کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط خشکسالی و گناه
۱:۳۳, ۲۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله
سلام علیکم

موضوع خشکسالی چند سالی هست که گریبانگیر کشور سرسبز ایران شده است و هر کسی دیگری و هر ارگانی ، ارگانی دیگر را مسئول این خشکسالی و بی آبی میداند ولی سخن این مقاله به تک تک ما بازمیگردد.
تک تک ما که نه تنها بر گناه و بزه و معصیتهای خود استغفار نمی کنیم ، بلکه بر اعمال ناپسند و زشت خود اصرار و الحاحی عجیب داریم .
در سوره نوح به آیه ای برخورد کردم که زبانِ حال امروز ماست :

فَقُلْتُ اسْتَغْفِرُوا رَبَّکُمْ إِنَّهُ کانَ غَفَّاراً 10 يُرْسِلِ السَّماءَ عَلَيْکُمْ مِدْراراً 11

به آنها گفتم: از پروردگار خویش آمرزش بطلبید که او بسیار آمرزنده است 10 تا بارانهای پربرکت آسمان را پی در پی بر شما فرستد 11

از آیات مختلف قرآن ، این نکته به خوبى استفاده مى شود که ایمان و عدالت مایه آبادى جامعه ها، و کفر و ظلم و گناه مایه ویرانى است .

در آیه 96 سوره اعراف مى خوانیم :
وَ لَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُري‏ آمَنُوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَيْهِمْ بَرَکاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ الْأَرْضِ
اگر اهل شهرها و آبادیها ایمان بیاورند و تقوا پیشه کنند درهاى برکات آسمان و زمین را به روى آنها مى گشائیم

و در آیه 41 سوره روم مى خوانیم :
ظَهَرَ الْفَسادُ فِي الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ بِما کَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ
فساد در خشکى و دریا بر اثر اعمال مردم ظاهر شد

و در آیه 30 شورى آمده است :
وَ ما أَصابَکُمْ مِنْ مُصيبَةٍ فَبِما کَسَبَتْ أَيْديکُمْ
هر مصیبتى به شما مى رسد به خاطر اعمال شما است

و در آیه 66 مائده آمده است :
وَ لَوْ أَنَّهُمْ أَقامُوا التَّوْراةَ وَ الْإِنْجيلَ وَ ما أُنْزِلَ إِلَيْهِمْ مِنْ رَبِّهِمْ لَأَکَلُوا مِنْ فَوْقِهِمْ وَ مِنْ تَحْتِ أَرْجُلِهِمْ
اگر آنها تورات و انجیل و آنچه از طرف پروردگارشان بر آنان نازل شده است بر پا دارند، از آسمان و زمین روزى مى خورند (و برکات زمین و آسمان آنها را فرا خواهد گرفت )

و آیات دیگرى از این قبیل .

این رابطه تنها یک رابطه معنوى نیست ، بلکه علاوه بر رابطه معنوى که آثارش را به خوبى مى بینیم رابطه مادى روشنى نیز در این زمینه وجود دارد.
کفر و بى ایمانى سرچشمه عدم احساس مسؤ ولیت ، قانون شکنى ، و فراموش کردن ارزشهاى اخلاقى است ، و این امور سبب از میان رفتن وحدت جامعه ها، متزلزل شدن پایه هاى اعتماد و اطمینان ، هدر رفتن نیروهاى انسانى و اقتصادى ، و به هم خوردن تعادل اجتماعى است .
بدیهى است که جامعه اى که این امور بر آن حاکم گردد به سرعت عقب نشینى مى کند و راه سقوط و نابودى را پیش خواهد گرفت .
و اگر مى بینیم جوامعى هستند که با وجود عدم ایمان و تقوا از پیشرفت نسبى وضع مادى برخوردارند آن را نیز باید مرهون رعایت نسبى بعضى از اصول اخلاقى بدانیم که میراث انبیاى پیشین و نتیجه زحمات رهبران الهى و دانشمندان و علما در طول قرنها است .

علاوه بر آیات فوق در روایات اسلامى نیز روى این معنى زیاد تکیه شده است که استغفار و ترک گناه سبب فزونى روزى و بهبودى زندگى مى شود، از جمله :

در حدیثى از امیر المؤمنان على (علیه السلام) آمده که فرمود :
اکثَرَ الاستغفار تُجلّبُ الرّزق
زیاد استغفار کن تا روزى را به سوى خود جلب کنى

در حدیث دیگرى از رسول الله (صلى اللّه علیه و آله و سلّم) چنین نقل شده که فرمود:
مَن اَنعَمُ الله عَلیه نعمَة فَلیَحمدُ الله تَعالى ، وَ مَن استَبَطا الرزقَ فَلیَستَغفر الله ، وَ مَن حَزنَهُ اَمر فَلیَقُل : لا حول و لا قوة الا بالله
کسى که خداوند نعمتى به او بخشیده شکر خدا را بجا آورد، و کسى که روزیش تاءخیر کرده از خدا طلب آمرزش کند، و کسى که بر اثر حادثه اى غمگین گردد بگوید: لا حول و لا قوة الا بالله

و سپس به این خطبه زیبا و ناب امیرالموحدین علی بن ابی طالب (صلوات الله علیه) برخوردم :

اَلا وَ اِنَّ الاَرْضَ الَّتى تَحْمِلُكُمْ، وَالسَّماءَ الَّتى تُظِلُّكُمْ مُطيعَتانِ
لِرَبِّكُمْ، وَ ما اَصْبَحَتا تَجُودانِ لَكُمْ بِبَرَكَتِهِما تَوَجُّعاً لَكُمْ، وَ لا زُلْفَةً
اِلَيْكُمْ، وَ لا لِخَيْر تَرْجُوانِهِ مِنْكُمْ، وَلكِنْ اُمِرَتا بِمَنافِعِكُمْ
فَاَطاعَتا، وَ اُقيمَتا عَلى حُدُودِ مَصالِحِكُمْ فَقامَتا
اِنَّ اللّهَ يَبْتَلى عِبادَهُ عِنْدَ الاَعْمالِ السَّيِّئَةِ بِنَقْصِ الثَّمَراتِ
وَ حَبْسِ الْبَرَكاتِ، وَ اِغْلاقِ خَزائِنِ الْخَيْراتِ، لِيَتُوبَ تائِبٌ
وَ يُقْلِعَ مُقْلِعٌ، وَ يَتَذَكَّرَ مُتَذَكِّرٌ، وَ يَزْدَجِرَ مُزْدَجِرٌ.

بدانيد زمينى كه شما را حمل مى كند، و آسمانى كه بر سرتان سايه مى اندازد فرمانبردار
پروردگار شمايند، بركات خود را به شما ارزانى مى دارند، نه به خاطردلسوزى، و نه براى نزديكى جستن
به شما، و نه براى خيرى كه از شما توقع دارند، بلكه از جانب حق براى رساندن منافع به شما
مأمورند پس خدا را اطاعت كرده اند، و دستور دارند به مصالح شما قيام كنند پس قيام كردند.
خداوند بندگانش را به وقت اعمال بدشان به كمبود ميوه ها،
و بازداشتن بركات، و بستن درِ خيرات آزمايش مى كند، تا توبه كننده توبه كند،
و گناهكار دل از گناه قطع نمايد، و پندگيرنده پند گيرد، و خوددارى كننده از گناه خوددارى كند.

آری ، حقیقت این است که مجازات بسیارى از گناهان محرومیتهائى در این جهان است و هنگامى که انسان از آن توبه کند و راه پاکى و تقوى را پیش ‍ گیرد خداوند این مجازات را از او بر طرف مى سازد.

موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، میم.حسین.الف ، Mitsonary ، عبدالرحمن ، Mohammad Trust ، عقیق ، یاســین ، حفیظ ، رکن الهدی ، حسن عزتي ، عبدالرحیم ، أین المنتظر ، محمدهادی ، Banoo ، قلب ، سیمرغ ، mahdy30na ، فدک زهرا ، Nmm ، انتصـار ، السا

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۰۳, ۲۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #41
آواتار
کی گفته لبنانی ها همشون مسلموننHuh
ببخشید بیشترشون مثلا مسیحین شیعیانشونم دست ما رو تو ایمان از پشت بستن..
الان وقت نمازه بقیه اش رو بعدا می گمBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عقیق ، افشین
۱۹:۲۱, ۲۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #42
آواتار
(۲۳/بهمن/۹۳ ۱۹:۰۳)رکن الهدی نوشته است:  کی گفته لبنانی ها همشون مسلموننHuh
ببخشید بیشترشون مثلا مسیحین شیعیانشونم دست ما رو تو ایمان از پشت بستن..
الان وقت نمازه بقیه اش رو بعدا می گمBlush
از تمام نوشته من فقط این تیکه رو دیدید DodgyDodgy

[تصویر: giltiti.com-1392-06-03-347699522.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
۱۹:۴۹, ۲۳/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۳ ۱۹:۴۹ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #43
آواتار
گفتم که بقیه اش رو بعدا می گمCool
ببینید منظور اقای موسوی اینه شما تصور کنید معلم یک کلاس درس هستین بعد از دو ماه درس دادن متوجه می شین
کیا باهوش ودرس خون هستن
کیا شاگرد معمولین
وکیا تنبل ودرس نخون
شما به عنوان معلم اون چندتا بچه باهوش رو صدا می زنید می گین می خوام باهاتون فوق العاده کار کنم کلی کتاب وجزوه وتست هم بهشون می دین
به بچه معمولیا وتنبلام کتاب معمولی درس می دین خیلی هم روشون حساب نمی کنید
موقع امتحان بچه زرنگه می شه14 بچه معمولیه هم می شه 14 ...
خب شما برخوردتون با هر دو یکسانه ؟
به زرنگه نمی گین من این همه واسه تو وقت گذاشتم باهات درس کار کردم هزار تا از این مساله ها بهت دادم اینه جوابش...
قضیه ایرانم همینه ما که مثلا دین پیامبر اخرالزمان رو داریم بهترین کتاب اسمانی رو داریم بهترین تعلیمات و اولیا و امامان رو داریم باید وضعمون با امریکا یکی باشه شما خودت قضاوت کن این عادلانه اس ...خب منی که کتاب خدا رو انتخاب کردم باید جوابگو باشم نه کسی که منکر دین وایمان وهمه چیه تازه به قول دوستان خیلی هم با اخلاق زندگی می کنن..
بحث اینه هم ما مخلوق خداییم هم اونا..اونا بخاطر کفرشون جوابگو خواهند بود ما بخاطر ایمانمون..پس ما توی یه کلاسیم اونا تو یه کلاس دیگه
مثال اقای عبدالرحمن بسیار جامع بود شما اگه به یه مریض امشب چلو کباب بدی به تخت بغلی تخم مرغ یعنی مریض اولیه رو بیشتر دوست داشتی یا مریضی اون کمتر بوده یا اصن مریض نیست..
خلاصه نتیجه گیری اینکه اونا مثلا به چشم ما راحتن وما ناراحت پس معلومه گناه تاثیری نداره اشتباهه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، افشین ، سیمرغ
۱۹:۵۲, ۲۳/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۳ ۱۹:۵۵ توسط ریچارد داوکینز.)
شماره ارسال: #44

خانم رکن کلا تنگه هرمز رو بزنید به اسم ایران Smile
خیر تنگه هرمز طبق معاهدات بین المللی مال هیچ کشوریخاصی نیست و مرز آبی هیچ کشوری محسوب نمیشه . من جمله ایران .

ایران هم نمیتونه اونجا رو هر وقت خواست ببنده یا باز کنه ! Smile مگه در گاراژه! اطلاعات نظامی من کامله دوست عزیز
در زمان جنگ هم ایران رفته بود اونجا مین ریخته بود و یکی از ناو های آمریکا خسارت دید . آمریکا هم نه گزاشت و نه برداشت 2 تا سکو نفتی ایران رو زد و چنتا ناو ایران رو هم زد . هواپیمای مسافر بری رو هم زد و...

نقل قول:
اولا اسراییل نع و فلسطین دوما اونا فعلا تو کار مردمی که از سراسر دنیا جمع کردن موندن فکر کردین آدمهای مهم اسراییلی تو فلسطین اشغالی زندگی می کنن
[تصویر: huh.png]
کجا زندگی میکنن ؟ تو مریخ ؟

نقل قول:توهمین هند سیل میاد 1000نفر در جا می میرن البته به قول آقای دکتر گذراس..

بله شما درست میگید . آخه نه اینکه تو ایران زلزله نمیاد 2000 تا 2000 تا میمیرن!

نقل قول:
سلام

این قوانین و سنت ها برای خداپرستان است و نه کافران

کافران به دلیل اینکه جهنمی هستند خداوند متعال نعمت هایی را در دنیا به آنها میدهد

بالاخره خداوند بخشنده و مهربان است اگر کسی به خاطر ظلم به خود و کافر شدن از نعمات آخرت محروم شود در دنیا از نعماتی برخوردار است

دوست عزیز خیلی سنت عجیبیه . پس تا سن 60 سالگی گناه میکنم که این دنیا رو بدست بیارم بعد توبه میکنم و 10 سال پایانی زندگیم رو عبادت میکنم تا اون دنیام رو هم بدست بیارم Wink

نقل قول:
خدا رو شکر بالاخره فهمیدیم مشکل بعضی از حضار،اسلام هست

دوستان آب در هاون نکوبند

واقعیت میدونید چیه؟

واقعیت اینه که شما و امثال شما علمتون سر به فلک میزنه

بله دیگه.اصلا هیچ چیزی با دعا ارتباط نداره،آخه علم شما اینو میگه،علم فوق خدایی.شما دانشمندان معاصر علمتون از علم خدا پیشی گرفته

امام رضا که دعا کرد و بارون اومد بخاطر دعا نبود،شانسی یهو بارون اومد

بله هر چیزی که علم بگوید بنده آن را قبول میکنم . و علم با موضوعات و تجربیات شخصی کاری ندارد و هر اتفاقی که بار ها و بارها آزمایش شود را قب.ول میکند . بنابر این علم هیچ گاه در باره دعای یک شخص که باعث باران شده نظری نمیدهد .
بنده هم این را قبول میکنم .
علم هیچ گونه شکی را به خود راه نمیدهد SmileSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
۲۰:۰۴, ۲۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #45
آواتار
(۲۳/بهمن/۹۳ ۱۸:۵۳)A L I نوشته است:  خب یعنی چی برای غیر مسلمان صدق نمیکنه؟ یه راست میرن بهشت یا میرن جهنم؟

اونا که فعلا دنیاشون بهشت شدهBig Grin

یعنی خدا فقط میخواد مارو عذاب بده؟ باقی دنیا چی؟اینجور که نمیشه اونا دارن زندگی میکنن و عذابی بلایی در کار نیست
ولی ما هر روز یه بلا و عذاب داریم!

خب اصلا ژاپن و چین به کنار،آمریکا که مردمش مسلمون و مسیحی هستن چی؟اروپا چی؟ اونا که مسیحی هستند!!

اصلا همین لبنان خودمونSmile همه مسلمون هستند چرا برای بد حجابی اونا عذاب نمیفرسته؟! چرا کاری به گناه های اونا نداره؟!

وقتی تهه قضیه رو بگیری متوجه میشی اصلا این خشکسالی ها ربطی به گناه و بدحجابی ندارهSmile

اگر بخاطر رعایت نکردن قوانین دینی بود که الان آمریکا(کشوری مسیحی) تبدیل به شن و ماسه شده بودBig Grin

ببینید من منکر اثر دعا نمیشم،و نمیگم عذاب نیست!

