کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط خشکسالی و گناه
۱:۳۳, ۲۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله
سلام علیکم

موضوع خشکسالی چند سالی هست که گریبانگیر کشور سرسبز ایران شده است و هر کسی دیگری و هر ارگانی ، ارگانی دیگر را مسئول این خشکسالی و بی آبی میداند ولی سخن این مقاله به تک تک ما بازمیگردد.
تک تک ما که نه تنها بر گناه و بزه و معصیتهای خود استغفار نمی کنیم ، بلکه بر اعمال ناپسند و زشت خود اصرار و الحاحی عجیب داریم .
در سوره نوح به آیه ای برخورد کردم که زبانِ حال امروز ماست :

فَقُلْتُ اسْتَغْفِرُوا رَبَّکُمْ إِنَّهُ کانَ غَفَّاراً 10 يُرْسِلِ السَّماءَ عَلَيْکُمْ مِدْراراً 11

به آنها گفتم: از پروردگار خویش آمرزش بطلبید که او بسیار آمرزنده است 10 تا بارانهای پربرکت آسمان را پی در پی بر شما فرستد 11

از آیات مختلف قرآن ، این نکته به خوبى استفاده مى شود که ایمان و عدالت مایه آبادى جامعه ها، و کفر و ظلم و گناه مایه ویرانى است .

در آیه 96 سوره اعراف مى خوانیم :
وَ لَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُري‏ آمَنُوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَيْهِمْ بَرَکاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ الْأَرْضِ
اگر اهل شهرها و آبادیها ایمان بیاورند و تقوا پیشه کنند درهاى برکات آسمان و زمین را به روى آنها مى گشائیم

و در آیه 41 سوره روم مى خوانیم :
ظَهَرَ الْفَسادُ فِي الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ بِما کَسَبَتْ أَيْدِي النَّاسِ
فساد در خشکى و دریا بر اثر اعمال مردم ظاهر شد

و در آیه 30 شورى آمده است :
وَ ما أَصابَکُمْ مِنْ مُصيبَةٍ فَبِما کَسَبَتْ أَيْديکُمْ
هر مصیبتى به شما مى رسد به خاطر اعمال شما است

و در آیه 66 مائده آمده است :
وَ لَوْ أَنَّهُمْ أَقامُوا التَّوْراةَ وَ الْإِنْجيلَ وَ ما أُنْزِلَ إِلَيْهِمْ مِنْ رَبِّهِمْ لَأَکَلُوا مِنْ فَوْقِهِمْ وَ مِنْ تَحْتِ أَرْجُلِهِمْ
اگر آنها تورات و انجیل و آنچه از طرف پروردگارشان بر آنان نازل شده است بر پا دارند، از آسمان و زمین روزى مى خورند (و برکات زمین و آسمان آنها را فرا خواهد گرفت )

و آیات دیگرى از این قبیل .

این رابطه تنها یک رابطه معنوى نیست ، بلکه علاوه بر رابطه معنوى که آثارش را به خوبى مى بینیم رابطه مادى روشنى نیز در این زمینه وجود دارد.
کفر و بى ایمانى سرچشمه عدم احساس مسؤ ولیت ، قانون شکنى ، و فراموش کردن ارزشهاى اخلاقى است ، و این امور سبب از میان رفتن وحدت جامعه ها، متزلزل شدن پایه هاى اعتماد و اطمینان ، هدر رفتن نیروهاى انسانى و اقتصادى ، و به هم خوردن تعادل اجتماعى است .
بدیهى است که جامعه اى که این امور بر آن حاکم گردد به سرعت عقب نشینى مى کند و راه سقوط و نابودى را پیش خواهد گرفت .
و اگر مى بینیم جوامعى هستند که با وجود عدم ایمان و تقوا از پیشرفت نسبى وضع مادى برخوردارند آن را نیز باید مرهون رعایت نسبى بعضى از اصول اخلاقى بدانیم که میراث انبیاى پیشین و نتیجه زحمات رهبران الهى و دانشمندان و علما در طول قرنها است .

