارسال: سجاد313 |
|
| جانم فدای رهبر ( دریافت کد تصاویر تصادفی امام خامنه ای) | Mitsonary | 1 | 2,794 |
۸/اردیبهشت/۹۱ ۵:۳۱ آخرین ارسال: mohammmad |
|
| چندکلیپ جذاب پیرامون بیداری اسلامی ووعده الهی در کلام امام خامنه ای | sarallah | 0 | 1,472 |
۲۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۶ آخرین ارسال: sarallah |
|
| تبیین این که چرا باید بگوییم امام خامنه ای؟؟؟/ | yamin2 | 70 | 33,359 |
۲۶/بهمن/۹۰ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: EMPERATOR |
|
| آیا آقای خامنه ای نایب امام زمان است؟ | emadm | 98 | 61,520 |
۲۴/دی/۹۰ ۸:۰۷ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|
| آیا مقام معظم رهبری همان سید خراسانی و سید حسن نصر الله همان سید یمانی است؟ | معلم313 | 19 | 12,941 |
۲/تیر/۹۰ ۱:۲۰ آخرین ارسال: akhevi |
|