|
مجله شارلی ابدو با کاریکاتور پیامیر اسلام آماده چاپ است
|
|
۱۳:۱۶, ۲۳/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۳ ۱۳:۳۸ توسط ریچارد داوکینز.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان بنده این خبر رو میزارم . ولی لزوما کار این مجله را تائید نمیکنم . البته مدافع آزادی بیان هم هستم .
[b]این مجله تیراژ خود را بیش از ۱۵ برابر افزایش داده و به یک میلیون رسانده است. رسانههای گوناگونی به انتشار شارلی ابدو کمک میکنند. جنبش ضد اسلامی و ضد پناهندگی "پگیدا" نیز به جمع طرفداران شارلی ابدو پیوست. بعد از این اتفاقان سیل عظیمی از کاریکاتور های ضد اسلامی در اینترنت توسط مردم پخش شد به گفته ژرار بیارد، سردبیر شارلی ابدو، شماره جدید این هفته نامه حاوی مطالب غمانگیزی برای گرامیداشت همکاران کشتهشده نخواهد بود، بلکه روالی را که در ۲۱ سال گذشته داشته، ادامه میدهد. پاتریک پلوکس، یکی از نویسندگان شارلی ابدو نیز ضمن تاکید بر اینکه گردانندگان این مجله فکاهی تسلیم زور نخواهند شد گفت، همکاران او خشم درون خود را در شماره آینده مجله بیرون خواهند ریخت. ریشار مالکا، وکیل مدافع شارلی ابدو نیز اظهار داشت که در شماره آینده مجله که روز چهارشنبه (۱۴ ژانویه / ۲۴ دی) منتشر خواهد شد، "قطعا" کاریکاتورهای پیامبر اسلام هم خواهد بود. او تاکید نمود که شارلی ابدو "کفر" را هم حق خود میداند و در این زمینه عقبنشینی نمیکند. تیراژ و کمکهای بیسابقه روز دوشنبه شبکه رادیویی "فرانس اینفو" برنامه صبحگاهی خود را از دفتر روزنامه "لیبراسیون" پخش کرد. لیبراسیون پس از حمله تروریستی به دفتر شارلی ابدو در چهارشنبه (۷ ژانویه)، تحریریه این هفتهنامه را در دفتر خود جا داده است. ![]() شارلی ابدو که تیراژ آن تا کنون ۶۰ هزار جلد بود، شماره آینده خود را با تیراژی حدود یک میلیون جلد منتشر خواهد کرد. قرار است که نخستین شماره پس از ترور شارلی ابدو به ۱۶ زبان ترجمه و منتشر شود. عارضه جانبی ترور پاریسحمله تروریستی هفتم ژانویه که به کشته شدن ۱۲ نفر، از جمله سردبیر و سه کاریکاتوریست شارلی ابدو انجامید، برای این هفتهنامه شهرت جهانی به ارمغان آورد و به بحث پیرامون اسلام و اسلامگرایی در کشورهای اروپایی دامن زد. این حمله برای گروههای راستگرای افراطی اروپا نیز فرصت مناسبی پدید آورده است تا تبلیغات ضد اسلامی و نژادپرستانه خود را قوت بخشند. جنبش ضد اسلامی و ضدپناهندگی "پگیدا"ی آلمان که با هدف "جلوگیری از اسلامیشدن مغربزمین" بهوجود آمده، امیدوار است که از این پس در تظاهرات هفتگی خود تعداد بیشتری از ناراضیان آلمانی را به خود جلب کند. ![]() در آخرین تظاهرات این جنبش که روز دوشنبه (۱۲ ژانویه) در چند شهر آلمان برگزار شد، هزاران نفر با شعار "من شارلی هستم" و "نه به اسلام" به تظاهرات پرداختند. بزرگترین تظاهرات در شهر درسدن برگزار شد که در هفتههای گذشته نیز شاهد تظاهرات گسترده طرفداران "پگیدا" بود. شماری از برنامهریزان "پگیدا" و پشتیبانان با نفوذ آن از راستگراهای آلمان بهشمار میروند و با اتحادیه اروپا مخالفند. آنها خواهان خروج آلمان از این اتحادیه هستند، اما اکنون در شعارهای خود اروپا را واحد میدانند و امیدوارند که جنبش آنها سراسر اروپا را دربرگیرد. در عینحال بر تعداد مخالفان پگیدا نیز هر هفته افزوده میشود. روز دوشنبه در شهر مونیخ ۲۰ هزار نفر علیه پگیدا دست به تظاهرات زدند. شهردار مونیخ بزرگ که از سیاستمداران حزب سوسیال دموکرات است، در اجتماع تظاهرکنندگان گفت: «ما علیه هرنوع نژادپرستی، یهودیستیزی و خشونت راست میایستیم.» در شهر لایپزیک نیز بنا به گزارش پلیس ۱۲ هزار نفر با نام "نولگیدا" علیه پگیدا دست به تظاهرات زدند. تظاهرات مشابه در برلین و چند شهر دیگر نیز با جمعیتی کمتر برگزار شد.[font=Times New Roman][/font] |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۰, ۲۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
من نمیدونم چرا همه دوست دارن توی این جور بحثا به هم توهین کنن.
اول این که این مجله کاریکاتورهایی برای مقدسات ادیان دیگر هم کشیده بوده ..... (کلا کارشون شوخی کردن با این مسائله) دوم گیریم هم که صحبت بعضی دوستان مبنی بر اینکه این انفجار کار خودشون بوده درست باشه(بعید میدونم البته چون فرانسه با همچین کاری آبرو و امنیت خودش رو زیر سوال میبره) .ولی داعش چی؟؟ اونام دارن آبروی مسلمونا رو میبرن. به نظر من به جای دعوا کردن باید مسلمونا این حرکت انفجار دفتر روزنامه رو محکوم کنن تا بلکه این نگاه منفی که به وجو اومده از بین بره. اونایی هم که کاریکاتور کشیدن کار اشتباهی کردن ولی فکر نمیکنم هیچ کدوم از ماها حق داشته باشیم که آرزوی مرگ کنیم براشون. دیگه بالاتر از اینم داشتیم که پیامبر هر روز که از یه کوچه ای عبور میکردن جاهلین میومدن سرشون آشغال میریختن. ولی چند روز که این اتفاق نیفتاد پیامبر خودشون رفتن به دیدن اون شخص.(یه جور عیادت). این رفتار اسلامیه...... نه اینکه ماهایی که خودمون هم مثل اونا انسانیم و هر دو امکان اینو داریم که اشتباه بکنیم بیایم بگیم اونا مستحق مرگ بودن. ما چطور میتونیم به همین راحتی حکم صادر کنیم برای بقیه؟؟ |
|||
|
۱۷:۵۵, ۲۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۳/دی/۹۳ ۱۷:۴۰)کوروش کبیر نوشته است: به نظر من به جای دعوا کردن باید مسلمونا این حرکت انفجار دفتر روزنامه رو محکوم کنن تا بلکه این نگاه منفی که به وجو اومده از بین بره.مگه مسلمونها این حرکت رو تایید کردند؟! خیلی از مقامات و مسئولین کشورهای اسلامی + مردم مسلمان اروپا و بقیه کشور ها این حرکت رو محکوم کردند. نتیجش چی شد؟ اینها برای انتقام گرفتن از مشتی تکفیری،میخوان به پیامبر اسلام توهین کنن :| |
|||
|
|
۱۸:۱۶, ۲۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۳/دی/۹۳ ۱۷:۵۵)Ali#59 نوشته است: مگه مسلمونها این حرکت رو تایید کردند؟! ببخشیدا مگه چون تایید نکردن این حرکت رو دلیل میشه که محکوم هم نکنن؟؟ اصلا این دو تا چه ربطی به هم داره؟ اونا نمیشینن حساب کنن که این مسلمونه داعشیه اون یکی وهابیه اون یکی سنی که!! اونا همه ی مسلمونا رو با همین اسم مسلمون میشناسن و همه رو با یه چشم میبینن. ما برای اینکه ثابت کنیم مشتی تکفیری نیستیم باید محکوم کنیم این کارا رو. |
|||
|
۱۸:۲۸, ۲۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
دفعه پیش که کاریکاتور پیامبر رو یه کاریکاتوریست دانمارکی کشید و بهش کلی جایزه دادن، مسلمونا اونقدر با هم متحد شدن یا وقتی فیلم موهن پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رو ساختن مسلمونا به قدری ناراحت شدن و متحد شدن که بلافاصله فتنه شیعه و سنی و انفجار حرم عسگرین رو آغاز کردن.
حالا مطمئن باشین که یا اونقدر بیشعورن که میخوان مسلمونا با هم متحد شن در برابر صهیونیست. (چه مسیحیش و چه یهودیش و چه مسلمونش) یا اونقدر به پیسی خوردن که دارن ضربه های آخرشون رو هم میزنن. یعنی دارن یه کاری میکنن که بعدش دوباره یه فتنه خیلی بزرگتر بین شیعه و سنی راه بندازن که دیگه فاتحه اسلام رو بخونن. من به شخصه بعید میدونم بیشعور باشن. پس اگه این کارو کردن، منتظر باشین که یه فتنه شیعه سنی بعد از اتحاد مسلمونا ساخته بشه و وارد دنیا بشه. من بعید میدونم دولت فرانسه اجازه بده به همین راحتی اغتشاش وارد کشورش بشه. لذا حدس میزنم که اجازه پخش کاریکاتور از پیامبر رو نمیده. اما اگه داد، مطمئنم که میخوان ضربه آخر رو به اسلام بزنن. |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۲۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
در اینجور موارد واکنش شدید بدید و بدو بیراه بگید= واکنش بیشتر،کاریکاتور بیشتر و...
اگر همون اول این چندتا احمق این کارو نمیکردن کار به اینجا نمیکشید! و در ضمن بعید میدونم کار خود فرانسه باشه!!! چه بخواهیم چه نخواهیم در کشور اونها چیزی دارن به اسم آزادی بیان و اصلا چیزی به اسم مقدسات ندارن!! همین چند وقت پیش فک کنم یه کاریکاتور از پیامبران سه دین (فک کنم بودایی،مسیحی و یهودی) منتشر کردن که هرسه تا در حال عمل جن30 ی با همدیگه بودن!!!! دیگه بی شرمی و بی شرفی تا چه حد!!! ![]() ![]() نمیگم کلا بی تفاوت باشید،اما هر دیقه هم این و اون رو به مرگ محکوم نکنید!! خود پیامبر در مقابل رفتار اون زن یهودی چطور واکنش نشون داد؟؟سریع گفت بکشیدش؟؟یا جور دیگه رفتار کرد! میشد در کشورهای اسلامی تظاهرات کرد صد در صد نتیجه اش بهتر بود تا اینکه تفنگ دست بگیرید و برید ادم بکشید |
|||
|
|
۱۸:۵۳, ۲۳/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۳ ۲۱:۴۲ توسط تسنیـم.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
(۲۳/دی/۹۳ ۱۸:۱۶)کوروش کبیر نوشته است: ببخشیدا مگه چون تایید نکردن این حرکت رو دلیل میشه که محکوم هم نکنن؟؟ من یه سوال برام پیش اومده این چند روزه که این موضوع (نه این تاپیک) رو دارم دنبال می کنم : ببخشی کلا چرا ما مسلمونا الان باید بیایم از خودمون رفع اتهام کنیم و به اصطلاح از این کار برائت بجوییم؟؟خداییش اگه این کار رو یه مسیحی کرد به اسم دینش می نوشتن؟؟ یعنی کل مسیحی های جهان باید ابراز برائت می کردن؟؟ یا اگه یه یهودی بود؟؟ یا چون یه مسلمونه، وضع فرق می کنه و کارش پای دین داشتش یا نداشتش گذاشته می شه؟؟؟ تا جایی که من می دونم هر بار که تو آمریکا (شما بخونید هر هفته ) از این اتفاقا میفته و یکی می ره تو یه مدرسه یا هرجای دیگه به هر علتی ملت رو به گلوله می بنده آخرش می گن یه دیوونه این کار رو کرد!!!نمی گن یه مسیحی یا یهودی!!!! می بینید خودمونم که داریم خیلی پر و بال می دیم و به قضیه دامن می زنیم. |
|||
|
|
۱۸:۵۴, ۲۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۳/دی/۹۳ ۱۷:۲۵)عقیق نوشته است: شما به ازادی بیان اعتقاد داری آخه این چه حرفیه؟؟؟ چرا فکر میکنید برای ساکت کردن طرف مقابلتون حتما باید یه مثال ناجور بزنید که دیگه طرف جرات نکنه جواب بده؟؟؟ مثال دیگه ای نبود؟؟ ایشون که اولش گفتن من با این کار مخالفم پس دیگه چرا ربطش میدید به آزادی بیان؟؟ مگه کسی گفته آزادی بیان اینه؟؟؟ اونا هر چی گیر میارن میخوان بندازن گردن اسلام.شمام از این طرف هر بهانه ای دستتون میاد میخواید بندازید گردن آزادی بیان. خیلی فرقی نداره با هم این دو تا..... -------------------------------------------------------------------------------- سلام زینب خانوم. چرا تصور نمیکنید که ممکنه واقعا کار افراد تندرو به اصطلاح دینی باشه؟؟ مگه نداریم از اینا؟؟ |
|||
|
|
۱۸:۵۶, ۲۳/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۳ ۱۸:۵۷ توسط عقیق.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
اتفاقا از همون اول دانشگاه الازهر و چندتا کشور اسلامی محکوم کردن.
اینجا هم کسی کار داعش رو تایید نکرد. جفت طرفین از شعور کمی برخوردارن برای بار هزارم توهین به اشخاص و تمسخر،اسمش ازادی بیان نیست اونایی ک دفاع میکنن،در پست قبلیم هم گفتم اگه برای مادرتون ...... اونایی هم ک ندانسته دفاع میکنن معلومه کاریکاتورها رو ندیدن والا نمردیم و فهمیدیم مسخره کردن هم جزو اداب معاشرات تمدن غربه کوروش خانوم چه ربطی ب شما داشت؟ خوب نیست وسط حرف دو نفر بیاید این اقا گفت ازادیه بیانه منم گفتم این مثال هم جزو ازادیه بیان محسوب میشه یا نه شما بحث رو ب حاشیه نبر |
|||
|
۱۹:۱۵, ۲۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۳/دی/۹۳ ۱۸:۵۶)عقیق نوشته است: توهین به اشخاص و تمسخر،اسمش ازادی بیان نیست الان کجای این تاپیک کسی گفت توهین و تمسخر اسمش آزادی بیانه؟؟ نمیدونستم این تالار ملک چهار دونگ شماست که نباید وسط حرف کسی نظرمو بنویسم.!! مگه این آقا گفته آزادی بیان یعنی توهین به پیامبر که شما میگی چون گفته آزادی بیانه پس منم به خودم اجازه میدم مادرش رو مثال بزنم.خوبه ادعای دینداری هم دارید. ----------------------------------------------------------------------------------- خانم تسنیم. متاسفانه فرقه های انحرافی توی اسلام زیاد شده این کارام مال اوناست.... ولی توی مسیحیت زیاد همچین چیزی رو نمی بینیم .... برای همینه که میگم مسلمونا باید محکوم کنن . چون اونا این کارا رو از مسلمونها میدونن. اینم که اگه یه مسیحی فلان کارو میکرد مسیحی ها نمیرفتن محکوم کنن دیگه تقصیر من نیست.باید از خودشون بپرسید. والا اینجام دانش آموز چاقو زد به یه دانش آموز دیگه. شاگرد معلمو کشت ...معلم شاگردو کشت تلویزیون ما هیچی نشون نداد.ولی اگه توی آمریکا یه اتفاقی بیفته صد دفعه نشون میدن .... نمیدونم اتفاقات آمریکا واسه ما مهمتره یا کشور خودمون.!! |
|||
|
۱۹:۳۲, ۲۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
نقل قول: فرق داره این مطالب با هم دوست عزیز . موضوع این هست که عدالت چه میشود ؟ چه کسی صلاحیت دارد که حکم کشته شدن یک فرد را بدهد . امروزه در برخی کشور ها برای قاتلان حکم اعدام صادر نمیکنند . اتفاقا بنده در اخبار دیدم فرانسه برای مساجد هزاران پلیس را بسیج کرده . دوست عزیز هر کشوری برای خود قوانینی دارد . اگر مسلمین فرانسه از این مجله شکایت داشتند باید به دادگاه مراجعه میکردند . نقل قول: خب اگر مسلمین کشته شده در غزه شهروند آلمان یا آمریکا یا فرانسه بودند بله . این کشور ها به اسرائیل لشگر کشی میکردند . این را با زرت قاطع میگم اما ببینید کشور های دیگر مسئول کشته شدن و جنگ داخلی در یک کشور نیستند . تنها میتوانند از طریق سازمان ملل و شورای امنیت و.... اقدام کنند . و خوب دیدیم که سازمان ملل اسرائیل را به بیرحمی و ... متهم کرد . اما چه میشود کرد دیگر آمریکا از اسرائیل دفاع میکند . اگر سازمان ملل و شورای امنیت هم بخواهند با اسرائیل برخورد کنند آمریکا حق وتو دارد اما موضوع بعدی این هست که خود حماس هم مشکل زا است. ظاهرا اخبار درگیری 53 روزه اسرائیل و فلستین را دنبال نمیکنید . موضوع این بود که 3 جوان اسرائیلی توسط جوانان فلسطینی کشته شدند . بعد هم جوانان اسرائیلی رفتند فلسطینی ها را کشتند . بعد اسرائیل گفت که این فلسطینی ها از طریق تونل ها خود را به اهدافشان رسانده بودند و... مشکلات پیچیده هست البته من منکر این نیستم که آمریکا و اروپا هم دنبال اهداف خود هستند . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آثار سناریوی ضد اسلامی شارلی ابدو | ghoran | 0 | 1,232 |
۱۵/فروردین/۹۴ ۲۳:۲۴ آخرین ارسال: ghoran |
|
| کشته شدن 12 نفر در حمله مسلحانه به دفتر یک مجله در پاریس | Ali#59 | 88 | 26,887 |
۱۹/دی/۹۳ ۰:۱۷ آخرین ارسال: Hadith |
|

![[تصویر: 4dx6cfzlpc3553iu329b.jpg]](http://8pic.ir/images/4dx6cfzlpc3553iu329b.jpg)
![[تصویر: t2pxvn126ivms3jhd05f.jpg]](http://8pic.ir/images/t2pxvn126ivms3jhd05f.jpg)

بجوییم؟؟
) از این اتفاقا میفته و یکی می ره تو یه مدرسه یا هرجای دیگه به هر علتی ملت رو به گلوله می بنده آخرش می گن یه دیوونه این کار رو کرد!!!