علاوه بر آیات فوق در روایات اسلامى نیز روى این معنى زیاد تکیه شده است که استغفار و ترک گناه سبب فزونى روزى و بهبودى زندگى مى شود، از جمله :

در حدیثى از امیر المؤمنان على (علیه السلام) آمده که فرمود :
اکثَرَ الاستغفار تُجلّبُ الرّزق
زیاد استغفار کن تا روزى را به سوى خود جلب کنى

در حدیث دیگرى از رسول الله (صلى اللّه علیه و آله و سلّم) چنین نقل شده که فرمود:
مَن اَنعَمُ الله عَلیه نعمَة فَلیَحمدُ الله تَعالى ، وَ مَن استَبَطا الرزقَ فَلیَستَغفر الله ، وَ مَن حَزنَهُ اَمر فَلیَقُل : لا حول و لا قوة الا بالله
کسى که خداوند نعمتى به او بخشیده شکر خدا را بجا آورد، و کسى که روزیش تاءخیر کرده از خدا طلب آمرزش کند، و کسى که بر اثر حادثه اى غمگین گردد بگوید: لا حول و لا قوة الا بالله

و سپس به این خطبه زیبا و ناب امیرالموحدین علی بن ابی طالب (صلوات الله علیه) برخوردم :

اَلا وَ اِنَّ الاَرْضَ الَّتى تَحْمِلُكُمْ، وَالسَّماءَ الَّتى تُظِلُّكُمْ مُطيعَتانِ
لِرَبِّكُمْ، وَ ما اَصْبَحَتا تَجُودانِ لَكُمْ بِبَرَكَتِهِما تَوَجُّعاً لَكُمْ، وَ لا زُلْفَةً
اِلَيْكُمْ، وَ لا لِخَيْر تَرْجُوانِهِ مِنْكُمْ، وَلكِنْ اُمِرَتا بِمَنافِعِكُمْ
فَاَطاعَتا، وَ اُقيمَتا عَلى حُدُودِ مَصالِحِكُمْ فَقامَتا
اِنَّ اللّهَ يَبْتَلى عِبادَهُ عِنْدَ الاَعْمالِ السَّيِّئَةِ بِنَقْصِ الثَّمَراتِ
وَ حَبْسِ الْبَرَكاتِ، وَ اِغْلاقِ خَزائِنِ الْخَيْراتِ، لِيَتُوبَ تائِبٌ
وَ يُقْلِعَ مُقْلِعٌ، وَ يَتَذَكَّرَ مُتَذَكِّرٌ، وَ يَزْدَجِرَ مُزْدَجِرٌ.

بدانيد زمينى كه شما را حمل مى كند، و آسمانى كه بر سرتان سايه مى اندازد فرمانبردار
پروردگار شمايند، بركات خود را به شما ارزانى مى دارند، نه به خاطردلسوزى، و نه براى نزديكى جستن
به شما، و نه براى خيرى كه از شما توقع دارند، بلكه از جانب حق براى رساندن منافع به شما
مأمورند پس خدا را اطاعت كرده اند، و دستور دارند به مصالح شما قيام كنند پس قيام كردند.
خداوند بندگانش را به وقت اعمال بدشان به كمبود ميوه ها،
و بازداشتن بركات، و بستن درِ خيرات آزمايش مى كند، تا توبه كننده توبه كند،
و گناهكار دل از گناه قطع نمايد، و پندگيرنده پند گيرد، و خوددارى كننده از گناه خوددارى كند.

آری ، حقیقت این است که مجازات بسیارى از گناهان محرومیتهائى در این جهان است و هنگامى که انسان از آن توبه کند و راه پاکى و تقوى را پیش ‍ گیرد خداوند این مجازات را از او بر طرف مى سازد.

موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، میم.حسین.الف ، Mitsonary ، عبدالرحمن ، Mohammad Trust ، عقیق ، یاســین ، حفیظ ، رکن الهدی ، حسن عزتي ، عبدالرحیم ، أین المنتظر ، محمدهادی ، Banoo ، قلب ، سیمرغ ، mahdy30na ، فدک زهرا ، Nmm ، انتصـار ، السا

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۵۱, ۲۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #51

(۲۳/بهمن/۹۳ ۲۰:۳۵)رکن الهدی نوشته است:  می گم اطلاعاتتون کامل نیست می گین نعBig Grin
دوستان قبلش عذر خواهی کنم اگه اشکال تایپی دیدین واسه اینه که با گوشی دارم می نویسم بسیار سخته
به نام خدا
جزایر ایرانی لارک ابوموسی تنب بزرگ تنب کوچک که در تنگه هرمز هستندمثه یه رینگ دفاعی از اهمیت استراتژیک برخوردارن
این 4جزیره با حالت نعل اسبی خود در تنگه هرمز امکان بهربرداری نظامی برای تسلط بر تنگه را برای جمهوری اسلامی فراهم کردن جزایر کناری امکان رصد هرگونه عبور ومرور از تنگه رو دارن وجزیره قشم که تنها پایگاه نظامی موجود در تنگه اس نقش پشتیبانی داره
امنیت کامل خلیج فارس از سال1376از دهانه فاو تا تنگه هرمز برعهده نیروی دریای سپاه پاسداران واز تنگه هرمز تا خلیج گواتر به عهده نیروی دریایی ارتش گذاشته شده
اضافه کنم نیروی دریایی سپاه سال 89فک کنم اردیبهشت به مدت 3روز رزمایش پیامبر اعظم 5رو در محدوده تنگه هرمز به اجرا در آوردن وآخرین توانمندی های خود را در دفاع نشان دادن
در ضمن در 10سال گذشته تعداد ناو ها وشناورهای آمریکایی در منطقه بسیار کاهش یافته. وکلا محتاطانه وارد منطقه می شن طوری که بعد از افتضاح دستگیری ملوانان انگلیسی ناوگان نظامی آمریکایی حاضر در خلیج فارس دستور پیدا کرد به استثنای شرایط ویژه هیچگاه وارد آبهای انحصاری اقتصادی ایران نگرذ وبه هیچ وجه به شناورهای نظامی ایران نزدیک نگرذ وتقریبا از سال86تسلط وهژمونی کامل بر متطقه خلیج فارس تحت کنترل ایران قرار گرفت..
دستم خسته شدBlush

واسه افزایش اطلاعتتون به دفتر مطالعات استراتژیک خیلج فارس مراجعه کنیدSmile

دوستان من تو یه تاپیک دیگه اثبات کردم مسیحیت فعلی براساس قران دین محسوب نمی شه و راحت بگم بر اساس کلام قران کافرن چون اعتقاد به تثلیث دارن وبرای خدا شریک قاءلن...حالا بگیم اصن قبول دینشون درسته...شما چند نفر می شناسی که مسیحیت غیر از فک کنم شناسنامه جای دیگه هم پیدا بشه تو زندگیشون کلا اعتقاد خاصی دارن به نظر شما؟!دین که تو سیاستشون نیست تو زندگی فردیشونم خیلی احترام بزارن موقع عروسی ومردنشونه بقیه جاها از دین خبری نیست پس خیلی جدی نگرین:

من نمیدونم شما به چی فکر میکنید . اینکه ایران تو قوانین داخلیش گفته امنیت تنگه هرمز بر ای سپاه و.... این سندی بر این هست که در سطح جهانی و بین المللی تنگه هرمز برای ایرانه !!!