فقط یک کلام دارم میگم این بدبختی و خشکسالی هیچ ربطی به گناه و بی حجابی نداره! (اصن بابا تهران بدحجابن چرا خوزستان و غرب کشور خاک میادBig Grin به ما چهDodgy؟! حمیدیه و سوسنگرد و بستان تشریف ببرید،کلا یک جو مذهبی داره همه زنا با چادر هستند)
سلام
من در هیچ یک از حرف هام حرفی از حجاب یا تهران نزدم
درباره آزمون های الهی تاپیک هست اونجا با آیه قرآن اثبات کردن دوستان که موحدان در دنیا در سختیهای بسیاری قرار میگیرند تا رشد کنند و اگر اهل گناه باشن خداوند در همین دنیا با سختی دادن به انها گناهانشان را پاک میکند
اما کافران دنیا دارند ولی آخرت ندارند
اینجا تجارتخانه موحدان است تا ارزشهای انسانی را تحصیل کنند
دقیقا دنیای کافران بهشت آنهاست

خداوند با رنج بندگان را رشد میدهد نه اینکه عذاب کند

چه عذابی برای کافران بیشتر از فراموش کردن خدا و اعتقاد نداشتن به آن
چنانچه موحدی در جامعه ظالم زندگی کند در پناه خدا محفوظ است
موحد واقعی مخالف ظلم چه به خود چه به دیگری است
عذاب فقط مخصوص دنیا نیست عذاب بزرگ عذاب آخرت است
شما اگر مسلمان هستید بدانید ما آیات و روایاتی در باره ارتباط باران با گناهان کبیره و علنی وجود دارد ولی اینکه خداوند متعال چه بلایی یا عذابی برای کدام مردم در نظر میگیرد به علم غیب مربوط است

البته از آنجایی که گفتید مسلمان هستید بدانید طبق گفته علمای باطن بین که خداوند متعال از خزانه غیب به آنها داده در سالهای آتی گناهکاران در ایران مورد عذاب استیصال قرار میگیرند چون قدر نعمت ها را ندانسته و گناه می کنند
۲۰:۰۹, ۲۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #46
آواتار
با مثال که نمیشه حرف ثابت کردSmile

اونی هم که جناب عبدالرحمن گفتن یک بحث پزشکی بود و اصلا مثال خوبی نبود!

الان شما میگید خدا کاری به باقی دنیا نداره فقط فرشته ها رو مامور کرده ببیند،چندتا دختر تو ایران موهاشون بیرون و بعد عذاب نازل کنه؟!

هر کسی رو با دین خدش مگه نمیسنجن؟؟
خب الان اروپا و امریکا مسیحی هستند،باید طبق قوانین دین مسیح با اونا برخورد بشه
اگر اینجور بخواهیم حساب کنیم،الان حتی یک ابر باران زا از رو لندن نباید رد بشه(به هر حال ازدواج همجنسبازان و اینجور مسائل)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، ریچارد داوکینز
۲۰:۱۶, ۲۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #47
آواتار
(۲۳/بهمن/۹۳ ۱۹:۵۲)ریچارد داوکینز نوشته است:  خانم رکن کلا تنگه هرمز رو بزنید به اسم ایران Smile
خیر تنگه هرمز طبق معاهدات بین المللی مال هیچ کشوریخاصی نیست و مرز آبی هیچ کشوری محسوب نمیشه . من جمله ایران .

ایران هم نمیتونه اونجا رو هر وقت خواست ببنده یا باز کنه ! Smile مگه در گاراژه! اطلاعات نظامی من کامله دوست عزیز
در زمان جنگ هم ایران رفته بود اونجا مین ریخته بود و یکی از ناو های آمریکا خسارت دید . آمریکا هم نه گزاشت و نه برداشت 2 تا سکو نفتی ایران رو زد و چنتا ناو ایران رو هم زد . هواپیمای مسافر بری رو هم زد و...

کجا زندگی میکنن ؟ تو مریخ ؟

بله شما درست میگید . آخه نه اینکه تو ایران زلزله نمیاد 2000 تا 2000 تا میمیرن!

دوست عزیز خیلی سنت عجیبیه . پس تا سن 60 سالگی گناه میکنم که این دنیا رو بدست بیارم بعد توبه میکنم و 10 سال پایانی زندگیم رو عبادت میکنم تا اون دنیام رو هم بدست بیارم Wink

بله هر چیزی که علم بگوید بنده آن را قبول میکنم . و علم با موضوعات و تجربیات شخصی کاری ندارد و هر اتفاقی که بار ها و بارها آزمایش شود را قب.ول میکند . بنابر این علم هیچ گاه در باره دعای یک شخص که باعث باران شده نظری نمیدهد .
بنده هم این را قبول میکنم .
علم هیچ گونه شکی را به خود راه نمیدهد SmileSmile
سلام
هر طور مایلید بالاخره این نتیجه هم نشون دهنده فهم شما از این سنت هست
درباره نظر شما درباره علم هم معلوم میشه شما علم را خدا و دانشمندان را پیامبر علم میدانید
راه بیفتید دنبالشون ببینید به کجا میبرن شما رو
این سنت الهی هم صد در صد نیست که شما دنیا را خواهی داشت بلکه شاید و اما و اگر داره
بالاخره از بین این همه کافر یه عده خوشبختی را دارن یه عده هم ندارن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، افشین
۲۰:۱۹, ۲۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #48
آواتار
نقل قول:بحث اینه هم ما مخلوق خداییم هم اونا..اونا بخاطر کفرشون جوابگو خواهند بود ما بخاطر ایمانمون

کافر کسی است که وجود خدا رو انکار کنه نه کسی که دینش مسیحیه !

نقل قول:خداوند با رنج بندگان را رشد میدهد نه اینکه عذاب کند
نمیگم کلا منکر این حرفم چون خودمم شنیدم ولی اگه اینطور باشه خوب هیچ انسانی نباید برای بهتر شدن زندگیش تلاش کنه چون با خودش میگه رنج میکشم تا رشد کنم!!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
۲۰:۲۰, ۲۳/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۳ ۲۰:۲۴ توسط قلب.)
شماره ارسال: #49
آواتار
(۲۳/بهمن/۹۳ ۲۰:۰۹)A L I نوشته است:  با مثال که نمیشه حرف ثابت کردSmile

اونی هم که جناب عبدالرحمن گفتن یک بحث پزشکی بود و اصلا مثال خوبی نبود!

الان شما میگید خدا کاری به باقی دنیا نداره فقط فرشته ها رو مامور کرده ببیند،چندتا دختر تو ایران موهاشون بیرون و بعد عذاب نازل کنه؟!

هر کسی رو با دین خدش مگه نمیسنجن؟؟
خب الان اروپا و امریکا مسیحی هستند،باید طبق قوانین دین مسیح با اونا برخورد بشه
اگر اینجور بخواهیم حساب کنیم،الان حتی یک ابر باران زا از رو لندن نباید رد بشه(به هر حال ازدواج همجنسبازان و اینجور مسائل)
بازهم میگم من از حجاب یا تهران حرف نزدم
کسی نگفته خدا کاری به دنیای کافران نداره بالاخره خداوند خدای آنها هم هست هرچند قبولش نکنند
شما از کجا میدونید هرکسی با اعتقاد خودش رفتار نمیشه
هر کسی طبق کتاب آسمانی و عملش باهاش رفتار میشه
مگه حتما باید از طریق باران باشه

(۲۳/بهمن/۹۳ ۲۰:۱۹)کوروش بزرگ نوشته است:  کافر کسی است که وجود خدا رو انکار کنه نه کسی که دینش مسیحیه !

