|
ارائه محتوا نرم برای دختران مدرسه ای (فوری کمک کنید)
|
|
۲۲:۱۸, ۶/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و شب بخیر یه کمک فوری ازتون میخواستم زیاد وقتتون رو نمیگیره قراره یه سری دی وی دی با محتوای جنگ نرم ناک بین بچه های مدرسه ای (دختر) در مقطع راهنمایی و دبیرستان پخش بشه حتما میدونید بچه های دهه هشتادی چه مدلی هستن ![]() ![]() (ترول بالا)ازتون درخواست دارم پیشنهادات و محتوا و کمکتون رو در این تاپیک یا در پیام خصوصی بهم برسونید این میتونه شامل کلیپ ها و سخنرانی های جذاب باشه هر کمکی که ازتون برمیاد انجام بدید عکس های زیر هم بی ربط نیست به تاپیک پس دقت کننان باید که دقت کنند ![]() ![]() ![]() ....![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۳۶, ۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام
فکر می کنید اگه این سی دی هاتون رو پخش کنید چند نفر میرن بازشون کنن؟ بزارید یه چیزی تعریف کنم عبرت بگیرید البته این مربوط به پسرا میشه پارسال یه مدتی بچه های کلاس سر ذوالقرنین خیلی بحث می کردن منم با خودم گفتم الان بهترین موقع است که برم سخنرانی رائفی پور در مورد ذوالقرنین رو واسه این بندگان خدا بزارم ، سخنرانی صوتی بود سعی کردم با اضافه کردن تصویر و آیات ذو القرنین و عکس های رائفی پور تبدیل به فیلمش کنم اما سخنرانی زیاد بود و وقت کم ، کمی از اولش درست شده بود که یهو نرم افزار هنگ کرد و تمام زحمت ها بر باد رفت ! گفتم اشکال نداره همین صوتش رو می برم گوش کنن . فردا رفتم مدرسه زنگ اول زنگ پرورشی بود با معلمم هماهنگ کردم اونم قبول کرد ، و من فایل رو پخش کردم ( و چه غلطی کردم !!!!) از 30 نفر کلاسمون حتی 1 نفر هم گوش نمی کرد حتی 1 نفر!!! یه وضعی بود که خود معلم گفت فایلو ببند ، تازه مثلا ما تیز هوشیم ، نفرات برتر یک شهر ، ای خاک بر سرما !!!! متوجه شدید ؟؟؟؟؟ طرف نشسته هیچ کاری هم نمی خواد بکنه من براش سخنرانی گذاشتم گوش نمی ده !!!! بعدش شما انتظار دارید بره خونه سی دی رو باز کنه بعد بشینه گوش بده !!!!!! من مخالف نیستم با این کار ولی فکر نمی کنم نتیجه بده ! عزت زیاد ! |
|||
|
|
۱۰:۵۲, ۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۷/اسفند/۹۳ ۹:۳۶)سرباز منتظر نوشته است: سلام تایید میشه!! ![]() ![]() ![]() مدارس دخترونه رو نمیدونم ولی وضعیت پسرا به همین صورته. این سخنرانی ها که هیچ اگه جذاب ترین فیلم های هالیوودی رو هم بزارن تا وقتی دور همن هیچ کس نگاه نمیکنه! ![]() بهترین کاری که میتونید انجام بدید تهیه پوستر و اینوگرافیک و عکس و در مرحله بعد چاپ با کیفیت خوب و نصب در کلاس ها و راهرو های مدرسه هست |
|||
|
|
۱۱:۰۰, ۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
به نظر منم بهترین راه اینه که براشون پخش بشه نه اینکه بدین دستشون خودشون ببینن ..اونم توی فضای بزرگ ..تو کلاس پخش نشه خیلی بهتره چون اصن گوش نمی دن ولی یه جای بزرگ که همه با فاصله از بشینن باز بهتره
http://hn8.asset.aparat.com/aparat-video..._59729.mp4 اینم کلیپی که به نظر من جالب بود زحمتش رو زینب خانوم کشیده بودن |
|||
|
|
۱۱:۲۴, ۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۷/اسفند/۹۳ ۹:۳۶)سرباز منتظر نوشته است: پارسال یه مدتی بچه های کلاس سر ذوالقرنین خیلی بحث می کردن منم با خودم گفتم الان بهترین موقع است که برم سخنرانی رائفی پور در مورد ذوالقرنین رو واسه این بندگان خدا بزارم و استاد(!!!) در اون سخنرانی چی میگفتن راجع به ذوالقرنین و کوروش؟؟ اگه دوست داشتید مختصر همینجا بگید اگر نه توی پ خ بنویسید.!! |
|||
|
|
۱۶:۰۳, ۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
چند وقت پیش یک اعلامیه جعلی از آستان قدس مبنی بر عقد موقت تو اینترنت منتشر شد! دیروز مادرم میگفت بچه ها تو کلاس ازش حرف میزدن و به شدت از مراجع متنفر شدن.
لطفا تا میتونید اطلاع رسانی کنید. و البته خودم مخالف عقد موقتم. همونطور که دخترها خویشتنداری می کنن پسرها هم باید صبور باشن. |
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم صرفا جهت مطالعه:http://www.ghaemiyeh.com/index.php?optio...59&lang=fa یا حق |
|||
|
|
۲۱:۱۵, ۷/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۳ ۲۱:۱۸ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول: تهیه پوستر و اینوگرافیک و عکس و در مرحله بعد چاپ با کیفیت خوب و نصب در کلاس ها و راهرو های مدرسه هست این میتونه خیلی مفید باشه از برخی مطالبی که در این تاپیک بیان شده هم میشه استفاده کرد بصورت همون طرح گرافیکی و پوستر ____________________ هدی جان لینک مستقیم دانلود رو هم بذار من که نتونستم دانلود کنم فقط پخش انلاین داره که سرعت کمه ________________ در مورد سخنرانی ذوالقرنین قبلا بحث شده در اینجا ناظر Havbb 110 پاسخ دادند در مورد ازدواج موقتم بارها صحبت شده... لطفا در راستای تاپیک صحبت کنید با تشکر
|
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۷/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام من اومدم
خیلی ممنون از همکاری دوستان پیشنهاد پخش عمومی و پوستر خیلی خوب بود البته نیاز به مجوز داره چیزای خوب بدید از موارد بالا پوستر و فیلم و کلیپ |
|||
|
|
۱:۱۶, ۸/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اسفند/۹۳ ۱۷:۳۷ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ستاد جنگ های نامنظم فرهنگی ![]() انگیزه و اقدامتون عالیه، ولی به نظرم خیلی منسجم نیست ما هم داریم همچین کاری رو انجام می دیم اول اینو بگم که اوضاع از این چیزی که توی تاپیک گفته شده، به مراتب وحشتناک تره!!! حتی توی مدارس دخترانه ی معارف! شما برای اینکه کاراتون نتیجه بده باید یه برنامه ریزی داشته باشید که دقیقا قراره رو چی کار کنید و چیو هدف بگیرید یه دید و یه مخاطب شناسی (این خیلی مهمه که قراره کارتون بیشتر در چه حوزه ای باشه، مخاطباتون کیان، مال کدوم محله هستن و ... همگی اینها مهم و تاثیرگزاره) گروه تشکیل بدید که تنهایی نمی شه و اگه مبلغ صرفا ایجادکننده ی تاپیکه، که کار بازدهی خیلی زیادی نخواهد داشت چرا که برای مدارس و کلا جامعه ی هدفی که دختر هست، باید کسی که مستقیم ارتباط می گیره باهاشون خانوم ها باشن حتی الامکان از طریق یه ارگان یا موسسه ی خاص معتبر کارتون رو شروع کنید و جلو ببرید تا اگه به کمکهای مالی هم احتیاج پیدا کردید بتونن تا جایی که راه داره ساپورت کنن هرچند که به قول رهبری، این کارها رو یه سری جوون و به صورت خودجوش دارن از خودشون پیش می برن ولی اگه وصل باشید به یه جایی بهتره به قول حاج حسین یکتا که چند روز پیش گفتن، دوره ی نمی دونم فیلم و دی وی دی و هالیوود و ماهواره و از این دست چیزها سراومده. باید بزنید تو خط شبکه های مجازی و حداکثر استفاده رو از این شبکه ها داشته باشید. وقتی من می خوام کاری رو شروع کنم اول جرقش رو براشون می زنم و تشنه و تشنه شون می کنم، بعد میام سراغ سخنرانی. همینه که می گم کارتون باید منسجم باشه و ترجیحا توسط خانوم ها پیش بره ان شاءالله که کاراتون جواب بده بده و موفق باشید |
|||
|
|
۱۱:۲۶, ۸/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۳ ۱۱:۳۱ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان!
یه کار جالبی اینجا دیدم : http://islam.persianblog.ir/post/123/ ساخت ایران نیست البته. این هم تو یوتیوب بود : http://www.youtube.com/watch?v=mHK8lj0gY1E |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ۷ پیشنهاد به وزیری که دغدغه کیف مدرسه دارد!! | AMINI | 1 | 961 |
۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۵:۱۱ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| مشکل محتوا درعین داشتن دریایی از محتوا؟! | hamed313 | 6 | 2,531 |
۲۰/شهریور/۹۵ ۲۱:۲۱ آخرین ارسال: Unleashed |
|
| راه اندازی ۲ مدرسه آمریکایی در تهران | soheyl68 | 7 | 4,181 |
۲۶/اسفند/۹۲ ۲۲:۱۱ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| موج تهدید برای دختران | sarallah | 1 | 1,715 |
۱۵/اسفند/۹۰ ۱۹:۵۷ آخرین ارسال: یاشار |
|

![[تصویر: 4bieber-gomez-www.berooztarinha.com_.jpg]](http://berooztarinha.com/wp-content/uploads/2012/04/4bieber-gomez-www.berooztarinha.com_.jpg)