شما هیچ گونه سند علمی دارید که ثابت کنه با دعا میزان بارش باران در منطقه ای زیاد شده ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
۲۳:۰۷, ۲۳/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۳ ۲۳:۱۲ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #52
آواتار
شما سند بین المللی رو رو کن؟؟فعلا که دارن به همین قوانین احترام می ذارن...مثه اینکه شما خیلی ناراحتی.
من بیکار نیستم برای کسی که خدا رو باور نداره ارتیاط دعا وبارو اثبان کنم ...مثه آب تو هاون کوبیدن می مونه

فقط نکته جالبش اینه آمریکا چطور نفهمیده قوانین بین المللی وجود داره شما متوجه شدینCool
نیم ساعته دارم بهش فک می کنمHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمدهادی ، سیمرغ ، mahdy30na ، افشین ، قلب
۲۳:۲۹, ۲۳/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۹۳ ۲۳:۳۲ توسط ریچارد داوکینز.)
شماره ارسال: #53

(۲۳/بهمن/۹۳ ۲۳:۰۷)رکن الهدی نوشته است:  شما سند بین المللی رو رو کن؟؟فعلا که دارن به همین قوانین احترام می ذارن...مثه اینکه شما خیلی ناراحتی.
من بیکار نیستم برای کسی که خدا رو باور نداره ارتیاط دعا وبارو اثبان کنم ...مثه آب تو هاون کوبیدن می مونه

فقط نکته جالبش اینه آمریکا چطور نفهمیده قوانین بین المللی وجود داره شما متوجه شدینCool
نیم ساعته دارم بهش فک می کنمHuh

بنده ناراحت نیستم .
ورودی این تنگه در قسمتی از آب های ایران قرار داره .
خروجیش هم برای عمان هست .
اما بحث بستن تنگه خنده داره و ربطی هم به این تاپیک نداره .
شما فکر کردی تنگه مثل در گاراژی خونتونه که هر وقت بخوای ببندیش !!!!
خوبه قبل از تحریم ها ادعا میکردید که تنگه رو میبندیم . تحریمتان هم کردند و مجلس هم طرح 2 فوریتی بستن تنگه را امضا کرد ! آخرش فیروز آبادی گفت فعلا نمیندیم !!!CoolCool
دقیقا یادمه گفت به خاطر خدا و اینکه ممکنه گناه آلود باشه تنگه رو نمیبندیم !!!
شما بر فرض نیم ساعت هم بتوانید ببندیدش . بعد کل جهان میان بیخ گوش تان!
۲۳:۳۵, ۲۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #54
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

باسلام
پست آقای
Agha sayyed
جامع بود و حرفی جدای از مطالبی که باقی کاربران ارائه دادند نبود
در ارسال ایشون بعد از آوردن آیات آمده:

نقل قول:این رابطه تنها یک رابطه معنوى نیست ، بلکه علاوه بر رابطه معنوى که آثارش را به خوبى مى بینیم رابطه مادى روشنى نیز در این زمینه وجود دارد.
کفر و بى ایمانى سرچشمه عدم احساس مسؤولیت ، قانون شکنى ، و فراموش کردن ارزشهاى اخلاقى است ، و این امور سبب از میان رفتن وحدت جامعه ها، متزلزل شدن پایه هاى اعتماد و اطمینان ، هدر رفتن نیروهاى انسانى و اقتصادى ، و به هم خوردن تعادل اجتماعى است .
بدیهى است که جامعه اى که این امور بر آن حاکم گردد به سرعت عقب نشینى مى کند و راه سقوط و نابودى را پیش خواهد گرفت .
و اگر مى بینیم جوامعى هستند که با وجود عدم ایمان و تقوا از پیشرفت نسبى وضع مادى برخوردارند آن را نیز باید مرهون رعایت نسبى بعضى از اصول اخلاقى بدانیم که میراث انبیاى پیشین و نتیجه زحمات رهبران الهى و دانشمندان و علما در طول قرنها است .

در خصوص اینکه در جوامع غربی نعمتها به وفور است و در اینجا خیر, به عقیده دوستان

با توجه به این ارسال و این ارسال می توان به جواب رسید

وَلَا يحْسَبَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا أَنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ خَيرٌ لِأَنْفُسِهِمْ إِنَّمَا نُمْلِي لَهُمْ لِيزْدَادُوا إِثْمًا وَلَهُمْ عَذَابٌ مُهِينٌ(آل عمران/178)
آنها که کافر شدند، (و راه طغيان پيش گرفتند،) تصور نکنند اگر به آنان مهلت مي‌دهيم، به سودشان است! ما به آنان مهلت مي‌دهيم فقط براي اينکه بر گناهان خود بيفزايند؛ و براي آنها، عذاب خوارکننده‌اي (آماده شده) است!

حکمت الهی همه چیز را در "بسم الله الرحمن الرحیم" خلاصه می کند، می گوید ظهرالوجود بسم الله الرحمن الرحیم. یعنی هستی به نام الله رحمان و رحیم به ظهور می رسد و از یک دید خیلی عالی، عالم جز الله و رحمانیت الله و رحیمیت الله چیز دیگری نیست.
تصور این معنا مشکل است اما خیلی عالی و لطیف است و اگر انسان این نکته را درک کرد بسیاری از مسائل برای او حل می شود. در این بینش، عالم دو چهره دارد: چهره از اوئی و چهره به سوی اوئی، چهره از اوئی رحمانیت خداست و چهره به سوی اوئی رحیمیت خدا،
سایر اسماء الهی، اسمهای تبعی هستند، درجه دوم و سوم اند.
خداوند، جبار و منتقم هم هست، اما اصالت از رحمانیت و رحیمیت خداست. صفات دیگر در واقع از این اسماء ناشی می شوند حتی قهر هم از لطف ناشی می شود، آن اصالتی که لطف دارد، قهر ندارد. دید توحیدی نمی تواند غیر از این باشد، دید واقعی فلسفی هم همین است و هستی شناسی واقعی غیر از این نیست!

+ اینکه طبق قسمت اخر پست اولیه برخی گناهان خاص هم موجب خشکسالی خواهند شد که جناب نام کاربری هم به برخی از آن اشاره فرمودند.

گناهانی که مانع باریدن باران می شود
والذّنوب الّتی تحبس غیث السّماء؛گناهانی که باران آسمان را حبس می کند
چند امر است که ضروری است در خشکسالی ها به آن توجّه جدّی تر بشود.
1 جور الحکّام فی القضاء؛ جور و ستم حاکمان و قضات در قضاوت و داوری.
2 شهادت ناحق و شهادة الزّور؛ شهادت ناحق دادن.
3 کتمان الشهادة؛ کتمان نمودن شهادت (حق).
4 زکات و قرض ندادن و منع الزّکاة و القرض و الماعون؛ زکات و قرض به دیگران، و وسائل زندگی را ندادن( ماعون وسائلی مثل بیل، و کلنگ، تیشه و... را گویند.)
5 بی رحمی به نیازمندان و قساوة القلب علی اهل الفقر و الفاقة؛ بی رحمی بر کسانی که فقیر و ندارند
6 ستم بر یتیمان و ظلم الیتیم و الارملة؛(18) ستم بر یتیمان و بیوه زنان
7 دست خالی رد کردن سائل

در دین اسلام مسؤولیت ها مشترک است، یعنی افراد مسئول یکدیگرند و در مسئولیت های یکدیگر شریکند: «کلکم راع و کلکم مسؤول عن رعیته» (جامع الصغیر، ص 95) بلکه نسل ها مسئول یکدیگرند.
هر نسل مسئول نسل بعدی است که این دین و این هدایتی که از نسل های گذشته دست به دست به آنها رسیده است آن را حفظ کنند و به نسل های بعدی برسانند، یعنی نسل های بعدی را آماده کنند برای پذیرفتن و استفاده از آن.

پس هر شخصی اعم از من نوعی و یا هر شخصی که سمتی دارد, مسوول است

توضیح تکمیلی داخل پرانتز؛

ما 2نوع مسوولیت داریم
در برخی شکل و قالب کار مشخص شده و ما تنها موظف به مقدمه هستیم
و برخی مسئولیتِ نتیجه هستند؛ اینکه آن نتیچه با چه وسیله, مقدمه یا چه شرایط و در چه قالبی انجام شود باید گفت با توجه به زمان و مکان, با هروسیله ای که بهتر است!

ادْعُ إِلَى سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَجَادِلْهُمْ بِالَّتِي هِي أَحْسَنُ إِنَّ رَبَّكَ هُوَ أَعْلَمُ بِمَنْ ضَلَّ عَنْ سَبِيلِهِ وَهُوَ أَعْلَمُ بِالْمُهْتَدِينَ(النحل/125)
با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشي که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسي بهتر مي‌داند چه کسي از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‌يافتگان داناتر است.

3راه برای هدایت بیان شده با توجه به شرایطش
1_ حکمت؛ سخن متقن که قابل خدشه نباشد یعنی مردم را به راه پروردگارت بخوان با برهان و حکمت و علم صددرصد و عقل خالص
2_ موعظه حسنه؛ موعظه خوب و پند و اندرز دلپسند؛ این برای مردمی ست که استعداد بیان عقلی و علمی ندارند اگر مسئله علمی طرح شود گیج می شوند! این با تمثیل و قصه و حکایت است. ( مثال آقای عبدالرحمن و مثال خانم رکن الهدی شیوا و رسا بود)
3_ مورد اخر هم جدال احسن؛ در مقابل کسی که مجادله می کند و به دنبال حقیقت نیست اما به نحو احسن و منصفانه

ان شاء الله بتوان از هر کدام از این موارد در جای خود بهره برد.

یاعلی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمدهادی ، رکن الهدی ، mahdy30na ، Agha sayyed ، Ali#59 ، افشین ، عقیق ، میم.حسین.الف ، قلب
۲۳:۴۶, ۲۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #55
آواتار
(۲۳/بهمن/۹۳ ۲۰:۳۵)رکن الهدی نوشته است:  دوستان من تو یه تاپیک دیگه اثبات کردم مسیحیت فعلی براساس قران دین محسوب نمی شه

ببخشید شما عالمی دانشمندی چیزی هستید که تونستید دین بودن یا نبودن یک ""دین"" رو ثابت کنید؟؟
چه راحت به خودمون اجازه هر چیزی رو میدیم.

(۲۳/بهمن/۹۳ ۲۰:۳۵)رکن الهدی نوشته است:  !دین که تو سیاستشون نیست

رفتار ما چه سیاسی چه غیر سیاسی باید دینی بشه یعنی همون راستگویی درستی و صداقت و......نه اینکه دین فدای سیاست شود.این دو تا خیلی با هم فرق دارن.
۰:۰۰, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #56
آواتار
دیانت ما عین سیاست ماست سیاست ما عین دیانت ماست..پس اگه سیاستی رنگ وبوی دین وخدا نداشت دروغ است سیاست نیست..

نخیر بنده فقط کمی قران خوندم آیات 72-73--77-80 سوره ماءده...واسه اطمینان بیشتر تفسیر هر آیه رو هم مطالعه کنیدSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین
۱:۱۶, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #57
آواتار
(۲۳/بهمن/۹۳ ۲۳:۴۶)کوروش بزرگ نوشته است:  ببخشید شما عالمی دانشمندی چیزی هستید که تونستید دین بودن یا نبودن یک ""دین"" رو ثابت کنید؟؟
چه راحت به خودمون اجازه هر چیزی رو میدیم.

إِنَّ الدِّینَ عِنْدَ اللَّهِ الْإِسْلام

قرآن رو که قبول دارید؟ Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، افشین ، رکن الهدی
۱۰:۵۲, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #58
آواتار
بله قرآن رو قبول دارم.
ولی شما تصور میکنید تا به حال این آیه از قرآن به گوش هیچ یک از علمای دینی ما و دیگر ادیان نرسیده؟؟؟
خب مسلما اونام شنیدن ولی هیچ وقت به خودشون اجازه ندادن راجع به یک دین دیگه که 2 میلیارد پیرو داره این طوری قضاوت کنن.
اونوقت حالا یه دختر خانوم 22 ساله با کمی مطالعه به این نتیجه رسیدن که فلان دین دین محسوب نمیشه!!!!خب این به نظرتون یکم خنده دار نیست؟؟؟
من این آیه قرآن رو قبول دارم ولی خب چرا ادیان دیگر با پیامبران دیگر و کتب آسمانی دیگر از طرف خدا به مردم نازل شد؟؟؟حتما یه دلیلی داشته.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
۱۱:۳۸, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #59
آواتار
خانوم عزیز مگه من گفتم مسیحیت دین نیست؟ گفتم این مسیحیت موجود دین واقعی نیست...مسیحیان واقعی ومومن در زمان ظهور پیامبر مسلمان شدن دقیقا مثله یهودیان واقعی که در هنگام ظهور مسیح به مسیحیت پیوستن ...اونایی که موندن ومقاومت کرد مسیحیانی بودن که دین خود را تحریف کردن به صلیب کشیده شدن پیامبرشون رو باور کردن مسیحیان پولسی که الان در چند فرقه موجودن اون مسیحیتی نیست که که حضرت مسیح پیامبرش بود
بعله چیزی نمی گن مثلا تو قضیه شیعه وسنی ..الان ما می گیم وحدت یعنی همه چیز رو فراموش کردیم؟
یا مثلا خدا بخشیده ...نخیر ان شالله معنیه مصلحت اندیشی رو متوجه این...
هر آينه كافر شدند كسانى كه گفتند محققا خداوند همان مسيح فرزند مريم است و مسيح خود گفت : اى بنى اسرائيل خدا را بپرستيد كه پروردگار من و پروردگار شما است . بدرستى حقيقت اين است كه كسى كه شرك به خدا مى ورزد محققا خداوند بهشت را بر او حرام كرده و جايش در آتش خواهد بود. هيچ ياورى از ياوران براى ستمكاران نيست (72).
هر آينه كافر شدند كسانى كه گفتند محققا خداوند سومى اقانيم سه گانه است . و حال آنكه هيچ معبودى جز خداى واحد نيست . و اگر دست از اين گفته هايشان بر ندارند بطور حتم عذابى دردناك بجان كسانى مى افتد كه بر اين گفته ها پافشارى نموده و همچنان آنرا ادامه ميدهند (73).
بگو اى اهل كتاب در دين خود بغير حق غلو مكنيد، و هوسهاى پيشينيان كه محققا گمراه بودند و نفوس بسيارى را هم گمراه كردند و از طريق ميانه منحرف شدند پيروى ننماييد (77).
مردمى بودند كه از منكراتى كه ميكردند دست برنمى داشتند. راستى بد اعمالى انجام مى دادند (79).

بسيارى از آنان را مى بينى كه دوست مى دارند كسانى را كه كافر شدند، چه بد توشه ايست كه بدست خود براى خود پيش فرستادند، خود باعث شدند خداوند بر آنان خشم گرفته و در نتيجه در عذاب جاودانه بسر برند (.8).
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عقیق ، قلب
۱۱:۴۲, ۲۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #60
آواتار
اگه همه پست اول رو کامل میخوندن این همه صفحه بی خودی جلو نمیرفت
کلا یه عده دوست دارن الکی بحث کنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمدهادی ، Ali#59 ، mahdy30na ، Hadith ، قلب
ارسال پاسخ  به روز آوری