نمیگم کلا منکر این حرفم چون خودمم شنیدم ولی اگه اینطور باشه خوب هیچ انسانی نباید برای بهتر شدن زندگیش تلاش کنه چون با خودش میگه رنج میکشم تا رشد کنم!!!!!
سلام
کفر اعتقادی یک مسئله هست و کفر عملی یک مسئله
آیا آنان که میدانند با آنان که نمی دانند برابر هستند

رنج یعنی درس خوندن یعنی همین کارهایی که ما در زندگی انجام می دهیم یعنی مرگ اطرافیان یعنی پیری نیستی مریضی
نه اینکه بشینی ریاضت بکشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی
۲۰:۳۵, ۲۳/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۳ ۲۰:۴۲ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #50
آواتار
(۲۳/بهمن/۹۳ ۱۹:۵۲)ریچارد داوکینز نوشته است:  خانم رکن کلا تنگه هرمز رو بزنید به اسم ایران Smile

ایران هم نمیتونه اونجا رو هر وقت خواست ببنده یا باز کنه ! Smile مگه در گاراژه! اطلاعات نظامی من کامله Smile
می گم اطلاعاتتون کامل نیست می گین نعBig Grin
دوستان قبلش عذر خواهی کنم اگه اشکال تایپی دیدین واسه اینه که با گوشی دارم می نویسم بسیار سخته
به نام خدا
جزایر ایرانی لارک ابوموسی تنب بزرگ تنب کوچک که در تنگه هرمز هستندمثه یه رینگ دفاعی از اهمیت استراتژیک برخوردارن
این 4جزیره با حالت نعل اسبی خود در تنگه هرمز امکان بهربرداری نظامی برای تسلط بر تنگه را برای جمهوری اسلامی فراهم کردن جزایر کناری امکان رصد هرگونه عبور ومرور از تنگه رو دارن وجزیره قشم که تنها پایگاه نظامی موجود در تنگه اس نقش پشتیبانی داره
امنیت کامل خلیج فارس از سال1376از دهانه فاو تا تنگه هرمز برعهده نیروی دریای سپاه پاسداران واز تنگه هرمز تا خلیج گواتر به عهده نیروی دریایی ارتش گذاشته شده
اضافه کنم نیروی دریایی سپاه سال 89فک کنم اردیبهشت به مدت 3روز رزمایش پیامبر اعظم 5رو در محدوده تنگه هرمز به اجرا در آوردن وآخرین توانمندی های خود را در دفاع نشان دادن
در ضمن در 10سال گذشته تعداد ناو ها وشناورهای آمریکایی در منطقه بسیار کاهش یافته. وکلا محتاطانه وارد منطقه می شن طوری که بعد از افتضاح دستگیری ملوانان انگلیسی ناوگان نظامی آمریکایی حاضر در خلیج فارس دستور پیدا کرد به استثنای شرایط ویژه هیچگاه وارد آبهای انحصاری اقتصادی ایران نگرذ وبه هیچ وجه به شناورهای نظامی ایران نزدیک نگرذ وتقریبا از سال86تسلط وهژمونی کامل بر متطقه خلیج فارس تحت کنترل ایران قرار گرفت..
دستم خسته شدBlush

واسه افزایش اطلاعتتون به دفتر مطالعات استراتژیک خیلج فارس مراجعه کنیدSmile

دوستان من تو یه تاپیک دیگه اثبات کردم مسیحیت فعلی براساس قران دین محسوب نمی شه و راحت بگم بر اساس کلام قران کافرن چون اعتقاد به تثلیث دارن وبرای خدا شریک قاءلن...حالا بگیم اصن قبول دینشون درسته...شما چند نفر می شناسی که مسیحیت غیر از فک کنم شناسنامه جای دیگه هم پیدا بشه تو زندگیشون کلا اعتقاد خاصی دارن به نظر شما؟!دین که تو سیاستشون نیست تو زندگی فردیشونم خیلی احترام بزارن موقع عروسی ومردنشونه بقیه جاها از دین خبری نیست پس خیلی جدی نگرین:
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عقیق ، قلب ، افشین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا