|
سفر در زمان واقعیت یا خیال ؟
|
|
۱۶:۳۷, ۱۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۰ ۲۱:۴۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان گل همیشه در صحنه
دوستان کسی میتونه برای من زمان و یا گذر زمان رو تعریف کنه . ما به چه چیزی زمان یا گذر زمان میگیم .چه اتفاقی رخ میده که ما بهش میگیم گذر زمان! جواب این سوال ما رو به درستی و نادرستی داستانهایی از این دست هدایت میکنه خیلی سوال مهمیه بیاید فیلمهای تخیلی رو بزاریم کنار و با قضیه علمی برخورد کنیم . شاید فلسفه بهتر بتونه به این سوال جواب بده. شاید در دین ما بهترین جوابها باشه . مشهور ترین نظریه در مورد زمان نسبیت انیشتین هست . کسی میتونه این نظریه رو شرح بده . چیزی که به نظریه سفر به اینده معروف شده! کسی میتونه به سوال قبلی و این سوال جواب بده . ؟؟ خواهش میکنم در این بحث شرکت کنید بحث بسیار شیرینی خواهد شد به تمام کسانی که در بحث به صورت مفید شرکت کنند بدون قرعه جوایزی اهدا خواهد شد ![]() یا حق جناب رهبر سیستم پیام خصوصی شما فعال نیست اگر ممکنه دوباره پستتون رو همینجا ارسال کنید ممنونم |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۵۷, ۲۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
۰:۲۸, ۲۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
همین چند دقیقه پیش فیلم Source Code رو دیدم.
خیلی بحث جالبی داشت در ارتباط با زمان، درک ما از زمان و واقعیت، کارکرد مغز و ... علاوه بر اینکه فیلم زیبایی بود (هیجان انگیز و احساسی)، شما رو به فکر وا میداره. توصیه می کنم ببینید. |
|||
|
|
۲۳:۲۲, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
ببینید به نظر من شما یه ذره قاطی کردید
![]() بحث زمان در فیزیک در همین جهان یعنی کهکشان خودمون قرار داره نه آسمان هفتم یا عروج پیامبر یا مثل سریال ملکوت که می رفتن با جهان برزخ فیزیک نوین اصلا نمی خواد به این مسئله بپردازه و من به شما توصیه می کنم که دنبال این بحث ها که فلانی تو خواب به اونجا رفته یا ..... نشید اگه می خواد مبحث زمان رو بدونید به مقاله ای در همین رابطه در مجله ی دانشمند مراجعه کنید یا کتب فیزیک به زبان ساده رو بخونید یا زندگی یه سیاه چاله رو مطالعه کنید |
|||
|
۲۳:۵۱, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
زمان اصلا معنی نداره
قراردادیه یه جورایی |
|||
|
۲۳:۵۹, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۰ ۲۳:۵۱)مهرداد نوشته است: زمان اصلا معنی نداره فکر کنم بنده هم همین رو می خواستم بگم که شما کاملش کردی ![]() مهرداد راست می گه بر اساس نظریه نسبیت انیشتین چون زمان نیز مثل سه بعد دیگه یک بعد محسوب می شه پس می تونیم در این بعد هم سفر کنیم البته این قضیه رو فیزیک کوانتومی رد می کنه ....... اما لان در نظریه ریسمان و البته آزمایشی که چند وقت پیش انجام دادن در رابطه با جهان موازی می شه یه امید واری هایی پیدا کرد |
|||
|
۰:۱۹, ۲۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
زمان یعنی تبدیل انرژی
بهتر بگم یک ساعت قبل انرژی پتانسیل جهان بیشتر بوده و الان انرژِی پتانسیل کمتر شده و این انرژی به گونه ها ی دیگر تبدیل شده از قبیل جنبشی و........اگه بتونی عکس این قانون عمل کنی شاید بتونی زمان رو به عقب بازگردونی |
|||
|
۱:۱۳, ۲۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
اقا این نظر رو میشه بفرمایید از کجا اوردی؟!!!
|
|||
|
|
۲۳:۱۹, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
زمان وجود داره .
سرعت از تقسیم فاصله بر وقت مشخص میشه . موقعی که سرعت ثابت باشه . اما وقت و یا فاصله تغییر کنند . ( نه هر دو) مفهوم زمان و حرکت مشخص می شود. |
|||
|
۱۱:۴۵, ۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
نقل قول:زمان وجود داره . به نظرم تنها مطلب علمی تاپیک همین دو تا جمله باشه !!! |
|||
|
۱۶:۱۷, ۲۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
نقل قول:ما به چه چیزی زمان یا گذر زمان میگیم .چه اتفاقی رخ میده که ما بهش میگیم گذر زمان! فیزیکدان ها با نظریه ی نسبیت عام انشتین به یک نظریه ی جدیدی به اسم فضا-زمان رسیدن... می دونیم که یک خط از بی نهایت نقطه ای که کنارهم قرار می گیرن شکل گرفته و خط ها صفحه و صفحه ها فضا رو ایجاد می کنند ... برای هر نقطه در صفحه مختصاتی وجود داره که دو مولفه یا متغیر (1،2) داره ولی همین ذره یا موجودی مثل انسان در فضا-زمان مختصاتش (1،2،3،4) چهار متغیره میشه . هر رویدادی در فضا-زمان یک موقعیت مکانی-زمانی داره -درست مثل نقطه در صفحه مختصات- که میشه گفت مجموعه ی رویدادهایی رو که ذرات در عالم به وجود میارن فضا-زمان رو میسازه. به قولی خط سیر هر ذره ای -مثل زندگی ما انسان ها- در فضا-زمان میشه مجموعه ای از رویدادها که این مجموعه ی رویدادها همون خط رو تشکیل می دن و هر ذره ای که می تونه رویدادی رو ایجاد کنه باعث ایجاد خطی در فضا-زمان یا همون عالم ماده میشه . یعنی خط سیر یک ذره مسیری است که اون ذره درفضا-زمان اشغال می کنه و نشون دهنده ی گذشته ی اون ذره است. یک فیلسوف اروپایی هم در مورد زمان گفته: زمان زاییده ی جهان است، خدا جهان را خلق کرد و آن منجر به ایجاد زمان شد.-همزمان با خلق جهان یا بلافاصله پس از آن- علم به طور عملی ثابت کرده که زمان یک کمیت نسبیه و جالبه که در قرآن هم به نسبی بودن زمان اشاره شده: سوره ی حج آیه ی 47 - یک روز برای خدا مانند هزار سال د رمحاسبات شماست. تا این جا این چیزایی بودن که در مورد اینکه زمان چی هست و یا گذر زمان چه طوریه گفته شده بودند. من که بچگیم آرزوم بود یه ساعت برنارد داشته باشم که سر جلسه های امتحانی زمانو نگه دارم ؟!حالا انشتین نظریه ای داره که می گه جهان از سه بعد طول و عرض و ارتفاع و یک بعد زمان تشکیل میشه ... اگر زمان رو یک بعد بدونیم پس هم برای خودش طول و عرضی داره که یک نظریه ی تئوری دیگه هم گفته شده که اگر بتونیم طول و عرض زمان رو بدستن بیاریم میشه در زمان هم همونطوری که در مکان جابه جا میشیم حرکت کنیم ... برای سفر در زمان هم پارادوکس های زیادی گفته شده که دوستان اونا رو توضیح دادن... فعلا هم از نر تکنولوژی نمیشه با سرعت نور حرکت کرد پس فعلا نمیشه در زمان سیر داشت ... |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |