|
● ازدواج تو سن پایین بچه بازیه؟! ●
|
|
۰:۰۶, ۱۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۳ ۰:۰۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یه مطلبی چند وقتی هست توی ذهنمه ، که فکر نمیکنم تا حالا کسی بهش پرداخته باشه! معمولا وقتی بحث ازدواج در سنین پایینتر به میون میاد، مثلا نوجوانی ، خیلی ها هستن که میگن یععنی چی؟! ازدواج مگه بچه بازیه؟ دختر مگه صرفا ابزاری برای رفع نیازه؟! و از این دست مزخرفات خیلی ببخشیدا ! قصدم از بکار بردن این کلمات ، توهین نیست.من حرفی که بخوام بزنمو رک و راست میزنم ، چون پشت اون حرف هیچ منطقی نیست! فقط کمی تظاهر به روشن فکری وجود داره! اما سوال من اینه که ، واقعا احساسات در سنین پایینتر شدید تره یا سنین بالاتر؟! الان سن ازدواج تو مملکت ما نزدیک 30 ساله! یه مرد 30 ساله دیگه کسیه که زندگیشو تقریبا ساخته ، همه کار گرده ، سر پیری تازه به فکر زن گرفتن افتاده! واقعا این مسائل مزخرف و بی معنی مثل استفاده ابزاری که پطرح پیشه ، در سنین پایین تر بیشتره یا بالانر؟!! 30 و 40 ساله بیشتر احساس و عشق داره یا یه نوجوون؟ جالبه که یه نوجوون تو اوج دوران نیاز های مختلفش باید یا بسوزه و بسازه ، یا... اونوقت تو سن پیری که همه آبا از آسیاب افتاده تازه یواش یواش میتونه به فکر زن گرفتن باشه! چرا اینقدر طلاق تو جامعه ما زیاده؟ چون یه آدمی که تو سنهای بالاتر ازدواج میکنه ، دیگه همه چی براش حل شدست!خیلی اوقات احساسات خاص و عشقای خفن واسش معنایی نداره! معلومه آخر این زندگی چی میشه! چون نیاز این فرد در زمانی که باید براورده میشد ، نشد. حالا دیگه چه فایده! بحث این نیست که یهویی بگیم همه برن تو15 ثالگی ازدواج کنن. بحث اینم نیست که بگیپ 15 ساله های الان بزرگن یا کوچیک بحث تغییر فکره! اتفاق توی هپین تالار هم خیلی زیادن که وقتی همچین بحثایی پیش میاد ، خیلی سریع و بدون خیچ تفکری همون جملات اول پست رو مینویسن و به خیال خودشون یه پند اخلاقی دادان! امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم البته ، به 30 ساله های مجرد برنخوره یه وقت ، مقصود چیز دیگه ای بود ![]() کلا از 30 و 15 به عنوان نماد سن بالا و پایین استفاده کردم ... |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۹, ۱۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۳ ۱۲:۳۱ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
من یه چیزیو خارج از ریا میگم...
تاپیکای ازدواج من معمولا همشون در مدت خیلی کوتاهی نسبت به بقیه تاپیکا رشد عجیبی دارن مثلا در عرض 5 ساعت میرسن به 30 صفحه حالا نه در این حد ، ولی همچین موردایی هم داشتیم...این تاپیک هم از 11 تا بیست دقیقه به 3 ی دیشب 4 صفحه ای شده ، شاید تعداد صفحه خیلی عجیب نباشه ولی به تایم دقت کنین! ![]() خب ، بگذریم... نقل قول:ولی اقای فدایی اینو قبول کنید توی سن زیز 18سال تو جامعه الان واقعا کم دختر وپسری هستن که بلوغ عقلی وفکریشون انقدر کامل شده باشه که اگه انتخاب همسر کردن 20سال بعد هم بگن انتخابم بی نظیر بودهبالاخره منم توی همین سنام وقتی به دورو برم نگاه میکنم ، کاپلا قبول دارم! درباره حودم هم هیچ اظهار نظری نمیکنم درباره انتقادات راجع به این تاپیک باید بگم که ، بچه ها اساسا تشنه یه تاپیک ازدواج هستن تا بیان حرفاشونو بگن ![]() البته من هم برای چندمین بار تکرار میکنم ، این تاپیک داره بحث ازدواج توی شن پایینو مطرح میکنه اینکه صرفا اسم چندتا تاپیک مشابه باشه که دلیلی بر ادغامشون نیست!من فکر نمیکنم مطالب این تاپیک ربط چندانی به اون تاپیکا داشته باشه! نقل قول:اینرو من در طول این چند سال همهیشه گفتم...کو گوش شنوا ! |
|||
|
|
۱۲:۴۸, ۱۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۳ ۱۳:۲۰ توسط علی املشی.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۰۱, ۱۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۱۵/اسفند/۹۳ ۱۲:۴۸)ali amlashi نوشته است: تا جوانید زودتر ازدواج کنیدالان به خودم افتخار میکنم که بدون اینکه به حرفای استاد عباسی تاحالا گوش داده باشم ، اون حرفا رو از ذهن خودم متراوش کردم ![]() ![]() انصافا همون حرفای من تو پست اول بود ، البته با یک شیوه بیان دیگه... راستی ، با نشکر از سانسود تاپیک فقط امیدوارم پستای اصلی رو پاک نکرده باشین
|
|||
|
|
۱۳:۰۵, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۵/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۱)فدايي ولايت نوشته است: الان به خودم افتخار میکنم که بدون اینکه به حرفای استاد عباسی تاحالا گوش داده باشم ، اون حرفا رو از ذهن خودم متراوش کردم واسه خودتون اسپند دود کنید چشم نخورید ![]() ![]() ...ببخشید فیلم رو نگاه کردید ..یعنی منظورم اینه که پخش شد؟؟یا اینکه اگه مشکل داره ویرایش کنم؟
|
|||
|
|
۱۳:۰۹, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱۵/اسفند/۹۳ ۱۳:۰۵)ali amlashi نوشته است: واسه خودتون اسپند دود کنید چشم نخوریداز این حالت کد خارج کنید و بصورت لینک باشه بهتره منم همون اول که پست رو گذاشتید و کد رو به صورت ناقص گذاشتید ، سر و تهش رو برداشتم و لینک رو باز کردم |
|||
|
|
۱۳:۱۷, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
از اميرالمؤمنين نقل شده كه هر كس قصد ازدواج داشته باشد
(ازدواج خوب و صالح ) دو ركعت نماز بخونه در هر ركعت پس از حمد سوره ياسين بخونه پس از اتمام نماز حمد و ثنای پروردگار رو بگوید آیت الله بهجت هم می فرمودند که نماز جعفر طیار کار گشاست ما بریم اذان شد
|
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۱۵/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
.
سومین باره که مطلبم خود بخود پاکشد.......................... اما برای باره سوم می نویسم ما الان تو جامعه ای زندگی می کنیم که ورودی دانشگاه 60درصدخانوم ومابقی اقایون هستن پس خانوما 20درصد بیشتر از اقایون تحصیلکرده هستن حالا نظرات خانومها رو من از جایی برای شما میارم دربارهازدواج وتحصیلات واقعا عجیبه بعضیا استثناهای اطرافشونو به عموم و کلیت جامعه تعمیممیدن !!!!!! اینکه شما نزدیکتون ادم تحصیلکرده ای میبینید که دست بزنداره یا بسیار بی شخصیته نمیتونه ناقض این باشه که در حالت کلی حرکت به سمت جلو ودرکل صعود،نوعی موفقیت و امتیاز محسوب میشه،یا نمیتونه اثبات کنه که توی ادمایتحصیل نکرده این مسائل نیست ...واقعا نیست؟؟؟؟ شعور افراد به عوامل مختلفی بستگی داره،محیط زندگی فرهنگخانواده دوست تربیت دوران کودکی و حتی خود دانشگاه محل تحصیل......و البته یکیشتحصیله. نمیدونم چرا بعضیا سعی میکنن بگن تحصیلات و شعور در یک فرد نمیگنجه تحصیلات شان و پرستیژ اجتماعی میاره،اگه نمیاورد الفاظدکتر یا مهندس برای بالا بردن یه شخص که حتی این مدارکو نداره استفاده نمیشد ! حتی اگه شاغل باشید در اکثر موارد حقوق و پست شما روارتقا میده بماند که تحصیلات باید تو حوزه ی خودش پول و کار مناسبهم بیاره،که اگه نمیاره چون اینجا ایرانه و هرکدوم از ما بهتر میدونه چرا در بعضیاز موارد زور تحصیلات برای پیدا کردن کار خوب و درامد خوب کمه .................................. نشست و برخاست با افراد اکادمیک، بودن تو محیط علمی ودیدن ادمای تحصیل کرده دید ادما رو متفاوت میکنه تحصیلات برای من مهمه حتی اگه خودم ادامه ندم اینو میدونمکه داشتن تحصیلات بار مثبت داره نه منفی ....و برای تحصیل کرده ها احترام قائلم وانگ بی شعوری هم نه به تحصیل کرده ها میزنم نه به کسایی که به هر دلیلی درس نخوندن حالا الان انقدر دانشگاه این ور اون ور باز شده که اگه کسی دانشگاهنرفته باید تعجب کرد. ولی نسل قبلی بحث درس و دانشگاه براشون فرق میکرد. کسی میرفتدنبال درس که علم و فرهنگ براش اولیت اول بود. و انقدر توی این مورد سخت کوش وهمین طور دارای ضریب هوشی بود که بتونه وارد دانشگاه بشه.(تا 20 سال پیش دانشگاهرفتن کار هر کسی نبود.) پس تحصیل توی نسل قبلی نشون دهنده ی طرز فکر و اولویت ها وتوانایی آدم ها بوده. برا همین یه آدمی که دانشگاه رفته بود اصلن نوع زندگیش باکسی که دنبال تحصیل نرفته فرق میکرده و میکنه. خب بچه ای که توی این خانواده بزرگشده نوع تربیت و نگاهش به مسائل با کسی که توی خانواده ای که هیچ کدوم درس درست وحسابی نخوندن خیلی فرق میکنه بنظر من تحصیل خیلی مهمه. کلا زن و شوهر باید از نظر تحصیلی یکی باشنیا آقاهه بیشتر. من برام پیش اومده خواستگار پولدار با شعور داشتم اما دیپلم خیلیمخوب بود ولی کلاس حرف زدنش خیلی با من فرق داشت. من دلم میخواد وقتی شوهرمو میبرمتو جمع دوستام یا خانوادم وقتی همه حرف میزنن اونقدری طرفم باید علم داشته باشه کهمات نگاه نکنه. من کتاب زیاد میخونم برام مهمه همسرم از یه علمی یا کتابی(درسی)حرف میزنم یا نقد میکنم بلد باشه. تحصیلات شان اجتماعی میاره. من شوهرم دانشجویدکتراس وقتی صحبت میکنه لذت میبرم. واسه همین هیچوقت یه آدم پولدار که سطح صحبتشبا من مغایره رو نخواستم. البته بگم آدم با آدم فرق داره. خیلی دخترا که تو خطدرسو پیشرفت و این چیزا نیستن براشون مهم نیس. کلا علف باید به دهن بزی شیرینبیاد. ببینین براتون مهمه یا نه . خب این نظرات دخترای تحصیل کرده ماست حالا به نظر شما تحصیل چقدر روی نگاه ودرک وشعور ادما تاثیر میذارهوچقدر ازدواج یه دختر لیسانس یا فوق با یه مرد دیپلمه غلطه؟
|
|||
|
|
۱۴:۱۳, ۱۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۳ ۱:۴۱ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
فقط یه سوال پسرایی که قبل از 20 سالگی ازدواج میکنن از کجا پول زندیگشونو تامین میکنن ؟!!
|
|||
|
|
۱۵:۰۶, ۱۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۳ ۱۵:۳۳ توسط azade.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۰۴, ۱۵/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۳ ۱۶:۰۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
دکتر عباسی درست فرمودند اما قبلش باید مقدماتش قراهم بشه. وگرنه می شه حکایت نره خر و ماچه خر.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: basiji.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/basiji.png)
![[تصویر: soldier.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/soldier.png)
![[تصویر: arrogant.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/arrogant.png)
![[تصویر: blush.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.png)